Author Topic: Ο κομπλεξισμός των ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ μας και τον λαό του  (Read 9283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Γουστάρω που με έχουν χεσμένο.
Γουστάρω που δε μου δίνουν τόσο επιδεικτικά σημασία.
Γουστάρω που οι ειδήσεις μιλούν για τον πρώτο, τον δεύτερο και την έκτη
Γουστάρω που με φοβούνται αλλά δε ξέρουν ακόμη να με προσπεράσουν ή να αρχίσουν να με γλύφουν.
Γουστάρω που δεν έχω διαιτησίες και είμαι εκεί που είμαι.
Γουστάρω που με αντιμετωπίζουν σαν ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστω.

Γιατί όλα αυτά μου κάνουν καλό.
Με κάνουν να έχω χαμηλά τη μπάλα.
Γιατί δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα και ξέρω τι μου  γίνεται. Να κοντέυει τα 2/3 το πρωτάθλημα και να ξέρω πως δεν είμαι εκεί που είμαι γιατί οι άλλοι δε βλέπονται. αλλά γιατί εγώ το αξίζω. Να ξέρω οτι αυτή τη φορά ο γαύρος με φοβάται γιατί άρχισαν να τελειώνουν τα κοράκια γιατί ανέβηκαν σε άλλο άρμα.
Γιατι ο κόσμος του είναι μέσα στη μουρμούρα γιατι έχασε το βουτυράκι κάθε χρόνο 10 χρόνια τώρα. Γιατί μεγαλώνω ξανά με μεγαλύτερη οριμότητα όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια.
Γιατι έχω 22.000 κόσμο με ψωφόκρυο.
Γιατί έχω τη δεύτερη άμυνα στην ευρώπη.
Γιατί ο πρόεδρος μου γύρισε πιο αποφασισμένος.
Γιατί οι κωλοομάδες σας νιώθουν την ανάσα μου.

Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.... ο τροχός... γύρισε.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Ο ΠΑΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΙ. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!

GeorgT

• Guest
Θέλουν δεν θέλουν ομως σήμερα η λεξη ΠΑΟΚ υπάρχει σε όλες τις εφημερίδες (γαυρο-φυλλάδες, βαζελο-φυλλάδες, χανουμο-φυλλάδες ένταξή εκτως απο τα αθλητικά νεα βεβαία  :D)!!!

Με τέτοιες νικες οτι κόμπλεξ κ να βγάλουν το παπαρι φτάνει βαθιά μέχρι το θυρεοειδή αδένα μινιμουμ:

mpougatsas

• Guest
Γουστάρω που με έχουν χεσμένο.
Γουστάρω που δε μου δίνουν τόσο επιδεικτικά σημασία.
Γουστάρω που οι ειδήσεις μιλούν για τον πρώτο, τον δεύτερο και την έκτη
Γουστάρω που με φοβούνται αλλά δε ξέρουν ακόμη να με προσπεράσουν ή να αρχίσουν να με γλύφουν.
Γουστάρω που δεν έχω διαιτησίες και είμαι εκεί που είμαι.
Γουστάρω που με αντιμετωπίζουν σαν ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστω.

Γιατί όλα αυτά μου κάνουν καλό.
Με κάνουν να έχω χαμηλά τη μπάλα.
Γιατί δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα και ξέρω τι μου  γίνεται. Να κοντέυει τα 2/3 το πρωτάθλημα και να ξέρω πως δεν είμαι εκεί που είμαι γιατί οι άλλοι δε βλέπονται. αλλά γιατί εγώ το αξίζω. Να ξέρω οτι αυτή τη φορά ο γαύρος με φοβάται γιατί άρχισαν να τελειώνουν τα κοράκια γιατί ανέβηκαν σε άλλο άρμα.
Γιατι ο κόσμος του είναι μέσα στη μουρμούρα γιατι έχασε το βουτυράκι κάθε χρόνο 10 χρόνια τώρα. Γιατί μεγαλώνω ξανά με μεγαλύτερη οριμότητα όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια.
Γιατι έχω 22.000 κόσμο με ψωφόκρυο.
Γιατί έχω τη δεύτερη άμυνα στην ευρώπη.
Γιατί ο πρόεδρος μου γύρισε πιο αποφασισμένος.
Γιατί οι κωλοομάδες σας νιώθουν την ανάσα μου.

Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.... ο τροχός... γύρισε.
+2010

Γουστάρω που ούτε και χθες την ψιλιάστηκαν οι λακαμάδες για το τι πάει να γίνει και συνεχίζουν να χρήζουν φαβορί βάζελο για το +2 και gay λόγω προγράμματος.....

που θα πάει.. δεν θα ρθει ο μαης... να παίζουν πλέι οφ μεταξύ τους για μια θέση στa προκριματικά....  
ίσως τότε καταλάβουν.. ίσως κι όχι  
αλλά στ αρχίδια μας κι όλας το τι θα κάνουν
ΠΑΟΚ!!