0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Γουστάρω που με έχουν χεσμένο.Γουστάρω που δε μου δίνουν τόσο επιδεικτικά σημασία.Γουστάρω που οι ειδήσεις μιλούν για τον πρώτο, τον δεύτερο και την έκτηΓουστάρω που με φοβούνται αλλά δε ξέρουν ακόμη να με προσπεράσουν ή να αρχίσουν να με γλύφουν.Γουστάρω που δεν έχω διαιτησίες και είμαι εκεί που είμαι.Γουστάρω που με αντιμετωπίζουν σαν ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστω.Γιατί όλα αυτά μου κάνουν καλό. Με κάνουν να έχω χαμηλά τη μπάλα. Γιατί δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα και ξέρω τι μου γίνεται. Να κοντέυει τα 2/3 το πρωτάθλημα και να ξέρω πως δεν είμαι εκεί που είμαι γιατί οι άλλοι δε βλέπονται. αλλά γιατί εγώ το αξίζω. Να ξέρω οτι αυτή τη φορά ο γαύρος με φοβάται γιατί άρχισαν να τελειώνουν τα κοράκια γιατί ανέβηκαν σε άλλο άρμα. Γιατι ο κόσμος του είναι μέσα στη μουρμούρα γιατι έχασε το βουτυράκι κάθε χρόνο 10 χρόνια τώρα. Γιατί μεγαλώνω ξανά με μεγαλύτερη οριμότητα όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια. Γιατι έχω 22.000 κόσμο με ψωφόκρυο. Γιατί έχω τη δεύτερη άμυνα στην ευρώπη. Γιατί ο πρόεδρος μου γύρισε πιο αποφασισμένος.Γιατί οι κωλοομάδες σας νιώθουν την ανάσα μου.Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.... ο τροχός... γύρισε.