Το παρακατω mail ηταν να το στείλω τη Παρασκευή αλλα λόγω καποιου προβλήματος , αναγκάζομαι να το στείλω τώρα :
Πληροφορήθηκα οτι απο ενα συγκεκριμενο μέλος του φόρουμ (ποετ) γράφτηκαν τα εξής ¨:
<< . . . μιά τηλεφωνική συνομιλία με
κάποιον απο τους 82 που δήλωσε απο τους πρωταίτιους της κίνησης των 82,
και ένα μήνυμα στο κινητό του . . .
και κάποιοι απο τους 82, ένας
συγκεκριμένα τον οποίο εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω, μου είπαν όμως ότι
βγήκε στο ράδιο, στο παρελθόν και πριν την Γενική Συνέλευση είχει
προσπαθήσει με κάποια μέλη που "έλεγε" ότι επηρέαζε, να μπεί μέσα στα
ψηφοδέλτια του ΜΕΛΒΑ ή του Χ.Δ. προκειμένου να παίξει κάποιο παιχνίδι.
Εσείς λοιπόν απο τους 82 που ανυποψίαστοι πιστέψατε στον καλό σκοπό της
μείωσης προκειμένου να γραφτεί κόσμος στον Α.Σ, γεγονός που είπα απο την
αρχή ότι το υποστηρίζω και εγώ αλλά και ο Χ.Δ. σκοπός του είναι να
γραφούν στον Α.Σ. όσα περισσότερα μέλη γίνεται, αυτός λοιπόν ο κύριος
δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "έχει απώλειες" και για το σκοπό αυτό θα
πρέπει να μειωθεί η συνδρομή για να μην έχει τέτοια διαρροή . . . >> .
και επειδη με αφορουν (εγω είπα στη τηλεφωνική συνομιλία ότι είμαι ενας απο τους <πρωταίτιους> στη μαζωξη των 82 υπογραφών και με μήνυμα διευκρίνησα και πάλι ότι εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου -ΚΑΙ ΟΧΙ τους 82- ειπα στο συνομιλητή μου απ το χ.δ. λοιπόν , εάν συμφωνουν , να συγκεντρώσουν και αυτοί υπογραφές και να ζητησουν τη μειωση της συνδρομής μέλους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ..
Επίσης του εξέφρασα το προβληματισμό μου ότι η υψηλή συνδρομή ειναι πιθανόν να <διώξει> αρκετούς Π.Α.Ο.Κ.τσηδες μέλη απο τον Α.Σ., οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με τίς πρακτικές και την τακτική του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. .
(Και τωρα το επαναλαμβάνω και λεω και δημόσια οτι κατα την προσωπική μου άποψη , καλό ειναι να μαζευτουν και αλλες υπογραφές , απο οποιονδήποτε .)
εχω λοιπόν να πω τα εξής :
λέει το ποετ :
<< Το "ενδεχόμενο" παιχνίδι, και το ενδεχόμενο το έβαλα σε εισαγωγικά επειδή ακόμα δεν το ξέρουμε αλλά το εικάζουμε αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω. Είπα ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αυτόν προσωπικά. Ούτε έχω ακούσει καν το όνομά του. Σε ψηφοδέλτιο δεν μπήκε στις προηγούμενες εκλογές τελικά, ούτε στο ΜΕΛΒΑ ούτε φυσικά στον Χ.Δ. Το χάνω άτομα, φαντάζομαι ότι σημαίνει ότι πέφτει η επιροή του την οποία την απέδωσε όχι στο λάθος ίσως τρόπο ενέργειας και προσέγγισης των κοινών του ΠΑΟΚ αλλά στην υψηλή συνδρομή. Προφανώς άνθρωποι που θεωρεί ότι επηρεάζει δεν ανανεώνουν τις συνδρομές τους. Το ποιός είναι αυτός ο κύριος μην περιμένεις να το μάθεις απο εμένα ... δεν είμαι ο Ντέμης!!!! >> .
ομοίως λέω εγώ :
το << ενδεχόμενο >> να πάσχεις από κάποια διαστροφή το βάζω σε εισαγωγικά επειδη ακόμα δεν ξέρουμε περί ποιάς ακριβώς πρόκειται , αλλα το εικάζουμε αυτό , δεν μπορώ να το ξέρω . Ειπα ότι δεν σε ξέρω αν και ποετ προσπάθησες αλλα στις προηγούμενες εκλογές δεν μπήκες τελικά ούτε στο ψηφοδέλτιο του ΜΕΛΒΑ ούτε στου κατσαρή . Το ότι χάνεις λάδια , φαντάζομαι οτι σημαίνει ότι πέφτει η αξιοπιστία σου εντός φόρουμ . Προφανώς αισθήσεις σου που θεωρείς ότι τις ελέγχεις ουτε καν τίς επιρρεάζεις , καθώς δεν ανανεώνεις τη συνδρομή σου στο ιατρικό κέντρο .
