Author Topic: Γιώργος Παράσχος  (Read 10114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Παράσχος
« Reply #420 on: September 03, 2007, 18:12:00 »
epi tou piestiriou:

teleiose o parasxos prin apo ligo se sinantisi.

o santos einai o neos proponitis.simfonise.
to eipe o vasilopoulos tora.mexri to vrady tha anakoinothei mallon gia 3 xronia.
tin pempti analamvanei.

polaret

• Guest
« Reply #421 on: September 03, 2007, 18:12:19 »
Και τωρα ειπε ο βασιλοπουλος οτι ο σαντος ειναι ο νεος προπονητης του ΠΑΟΚ

Αλλα να πω και κατι για τον παρασχο μπορει να μην μου αρεσει σαν προπονητης αλλα και ορισμενοι να τον κραζετε ετσι ασχημα ντροπη ρε και αυτος ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι στο κατω κατω δεν ηρθε μονος του καποιοι τον εφεραν δεν τα καταφερε τελος

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #422 on: September 03, 2007, 18:13:48 »
wraia, kai as pame se auta pou elega. O Santos borei na einai enas mizeros amintikogenis proponitis alla PAIZEI SISTIMA kai auto einai pou metraei. H poreia tha deixei.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #423 on: September 03, 2007, 18:18:48 »
Parasxo euxaristoume gia ola.
Gia panta PAOKara..
Kalh stadiodromia opou kai an pas!

yg. mpinelikia kai ta tiauta den armozoun ston parasxo.. den eftege o anthropos.. oti mporouse ekane.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #424 on: September 03, 2007, 18:19:54 »
στηριζω τον ζαγορακη σε οτι κι αν κανει ακομα και τον αλεφαντο να φερει...αλλα θεωρω τελειως λαθος που εδιωξε την πρωτη αγωνιστικη τον προπονητη που εβγαλε ολη τη προετοιμασια,και φερνει καποιον που τα τελευταια χρονια εχει φυγει απο παντου σαν αποτυχημενος...τελος παντων ευχομαι σε μας να πετυχει..

καλη επιτυχια να χει...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #425 on: September 03, 2007, 18:40:26 »
 Geia sou Otsalan, ston PAOK den ta kataferes an kai se adikhsan. Makari na eheis epityxies pantou
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #426 on: September 03, 2007, 18:45:21 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20070903182142375

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ       

03.09.2007    Λύση συνεργασίας με τον κ. Παράσχο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Γιώργο Παράσχο, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.

se euxaristoume
PAOK-Hersonissos (Kriti)

The_Cure

• Guest
« Reply #427 on: September 03, 2007, 18:47:08 »
Gia panta PAOKara..

yg. mpinelikia kai ta tiauta den armozoun ston parasxo.. den eftege o anthropos.. oti mporouse ekane.

Συμφωνω μαζι σου king, εκτος της τελευταιας σου προτασης: Οχι "οτι μπορουσε...",αλλά "αυτά μπορουσε...."

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #428 on: September 03, 2007, 18:49:38 »
ti ton afisan na kanei proetoimasia na epileksei (Sto bathmo pou ginotan) metagrafes, ama einai na ton diwxnoun tin prwti agwnistiki? makari na ta kataferei kalitera o santos alla nomizw itan atixis i xroniki stigmi pou ton diwksame ton otsalan. kali tixi parasxo.

northeagle_4

• Guest
« Reply #429 on: September 03, 2007, 18:52:09 »
Εγω παντως νιωθω λιγο μαλακισμενα τωρα.........
  Οτσαλαν καλη τυχη !!!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #430 on: September 03, 2007, 18:54:37 »
Μην τον λετε Οτσαλαν τον άνθρωπο τώρα που φεύγει ρε σεις, πάνω απ όλα ειναι και ΠΑΟΚτσής εγω την δήλωση του οτι "δεν θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα απο το να κάτσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ" δεν την ξεχνάω, να είναι πάντα καλά.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #431 on: September 03, 2007, 18:55:39 »
Gia panta PAOKara..

Συμφωνω μαζι σου king, εκτος της τελευταιας σου προτασης: Οχι "οτι μπορουσε...",αλλά "αυτά μπορουσε...."

exeis dikio.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #432 on: September 03, 2007, 18:59:27 »
Gia panta PAOKara..

εγω δεν προκειται να ξανααναφερθω στο συγκεκριμενο θεμα,αλλα αδερφε οχι αυτα μπορουσε,βασικα δε τον αφησαν να δειξει τιποτα....

