Author Topic: Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Ανατολικής Θεσσαλονίκης  (Read 2761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
Psaxnontas sto google tis eikones gia PAOK "psarepsa" auto ---> http://paok-anatolika.tripod.com/

Opws grafei kai sthn selida "Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail στο:anatolikos4@yahoo.com"

Opoios menei anatolika kai endiaferetai as psaxtei na erthei se epafh me ton anatolikos4,kai as mas dwsei plirofories argotera an kati einai "sta skaria"
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Argonath4

• Guest

SKAILS

• Guest
polu kalh kinhsh tha nai ayth,egw menw anatolika

Scorpion4

• Guest
ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ...ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΟΛΟΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ anatolikos4@yahoo.com.ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

EPTALOFOS4

• Guest
Αρχικα μια τετοια ιδεα ειναι καλη, υπαρχουν ομως και οι ''παραμετροι'' ,δηλαδη τα αρνητικα και τα θετικα μιας κινησης τα θετικα ειναι α)ενα νεο παοκτσηδικο ''καστρο'' β)ενας πυρηνας που θα βοηθα με το δικο του τροπο τον ΠΑΟΚ γ)να δημιουργησει νεα παοκτσακια, τα αρνητικα οτι α)να μην ειναι ενας συνδεσμος - καφενειο που απλα θα βλεπουμε εναν ματς και τιποτα αλλο β)να μη μπορει να ανταποκριθει στις δυσκολιες ενος δυνδεσμου (που ειναι πολλες και οσοι ειμαστε σε καποιο club το γνωριζουμε καλα αυτο) γ)να μην ειναι σε περιχη αλλου συνδεσμου και δημιουργηθουν ''εμφυλιες'' διαμαχες , πιστευω οτι αυτο ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μας, το ζητημα ειναι οταν λεμε ανατολικα ....που ανατολικα ομως? Στη Τουμπα υπαρχει συνδεσμος επισης ανατολικα ειναι και οι Β.Ε.Μ. οι Μακεδονες , οι Ultras (και μαλιστα με μικρα αποσταση μεταξυ τους) εκτος εαν ανατολικα ανοιξη (κατα την αποψη μου παντα) ενα club σε περιοχη οπως η ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ , ΝΤΕΠΩ,ΒΟΤΣΗ οπου και συνδεσμο δεν εχουμε και θα βοηθησουμε τους εκει παοκτσηδες μιας και οι περιοχες θεωρουνται ως ΄΄σκουλικοφωλιες" και πιστευω το καλυτερο θα ηταν η ΧΑΡΙΛΑΟΥ ενα μερος (που εχει παρα πολους παοκτσηδες) που πριν χρονια γινανε συντονισμενες κινησεις για λειτουργια συνδεσμου αλλα.......παοκτσηδες ειμαστε και ολα εμειναν στα λογια μιας που μεταξυ μας πολλες φορες δε βγαζουμε ''ακρη''. Εγω λοιπον θα ελεγα σιγουρα ναι και πιστευω οτι θα βοηθουσαν ολοι οι οπαδοι μας και ηθικα και υλικα στην υλοποιηση ενος συνδεσμου στην Χαριλαου.

Υ.Γ. Σκεφτομαι τα ξυνισμενα μουτρα των σκουλικιων να βλεπουν γραφεια στην στη ''περιοχη'' τους με πινακιδα Σ.Φ ΠΑΟΚ ΧΑΡΙΛΑΟΥ , θα εχει πολυ γελιο.........

Argonath4

• Guest
@EPTALOFOS4 :thumbok: symfwnw apolyta

An kai den nomizw oti xreiazomaste akoma enan syndesmo...An omws yparxoun atoma pou theloun na ton kanoun...kai MPOROUN na ton krathsoun, tote oi perioxes pou mporei na ginei einai :

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ , ΝΤΕΠΩ, ΒΟΤΣΗ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ.... 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ego diafono. Oxi mono den eimai yper enos neoy Syndesmoy, alla 8a protimoysa sygnoneysh ayton poy yparxoyn hdh. H esto me th dhmioyrgia mias "omospondias" .

