Author Topic: Στις 23-10-2006 Κατατέθηκε Πρόταση 82 μελών για μείωση της συνδρομής στον ΑΣ ΠΑΟΚ(Μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κίνηση 82 απλών μελών του Α.Σ.)  (Read 1919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Δηλαδή υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που αγαπούν πραγματικά τον ΠΑΟΚ και είναι ενάντιοι στη μείωση της συνδρομής? πλάκα μας κάνετε ρε?

Τη μείωση δεν την ζητάμε απλά. ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

(βάζω και τον εαυτό μου μέσα παρόλο που δεν είμαι ακόμη μέλος στον Α.Σ.)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Poet

• Guest
Εγώ φρόντισα να μεταφέρω το αίτημα των 82 στον Χρυσό Δικέφαλο αφού είμαι μέλος του και εφ'όσον μου ζητήθηκε. Απο την άλλη, φρόντισα εντιμότατα να ενημερώσω όλους τους αναγνώστες τί ακριβώς συζητήθηκε στον Χ.Δ. αναλυτικά και ο λόγος ήταν για να δείτε ότι υπάρχει ένας ισχυρός προβληματισμός απο την άλλη μεριά. Για να πώ και το τελευταίο, επειδή πολλοί δεν καταλαβαίνουν, το θέμα δεν είναι η συνδρομή. Το θέμα είναι οι 82. Διότι όπως θα έχετε καταλάβει το ΜΕΛΒΑ καταρέει, το τελευταίο διάστημα είναι σχεδόν ανύπαρκτο, και κάποιοι απο τους 82, ένας συγκεκριμένα τον οποίο εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω, μου είπαν όμως ότι βγήκε στο ράδιο, στο παρελθόν και πριν την Γενική Συνέλευση είχει προσπαθήσει με κάποια μέλη που "έλεγε" ότι επηρέαζε, να μπεί μέσα στα ψηφοδέλτια του ΜΕΛΒΑ ή του Χ.Δ. προκειμένου να παίξει κάποιο παιχνίδι.

Εσείς λοιπόν απο τους 82 που ανυποψίαστοι πιστέψατε στον καλό σκοπό της μείωσης προκειμένου να γραφτεί κόσμος στον Α.Σ, γεγονός που είπα απο την αρχή ότι το υποστηρίζω και εγώ αλλά και ο Χ.Δ. σκοπός του είναι να γραφούν στον Α.Σ. όσα περισσότερα μέλη γίνεται, αυτός λοιπόν ο κύριος δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "έχει απώλειες" και για το σκοπό αυτό θα πρέπει να μειωθεί η συνδρομή για να μην έχει τέτοια διαρροή.

Αν πιστεύετε λοιπόν ότι θα έπρεπε να πάρουμε μιά απόφαση, με τα δεδομένα που είχαμε ως Χ.Δ. δηλαδή ... μιά ανακοίνωση μέσω του internet ... κάποια αλληλογραφία που είχα με τον arwstos ... τα στοιχεία που πήραμε απο το site της Manchester United που ούτε λίγο ούτε πολύ αναιρούσε την ανακοίνωση ... την δήλωση του συγκεκριμένου κύριου ότι έχει διαροές και θέλει να μειωθεί η συνδρομή στον Α.Σ. για να μην έχει άλλες διαροές ... και τέλος την δική μας εκτίμηση ότι ο ΠΑΟΚτσής που αγαπάει τον ΠΑΟΚ, έχει δεν έχει θα κόψει τον κώλο του όπως τον κόβουμε όλοι μας για να πληρώσουμε την συνδρομή μας ... αν λοιπόν πιστεύετε ότι με αυτά τα δεδομένα έπρεπε να πάρουμε απόφαση στήριξης ... καλώς πιστεύετε. Εμείς το θεωρούμε επιπολαιότητα. Παρ'όλα αυτά, το θέμα είπαμε θα το θέσουμε, δεν το αρνηθήκαμε, στην Γενική Συνέλευση που θα ζητήσουμε σύντομα.
« Last Edit: October 26, 2006, 21:07:16 by Poet »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Se parakalo file @poet apanthse moy se 2 erothseis:
1. ekshghse to paixnidi toy en logo kyrioy, ti akrivos ennoeis oti 8a epaize paixnidi? Telika mphke h den mphke se pshfodeltio stis ekloges? Otan les exei diarroes yponnoeis oti mphke, alla xanei kapoioys dikoys toy pshfoforoys. KAI TELIKA POIOS EINAI AYTOS O KYRIOS na kseroyme kai meis.
2. Giati o Xrysos Dikefalos den synergasthke me to MELVA stis ekloges toy Ioynioy oste na kanoyn apo koinoy mia isxyrh antipoliteysh poy 8a erixne ton Katsarh(asxeta an telika apodeix8hke oti kai mazi na htan, pali den 8a ta katafernan.)
Eyxaristo ek ton proteron

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
ΑΣ δουμε και τη θεση του Μ.Λ.Β  http://www.paok1926.gr/news.asp?ID=30 Το μέτωπο λαϊκής βάσης ήδη έχει ξεκινήσει διεργασίες για την συγκέντρωση υπογραφών των μελών του Α.Σ. ΠΑΟΚ, με σκοπό την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης, όπου βασικό θέμα θα είναι η μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών στα 50 ευρώ.

Σκοπός της παραπάνω κίνησης είναι οι μαζικές εγγραφές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο σωματείο, ώστε να ανοίξουν επιτέλους διάπλατα οι πόρτες του σωματείου για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest
Quote from: HOMO PAOKUS
Se parakalo file @poet apanthse moy se 2 erothseis:
1. ekshghse to paixnidi toy en logo kyrioy, ti akrivos ennoeis oti 8a epaize paixnidi? Telika mphke h den mphke se pshfodeltio stis ekloges? Otan les exei diarroes yponnoeis oti mphke, alla xanei kapoioys dikoys toy pshfoforoys. KAI TELIKA POIOS EINAI AYTOS O KYRIOS na kseroyme kai meis.

Το "ενδεχόμενο" παιχνίδι, και το ενδεχόμενο το έβαλα σε εισαγωγικά επειδή ακόμα δεν το ξέρουμε αλλά το εικάζουμε αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Είπα ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αυτόν προσωπικά. Ούτε έχω ακούσει καν το όνομά του. Σε ψηφοδέλτιο δεν μπήκε στις προηγούμενες εκλογές τελικά, ούτε στο ΜΕΛΒΑ ούτε φυσικά στον Χ.Δ. Το χάνω άτομα, φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι πέφτει η επιροή του την οποία την απέδωσε όχι στο λάθος ίσως τρόπο ενέργειας και προσέγγισης των κοινών του ΠΑΟΚ αλλά στην υψηλή συνδρομή. Προφανώς άνθρωποι που θεωρεί ότι επηρεάζει δεν ανανεώνουν τις συνδρομές τους. Το ποιός είναι αυτός ο κύριος μην περιμένεις να το μάθεις απο εμένα ... δεν είμαι ο Ντέμης!!!!  ;D ;D ;D ;D

