Author Topic: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέθλια - επετείους εγγραφής μελών του forum  (Read 106551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Χρόνια πολλά σε Παναγιώτηδες, Πάνους, Μαρίες και όσους γιορτάζανε προχτές.

Για σήμερα, χρόνια πολλά με τον ΠΑΟΚ στην καρδιά, στον οικογενειάρχη τσακαλάκι. Να 'σαι καλά και να χαίρεσαι τις μεγάλες σου αγάπες όπως θες, αδερφέ.

Offline t.b

• Αλλαγή

Για σήμερα, χρόνια πολλά με τον ΠΑΟΚ στην καρδιά, στον οικογενειάρχη τσακαλάκι. Να 'σαι καλά και να χαίρεσαι τις μεγάλες σου αγάπες όπως θες, αδερφέ.

Offline bozik

• Αλλαγή
Χρόνια Πολλά Τσακαλακι να τα εκατοστησεις και πάντα χαρές με την οικογένεια σου και τον ΠΑΟΚ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Jordan-4

• Guest
Χρόνια Πολλά Τσακαλακι να τα εκατοστησεις και πάντα χαρές με την οικογένεια σου και τον ΠΑΟΚ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές τους όλους τους καλούς φίλους που με θυμήθηκαν είτε σε αυτο το ποστ είτε με πμ όπως κάνουν εδώ και χρόνια.
Αν και με πολλούς έχουμε χαθεί η σχέσεις κράτανε, εύχομαι σε όλους υγεία και τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειες σας.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Eυχές για ονομαστικές εορτές - γενέ&#
« Reply #4867 on: August 19, 2013, 12:03:47 »
Μιας και ελειπα διακοπες να πω χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν τις προαλλες, εισαστε και αρκετοι! Να ειστε καλα και με τον ΠΑΟΚ στην καρδια.

Επισης να πω χρονια πολλα στον συντροφο Gkaz4, μιας και ειναι ο μοναδικος που ξερω που εχουμε γεννηθει ιδια μερα ακριβως! Εισαι και ΠΑΟΚτσακι, μπηκαν στην σειρα οι πλανητες το '80 δεν γινεται.. Να εισαι καλα αδερφε!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Συντροφε Χρονια πολλα κι εσενα :) Υγεια ευτυχια και να μας φερει η ΠΑΟΚαρα το διπλο για δωρο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
μετα την επιστροφη μου απο διακοπες, να ευχηθω σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ οσοι/οσες γιορταζαν χρονια πολλα και ασπρομαυρα.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Χρόνια καλά σε όλα τα τσακάλια που γιόρταζαν σε μέρες διακοπών. Κ πάντα ασπρόμαυρα

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
Χρονια πολλα στο φιλαρακι και αδερφο diegito4! Χρονια σου πολλα αρρωστακι μου! Ο,τι επιθυμεις, γερος, δυνατος, υγεια και ευτυχια! Μουρλα, τρελα και ανεξαντλητο μερακι για την αρρωστεια μας που λεγεται Π.Α.Ο.Κ. !!

Offline Suicidal

• Βασικός
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι απο μενα ρε αχρηστο εξαφανισμενο μουνι γκιτο !
Να είσαι καλά αγορίνα μου όπου και να κοπροσκυλιάζεις, και .... keep the flag up high  ;)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Χρονια πολλα στο φιλαρακι και αδερφο diegito4! Χρονια σου πολλα αρρωστακι μου! Ο,τι επιθυμεις, γερος, δυνατος, υγεια και ευτυχια! Μουρλα, τρελα και ανεξαντλητο μερακι για την αρρωστεια μας που λεγεται Π.Α.Ο.Κ. !!

Offline bozik

• Αλλαγή
χρονια πολλα και οτι επιθυμεις αδερφε diegito
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι απο μενα ρε αχρηστο εξαφανισμενο μουνι γκιτο !
Να είσαι καλά αγορίνα μου όπου και να κοπροσκυλιάζεις, και .... keep the flag up high  ;)
ΑΡχίΔια

Offline diegito4

• Αλλαγή
ευχαριστώ πολύ μαγκες,επιστρέφω τις ευχές σε όλους
να είμαστε γεροί να ζούμε τέτοιες ευλογημένες μέρες.. ;D

Offline cure

• Αλλαγή
Χρόνια πολλά φιλάρα diegito4 και να ζήσεις/ουμε πολλές τέτοιες μέρες, έστω και τώρα στα... γεράματα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
Χρονια πολλα κι ασπρομαυρα αδερφε arrwstos4 !!!!