0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Χρόνια πολλά σε Παναγιώτηδες, Πάνους, Μαρίες και όσους γιορτάζανε προχτές. Για σήμερα, χρόνια πολλά με τον ΠΑΟΚ στην καρδιά, στον οικογενειάρχη τσακαλάκι. Να 'σαι καλά και να χαίρεσαι τις μεγάλες σου αγάπες όπως θες, αδερφέ.
Χρόνια Πολλά Τσακαλακι να τα εκατοστησεις και πάντα χαρές με την οικογένεια σου και τον ΠΑΟΚ
Quote from: Vorious on August 17, 2013, 09:33:43Χρόνια Πολλά Τσακαλακι να τα εκατοστησεις και πάντα χαρές με την οικογένεια σου και τον ΠΑΟΚ
Χρονια πολλα στο φιλαρακι και αδερφο diegito4! Χρονια σου πολλα αρρωστακι μου! Ο,τι επιθυμεις, γερος, δυνατος, υγεια και ευτυχια! Μουρλα, τρελα και ανεξαντλητο μερακι για την αρρωστεια μας που λεγεται Π.Α.Ο.Κ. !!
Quote from: zapatistag4 on August 21, 2013, 09:53:33Χρονια πολλα στο φιλαρακι και αδερφο diegito4! Χρονια σου πολλα αρρωστακι μου! Ο,τι επιθυμεις, γερος, δυνατος, υγεια και ευτυχια! Μουρλα, τρελα και ανεξαντλητο μερακι για την αρρωστεια μας που λεγεται Π.Α.Ο.Κ. !!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι απο μενα ρε αχρηστο εξαφανισμενο μουνι γκιτο !Να είσαι καλά αγορίνα μου όπου και να κοπροσκυλιάζεις, και .... keep the flag up high