Π.Α.Ο.Κ.
Φερνάντες,Ντάνιελ Μάρσιο: Δεν χρειάσθηκε να κάνει και πολλά εχθές το παληκάρι
Αραμπατζής,Νίκος : καλός αλλά λίγο να προσέξει τις κάρτες
Μπαρκαουάν,Κόσμιν :εγώ τον γουστάρω πάρα πολύ και πάλι πολύ θετικός εχθές
Χαραλάμπους,Ηλίας :αρχίζει να ανεβαίνει
Μελίσσης,Χρήστος :όλα τα λεφτά άρχοντας
Κωνσταντινίδης,Παντελής :καλός
Ζαγοράκης,Θοδωρής :μανουριάζει, κράζει το διαιτητή ,και του συμπάικτες όποτςε χρειάζεται αγωνηστικά το παλεύει όσο μπορεί είναι πάντως ο αρχηγός
Ηλιάδης,Στέλιος :σούπερ αμόλυβδη 180 οκτανίων
Χαραλαμπίδης,Κώστας : φλύαρος δεν ήταν στη μέρα του εχθές
Μίετσελ,Μάρτσιν:100 τόνους μπάλα ξέρει το παληκάρι
Τσίγκας,Θανάσης :μμμ γλυκόπικρη γεύση
Γκονθάλεθ: μάλλον θα με κάνει ρόμπα για το τόσο κράξιμο που του χω ρίξει.
Τόργκελε:καλά αφού κέρδισε και φάουλ εχθές είναι πρόοδος
Στο β' ημίχρονο η ομάδα μου άρεσε ύστερα από παρα πολύ καιρό φυσικά ο αντίπαλος προσφερότανε για να παίξεις επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο όπως ακριβώς έχουμε συνηθίσει εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηληκία να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ στην τούμπα και ειδικά με τέτοιες ομαδούλες.
Αυτό που μου έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση στην ομάδα μας είναι η αμυντική μας λειτουργία και θα τολμήσω να πω ότι τόσο καλή άμυνα δεν είχε ποτε ο ΠΑΟΚ.
Μπαρκαουάν και μελίσης πίσω είναι μπετόν αρμε .
Ο κόουτς δείχνει ότι το βλέπει καλά το ματς και είναι μέσα στο παιχνίδι δεν έχουμε δηλαδή τα γνωστά φαινόμενα υπνηλίας στον πάγκο
Ο κόσμος καμιά 15.000 + εχθές μοναδικός θυμισε την παλιά καλή τούμπα με πάθος και με όρεξη και με συνθήματα ειδικά στο β' ημίχρονο που βοήθησε και η αγωνιστική άνοδος.
Το μόνο μελανό σημείο που επαναλαμβάνεται διαρκώς εδώ και χρόνια είνα αυτο το κόλλημα με τον θρύλο και τον πειραιά ΦΤΑΝΕΙ ρε παιδιά ΦΤΑΝΕΙ με τον ιωνικό παίζουμε.
Και τώρα διπλό μεσα στην ξάνθη.