Quote from: HOMO PAOKUS
2. Giati o Xrysos Dikefalos den synergasthke me to MELVA stis ekloges toy Ioynioy oste na kanoyn apo koinoy mia isxyrh antipoliteysh poy 8a erixne ton Katsarh(asxeta an telika apodeix8hke oti kai mazi na htan, pali den 8a ta katafernan.)
Eyxaristo ek ton proteron

Στον Χρυσό Δικέφαλο εγώ πήγα απο τις εκλογές και μετά και αιτία ήταν η στάση τους στην Γενική Συνέλευση, αν και εγγράφηκα στον Α.Σ. μέσω του ΜΕ.Λ.ΒΑ και είμαι απο τα 103 ιδρυτικά μέλη του. Απ'ότι λοιπόν μου είπαν στον Χ.Δ. είχαν πάρει απόφαση τον Μάϊο να κατεβάσουν κοινό ψηφοδέλτιο αλλά το απέριψε το ΜΕΛΒΑ. Έτσι μετά απο αυτό ο Χ.Δ. κατέβασε δικό του ψηφοδέλτιο. Επομένως την ερώτηση θα πρέπει να την κάνουμε στο ΜΕ.Λ.ΒΑ και όχι στον Χ.Δ.

Offline arwstos

• Αλλαγή
Κάποιοι άλλοι είπαν ότι η ανακοίνωση που εκδόθηκε απο τους 82 περιέχει συγκεκαλυμένα ψεύδη, διότι αναφέρεται σε κάποιους συλλόγους του εξωτερικού, αλλά δεν λέει ότι υπάρχουν αντίστοιχα προνόμια και αντίστοιχες διαβαθμίσεις. Φέρνει το παράδειγμα της Manchester United που γράφει η ανακοίνωση για 36 Ευρώ. Αναφέρω την Manchester United γιατί αυτό μόνο προλάβαμε να ελέγξουμε απο όσα γράφει η ανακοίνωση. Πάτε λοιπόν στο site της Manchester United για να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια ... http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={5E3593F8-E77D-4501-A21D-2DAB80F3142A}. Ένα one United member, πληρώνει 27 λίρες, περίπου 40 Ευρώ!!!! Με τί προνόμια ...
1. Εγγραφή στη λίστα αναμονής για να πάρει διαρκείας αν ποτέ ακυρωθεί κάποιο.
2. Δυνατότητα να αγοράσει εισιτήρια.
3. Ελεύθερη παρακολούθηση αγώνων της μικρής ομάδας.
4. 10% έκπτωση στο megastore της Manchester United.
5. Ένα τεύχος απο το επίσημο ετήσιο βιβλίο της Manchester United.

Επικοινωνήσαμε με άνθρωπο μας που ήταν στην Αγγλία και γνωρίζει περισσότερα για την Manchester United. Ένα μέλος που έχει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στο football club της Manchester United πληρώνει ετήσια 260 Ευρώ.

1) Μάλλον δε διαβασατε προσεκτικα την επιστολη φιλε Poet.
Στην επιστολη αναφερεται οτι τα μελη του football club της Manchester United πληρωνουν
37 ευρω ετησια συνδρομη (1 μηνα φυλακη γιατι εγινε λαθος στη μετατροπη απο λιρες ή άλλαξε η τιμη απο πέρσι) και λαμβανουν πολλες παροχες και προνομια.
Δεν ειναι παροχη για εναν οπαδο της Μαντσεστερ η δυνατοτητα να αγορασει εισιτηριο της ομαδας του ?
Νομιζεις δηλαδη οτι βρισκεις τοσο ευκολα εισιτηριο για τη Μαντσεστερ ?
Δεν ειναι προνομιο η 10% εκπτωση απο το megastore της Manchester United ?
Εχεις εσυ ως μελος του Α.Σ. εκπτωση απο τη μπουτικ ?
Δεν ειναι προνομιο το τεύχος απο το επίσημο ετήσιο βιβλίο της Manchester United ?
Σου δινει εσενα ο Α.Σ. τετοιο τευχος ?
Δεν ειναι προνομιο η ελεύθερη παρακολούθηση αγώνων της μικρής ομάδας της Μαντσεστερ ?

Μιλησε κανεις για δικαιωμα εκλογης της διοικησης της Μαντσεστερ ?

Για δικαιωμα εκλογης απ'ευθειας της διοικησης  αναφερεται μονο η Σαλκε.

Ατυχεστατα λοιπον αυτα για τα συγκεκαλυμενα ψευδη και την αναιρεση
της ανακοινωσης.

2) Παμε στα ονοματα των 82 μελων του Α.Σ. :

καθε ενα μελος απο τους 82 εβαλε την υπογραφη του στην αιτηση
και εγραψε το ονοματεπωνυμο του ολογραφως.
Ουτε ο Μπαμπης ο Σουγιας υπεγραψε την προταση, ουτε ο Σακης ο Γκοτζιλας.

Η επιστολη δημοσιευθηκε τη Τριτη στις 3 αθλητικες εφημεριδες της Θεσσαλονικης
(με αναφορα στο πρωτοσελιδο και στις 3) και πολυ πιθανον να δημοσιευθηκε και σε
καποιες Αθηναικες.

Στις εφημεριδες απ'οτι διαβαζω υπαρχει και μια επιπλεον παραγραφος που δεν υπαρχει στη κεντρικη σελιδα
του paokworld:

Συνημμένα σας παραδίδουμε τις 2 σελίδες/ 82 υπογραφές των μελών του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που συνυποβάλλουμε τη πρόταση αυτή, με την παράκληση για τη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων καθώς δεν έχουμε πάρει την έγκριση όλων για δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, και πιθανώς κάποιοι να θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Απ'οτι ομως πληροφορηθηκα (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) η εφημεριδα της πολης που πουλαει
50 φυλλα την ημερα δεν "υπακουσε" στην παρακληση αυτη και δημοσιευσε τα ονοματα.
Οποιος λοιπον καιγεται να μαθει ποιοι ηταν αυτοι οι 82 ας ψαξει το φυλλο αυτης της εφημεριδας
(επαναλαμβανω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)

Aν παντως απο τις 82 υπογραφες υπηρχε εστω και μια που δεν ηταν μελους του Α.Σ.
να ειστε σιγουροι οτι το ιδιο βραδυ ο Κατσαρης θα ειχε βγαλει ανακοινωση
και θα ελεγε οτι υπεγραψε οποιος να ναι και δεν ειναι 82 οι πραγματικες υπογραφες.
« Last Edit: October 26, 2006, 22:35:53 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest
Κάποιοι άλλοι είπαν ότι η ανακοίνωση που εκδόθηκε απο τους 82 περιέχει συγκεκαλυμένα ψεύδη, διότι αναφέρεται σε κάποιους συλλόγους του εξωτερικού, αλλά δεν λέει ότι υπάρχουν αντίστοιχα προνόμια και αντίστοιχες διαβαθμίσεις. Φέρνει το παράδειγμα της Manchester United που γράφει η ανακοίνωση για 36 Ευρώ. Αναφέρω την Manchester United γιατί αυτό μόνο προλάβαμε να ελέγξουμε απο όσα γράφει η ανακοίνωση. Πάτε λοιπόν στο site της Manchester United για να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια ... http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={5E3593F8-E77D-4501-A21D-2DAB80F3142A}. Ένα one United member, πληρώνει 27 λίρες, περίπου 40 Ευρώ!!!! Με τί προνόμια ...
1. Εγγραφή στη λίστα αναμονής για να πάρει διαρκείας αν ποτέ ακυρωθεί κάποιο.
2. Δυνατότητα να αγοράσει εισιτήρια.
3. Ελεύθερη παρακολούθηση αγώνων της μικρής ομάδας.
4. 10% έκπτωση στο megastore της Manchester United.
5. Ένα τεύχος απο το επίσημο ετήσιο βιβλίο της Manchester United.