σε οποιαδηποτε προηγμενη ποδοσφαιρικη χωρα αν πουμε οτι διωξαμε εναν προπονητη που καθησε περσι 10 αγωνιστικες και φετος μολις μια,και βγαλαμε το συμπερασμα οτι δεν κανει για τον παγκο μας θα γελαει και το παρδαλο κατσικι...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

thomas

• Guest
« Reply #433 on: September 03, 2007, 19:00:24 »
Μην τον λετε Οτσαλαν τον άνθρωπο τώρα που φεύγει ρε σεις, πάνω απ όλα ειναι και ΠΑΟΚτσής εγω την δήλωση του οτι "δεν θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα απο το να κάτσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ" δεν την ξεχνάω, να είναι πάντα καλά.

Έχεις δίκιο τιμή παιδιά στον Παράσχο.Αξιοπρεπής άνθρωπος προσπάθησε δεν τα κατάφερε,φεύγει με το κεφάλι ψηλά.Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.

northeagle_4

• Guest
« Reply #434 on: September 03, 2007, 19:04:28 »
Ρε πατε καλα,το Οτσαλαν βρισια ειναι ???αν δεν τον πηγαινα μονο οτσαλαν δεν θα τον ελεγα.οτι να ναι ρε.....

The_Cure

• Guest
« Reply #435 on: September 03, 2007, 19:23:11 »
Gia panta PAOKara..

εγω δεν προκειται να ξανααναφερθω στο συγκεκριμενο θεμα,αλλα αδερφε οχι αυτα μπορουσε,βασικα δε τον αφησαν να δειξει τιποτα....

σε οποιαδηποτε προηγμενη ποδοσφαιρικη χωρα αν πουμε οτι διωξαμε εναν προπονητη που καθησε περσι 10 αγωνιστικες και φετος μολις μια,και βγαλαμε το συμπερασμα οτι δεν κανει για τον παγκο μας θα γελαει και το παρδαλο κατσικι...

Αδερφε Sabbath,δεν εχω καμια προθεση να ερθω σε αντιπαραθεση,τοσο με σενα οσο και με καποιον αλλον αδερφο,για καποιον που ηδη ειναι παρελθον...
Το σκεπτικο σου,ισως να μην ειναι λαθος...
Αλλα πες μου,αυτο το διαστημα,που ηταν στον Π.Α.Ο.Κ. μας,ποια ηταν η δικη του "πινελια"??
Δεν νομιζω να εδωσε καποιο διαφορετικο "χρωμα" στην ομαδα μας...
Τωρα γιατι,ας το αφησουμε καλυτερα,αφου ειναι ηδη παρελθον....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #436 on: September 03, 2007, 19:24:57 »
το ακουσα κι αυτο ρε πουστη μου.... (ευτυχως απο αλλοθρησκο).....

ο ΠΑΟΚ διωχνει τον παρασχο γιατι δε δικαιουται αποζημιωση.....

οριστε το τι θα εχουν να λενε για τον θοδωρο μαγκες....

οσο για τον ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ παρασχο προσωπικα δε θεωρουσα την απομακρυνση του ΑΝΑΓΚΑΙΑ αλλα ενας ειναι ο προεδρος πλεον στον ΠΑΟΚ....

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....

The_Cure

• Guest
« Reply #437 on: September 03, 2007, 19:31:11 »
το ακουσα κι αυτο ρε πουστη μου.... (ευτυχως απο αλλοθρησκο).....

ο ΠΑΟΚ διωχνει τον παρασχο γιατι δε δικαιουται αποζημιωση.....

...............
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....

Να πανε να γαμηθουνε ΟΛΑ τα @@νόπανα!!!!

Ας βγαλουν οση χολη θελουν.....

Τους εχουμε γειωμενους και αυτο τους τσουζει.....

Κραταμε την τελευταια σου προταση:  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #438 on: September 03, 2007, 19:31:47 »
To kataferame kai auto. Bravo mas.
O epomenos twra...

Fere to Rehagel to kalokairi (meta to Euro)... Mono kai mono na ksan'akousw apo merikous oti 'den kanei yia ton PAOK' oute autos...yia na gelasoume ligo...

Anyway...Kalh synexeia sthn omada kai ston Parasxo.

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #439 on: September 03, 2007, 19:41:51 »
Ti aksioprepis re autos molis eide ta dyskola erikse to fteksimo stous paiktes kai stin dioikisi.
Otan les autous tous paiktes eixa kai autes tis epiloges simainei oti oi paiktes den kanoun kai oti den ekanes esy tis metagrafes H vges kai pes ti akrivos egine i kane toubeki oxi mlkies