Author Topic: Αυτοκόλλητα ΠΑΟΚ (stickers συνδεσμων,logo,wallpapers,κ.α)  (Read 61703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blackterror4

• Guest
ναι φιλε για κασκολ ειναι :D :D

Offline lik4

• Αλλαγή
Ποτε βγαινουν?

blackterror4

• Guest
δεν ξερω φιλε.αλλα συντομα λογικα.τα παιδια απο τον σφ οταν βγουν θα ενημερωσουν.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
o blackterror εχει βοηθησει να βγουν αυτοκολλητα,μπλουζες,κασκολ σημαια των παρτιζανων...ποιος εισαι ρε φιλε?ο μιχαηλ αγγελος? :D
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

blackterror4

• Guest
χεχε  :D :D :D :D  να σαι καλα φιλε.αλλα δεν ειμαι ο μιχαηλ αγγελος  :D :D :D :D

blackterror4

• Guest
οποιος μπορει ας ανεβασει και τα νεα αυτοκολλητα της Θυρας 4..ειδικα το ειμαστε ο ανθος των ελληνικων γηπεδων και το ρουφιανοι και λαγοι αγγαλιαζεστε πολυ γαμανε..

blackterror4

• Guest
χεχε  :D :D :D :D  να σαι καλα φιλε.αλλα δεν ειμαι ο μιχαηλ αγγελος ο γαβριηλ ειμαι  :D :D :D :D

DimNaoussa

• Guest

αυτο το βλεπω εκτος απο στικερ να το κανουμε και μπλουζακι..

Offline blue_eyes

• Βασικός
PAOK TRIKALA the come back!

Παιδες σκεφτομαστε να βγαλουμε t-shirts... τα σχεδια θα ειναι αυτα πανω κατω... οποιος θελει ενημερωνει με p.m. εμενα και τον blue eyes.

για να ξερουμε πανω κατω τι παραγγελεια να κανουμε...

taz το μεσαιο μου αρεσε πιο πολυ

παρε δωρο 1σχεδιακι για αυτοκολλητα απο μενα

Αδερφε σε ευχαριστω!!! μην σου πω θα βγαλουμε αυτο μπλουζακι!!!! ;)

επισης πολυ καλο

γενικα και στα 2 η ενσταση μου ειναι τα αγγλικα..γενικα δεν μου αρεσει αυτο σε μπλουζες, πανο κτλ

ειμαστε ελληνικη ομαδα οχι αγγλικη, εχει παραγινει το κακο. Τον ΠΑΟΚ τον ιδρυσαν ελληνες με ελληνικα γραμματα. Πειτε με παραξενο αλλα θελω η μπλουζα να εχει αν οχι ελληνικα γραμματα βυζαντινα (οπως η μπλουζα που ειχε βγει παλια ταζ στα τρικαλα, δεν ξερω αν την θυμασαι, που πισω ειχε το εισαι μια ουσια με βυζαντινα γραμματα). ΔΕν ειμαι εθνικιστης  ;D ουτε ψηφιζω αδωνη γεωργιαδη αλλα να ειμαι Ελληνας ΠΑΟΚτζης απο χωριο των τρικαλων και να γραφει η μπλουζα μου PAOK supporter, trikala, fans, since κτλ δεν το αντεχω. Καλυτερα να λεει "ΠΑΟΚ ειμαστει κι ιδω στη θεσσλια", "ΠΑΟΚ τεμετερον η ομαδα", "ΠΑΟΚ και ιντα να μας πεις μωρε κοπελη" παρα PAOK

κατα τα αλλα σε οτι γινει ειμαι μεσα ταζ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά μια τέτοια μπλούζα ή πανώ  ή στικερ.."ΠΑΟΚ και ιντα να μας πεις μωρε κοπελη" κτλπ...θα είναι στα όρια της γραφικότητας!  ;D
ΑΡχίΔια

blackterror4

• Guest
« Last Edit: March 22, 2009, 16:03:22 by blackterror4 »

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
φιλε αυτο το σημα το εχουν βαζελοι(συνδεσμος Νικαιας),οποτε καλυτερα αλλαξε το.Το original το εχουν οι stormy scamps απο φερεντσβαρος.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει πια ο σύνδεσμος στη Νίκαια..Απλά σαν παρατήρηση.
ΑΡχίΔια

blackterror4

• Guest
φιλε αυτο το σημα το εχουν βαζελοι(συνδεσμος Νικαιας),οποτε καλυτερα αλλαξε το.Το original το εχουν οι stormy scamps απο φερεντσβαρος.