Επικοινωνήσαμε με άνθρωπο μας που ήταν στην Αγγλία και γνωρίζει περισσότερα για την Manchester United. Ένα μέλος που έχει δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στο football club της Manchester United πληρώνει ετήσια 260 Ευρώ.

1) Μάλλον δε διαβασατε προσεκτικα την επιστολη φιλε Poet.
Στην επιστολη αναφερεται οτι τα μελη του football club της Manchester United πληρωνουν
37 ευρω ετησια συνδρομη (1 μηνα φυλακη γιατι εγινε λαθος στη μετατροπη απο λιρες ή άλλαξε η τιμη απο πέρσι) και λαμβανουν πολλες παροχες και προνομια.
Δεν ειναι παροχη για εναν οπαδο της Μαντσεστερ η δυνατοτητα να αγορασει εισιτηριο της ομαδας του ?
Νομιζεις δηλαδη οτι βρισκεις τοσο ευκολα εισιτηριο για τη Μαντσεστερ ?
Δεν ειναι προνομιο η 10% εκπτωση απο το megastore της Manchester United ?
Εχεις εσυ ως μελος του Α.Σ. εκπτωση απο τη μπουτικ ?
Δεν ειναι προνομιο το τεύχος απο το επίσημο ετήσιο βιβλίο της Manchester United ?
Σου δινει εσενα ο Α.Σ. τετοιο τευχος ?
Δεν ειναι προνομιο η ελεύθερη παρακολούθηση αγώνων της μικρής ομάδας της Μαντσεστερ ?

Μιλησε κανεις για δικαιωμα εκλογης της διοικησης της Μαντσεστερ ?

Για δικαιωμα εκλογης απ'ευθειας της διοικησης  αναφερεται μονο η Σαλκε.

Ατυχεστατα λοιπον αυτα για τα συγκεκαλυμενα ψευδη και την αναιρεση
της ανακοινωσης.

2) Παμε στα ονοματα των 82 μελων του Α.Σ. :

καθε ενα μελος απο τους 82 εβαλε την υπογραφη του στην αιτηση
και εγραψε το ονοματεπωνυμο του ολογραφως.
Ουτε ο Μπαμπης ο Σουγιας υπεγραψε την προταση, ουτε ο Σακης ο Γκοτζιλας.

Η επιστολη δημοσιευθηκε τη Τριτη στις 3 αθλητικες εφημεριδες της Θεσσαλονικης
(με αναφορα στο πρωτοσελιδο και στις 3) και πολυ πιθανον να δημοσιευθηκε και σε
καποιες Αθηναικες.

Στις εφημεριδες απ'οτι διαβαζω υπαρχει και μια επιπλεον παραγραφος που δεν υπαρχει στη κεντρικη σελιδα
του paokworld:

Συνημμένα σας παραδίδουμε τις 2 σελίδες/ 82 υπογραφές των μελών του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που συνυποβάλλουμε τη πρόταση αυτή, με την παράκληση για τη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων καθώς δεν έχουμε πάρει την έγκριση όλων για δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, και πιθανώς κάποιοι να θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Απ'οτι ομως πληροφορηθηκα (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος) η εφημεριδα της πολης που πουλαει
50 φυλλα την ημερα δεν "υπακουσε" στην παρακληση αυτη και δημοσιευσε τα ονοματα.
Οποιος λοιπον καιγεται να μαθει ποιοι ηταν αυτοι οι 82 ας ψαξει το φυλλο αυτης της εφημεριδας
(επαναλαμβανω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)

Aν παντως απο τις 82 υπογραφες υπηρχε εστω και μια που δεν ηταν μελους του Α.Σ.
να ειστε σιγουροι οτι το ιδιο βραδυ ο Κατσαρης θα ειχε βγαλει ανακοινωση
και θα ελεγε οτι υπεγραψε οποιος να ναι και δεν ειναι 82 οι πραγματικες υπογραφες.

Φίλε μου, την επιστολή εγώ την διάβασα στα μέλη ... την κατέβασα απο την κεντρική σελίδα ... πίστεψε με. Παρ'όλα αυτά, δεν ζητώ να συμφωνήσεις στο γιατί ο Χ.Δ. δεν θέλει αυτή τη στιγμή να κάνει μιά ανακοίνωση στήριξης. Όλα αυτά που είπα και έγραψε είναι για να καταλάβετε και να δικαιολογήσετε την επιφυλακτικότητα. Εγώ που ήμουν εισηγητής της ψήφισης της πρότασης, δεν διέκρινα κακή διάθεση, πίστεψε με. Εξ' άλλου κοντός ψαλμός αλληλούϊα .. θα έρθει η ώρα να το θέσουμε αυτό στην Γενική Συνέλευση ... είτε εμείς, είτε το ΜΕ.Λ.ΒΑ. Προς το παρόν δεν έχει νομίζω και τόση ουσία να το συζητάμε άλλο το θέμα ... όταν θα τεθεί θέμα μείωσης ... πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα .. θα περάσει απο την Γ.Σ. Δεν κατηγορώ την κίνηση των 82 ... οι 82 καλά έκαναν και την κάναν αυτήν την πρόταση ... και μακάρι αν έχουν και άλλες προτάσεις που βοηθάνε προς την κατεύθυνση της συμμετοχής του ΠΑΟΚτσή στα ΠΑΟΚτσήδικα θέματα ... που βοηθάνε την αγαπημένη μας ομάδα ... να το κάνουν. Εδώ είμαστε!!!

Bayern4

• Guest
Poet για ποια γενικη συνελευση μιλας;
του  χ.δ. ή του ερασιτεχνη;

διοτι πριν μερικες σελιδες, αναφερεται ενα αρθρο απο το καταστατικο
οτι την μειωση της συνδρομης θα την αποφασισει το διοικητικο συμβουλιο.
ή καταλαβα λαθος;

Poet

• Guest
Poet για ποια γενικη συνελευση μιλας;
του  χ.δ. ή του ερασιτεχνη;

διοτι πριν μερικες σελιδες, αναφερεται ενα αρθρο απο το καταστατικο
οτι την μειωση της συνδρομης θα την αποφασισει το διοικητικο συμβουλιο.
ή καταλαβα λαθος;

Η πρόταση των 82 ήδη κατατέθηκε στον Α.Σ. και απ'όσα είπε ο Κατσαρής μάλλον δεν πρόκειται να τεθεί το θέμα στο Δ.Σ.