Μην περιμένετε φίλοι να πω ποιός είναι αυτός στον οποίο αναφέρομαι και να το μάθετε απο εμένα , δεν είμαι . . . απ το Λεμπέτι !!! >> .
συνεχίζω , σοβαρά λοιπόν να πω τα εξής :
λέει ο ποετ :
<< και κάποιοι απο τους 82, ένας
συγκεκριμένα τον οποίο εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω, μου είπαν όμως ότι
βγήκε στο ράδιο, στο παρελθόν και πριν την Γενική Συνέλευση είχει
προσπαθήσει με κάποια μέλη που "έλεγε" ότι επηρέαζε, να μπεί μέσα στα
ψηφοδέλτια του ΜΕΛΒΑ ή του Χ.Δ. προκειμένου να παίξει κάποιο παιχνίδι.
Εσείς λοιπόν απο τους 82 που ανυποψίαστοι πιστέψατε στον καλό σκοπό της
μείωσης προκειμένου να γραφτεί κόσμος στον Α.Σ, γεγονός που είπα απο την
αρχή ότι το υποστηρίζω και εγώ αλλά και ο Χ.Δ. σκοπός του είναι να
γραφούν στον Α.Σ. όσα περισσότερα μέλη γίνεται, αυτός λοιπόν ο κύριος
δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "έχει απώλειες" και για το σκοπό αυτό θα
πρέπει να μειωθεί η συνδρομή για να μην έχει τέτοια διαρροή . . . >> .
κατ αρχήν Ο Α. Ησα'ι'άδης που ήταν ο συνομιλητής μου , με είπε ότι δεν συμμερίζεται βέβαια τα υποννοούμενα αλλά και τα ευθέα που λεει εις βάρος μου ο ποετ , και δήλωσε έκπληκτος αλλά και εκνευρισμένος με την επίθεση που δέχτηκα απο το ποετ που ειναι μέλος του χ.δ. .
Εγώ λοιπόν ως ατομο , μόνος εγω εκπροσοπώντας τον εαυτό μου και μόνον , του είπα στη τηλ. συνομιλία προχθές ,ότι
<< θα ήταν καλό , ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ εκει στο χ.δ. , να συγκεντρώσετε και εσείς υπογραφές για το αίτημα αυτό της μείωσης της ετήσιας συνδρομής>>.
Καλό ειναι να βοηθήσουμε ολοι να μειωθεί η ετήσια συνδρομή , γιατι το ύψος της ετήσιας συνδρομής για πολλους Π.Α.Ο.Κ.τσηδες είναι υψηλό . αλλά και άλλοι που έχουν , δεν δέχονται αυτη την αδικαιολόγητη υψηλή συνδρομή .
Και οχι μονον αυτο .
Κανω την εκτίμηση , ΓΙΑΤΙ' ΕΧΩ KAI 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ , οτι πιθανόν
αρκετοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες- μέλη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. θα σταματήσουν να πληρώνουν συνδρομή γιατί είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα και τις πρακτικές του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , και βεβαια επειδή η ζητούμενη απο καιρό μείωση της υπέρογκης συνδρομής δεν προχωράει . >>
αυτά είπα !
(Και τωρα το επαναλαμβάνω και λεω και δημόσια οτι κατα την προσωπική μου άποψη , καλό ειναι να μαζευτουν και αλλες υπογραφές , απο οποιονδήποτε .)
Τώρα πως γίνεται ο προβληματισμός μου που εξέφρασα για απώλεια μελών για τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. , εσύ ποετ να το μεταφράζεις οτι ειναι προβληματισμός για την απώλεια μελών ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ (και οχι απ τον Α.Σ.!), και οτι η ενέργεια των 82 μελών/υπογραφων έγινε για να κρατηθούν ως μέλη στον Α.Σ. αυτοι οι 2 μελλοντικοι μου . . . ψηφοφόροι !!! μου (τον 1 μάλιστα τον ειδα 2 φορές στη ζωή μου) ,
μόνο το μυαλουδάκι σου . . .εξιχνίασε !!!
(Γιάννη και Σπυρο είστε μεγάλες φίρμες) .
Οι διαρροές μελών απο τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (οποιον κι αν ψηφίζουν) , ειναι κακό .
Αν λοιπον αρκετοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αποχωρήσουν απο τον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. αυτό θα είναι κακό για τον Π.Α.Ο.Κ. , δεν θα ειναι κακό για εμένα , ΟΠΩΣ ΛΕΣ . Γιατί αυτο είπες , ότι θα ζημιωθώ εγω !! εαν συνεχιστεί η υψηλή συνδρομή στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. .
Δεν δέχομαι απο κανέναν να θίγει τη αξιοπρεπεια μου και να με προσβάλλει με τέτοια αλητήρια κατασυκοφάντηση , οτι απο ιδιοτελή ελλατήρια συμμετείχα σε αυτή τη συγκέντρωση των υπογραφων .