φιλε πολλα σχεδια εχουμε κοινα με αυτα που χουν και γαυροι και σκουληκια και βαζελοι και αυτοι τα παιρνουν απο αλλες ομαδες απο διαφορα σαιτ και τα κανουν.δεν ηταν το σχεδιο αυτο καθαρα παραγωγη των βαζελων αλλα των ουγρων οπως ειπες και εσυ.να σαι καλα παντος για την παρατηρηση.

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
δεν αντιλεγω αλλα καλυτερα θα ηταν να χρησιμοποιουμε κατι δικο μας η κατι πρωτοτυπο,που να μην εχει πεξει απο αλλοθρησκους.οι παρατηρησεις ειναι παντα καλοπροερετες

Poulke

• Guest
« Last Edit: March 23, 2009, 10:49:22 by tsakalaki »

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

γενικα και στα 2 η ενσταση μου ειναι τα αγγλικα..γενικα δεν μου αρεσει αυτο σε μπλουζες, πανο κτλ

ειμαστε ελληνικη ομαδα οχι αγγλικη, εχει παραγινει το κακο. Τον ΠΑΟΚ τον ιδρυσαν ελληνες με ελληνικα γραμματα. Πειτε με παραξενο αλλα θελω η μπλουζα να εχει αν οχι ελληνικα γραμματα βυζαντινα (οπως η μπλουζα που ειχε βγει παλια ταζ στα τρικαλα, δεν ξερω αν την θυμασαι, που πισω ειχε το εισαι μια ουσια με βυζαντινα γραμματα). ΔΕν ειμαι εθνικιστης  ;D ουτε ψηφιζω αδωνη γεωργιαδη αλλα να ειμαι Ελληνας ΠΑΟΚτζης απο χωριο των τρικαλων και να γραφει η μπλουζα μου PAOK supporter, trikala, fans, since κτλ δεν το αντεχω. Καλυτερα να λεει "ΠΑΟΚ ειμαστει κι ιδω στη θεσσλια", "ΠΑΟΚ τεμετερον η ομαδα", "ΠΑΟΚ και ιντα να μας πεις μωρε κοπελη" παρα PAOK

φιλος και αυτές εγώ τις είχα βγάλει  :D

από εκεί και πέρα πίσω θα έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες και θα γουστάρεις στο λεω... απλα δεν λέει να βάλουμε υποστηρικτές.... το supporters είναι διευρυμένη έννοια παγκοσμίως  ;)

Offline lik4

• Αλλαγή
προς taz:Α.Σ.Α. ΜΙΑ ΖΩΗ ;D

Offline blue_eyes

• Βασικός

φιλος και αυτές εγώ τις είχα βγάλει  :D

από εκεί και πέρα πίσω θα έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες και θα γουστάρεις στο λεω... απλα δεν λέει να βάλουμε υποστηρικτές.... το supporters είναι διευρυμένη έννοια παγκοσμίως  ;)
οταν τις ειχες βγαλει δεν ειχαμε συνδεσμο ή τιποτα τετοιο ετσι; ωραιες ηταν εκεινες ταζ μονο που μπροστα ειχανε και κατι γραμματα τ'ανασκελα  ;D και την πασαρα σε εναν ΠΑΟΚτζη στην συρο

μην βαζεις σαπορτερ ρε..οταν η μπλουζα που φοαρας γραφει ΠΑΟΚ και εχει τον δικεφαλο αετο ε εννοειτε οτι εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ, δεν χρειαζεται να το γραφει. ΣΚετο ΠΑΟΚ Τρικαλα θα ειναι μουρλια

τελος παντων οτι και να γινει εγω θα παρω

Offline TEO

• Αποστολή
  • **