Στο Χ.Δ. ετοιμάζουμε κάποιες ενέργειες για το επόμενο διάστημα ... μία απο αυτές και η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Εκεί λοιπόν, μέσα στα αιτήματα που θα βάλουμε, θα είναι και αυτό προς συζήτηση και ότι αποφασίσει η Γ.Σ.

IronEagle

• Guest
Distixos, poli ntoros gia to tipota ,   .....os sini8os diladi !!!!!

KALO 8A HTAN NA MEIO8EI H ETHSIA SYNDROMH TOU ERASITEXNH APO 108 EYRO STA 45 (ESTO 50 EYRO), GIA EYNO'I'TOUS LOGOUS !!!!

Antiprotasi (gia osous einai epifilaktiki , 'H gia aytous pou nomizoun oti meionoun to idio to somateio me aytin tin kinisi !!!!)

KALO 8A HTAN EAN TELIKA PARAMEINEI TO POSO TON 108 EYRO , NA AYKSI8OUN OI PAROXES YPHRESION TOU A.S. OS PROS TA MELH TOU p.x.

- Na yparxei palstikopeioimeni kartoula me ta stoixeia kai tin fotografeia tou melous tou A.S. !!!!
- Na yparxei dinatotita EKPTOSEON se diafores paroxes, (opos p.x. agora diarkeias, agora eisitiriou, agores stin mpoutik klp. klp.) !!!!
- Na yparxei dinatotita PROTEREOTHTAS sta parapano anaferomena (p.x. na dianemonte ta eisitiria ton agonon prota sta meloi) !!!
- Na yparxei periodiko tou PAOK !!!!
- Kai telos panton na ginei pio elkistikos , oste ta lefta (108 Eyro) na pianoun topo, kai oxi na dinete mia apli apodeiksei me sfragida !!!!

Den mporo na katalabo giati tosos ntoros gia to aytono'i'to !!!!  Exoume idi 6 selides kai 60 minimata , analiseis kai aniliseis, gia pio pargma ? ? ?

Poios X.D. kai poio MELBA !!!!

Plirono kyrioi , etsi den einai ? ? ?  Pio einai pio ekseftelistiko  ? ? ?

To na plirono 108 Eyro kai olokliros PAOK na min mou dinei ena kartelaki oste na pistopiei oti eimai melos tou A.S. ? ? ?
'H na pesei i timi , gia ayton akribos ton logo , oti diladi den mou prosferie tipota apolitos, kai DEN einai elkistikos, oste na graftoune perissoteroi ?

Sas pliroforo , kyrioi tou D.S tou A.S., kai akomi kyrioi tou X.D. (akou ekei "8a to skeftoume"), episeis kyrioi tou MELBA, oti megaliteri KSEFTILA kai megaliteri Ntropi apo tin idi yparxousa katastasi, DEN 8a YPARXEI !!!!  Mono pros to kalitero mporei pleon na odigisei , i ka8e protasi pou 8a kanei to ka8e melos tou A.S., eite auto einai ENAS (1) , eite einai 12, eite einai 82, eite einai 1082 !!!!

Politeleia tou xronou kai "....8a to skeftoume" , kai "...na doume ti 8a ginei sto mellon" , ".....kai poios eisei esy pou 'r8es edo"  (apo to gnosto tragoudi stin tainia tou St. Psalti "Kamikazi agapi mou" to "Ante spase re Malaka",    ......den xorane pleon !!!! Eite kanoume tin paramikri prospa8eia (giati ayto pou egine einai MIA PARA MA PARA POLH MIKRH PROSPA8EIA oste na ginei pio elkistikos o A.S. (sta xilia miria problimata pou exoume)) kai tipota parapano !!! 'H tin stirizoume OLOI ......'H ante sta tsakidia !!!!! Ta sxolia den epofeloun se tipota !!!
Isa isa xeirotereyoun tin idi xalia katastasi kai dinoume trofi se osous den exoun empistosini stin idi yparxousa katastasi, opos p.x. o filos o @Sabbath, kai to mono pou katafernoume, me olo ayton ton ntoro, einai na tous apotrepoume apo ton A.S., para na tous feroume pio konta !!!!

Y.G.: Les kai den ksero ki ego ti prota8ike !!!! Les kai prota8ike na kanoume kamia sinxoneysi me kanan simpoliti, oste na mazepsoume perisotera meloi !!!  Hmarton kai Eleos mazi diladi !!!!!

chris

• Guest
Υπάρχει πολλή καχυποψία απο όλους, προς όλους!!!

Υφέρπει λοιπόν πολλή μεγάλη καχυποψία του ενός προς τον άλλον.
Αυτά τα γράφω για να γνωρίσετε και το τί λέγεται απο την άλλη πλευρά, γιατί εγώ δεν είμαι ούτε συντηρητικός, ούτε επιφυλλακτικός, ούτε καχύποπτος ... γεγονός που πολλές φορές με κάνει να είμαι λάθος ... και ότι και η άλλη πλευρά έχει επιχειρήματα.

Το θέμα λοιπόν είναι ακριβώς αυτό, πώς δηλαδή μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η καχυποψία και η επιφυλλακτικότητα του ενός προς τον άλλον και να μετατραπεί σε εμπιστοσύνη και καλή προαίρεση.

ola ta post pu eixan sxesh -ligo h poly- me ton Xryso Dikefalo metafer8hkan sto/sta antoistixo/a topic.

sigoura yparxei KAXYPOPSIA ekatero8en kai afto mporei na diapisto8ei sta parakato topic (opou kai egine h metafora ton edo post) :

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5660.0.html

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1753.0.html

ÌÅËÏÓ ÁÓ ÐÁÏÊ

• Guest
Το παρακατω mail ηταν να το στείλω τη Παρασκευή αλλα λόγω καποιου προβλήματος , αναγκάζομαι να το στείλω τώρα :

Πληροφορήθηκα οτι απο ενα συγκεκριμενο μέλος του φόρουμ (ποετ) γράφτηκαν τα εξής ¨:

<< . . . μιά τηλεφωνική συνομιλία με
κάποιον απο τους 82 που δήλωσε απο τους πρωταίτιους της κίνησης των 82,
και ένα μήνυμα στο κινητό του . . .

και κάποιοι απο τους 82, ένας
συγκεκριμένα τον οποίο εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω, μου είπαν όμως ότι
βγήκε στο ράδιο, στο παρελθόν και πριν την Γενική Συνέλευση είχει
προσπαθήσει με κάποια μέλη που "έλεγε" ότι επηρέαζε, να μπεί μέσα στα
ψηφοδέλτια του ΜΕΛΒΑ ή του Χ.Δ. προκειμένου να παίξει κάποιο παιχνίδι.

Εσείς λοιπόν απο τους 82 που ανυποψίαστοι πιστέψατε στον καλό σκοπό της
μείωσης προκειμένου να γραφτεί κόσμος στον Α.Σ, γεγονός που είπα απο την
αρχή ότι το υποστηρίζω και εγώ αλλά και ο Χ.Δ. σκοπός του είναι να
γραφούν στον Α.Σ. όσα περισσότερα μέλη γίνεται, αυτός λοιπόν ο κύριος
δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "έχει απώλειες" και για το σκοπό αυτό θα
πρέπει να μειωθεί η συνδρομή για να μην έχει τέτοια διαρροή  . . . >> .   

