Author Topic: MH-Ελληνικές και ΞΕΝΕΣ σημαίες υψωμένες από ΠΑΟΚτσήδες(Τουρκικές μεσα στο Χαριλάου , Βουλγαρικές το '80 με ομάδες του Π.Ο.Κ. κλπ)  (Read 2932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
kati mou leei @dashboy oti skeftomaste to idio pragma. vasika, otan mesa sou eheis diamorfwmenh mia atyph ierarxhsh e8nwn kai kratwn me ta proswpika sou krithria, tote einai profanes oti se 8igei h exomoiwsh me kapoio katwtero. Anti8eta, den eheis provlhma me ta "anwtera"
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

JOHNNYS-4-

• Guest
Βασικά το οτι σηκώνονται τούρκικες κ βουλγάρικες σημαίες, είναι κάτι που γίνεται για να τη σπάσουμε στους συμπολίτες και στους αθηναίους οπαδούς. Όπως και με σύνθηματα τύπου "έτσι γαμάει η βουλγαρία" ή "έρχεται όλη η γυφτιά". Πιστεύω οτι όντως  τουλάχιστον ως ενα βαθμό τους βουλώνουμε το στόμα και μένουνε με γουρλωμένα μάτια με τέτοιες φάσεις. Γιατί αμα σε λέει βούλγαρο και του σηκώνεις τη βουλγάρικη, τότε τι να σου πει? Άσε που δείχνεις κιόλας οτι είσαι πραγματικά τρελλός.
Όλα αυτά δεν τα λέω ντε και καλά για να υπερασπιστώ τη συγκεκριμένη πρακτική, άλλα μάλλον περισσότερο ως κάτι που συμβαίνει και απο παλιά μάλιστα.

Παρόλα αυτά μου δημιουργήθηκε μια απορία:
Παρατήρησα οτι κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα με σημαίες άλλων εθνικοτήτων όπως ευρωπαϊκών λόγου χάρη, άλλα μόνο με τουρκικές και βουλγάρικες. Υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό? Δηλαδή για να είμαι ειλικρινής εγω εχω μια πιθανή στο μυαλό μου, αλλά ας ακούσω πρώτα...

pisteyw pws eisai ellhnikhs katagwghs kai den pezeis ton xazo.. den to lew eironika oyte kapia dia8esh exw gia tetia alla blepw oti exeis spastikes pro8esei kai den mpainw ston kopo na er8w se antipara8esei epidei exeis mania..
80 xronia P.A.O.K. an to psakseis 8a breis tis apantiseis ;)

Edit: Re tzoni, re t'agori mou....  :-[
       afou DEN to les eirwnika, kai afou DEN exeis kapoia dia8esh gia tetoia kai afou DEN mpaineis ston kopo na er8eis se antipara8esh,
       TI to kaneis to post tote? 3erw 3erw, oi apanthseis einai sta 80 xronia P.A.O.K !
       blepw to topic na einai to epomeno pou 8a faei lock se xrono dt....
       opeios DEN bariete as ri3ei 3ana mia matia sto post tou HomoP., EIDIKA to shmeio c) ! kai prosoxh e, otan leme "na ekroxiastei"
       DEN 8a perimenoume swni kai kala mpinelikia  ;) kai twra fate me....
« Last Edit: April 10, 2007, 08:22:59 by BillYpoglwssioS »

JOHNNYS-4-

• Guest
yparxei mia aporia kai eipame na lysoume thn aporia toy kyriou pou isws na exei k ligh dwsh eironias kai prosbolhs.. den kserw ti blepeis billy alla opws fenetai me exeis balei sto stoxastro 8)

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Exo pliroforithei oti isos ston teleutaio agona me ton ofi isos anartithei kai simaia apo filandia....egkires piges....
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

boudas

• Guest
@dashboy,

a)kaloshr8es.
b)Epeidh eisai neos, na se enhmeroso pos edo kai ligo kairo, plakonontai sto forum mas "akrodeksioi" me "anarxikoys". Na sto kano pio liano, merikoi ekmetalleythkan to gegonos pos exoyme diafora politika/koinonika 8emata kai me oxhma ton PAOK  kai to forum  prospa8oyn na propagandisoyn ta politika toys pisteyo.Apotelesma PAOKtshdes na vrizontai me PAOKtshdes logo kommaton, politikhs ideologias klp
c)epeidh loipon h katastash exei ksefygei edo mesa polles fores, kai den skopeyoyme to forum mas apo PAOKtshdiko na ginei pedio dixasmoy toy kosmoy toy PAOK, kleidonoyme ta topics pleon otan ektroxiastoyn.
d)elpizo pos to gegonos oti 8 apo ta 9 pos poy exeis kanei mexri tora einai se "politika/koinonika" 8emata na einai tyxaio kai na mhn anhkeis sthn kathgoria poy egrapsa sto b). Ofeilo na se proeidopoihso os neo melos kai elpizo na mhn se prosvallo.An den se afora, agnohse aythn thn proeidopoihsh.

