Author Topic: Αυτοκόλλητα ΠΑΟΚ (stickers συνδεσμων,logo,wallpapers,κ.α)  (Read 61596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blackterror4

• Guest
o καρβελας ειναι αυτος?τον δικεφαλο βαλτον λιγο πιο αριστερα να φαινεται και το Κ.μπραβο κανεις πολυ καλη δουλεια

χιχι λες ναι ο καρβελας?θα το κανω φιλε.να σαι καλα

« Last Edit: February 19, 2009, 12:40:20 by blackterror4 »

blackterror4

• Guest
Μια παράκληση μόνο, όσοι ποστάρετε αυτοκόλλητα η φωτογραφίες από το imageshack.us, να βάζετε την δεύτερη διεύθυνση από το πάνω μέρος => Thumbnail for forums (1).

Αυτό γίνετε για εξοικονόμηση χώρου αλλά και για αυτούς που δεν έχουν γρήγορες συνδέσεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο στην εμφάνιση, αλλά θα βοηθήσουμε πολλούς να ανοίγουν πιο γρήγορα τις σελίδες τους.
εγω εβαζα την τελευταια διευθηνση απο imageshack.δεν το ξερα οτι μπορεις και με το 2ο λινκ.θα το βαζω απο κει πλεον.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Την τελευταία; νομίζω πως οι φωτογραφίες εμφανίζονται έτσι αν βάλεις την δεύτερη απο το τέλος.

Καλά δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό, το θέμα είναι είναι να κάνουμε την πρόσβαση στο φόρουμ πιο εύκολη για τα μέλη που δεν έχουν γρήγορες ταχύτητες, το ίδιο λέμε και για τις μεγάλες υπογρφές.

Φαντάσου, όχι μόνο εσύ, να θέλεις να ανοίξεις μια σελίδα που είναι γεμάτη φωτογραφίες ή αυτοκόλλητα ή και graffiti.
Με τον τρόπο που έγραψα και πιο γρήγορα θα ανοίγουν οι σελίδες και πιο όμορφα θα είναι.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου!
Τους τύπους που βάζεις στα σχέδια, που τους βρίσκεις; Ιντερνετ, τους φτιάχνεις; Το 'χω απορία δηλαδή όχι τίποτα άλλο.
ΑΡχίΔια

blackterror4

• Guest
ναι την τελευταια και εβαζα αυτα εδω και αναμεσα το λινκ.τωρα με το δευτερο δοκιμασα βγαινει ετσι

blackterror4

• Guest
Να κάνω κ εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου!
Τους τύπους που βάζεις στα σχέδια, που τους βρίσκεις; Ιντερνετ, τους φτιάχνεις; Το 'χω απορία δηλαδή όχι τίποτα άλλο.

καποιους τους φτιαχνω και καποιους τους τροποποιω αφου τα χω βρει στο ιντερνετ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ωραίος!
ΑΡχίΔια

blackterror4

• Guest

Offline nik

• Αποστολή
  • **

να ομορφηνει λιγο το λαπτοπ ;D
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
φοβερό!!
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

blackterror4

• Guest

blackterror4

• Guest

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD

Μια παράκληση μόνο, όσοι ποστάρετε αυτοκόλλητα η φωτογραφίες από το imageshack.us, να βάζετε την δεύτερη διεύθυνση από το πάνω μέρος => Thumbnail for forums (1).

Αυτό γίνετε για εξοικονόμηση χώρου αλλά και για αυτούς που δεν έχουν γρήγορες συνδέσεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο στην εμφάνιση, αλλά θα βοηθήσουμε πολλούς να ανοίγουν πιο γρήγορα τις σελίδες τους.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

blackterror4

• Guest

blackterror4

• Guest

blackterror4

• Guest

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Πολύ ωραία τα τελευταία σχέδια φίλε μου.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

blackterror4

• Guest
thnks φίλε

blackterror4

• Guest

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

Άσχετο με ΠΑΟΚ, αλλά επίκαιρο και για τον χαβαλέ μας!
« Last Edit: February 23, 2009, 19:16:08 by tsakalaki »
ΑΡχίΔια