και επειδη με αφορουν (εγω είπα στη τηλεφωνική συνομιλία ότι είμαι ενας απο τους <πρωταίτιους> στη μαζωξη των 82 υπογραφών και με μήνυμα διευκρίνησα και πάλι ότι εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου -ΚΑΙ ΟΧΙ τους 82- ειπα στο συνομιλητή μου απ το χ.δ. λοιπόν , εάν συμφωνουν , να συγκεντρώσουν και αυτοί υπογραφές και να ζητησουν τη μειωση της συνδρομής μέλους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ..
Επίσης του εξέφρασα το προβληματισμό μου ότι η υψηλή συνδρομή ειναι πιθανόν να <διώξει> αρκετούς Π.Α.Ο.Κ.τσηδες μέλη απο τον Α.Σ., οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με τίς πρακτικές και την τακτική του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.  .   

(Και τωρα το επαναλαμβάνω και λεω και δημόσια οτι κατα την προσωπική μου άποψη ,  καλό ειναι να μαζευτουν και αλλες υπογραφές , απο οποιονδήποτε .)

εχω λοιπόν να πω τα εξής : 

λέει το ποετ :

<<  Το "ενδεχόμενο" παιχνίδι, και το ενδεχόμενο το έβαλα σε εισαγωγικά επειδή ακόμα δεν το ξέρουμε αλλά το εικάζουμε αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Είπα ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αυτόν προσωπικά. Ούτε έχω ακούσει καν το όνομά του. Σε ψηφοδέλτιο δεν μπήκε στις προηγούμενες εκλογές τελικά, ούτε στο ΜΕΛΒΑ ούτε φυσικά στον Χ.Δ. Το χάνω άτομα, φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι πέφτει η επιροή του την οποία την απέδωσε όχι στο λάθος ίσως τρόπο ενέργειας και προσέγγισης των κοινών του ΠΑΟΚ αλλά στην υψηλή συνδρομή. Προφανώς άνθρωποι που θεωρεί ότι επηρεάζει δεν ανανεώνουν τις συνδρομές τους. Το ποιός είναι αυτός ο κύριος μην περιμένεις να το μάθεις απο εμένα ... δεν είμαι ο Ντέμης!!!!  >> .   

ομοίως λέω εγώ :

το << ενδεχόμενο >> να πάσχεις από κάποια διαστροφή το βάζω σε εισαγωγικά επειδη ακόμα δεν ξέρουμε περί ποιάς ακριβώς πρόκειται , αλλα το εικάζουμε αυτό , δεν μπορώ να το ξέρω . Ειπα ότι δεν σε ξέρω αν και ποετ προσπάθησες αλλα στις προηγούμενες εκλογές δεν μπήκες τελικά ούτε στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΛΒΑ ούτε στου κατσαρή . Το ότι χάνεις λάδια , φαντάζομαι οτι σημαίνει ότι πέφτει η αξιοπιστία σου εντός φόρουμ  . Προφανώς αισθήσεις σου που θεωρείς ότι τις ελέγχεις ουτε καν τίς επιρρεάζεις , καθώς δεν ανανεώνεις τη συνδρομή σου στο ιατρικό κέντρο  .

Μην περιμένετε φίλοι να πω ποιός είναι αυτός στον οποίο αναφέρομαι και να το μάθετε απο εμένα , δεν είμαι . . . απ το Λεμπέτι !!! >> .

συνεχίζω , σοβαρά λοιπόν να πω τα εξής :

λέει ο ποετ :

<< και κάποιοι απο τους 82, ένας

κατ αρχήν Ο Α. Ησα'ι'άδης που ήταν ο συνομιλητής μου , με είπε ότι δεν συμμερίζεται βέβαια τα υποννοούμενα αλλά και τα ευθέα που λεει εις βάρος μου ο ποετ , και δήλωσε έκπληκτος αλλά και εκνευρισμένος με την επίθεση που δέχτηκα απο το ποετ που ειναι μέλος του χ.δ.  .     

Εγώ λοιπόν ως ατομο , μόνος εγω εκπροσοπώντας τον εαυτό μου και μόνον , του είπα στη τηλ. συνομιλία προχθές ,ότι
<< θα ήταν καλό , ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ εκει στο χ.δ. , να συγκεντρώσετε και εσείς υπογραφές για το αίτημα αυτό της μείωσης της ετήσιας συνδρομής>>.
Καλό ειναι να βοηθήσουμε ολοι να μειωθεί η ετήσια συνδρομή , γιατι το ύψος της ετήσιας συνδρομής για πολλους Π.Α.Ο.Κ.τσηδες είναι υψηλό . αλλά και άλλοι που έχουν , δεν δέχονται αυτη την αδικαιολόγητη υψηλή συνδρομή .
Και οχι μονον αυτο .
Κανω την εκτίμηση , ΓΙΑΤΙ' ΕΧΩ KAI 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ , οτι πιθανόν
αρκετοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες- μέλη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. θα σταματήσουν να πληρώνουν συνδρομή γιατί είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα και τις πρακτικές του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , και βεβαια επειδή η ζητούμενη απο καιρό μείωση της υπέρογκης συνδρομής δεν προχωράει . >>

αυτά  είπα  !

(Και τωρα το επαναλαμβάνω και λεω και δημόσια οτι κατα την προσωπική μου άποψη ,  καλό ειναι να μαζευτουν και αλλες υπογραφές , απο οποιονδήποτε .)

Τώρα πως γίνεται ο προβληματισμός μου που εξέφρασα για απώλεια μελών για τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , εσύ ποετ να το μεταφράζεις οτι ειναι προβληματισμός για την απώλεια μελών ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ (και οχι απ τον Α.Σ.!), και οτι η ενέργεια των 82 μελών/υπογραφων έγινε για να κρατηθούν ως μέλη στον Α.Σ. αυτοι οι 2 μελλοντικοι μου . . . ψηφοφόροι !!! μου (τον 1 μάλιστα τον ειδα 2 φορές στη ζωή μου) , 
μόνο το μυαλουδάκι σου . . .εξιχνίασε !!!
(Γιάννη και Σπυρο είστε μεγάλες φίρμες) . 

Οι διαρροές μελών απο τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (οποιον κι αν ψηφίζουν) , ειναι κακό .
Αν λοιπον αρκετοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αποχωρήσουν απο τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. αυτό θα είναι κακό για τον Π.Α.Ο.Κ. , δεν θα ειναι κακό για εμένα , ΟΠΩΣ ΛΕΣ . Γιατί αυτο είπες , ότι θα ζημιωθώ εγω !! εαν συνεχιστεί η υψηλή συνδρομή στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. .   

Δεν δέχομαι απο κανέναν να θίγει τη αξιοπρεπεια μου και να με προσβάλλει με τέτοια αλητήρια κατασυκοφάντηση , οτι απο ιδιοτελή ελλατήρια συμμετείχα σε αυτή τη συγκέντρωση των υπογραφων  .