φίλε homo paokus καταρχάς να σε συγχαρώ ως moderator που είσαι για το καλοστημένο και "πλούσιο" φόρουμ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός της αυξημένης ανταπόκρισης, εννοώ εγγραφές μελών συζητήσεις κλπ.
Η ίδια η ύπαρξη κατηγορίας θεμάτων πέρα απο το αγωνιστικό/διοικητικό, όπως π.χ. το κοινωνικό, είναι άλλη μια όψη της πληρότητας του φόρουμ, αφού περιλαμαβάνει όχι μόνο τα "άμεσα" θέματα, αντιθέτως διευρύνεται μέχρι και τα πιο έμμεσα. Και βέβαια αρμόζει κάτι τέτοιο σ'ενα παοκτσηδικο φορουμ, σ'ενα φορουμ που συμμετεχουν οπαδοι του ΠΑΟΚ: έχει σημασία καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά οπαδοί. Όπως είπε και κάποιος φίλος εδω μέσα,  ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μπάλα, είναι κοινωνικό φαινόμενο. Αυτό ακριβώς το μοναδικό φαινόμενο που ονομάζεται ΠΑΟΚ λοιπόν σαν κοινωνικό που είναι έχει διάφορες προεκτάσεις. Αυτές οι διάφορες προεκτάσεις τώρα, ερμηνεύονται με πολλούς τρόπους και απο πολλές οπτικές γωνίες ακόμα και αντικρουώμενες μεταξύ τους. Προσωπικά πιστεύω οτι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, εκτός απο τις εσωτερικές του αντιθέσεις, έχει τη δικιά του κουλτούρα. Και είναι πολύ ανεξάρτητος για να καπελωθεί απο οποιονδήποτε.
Χρειάζονται παραδείγματα περι προεκτάσεων? Το πανώ έλληνες είστε και φαίνεστε, το μακεδονία πόντος μικρά ασία ο παοκ έχει ιστορία, το σήκωμα βουλγάρικης και τούρκικης, οι κέλτικοι σταυροί στο Ο του ΠΑΟΚ η και χώρια, το ΠΑΟΚ ANTINAZI, η κάθοδος στη δεθ, το σύνθημα μια μέρα θα το γράψει η ιστορία κλπ., το σύνθημα παοκ θρησκεία γαμώ τα υπουργεία, το προεκλογικό κάλεσμα απο κάποιους ΠΑΟΚτσήδες προς άλλους ΠΑΟΚτσήδες να μαυρίσουν κάποιον ή και όλους τους υποψήφιους, κι ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει. Τόμοι ολόκληροι θα μπορούσαν να γραφούν και πάντως σίγουρα όχι ΜΟΝΟ όσον αφορά πιο δεξιές και πιο αριστερές οπαδικές μερίδες και αντίστοιχες πρακτικές αλλά και φάσεις που αφορούν το σύνολο του ΛΑΟΥ. Φυσικά δε μιλάμε για κάτι κομματικό, αλλά πολιτικό με την έννοια του κοινωνικού. Το οποίο ιδεολογικά μπορεί να είναι χρωματισμένο τη μια έτσι την άλλη αλλιώς και την παράλλη χωρίς χρώμα, άσχετο αυτό πάντως, αυτό έχει να κάνει με το απο που κοιτάζεις, απο ποιά θέση επίσης συμμετέχεις. Αν δεν είναι έτσι τα πράγματα πείτε μου πως γίνεται όλοι οι πολιτικοποιημένοι να κοιτάζουν το λαό στη δεθ και να τρίβουν τα ματάκια τους αντικρύζοντας τόσο κόσμο οσο δεν πρόκειται να δουνε σε καμία διαδήλωση, συγκέντρωση, ομιλία....
Η αλήθεια είναι τοι τριγυρνάω εδω και κάποιον καιρό στο φόρουμ συνήθως καλυπτόμενος απο αυτά που διαβάζω. Είναι όμως κάποιες κατηγορίες που βρίσκω κ ενδιαφέρουσες και κατάλληλες να εκφράσω τις όποιες διαφωνίες ή και συμφωνίες μου, διατηρώντας φυσικά κάποιο επίπεδο διαλόγου που δεν επιτρέπει π.χ. βρισιές. Με αυτή την έννοια, δυσκολεύομαι να κατανοήσω ποιό θα ήταν το πρόβλημα αν είχα κάνει 129 ποστ όλα στα κοινωνικά. Κι αν καλύπτομαι στα άλλα; Και αν κάποιος γράφει μόνο στα άλλα και όχι εδω? ο ΠΑΟΚ είναι μόνο αθλητσμός ή και ιδέα? Αν κάποιος γράφει μόνο στα διοικητικά??? Νομίζω λοιπόν οτι το σκεπτικό αυτό το οποίο εκφράζεται απο πολλούς, δεν είναι και τόσο βοηθητικό όσο είναι αγνές και καλές οι προθέσεις αυτών που το υιοθετούν, και πραγματικά το πιστεύω τοι οι προθέσεις είναι οι αγνότερες. Αλλά δυστυχώς η ευτυχώς τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απο "αναρχικούς και ακροδεξιούς που τσακώνονται". Π.χ. τα εθνικά ζήτημα δεν είναι πολιτικά? Αν π.χ. στο ζήτημα κοινωνία γράφονταν πράγματα μόνο δεξιά ή μόνο αριστερά χωρίς να υπάρχουν τσακωμοί, αυτό θα θεωρούταν πολιτικό ή εφόσον δεν θα υπήρχαν τσακωμοί δεν θα μετρούσε ως πολιτική κλίση???
Προσωπικά, δυστυχώς η ευτυχώς ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι την κοινωνία σχετίζεται με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον ως ενα βαθμό. Αυτό φυσικά δε σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ είναι το τσιφλίκι κανενός, τιμή του και καμάρι του και λόγος για να είμαι ΠΑΟΚ. Αλλά σημαίνει οτι είμαι ελεύθερος να εκφράσω τον ΠΑΟΚ όπως θέλω, στο όνομα μου πάντα και ποτέ στο όνομα όλου του λαού. Κι όταν λεω στο όνομα μου, αυτό μπορεί να μην είναι ονοματεπώνυμο, αλλά κάτι που σε κάνει διακριτό, ονομασία γενικώς. Έτσι δεν χρεώνεται κανείς αυτό που επικοινωνώ εκτός απο εμένα τον ενα ή εμάς τους πολλούς που χρησιμοποιούμε κοινή ονομασία γιατί έχουμε κοινή σκοπιά κλπ.
Το κόβω απότομα εδω γιατί ζαλίστηκα :tikitaka: και χαρμάνιασα κ πρέπει να πάω για τσιγάρα  :tsigaro:

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
douleia den eixe o diaolos gamouse ta paidia tou.

o laos mas gia thn wra paizei to rolo tou diavolou kai twn paidiwn taytoxrona...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

JOHNNYS-4-

• Guest

JOHNNYS-4-

• Guest

tidialfp

• Guest
aidia na exete tetoiou eidous antiparatheseis .
o kathenas mporei na kanei oti thelei ..
kai to sikoma tis opoiadipote allis simaias einai endeiksi trelas ..opoios exei provlimata
giati mplekei tis politikes tou taseis stin paoktsidiki idea mas kai trela mas..
na paei spiti tou kai stis ekdeiloseis pou ton endiaferoun .emas na mas afisei ysixous..
paok re tipota allo..ola einai endeiksi trelas kamia sxesi me tis vlakeies pou lete..

AIDIA

North_pole

• Guest
1. Ευτυχώς ή δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει.
2. Αλλο η τρέλα και άλλο η άγνοια. Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας.
3. Αντιπαραθέσεις φυσικά και θα υπάρχουν για το οτιδήποτε, γιατί είμαστε ΠΑΟΚ.
Προσωπικά θα ήθελα στην Τούμπα να έβλεπα μόνο σημαίες ΠΑΟΚ και τίποτε άλλο. Βέβαια και οι σημαίες των χωρών των παικτών μας είναι τιμητικό όταν τις βάζουμε. Κατά τα άλλα δημιουργείται θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Offline savage republic

• Βασικός
As shkwnei ka8enas opoia shmaia 8elei, arkei auth na mhn sumvolizei kati to opoio exei enantiw8ei ston topo mou (p.x. totenkopf).

Melb4

• Guest
opos ta leei o tidialfp einai. An eheis provlima kai theleis na sikoseis tourkiki simaia (as poume) min mplekeis ton PAOK  sto provlima sou. Na tin sikoseis tin simaia sto spiti sou an eisai antras.

Mono simaies pou shetizontai amesa me ton PAOK (diladi ton dikefalo logo Konstantinoupolis kai to sima tis Makedonias logo Thessalonikis/Makedonias) pou den borei kanenas PAOKtsis na tis arnithei prepei na uparhoun stin Toumba.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
to provlima ine oti an sikosi kapios tourkiki simaia ston PAOK den 8a poun kapios opados tou PAOK sikose tourkiki simaia 8a poun sikosan simaia tourkiki oi opadoi tou PAOK....diladi gia ena pou 8eli na 1 pou 8eli na kani kati tetio den mpori na pari mazi tou olo ton kosmo tou PAOK

boudas

• Guest
όπως γίνεται και τώρα δηλαδή με τη νεοναζί νεκροκεφαλή και τον κέλτικο που κρεμιούνται και σε άλλες ομάδες.

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
den nomizv oti iparxei PAOKtsis pou tha ton peiraze na exoume opadous pou den einai Ellines, omvs na anrtithoun (prosopiki apopsi) simaies ksenis xoras poso malon tourkikes apo Paoktsides einai aparadekto. An kseroume apo istoria kai tin katagogi tvn idritvn tis omadas, ti na pv ntropi