Author Topic: Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Ανατολικής Θεσσαλονίκης  (Read 2793 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
εγω γιατι δεν βλεπω τα αυτοκολλητα?η κρηνη ειναι ασπρομαυρο γκετο και ο συνδεσμος ΠΡΕΠΕΙ να ανοιξει εκει.η αλλιως,η κρηνη σηκωνει μονη της εναν συνδεσμο.τα ποσοστα εδω ειναι τρομερα μεγαλα υπερ μας.

το μονο που κανουν τα σκουληκια ειναι να γραφουν εξω απο τα σχολεια σουπα3 με σπρευ,κατα τα αλλα ανυπαρκτοι ειναι.

συννενοηση στην καλαμαρια για εναν κοινο συνδεσμο δυστυχως δεν υπαρχει.οποτε αποψη μου ειναι να γινουν 2 συνδεσμοι.τους καλαμαριωτες ΠΑΟΚτσηδες δεν εχει τυχει να τους γνωρισω,αλλα οι κρηνιωτες ειναι πολλοι και μαχιμοι
το μονο προβλημα ειναι αυτο που ειπε ο zapatistag4.ειναι ολοι σε ηλικιες 20-24 και ο συνδεσμος θελει ευθυνες που αυτες οι ηλικιες δεν μπορουν να σηκωσουν

trelos sporos

• Guest
κατι πηγε να γινει πριν μερικο καιρο τα σκουληκια πεταξανε μια πετρα ενα βραδυ(προτου ανοιξει ο συνδεσμος)ερχεται παλι ο ενοικιατεις κ μας δινει τον......

poia skoulikia re file... ekeini tin periodo 5 atoma xeran tin dieythinsi ki an, kai ti mathan kai ta skoulikia? de ginetai na ta rixnoume synexeia sta skoulikia epeidi kapoioi einai kompleksikoi.

kostas4

• Guest

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Να ρωτησω...??
Απο εδω μεσα γινεται να γινει μια προσπαθεια?

Οσοι ειναι απο καλαμαρια ή κρινη τελος παντων ή κατι απο αυτους δεν ξερω, να βρεθουν να μιλησουν και να οργανωθουν.
Τι λετε?Γινεται?

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
σιγουρα δεν ηταν 5 τα ατομα(εγω λεω για την Χιου καθετο στη πασαλιδη).κ επειδη τοτε μας ειχε φωναξει κ ο ψιλικατζης ενα βραδυ να τα πουμε κ πως μπορουμε να βοηθησουμε κτλ-ειχαμε κανει ενα μαζεμα για να μαζεψουμε λεφτα κτλ-...Προσωπικα δν με ενδιαφερει αν θα ανοιξει κρηνη καλαμαρια βοτση φοινικα-κ για 2 συνδεσμους ουτε καν συζητηση-απλως πρεπει να γινει μια κουβεντα και να το παρουμε αποφαση κ απο κει κ περα μπορουμε να ζητησουμε κ βοηθεια απο ατομα του παλιου συνδεσμου τησ καλαμαριας(οπου ειχε κ ατομα απο κρηνη σκρα κ απο απο παντου κ τα τοτε αλανια της καλαμαριας-goonies.sgb.tacoon.madeira κτλ.που μερικοι απο αυτους εχουν μπει κ στην νυχτερινη ζωη της σαλονικης κ να ξεκινησουμε την φαση-με τα σκουληκια της καλαμαριας για εμενα δεν υπαρχει προβλημα γιατι μονο 5 την παλευουνε απο αυτους(ο boca κ η παρεα του)οι υπολοιποι ειναι για τον πεο για ειναι ψωνια κανονικα....εχουν καβαλησει καλαμι...
απλως αν δεν κατσουμε να συζητησουμε κ να βαλουμε ενα προγραμμα.....συνδεσμος με παρθενογεννηση δεν γινεται