Κατ ΄αρχην αυτη η βρωμικη συκοφάντηση θιγει και ολους που συνυπέγραψαν γιατί προσπαθεί να μειώσει τη νοημοσύνη τους , λεει δηλαδη ο ποετ οτι οι 82 . . . χειραγωγουνται ! !  εγω προσωπικα δεν γνωριζω στην όψη πανω απο 10-15 ονόματα που συμμετεχουν στις υπογραφές .τους υπόλοιπους ουτε  φατσικώς δεν τους γνωρίζω .
Απλα , και εδω να ενημερώσω όλους τους φίλους του φόρουμ , ότι η εμπλοκή μου στην ενέργεια των 82 ήταν η εξής :  αρχες Οκτώβρη 3-4 άτομα (και όχι μόνο εγώ) <φιλοτιμηθήκαμε> συντονισμένα να συγκεντρώσουμε τις υπογραφές , τις 82 σελίδες . 

Επειδή εδω και πολυ καιρό , εδώ και χρόνια ,  η συντριπτική πλειοψηφεια του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. ζητά τη δραστική μείωση της συνδρομής μέλους . 
Με απίστευτη συκοφαντία προσπαθείς να με εκθέσεις , λέγοντας οτι εγω (και άλλοι 3-4 που συμμετείχαν στη <συγκομιδή> των υπογραφών) . . . παρασύραμε . . . 82 ανυποψίαστους που κατα την άποψή σου δεν έχουν μυαλό , όπως έχεις εσύ για παράδειγμα και τους ανοίγεις τα μάτια .

και ακου εδώ για να καταλάβεις την απερίγραπτη οργή που νιώθω γι αυτη τη σκατόψυχη επίθεση που αδικαιολόγητα δέχτηκα .

Προσωπικα , ΑΡΝΗΘΗΚΑ οχι 1 , αλλα 2 προτασεις να συμμετέχω στα κοινά του Π.Α.Ο.Κ. : 
1.) Συμμετείχα ως τον Ιούνιο του 2006 στο Μ.Λ.Β., και μάλιστα ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΑ .
3 μήνες πριν τις εκλογές του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. την 1η Μάρτη θυμάμαι , είχα πει σε αρκετούς που συμμετείχαν στη <κορυφή> του Μ.Λ.Β. οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Μ.Λ.Β. , (κάτι που σε αρκετους προκάλεσε έκπληξη , οι γνωρίζοντες γνωρίζουν) και έτσι και έκανα .

Υπ οψιν οτι τότε δεν υποψιαζόμουν καν οτι κάποια στιγμή θα αποχωρήσω απο το Μ.Λ.Β. . ( Αυτη τη στιγμή δεν με αφορά τι γίνεται στο Μ.Λ.Β. , ούτε αναμιγνύομαι στα εσωτερικα του Μ.Λ.Β.)

2.)Στη δευτερη πρόταση που μου εγινε , επειδή δεν έγινε μπροστά σε μάρτυρα , δεν μπορώ τ'ωρα να τη δημοσιοποιήσω . Μια πρόταση που πολλοί πάρα πολλοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΣ απο την ικανοποίηση τους και θα την αποδέχονταν . 
( δεν εννοω βεβαια το χ.δ. που λες , καμμια σχέση) .

Εμένα λοιπόν που συνειδητά αρνήθηκα να συμμετέχω σε καρέκλες και ψηφοδέλτια και στρογγυλά τραπέζια , με συκοφαντείς με το χειρότερο τρόπο και λες οτι συμμετείχα ( μαζι με αλλους 3-4) στη συγκέντρωση των 82 υπογραφών , για να βοηθήσω . . . <<δικούς μου>> ;   

Δηλαδή τι ΕΝΝΟΕΙΣ ,  οτι ο χ.δ. που συνέβαλλε να εγγραφούν όπως λες αρκετά νέα μέλη στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (καλό ειναι) , το έκανε όχι για το καλό του ΠΑΟΚ αλλά για να συγκεντρώσει ψηφους για τις επόμενες εκλογές ;  αυτό λες ρε έμμεσα πλην σαφώς .

Δεν δέχομαι απο κανέναν να θίγει τη αξιοπρεπεια μου και να με προσβάλλει με τετοια αλητήρια κατασυκοφάντηση , οτι απο ιδιοτελη ελατήρια συμμετειχα σε αυτη τη συγκέντρωση των υπογραφων  . 

υ.γ. τι θα πει < . . . οι 82 μιλάνε ανώνυμα . . .>  .  Και ποιός σε είπε ρε οτι οι 82 είναι . . .ανώνυμοι ;;!!!
με ονοματεπώνυμο και όνομα πατρός παρέδωσε ο κάθε ένας απο τους 82 την αίτηση/πρόταση του στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. . Στον αρμόδιο δηλαδη .

Στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. υπαρχουν τα ονόματα .  82 σελίδες/82 ονόματα .
Αρ.πρωτοκόλλου Νο 374 , 23-10-2006  . 

Ποιός είσαι εσύ ρε που πρέπει να σε δώσουμε τα ονόματα ? 
Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. εισαι ; Ασε που η Αθλητικη Μακ-Θρακης τα δημοσίευσε ΟΛΑ τα ονόματα και την επιστολη στο χώρο του ρεπορτάζ του Π.Α.Ο.Κ. ....

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 82 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ .

Poet

• Guest
Quote from: ΜΕΛΟΣ ΑΣ ΠΑΟΚ
λέει το ποετ :

<<  Το "ενδεχόμενο" παιχνίδι, και το ενδεχόμενο το έβαλα σε εισαγωγικά επειδή ακόμα δεν το ξέρουμε αλλά το εικάζουμε αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Είπα ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αυτόν προσωπικά. Ούτε έχω ακούσει καν το όνομά του. Σε ψηφοδέλτιο δεν μπήκε στις προηγούμενες εκλογές τελικά, ούτε στο ΜΕΛΒΑ ούτε φυσικά στον Χ.Δ. Το χάνω άτομα, φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι πέφτει η επιροή του την οποία την απέδωσε όχι στο λάθος ίσως τρόπο ενέργειας και προσέγγισης των κοινών του ΠΑΟΚ αλλά στην υψηλή συνδρομή. Προφανώς άνθρωποι που θεωρεί ότι επηρεάζει δεν ανανεώνουν τις συνδρομές τους. Το ποιός είναι αυτός ο κύριος μην περιμένεις να το μάθεις απο εμένα ... δεν είμαι ο Ντέμης!!!!  >> .   

ομοίως λέω εγώ :

το << ενδεχόμενο >> να πάσχεις από κάποια διαστροφή το βάζω σε εισαγωγικά επειδη ακόμα δεν ξέρουμε περί ποιάς ακριβώς πρόκειται , αλλα το εικάζουμε αυτό , δεν μπορώ να το ξέρω . Ειπα ότι δεν σε ξέρω αν και ποετ προσπάθησες αλλα στις προηγούμενες εκλογές δεν μπήκες τελικά ούτε στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΛΒΑ ούτε στου κατσαρή . Το ότι χάνεις λάδια , φαντάζομαι οτι σημαίνει ότι πέφτει η αξιοπιστία σου εντός φόρουμ  . Προφανώς αισθήσεις σου που θεωρείς ότι τις ελέγχεις ουτε καν τίς επιρρεάζεις , καθώς δεν ανανεώνεις τη συνδρομή σου στο ιατρικό κέντρο  .

