Author Topic: Αυτοκόλλητα ΠΑΟΚ (stickers συνδεσμων,logo,wallpapers,κ.α)  (Read 60735 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blackterror4

• Guest
« Last Edit: April 14, 2009, 19:56:18 by blackterror4 »

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

mpougatsas

• Guest

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,
ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ.

??? ??? ???
Διευκόλυνε λίγο τον εγκέφαλο...
ΑΡχίΔια

makptol

• Guest
ΠΑΟΚ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ....ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ..........Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ......

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Βρε εντάξει αυτό το κατάλαβα...το όλο concept με τα quotes δεν κατάλαβα....
ΑΡχίΔια

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

Offline lik4

• Αλλαγή
ωραιος για αλλη μια φορα ο lioste

DimNaoussa

• Guest
lioste εγω θελω sticker με ενδεκαδα ΠΑΟΚ οπως θα την δειχνει στο chl..μην ξεχνας μεγας χορηγος chl  ειναι η Amstel... ξες εσυ κουφαλα...  ;D  ;D τα δικα μας λεμε παιδια αμα το βγαλει θα καταλαβαιτε..  :P  :P

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ωραιος για αλλη μια φορα ο lioste

Ναι μετράει κ η φώτο όμως... ;)  ;D

@σεριφ: οχι ρε...ειμαστε σοβαροί τέχναι..
ΑΡχίΔια

mpougatsas

• Guest
Βρε εντάξει αυτό το κατάλαβα...το όλο concept με τα quotes δεν κατάλαβα....
ο ισοσκελής σταυρός που χρησιμοποιείται σαν φόντο πίσω απ΄τον δικέφαλο ρε συ στέλιο κάτι συμβολίζει.. για ψάχτο  ;)
κατά τ'άλλα με κάλυψε το πόστ του makptol..
 O ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Λιοστε το concept του στίκερ τα σπάει ρε φίλε αλλά θα ήθελα να το δω και με μια δυο αλλαγές που πιστεύω θα ήταν καλύτερο.

1) το χρωματιστό παραλληλόγραμμο κάτω απ'τα γράμματα νομίζω δε ταιριάζει και οι περισσότεροι που βγάζουν αυτοκόλλητα προτιμούν τα ασπρόμαυρα που είναι και πιο φτηνά. Είναι μλκια για ένα τόσο κομματάκι να πληρώσεις έξτρα έγχρωμη εκτύπωση. Βέβαια αυτό παίζει και από μαγαζί σε μαγαζί, απλά το αναφέρω.

2)Γιατί είναι τοσο "πιξελιασμένη" η εικόνα του γηπέδου; Θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν ήταν πιο "καθαρή"! Αν γίνεται βέβαια, δεν ξέρω και τόσα απο επεξεργασία εικόνας...

Κάνε αυτές τις αλλαγές και το εδώ είμαστε το ξανασυζητάμε.

Μην με παρεξηγήσεις κιεσύ μόνο, όπως ο γεωλόγος που παρεμπιπτόντως είναι εντάξει παλικάρι.

Offline Suicidal

• Βασικός
Έλα ρε μπουγάτσα , ας σοβαρευτούμε λίγο τώρα....

είναι δυνατόν να υπάρξει τώρα θέμα κάποιου "συμβολισμού" ισοσκελούς σταυρου ?
Το συγκεκριμένο στυλ έχει χρησιμοποιηθεί άπειρες φορες για σχέδια η για πανιά σε όλο τον κόσμο!

Εντελώς πρόσφατο παράδειγμα το πανί που πόσταρε πριν λίγο καιρό ο piranhasgate4
ας πούμε με το SUPPORTERS στην μέση ! Μην ανοίγουμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.....

(Aντε και ετοιμάζεται και πανί έκπληξη στο ίδιο στυλ, έπεσε τρελή ζήλια από το πανί του piranhas)  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline lik4

• Αλλαγή

(Aντε και ετοιμάζεται και πανί έκπληξη στο ίδιο στυλ, έπεσε τρελή ζήλια από το πανί του piranhas)  :P

ελπιζω να ειναι  φτιαγμενο στο χερι

οσο για τον μπουγατσα δεν θα σχολιασω οπως δεν το εκανα και την πρωτη φορα που ποσταρε για αυτο το θεμα

Offline Suicidal

• Βασικός
και γιατί ελπίζεις δηλαδή ?

πρώτον δεν θα γίνει στο χέρι γιατί απλά δεν γίνετε, (ή μάλλον ΟΧΙ δεν γίνετε αλλά δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη, πολύ απλά)
και δεύτερον σε πειράζουν τα όμορφα σχεδιασμένα στο pc με φτιάξιμο σε μαγαζί?

δεν κατάλαβα !?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

mpougatsas

• Guest
σοβαρός είμαι bill, δεν κάνω πλάκα με τέτοια θέματα..
και καμία όρεξη δεν εχω να ανοίξω τέτοια κουβέντα εδω μέσα, απλά είδα κάτι και πόσταρα..that's all
προσωπικά με ενοχλεί, έσας πάλι όχι.. ας έχει ο καθένας τη γνώμη του.. δικαίωμα του