MetroStar

• Guest
Το θέμα δεν είναι που θα γίνει ο σύνδεσμος το  θέμα ειναι να γίνει. Ετσι κι αλλιως και η Κρηνη (όσο και αν δε μας αρεσει εμάς τους Κρηνιώτες να μας λεν Καλαμαριώτες ;D) Καλαμαριά είναι. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να γίνει ο σύνδεσμος σε ένα κεντρικό σημείο της Καλαμαριάς ώστε να εξυπηρετεί όλα τα παιδια απο όλες τις περιοχές ( Καλαμαριά Κέντρο, Κρήνη, Φοίνικα, Βυζάντιο ,Αρετσού κλτ ). Αν πάλι η Κρήνη έχει τόσο μεγάλη δυναμική και μπορεί να στηρίξει μόνη της έναν σύνδεσμο δε βλέπω το λόγο να μην γίνει κι εκει ένας. Ενας κεντρικός δηλαδή στο κέντρο στης Καλαμαριάς για ολές τις περιοχές και ένας στην Κρήνη.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εδώ δεν παίζει ένας σύνδεσμος..ξαφνικά θ'ανοίξουμε 2.
Πάντως,επειδή παίζει πολύς λαός ακόμα κι εδώ μέσα,και εκτός από εμάς,ο καθένας φέρνει 3-4 άτομα στη χειρότερη,ας την ξεκινήσουμε τη φάση..τουλάχιστον μια συνάντηση για να ζυγισουμε
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

MetroStar

• Guest
Λοιπον προτεινω να κανονισουμε συναντηση απο δω ατομα απο Καλαμαρια και Κρηνη αλλα καλο ειναι στην συναντηση να ερθουν και καποια μελη απο αλλους συνδεσμους να μας εξηγησουν τι θα  χρειαστουμε για να κανουμε εναν συνδεσμο και τι θα αντιμετωπισουμε.

Μπορουμε να ορισουμε ενα μερος και μια ημερομηνια και να δηλωσουν ποιοι θα ερθουν.Προτείνετε μερη συνάντησης και πείτε ποιοι θα  έρθετε.
« Last Edit: May 19, 2008, 03:07:31 by MetroStar »

Offline ved

• Αλλαγή
ΡΕ παιδια μην σκεφτεσται τπτ. μαζευτειτε και μην σκεφτεσται ηλικιες περιοχες και μποκες.

ποιος μποκας.

εδω οι δικοι μας βολταρουν οποτε θελουν απο τον κεντρικο,,,τον μποκα θα σκεφτουμε?

μαζευτειτε καντε κατι κοινο και δεν εχει σημασια το μερος.στεγαστειτε κρηνη αφου βολευει και ονομαστειτε καλαμαρια.\

2 συνδεσμοι ειναι πεθαμενη υποθεση.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

2 συνδεσμοι ειναι πεθαμενη υποθεση.
Niente incontri....Solo scontri

fatal_invasion

• Guest
Για οποιαδήποτε συνάντηση είμαι και γω μέσα.
Σαν φοιτητής έχω όρεξη για τρέξιμο.

MetroStar

• Guest
Όσοι ενδιαφέρεστε για την συνάντηση δηλώστε το με ένα ποστ ή με pm να δουμε πόσοι περίπου ενδιαφέρομαστε και συζητάμε για μέρος ώρα και τα σχετικά. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΚΡΗΝΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

kostas4

• Guest
συμφωνα με αυτα που γνωριζω(αν κανω λαθος διορθωστε με),μεταξυ κρηνης-καλαμαριας δεν υπαρχει καμια συννενοηση και το κλιμα δεν ειναι και ιδιαιτερα καλο.
αυτο που γνωριζω σιγουρα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να ασχοληθουν αλλα δεν συμφωνουν με καποια συγκεκριμενα ατομα που θελουν να ανοιξουν τον συνδεσμο.
δεν ξερω και δεν με νοιαζει ποιος εχει αδικο η δικιο.το θεμα ειναι πως η κατασταση ειναι μπουρδελο.

για αυτο ειπα πως οι συνδεσμοι πρεπει να ειναι ξεχωριστοι.ετσι και αλλιως απο οτι εχω καταλαβει τα ατομα της καλαμαριας δεν θα ερθουν στην κρηνη και το αντιθετο.

Offline savage republic

• Βασικός
As mpei mprosta kapoios pou den exei sxesh me kammia apo tis duo parees. Mh masate.

MetroStar

• Guest
Δε μασάμε ρε φίλε ούτε σχέση με παρέες έχουμε αλλά βλέπω πώς δεν υπάρχει τελικά και τόσο ενδιαφέρον.

MetroStar

• Guest
Από Σεπτέμβριο θα ξαναγίνουνε κάποιοες επαφές να δούμε πως μπορούμε να οργανωθούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Κρήνη/Καλαμαριά.