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chris

• Guest
e-do kai tou-la-xi-ston 8(oxto) mh-nes yparxei afth h selidoula sto internet.
mia selidoula dhladh kai tipota parapano.

me kalypse o @epalofos4

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
OK @chris , prin anoiksw to topic ekana search-anazhthsh sto forum bazontas lekseis-kleidia to "anatolikos4" kai thn dieuthunsh ths selidas,den ebgale tipota,opote skefthka na to anoiksw kalou-kakou

eixa ki egw thn entupwsh oti thn eixa dei thn selida apo pio palia,wraios pou to thumasai kai epibebaiwneis thn uparksh ths  :thumbok:
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

chris

• Guest
ma dhmiourgia syndesmou kai anevresh melon aftou meso koinopoihshs sto internet einai toulaxiston geleio kai paidiko.(paidiko=oxi aparaithra sthn hlikia alla kai sto myalo).

ena akoma topic gia "na xame na legame" akourasta kai xoris na mas stoixizei kai tipota.ase  pou paromoia 8emata ta briskoume kai edo http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,4.0.html
(gia omospondies,gia posous sf sth polh,gia thn anatoliki salonika).ta idia kai ta idia anamasountai synexeia ores ores...

Scorpion4

• Guest
Συμφωνω με τον chris ομως θελει εναν δυνατο Σ.Φ. ανατολικα να συσπειρωνει τον κοσμο...

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
και εγω ειμαι της ιδεας ενος πολυ δυνατου συνδεσμου στην ανατολικη θεσσαλονικη και οχι 5-6 μικρων και αδυναμων . στα ανατολικα υπαρχουν οι Β.Ε.Μ. , Μακεδονες,  ULTRAS , Καλαμαρια . Καλυτερα να υπαρχει μια κοινη γραμμη η μια οποσπονδια οπως σωστα αναφερθηκε πχ οπως οι Δυτικες Συνοικιες . Εγω προσωπικα μενω Ανατολικα .Ποσειδωνιο μερια ,θα ειμαι αρωγος σε ενα κεντρικο δυναμικο συνδεσμο στα ανατολικα με την συνενωση των ειδη υπαρχοντων . Μια ζωη Π.Α.Ο.Κ.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

SKAILS

• Guest
PREPEI NA DHMIOURGHTHEI AMESWS SUNDESMOS TOU PAOK STA ANATOLIKA K MALISTA KALOS K DUNATOS!PROTEINW NA EXEI EDRA THN KALAMARIA,NA SUSPIRWTHEI O KOSMOS STA ANATOLIKA,POU EIMASTE PARAPANO APO TA SKOULIKIA K SIGA SIGA THELOUN NA MAS PERASOUN TO ANTITHETO!!

KSUPNHSTE KAPOIOI K ANOIKSTE ENAN SUNDESMO ME ORGANWTIKA MELOI GNWSTA ÐÁÏÊôóÜêéá NA GRAFTOUME OLOI,GIATI AIMORAGOUME ORGANWTIKA!!

Nho

• Guest
Και εγώ μέσα αδέρφια... Αλλά σοβαρά πράγματα όχι προχειρότητες

SKAILS

• Guest
Ante ti tha ginei m auto to thema?e?tha kanoume tipota?
ante na ginei kati kalo

theoole

• Guest
Απο τι ακουσα μαιο - ιουνιο θα ναι ετοιμος στην κρηνη!!! Ανανεωθηκε και το σαιτ παντως

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
gnorizei kaneis tipota gi auto to thema; alla na gnorize episima oxi an akouse an gnorizei k as iparxei mia enimerosi episimi gia na xeroume pou na apeuthinthoume emeis oi anatolikoi. an kanoume k tis anatolikes sinoikies tote moko oloi. episimi anakoinosi please
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
και εγω ειμαι της ιδεας ενος πολυ δυνατου συνδεσμου στην ανατολικη θεσσαλονικη και οχι 5-6 μικρων και αδυναμων . στα ανατολικα υπαρχουν οι Β.Ε.Μ. , Μακεδονες,  ULTRAS , Καλαμαρια .

file kalamaria den exoume pleon  :21:

Offline diegito4

• Αλλαγή

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
energos einai san syndesmos dld grafeia ktl ktl yparxoune i tha ginoune sto mellon?!?!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!