Μην περιμένετε φίλοι να πω ποιός είναι αυτός στον οποίο αναφέρομαι και να το μάθετε απο εμένα , δεν είμαι . . . απ το Λεμπέτι !!! >> .

Μου απάντησες πλήρως!!!!

συνεχίζω , σοβαρά λοιπόν να πω τα εξής :

λέει ο ποετ :

<< και κάποιοι απο τους 82, ένας

κατ αρχήν Ο Α. Ησα'ι'άδης που ήταν ο συνομιλητής μου , με είπε ότι δεν συμμερίζεται βέβαια τα υποννοούμενα αλλά και τα ευθέα που λεει εις βάρος μου ο ποετ , και δήλωσε έκπληκτος αλλά και εκνευρισμένος με την επίθεση που δέχτηκα απο το ποετ που ειναι μέλος του χ.δ.  . 

Ο Ησαϊάδης είναι πρόεδρος στον Χ.Δ. αλλά δεν είναι ο Χ.Δ. Υπάρχουν πολλά μέλη στον Χ.Δ. που μίλησαν για σένα χωρίς να αναφερθεί το όνομά σου κάν ... κάποιοι που είναι μάλλον πιό χωμένοι μεσ'τα πράγματα κατάλαβαν ποιός είσαι, εγώ είπα και στα μηνύματά μου ότι ούτε καν σε ξέρω και δεν ξέρω και το όνομά σου. Δεν είπα ότι αυτά που έγραψα τα είπε ο Ησαϊάδης, μην βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Μετέφερα έναν προβληματισμό που μερικοί απο τον Χ.Δ. είχαν. Να ξέρεις ότι ούτε τον αποδέχθηκα, ούτε τον απέρριψα. Τον μετέφερα αυτούσια στο forum, εντιμότατα και επώνυμα για το καλό των 82 υπογραφόντων, έθεσα σε γνώση τα σχόλια που έγιναν και άφησα τον προβληματισμό γι'αυτούς.    

Εγώ λοιπόν ως ατομο , μόνος εγω εκπροσοπώντας τον εαυτό μου και μόνον , του είπα στη τηλ. συνομιλία προχθές ,ότι
<< θα ήταν καλό , ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ εκει στο χ.δ. , να συγκεντρώσετε και εσείς υπογραφές για το αίτημα αυτό της μείωσης της ετήσιας συνδρομής>>.
Καλό ειναι να βοηθήσουμε ολοι να μειωθεί η ετήσια συνδρομή , γιατι το ύψος της ετήσιας συνδρομής για πολλους Π.Α.Ο.Κ.τσηδες είναι υψηλό . αλλά και άλλοι που έχουν , δεν δέχονται αυτη την αδικαιολόγητη υψηλή συνδρομή .
Και οχι μονον αυτο .
Κανω την εκτίμηση , ΓΙΑΤΙ' ΕΧΩ KAI 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ , οτι πιθανόν
αρκετοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες- μέλη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. θα σταματήσουν να πληρώνουν συνδρομή γιατί είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα και τις πρακτικές του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , και βεβαια επειδή η ζητούμενη απο καιρό μείωση της υπέρογκης συνδρομής δεν προχωράει . >>

αυτά  είπα  !

Και εγώ είπα ότι αυτή ήταν και η δικιά μου πρόταση ... να στηριχτεί η κίνηση των 82. Έκανα σχετική εισήγηση. Κατέβασα την ανακοίνωση απο την κεντρική σελίδα και την πήγα στον Χ.Δ. Μου είχε σταλεί και η αίτηση με e-mail την οποία την είχα εκτυπώσει και την πήγα και αυτήν. Επομένως επι του θέματος οι απόψεις μας συμφωνούν, και το λέω αυτό για να σου δείξω ότι δεν είχα κάτι εναντίον σου ή εναντίον κάποιου απο τους 82 όπως αφήνεις να εννοηθεί στο μήνυμά σου.

Τώρα πως γίνεται ο προβληματισμός μου που εξέφρασα για απώλεια μελών για τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , εσύ ποετ να το μεταφράζεις οτι ειναι προβληματισμός για την απώλεια μελών ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ (και οχι απ τον Α.Σ.!), και οτι η ενέργεια των 82 μελών/υπογραφων έγινε για να κρατηθούν ως μέλη στον Α.Σ. αυτοι οι 2 μελλοντικοι μου . . . ψηφοφόροι !!! μου (τον 1 μάλιστα τον ειδα 2 φορές στη ζωή μου), μόνο το μυαλουδάκι σου . . .εξιχνίασε !!! (Γιάννη και Σπυρο είστε μεγάλες φίρμες). 

Είπα και παραπάνω, αυτά δεν είναι σκέψεις δικές μου, είναι σκέψεις κάποιων οι οποίοι καταψήφισαν την πρόταση στήριξης των 82 αιτιολόγοντας με αυτόν τον τρόπο τον οποίο εγώ μετέφερα στο forum.

Πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν είχα πρόθεση να σε θίξω, ουτε και μπορώ να έχω άποψη για το ποιόν σου εφ'όσον δεν σε γνωρίζω, ούτε για σένα ούτε για τις προθέσεις σου. Ήθελα να μεταφέρω όλον τον προβληματισμό και όλη τη φιλολογία που αναπτύχθηκε στη συζήτηση που κάναμε στον Χ.Δ. και τίποτα παραπάνω. Μετέφερα απόψεις και λεχθέντα άλλων, προκειμένου να καταλάβουν απο εδώ μέσα κάποιοι τον τρόπο που λειτουργείο ο Χ.Δ. αλλά και το λόγο που δεν πήρε μιά απόφαση στήριξης την οποία να σου πώ την αλήθεια εγώ προσωπικά την θεωρούσα δεδομένη, αλλά πήρα και εγώ την κρυάδα μου. Μην φαντάζεσαι, εγώ πρέπει να είμαι πικραμένος γιατί σαν πρόταση δεν μπόρεσε να περάσει κάτι το οποίο το θεωρούσα αυτονόητο. Ακόμα πιό αυτονόητο φαντάστηκα θα το θεωρούσαν όσοι υπέγραψαν. Έπρεπε λοιπόν με κάποιο τρόπο να εξηγήσω γιατί αυτή η πρόταση δεν ψηφίστηκε και επέλεξα στο να μεταφέρω την επιφυλακτικότητα που υπάρχει και τον σκεπτικισμό ακόμα και σχετικά με τις προθέσεις!!!

Φυσικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους 82 για την πρόταση που υπέβαλαν!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
παντως, ανεξαρτητα απο την αποφαση που θα παρει ο Κατσαρης για το ποσο
συνδρομης μετα την προταση που κατατεθηκε το σημειο αυτο του καταστατικου
πρεπει να αλλαξει οπωσδηποτε στην επομενη Γενικη Συνελευση του Α.Σ. (τακτικη ή εκτακτη):

Καθορίζει το ποσό του δικαιώματος εγγραφής των μελών και της μηνιαίας συνδρομής τους καθώς και την αναπροσαρμογή του ποσού αυτού ή τυχόν έκτακτες εισφορές

Aυτη η προταση πρεπει να μεταφερθει απο τις αρμοδιοτητες του Δ.Σ. οπου βρισκεται σημερα
στις αρμοδιοτητες της Γενικης Συνελευσης.

Διαφορετικα ακομη και να μειωθει σε 45 ευρω το ποσο της συνδρομης σημερα θα υπαρχει
ο κινδυνος μετα απο 5-10 χρονια να εκλεγει μια διοικηση απο τα μελη που τελικα να θελει κατα βαθος
ξανα να μετατρεψει τον Α.Σ. σε κλειστο κλαμπ.
Αυτο θα μπορει παρα πολυ ευκολα να το κανει μεσα απο αυτη τη διαταξη του καταστατικου,
αυξανοντας για παραδειγμα το ετησιο ποσο συνδρομης στα 300 ευρω χωρις να ρωτησει
απολυτως κανεναν.

Η διαδικασια για να προσθετεις θεματα σε μια Γενικη Συνελευση ειναι απλη και νομιζω
την ξερουμε ολοι πια: ( 50 υπογραφες οικονομικα τακτοποιημενων μελων)
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

IronEagle

• Guest
Apantisi tou katsari !!!!!    .....to allo me ton Toto to kserete ? ? ?

Opos eipane kai oi Ampalea xtes stin ekpompi tous sto radio, siga na min mpei sto kopo na apantisei !!!!

Edo olokliros Savvidis, mesou tou Likourezou tou estelnan epistoles kai ti zeitousan na apantisei eite 8etika, alla esto kai arnitika,
kai aytos tous egrafe kanonika sta arxidia,
siga na min kanei ton kopo kai apantisei sta meloi tou gia meiosei tou posou eggrafis ston A.S. !!!!

Gamimene, ....ligos einai o xronos sou !!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
16 Dekemvrioy 2006. Sxedon 2 mhnes meta thn protash...
O katsarhs grafei sta palia toy ta papoytsia thn protash ton 83 melon.
Den mpainei kan ston kopo na apanthsei 8etika h arnhtika.
TO KATASTATIKO LEEI POS TO DS SYNEDRIAZEI MIA FORA TON MHNA KAI OFEILEI NA APANTAEI STIS PROTASEIS.
O KATSARHS GRAFEI TO KATASTATIKO EKEI POY GRAFEI KAI TOYS 83...

(alla den 8a soy perasei Katsarh, 8a epanel8oyme...)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
homopaokous o katsarhs apanthse mesw ths sthmenhs syntenteukshs typoyu sthn tv100 oti to poso ths syndromhs to shmerino einai asteio, kai einai apo ta xamhllotera pou yparxoun.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
X8es o kyrios Dhmokraths Papadopoylos se erothsh sto radio an 8a ginei h oxi h meiosh ths syndromhs meta thn antistoixh protash eipe:
"8a to syzhthsoyme sto dioikhtiko symvoylio, den exei ginei akoma DS."

Ego tora rotao ta ekshs:
1. Giati epi 2 mhnes(toylaxiston) den exei ginei dioikhtiko symboylio? Afoy to katastatiko toy Syllogoy orizei RHTA pos taktiko DS ginetai mia   fora ton mhna.Giati h Dioikhsh paraviazei to katastatiko?
2.O Katsarhs 2 fores ton teleytaio mhna exei epafes sto Makedonia Palace me kataskeyastikh etairia me mesazonta ton Andreoy (TAP PAOK) opos apokalypse o teleytaios sto radio. 8ema h kataskeyh ghpedoy. EXEI EKSOYSIODOTHSH APO TO DS? TOSO SOVARO 8EMA KAI DEN GINETAI SYGLHSH DS?

Telos, o kyrios Dhmokraths Papadopoylos sthn idia x8esinh syneneteyksh pros8ese gia to 8ema ths syndromhs: "kalo einai na kserei o kosmos pos to poso syndromhs einai 30 lepta thn hmera.APO TIS FTHNOTERES. MONO 30 lepta gia na exeis thn timh na eisai melos toy PAOK, na pshfizeis kai na apofasizeis gia shmantika 8emata opos to ghpedo gia paradeigma."

Symfono oti einai megalo pronomio, mono poy ta akoyo ek toy ponhroy ayta ola.Ase gia thn psemmatara oti einai apo tis fthnoteres. Exoyme apodeiksei me stoixeia oti h syndromh einai apo tis AKRIVOTERES, akoma kai se Eyropaiko epipedo.Ayto vevaia deixnei kai tis pro8eseis ths dioikhshs gia th meiosh ths syndromhs. Perimeno na do an 8a do8ei kai pote EPISHMH apanthsh, giati mexri tora misologa akoyo: allote lene 8a to doyme se Genikh syneleysh, allote 8a to dei to DS, allote oti h syndromh einai poly mikrh...

Ego oso koyrastikos kai an ginomai, 8a to ksanapo: POLLA APO AYTA TA DEINA POY VIONEI H PAE PAOK OFEILETAI STON AMARTOLO AS PAOK. TO VLEPOYME KA8HMERINA. ESTO KAI TORA AKOMA KAI ME AYTH TH SYNDROMH PREPEI O KOSMOS TOY PAOK NA KANEI TO VHMA: NA GRAFTEI EPITELOYS STON AS

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

gate4

• Guest
1. Giati epi 2 mhnes(toylaxiston) den exei ginei dioikhtiko symboylio? Afoy to katastatiko toy Syllogoy orizei RHTA pos taktiko DS ginetai mia   fora ton mhna.Giati h Dioikhsh paraviazei to katastatiko?
2.O Katsarhs 2 fores ton teleytaio mhna exei epafes sto Makedonia Palace me kataskeyastikh etairia me mesazonta ton Andreoy (TAP PAOK) opos apokalypse o teleytaios sto radio. 8ema h kataskeyh ghpedoy. EXEI EKSOYSIODOTHSH APO TO DS? TOSO SOVARO 8EMA KAI DEN GINETAI SYGLHSH DS?

perimeneis apantisi??? apla na se simeiwsw kati. i protasi twn 82 melwn egine elaxistes meres apo otan anakoinwse i 4 kai to melba oti 8a ksekinisoun mia kinisi gia na mazepsoun upografes. gia na min mpw stis leptomereies gia to pws mazeutikan oi upografes kai poioi prospa8isan na kerdisoun kati apo auto, 8a pw kati allo. 8a ksanaginei mia prospa8eia me tin arxi tis kainourias xronias. to kalo 8a einai na mpoune oi egwismoi olwn stin akri mpas kai kataferoume kati kalutero auti ti fora.

IronEagle

• Guest
Ma isa isa re si @gate4, aytoi oi 82 DEN eixan na kerdisoun tipota gia ton aploustato logo, oti itan anonimoi !!! Ti kerdos exoun oi 82 ? ? ?
Kai poia proboli ? ? ? Egine apo aneksartita atoma/meloi gia na min tin kapileyti kanenas (oute X.D., oute ME.L.BA.), oste na mporesoun na proseliksioun kai ALLOUS OI OPOIOI DEN EXOUN GRAFTEI AKOMA STON A.S.,
xoris bebea i oli "fasi" na 8imizei proekligiko agona, tou enos 'H tou allou !!!