Κατ ΄αρχην αυτη η βρωμικη συκοφάντηση θιγει και ολους που συνυπέγραψαν γιατί προσπαθεί να μειώσει τη νοημοσύνη τους , λεει δηλαδη ο ποετ οτι οι 82 . . . χειραγωγουνται ! ! εγω προσωπικα δεν γνωριζω στην όψη πανω απο 10-15 ονόματα που συμμετεχουν στις υπογραφές .τους υπόλοιπους ουτε φατσικώς δεν τους γνωρίζω .
Απλα , και εδω να ενημερώσω όλους τους φίλους του φόρουμ , ότι η εμπλοκή μου στην ενέργεια των 82 ήταν η εξής : αρχες Οκτώβρη 3-4 άτομα (και όχι μόνο εγώ) <φιλοτιμηθήκαμε> συντονισμένα να συγκεντρώσουμε τις υπογραφές , τις 82 σελίδες .
Επειδή εδω και πολυ καιρό , εδώ και χρόνια , η συντριπτική πλειοψηφεια του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. ζητά τη δραστική μείωση της συνδρομής μέλους .
Με απίστευτη συκοφαντία προσπαθείς να με εκθέσεις , λέγοντας οτι εγω (και άλλοι 3-4 που συμμετείχαν στη <συγκομιδή> των υπογραφών) . . . παρασύραμε . . . 82 ανυποψίαστους που κατα την άποψή σου δεν έχουν μυαλό , όπως έχεις εσύ για παράδειγμα και τους ανοίγεις τα μάτια .
και ακου εδώ για να καταλάβεις την απερίγραπτη οργή που νιώθω γι αυτη τη σκατόψυχη επίθεση που αδικαιολόγητα δέχτηκα .
Προσωπικα , ΑΡΝΗΘΗΚΑ οχι 1 , αλλα 2 προτασεις να συμμετέχω στα κοινά του Π.Α.Ο.Κ. :
1.) Συμμετείχα ως τον Ιούνιο του 2006 στο Μ.Λ.Β., και μάλιστα ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΑ .
3 μήνες πριν τις εκλογές του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. την 1η Μάρτη θυμάμαι , είχα πει σε αρκετούς που συμμετείχαν στη <κορυφή> του Μ.Λ.Β. οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Μ.Λ.Β. , (κάτι που σε αρκετους προκάλεσε έκπληξη , οι γνωρίζοντες γνωρίζουν) και έτσι και έκανα .
Υπ οψιν οτι τότε δεν υποψιαζόμουν καν οτι κάποια στιγμή θα αποχωρήσω απο το Μ.Λ.Β. . ( Αυτη τη στιγμή δεν με αφορά τι γίνεται στο Μ.Λ.Β. , ούτε αναμιγνύομαι στα εσωτερικα του Μ.Λ.Β.)
2.)Στη δευτερη πρόταση που μου εγινε , επειδή δεν έγινε μπροστά σε μάρτυρα , δεν μπορώ τ'ωρα να τη δημοσιοποιήσω . Μια πρόταση που πολλοί πάρα πολλοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΜΠΕΣ απο την ικανοποίηση τους και θα την αποδέχονταν .
( δεν εννοω βεβαια το χ.δ. που λες , καμμια σχέση) .
Εμένα λοιπόν που συνειδητά αρνήθηκα να συμμετέχω σε καρέκλες και ψηφοδέλτια και στρογγυλά τραπέζια , με συκοφαντείς με το χειρότερο τρόπο και λες οτι συμμετείχα ( μαζι με αλλους 3-4) στη συγκέντρωση των 82 υπογραφών , για να βοηθήσω . . . <<δικούς μου>> ;
Δηλαδή τι ΕΝΝΟΕΙΣ , οτι ο χ.δ. που συνέβαλλε να εγγραφούν όπως λες αρκετά νέα μέλη στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. (καλό ειναι) , το έκανε όχι για το καλό του ΠΑΟΚ αλλά για να συγκεντρώσει ψηφους για τις επόμενες εκλογές ; αυτό λες ρε έμμεσα πλην σαφώς .
Δεν δέχομαι απο κανέναν να θίγει τη αξιοπρεπεια μου και να με προσβάλλει με τετοια αλητήρια κατασυκοφάντηση , οτι απο ιδιοτελη ελατήρια συμμετειχα σε αυτη τη συγκέντρωση των υπογραφων .
υ.γ. τι θα πει < . . . οι 82 μιλάνε ανώνυμα . . .> . Και ποιός σε είπε ρε οτι οι 82 είναι . . .ανώνυμοι ;;!!!
με ονοματεπώνυμο και όνομα πατρός παρέδωσε ο κάθε ένας απο τους 82 την αίτηση/πρόταση του στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. . Στον αρμόδιο δηλαδη .
Στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. υπαρχουν τα ονόματα . 82 σελίδες/82 ονόματα .
Αρ.πρωτοκόλλου Νο 374 , 23-10-2006 .
Ποιός είσαι εσύ ρε που πρέπει να σε δώσουμε τα ονόματα ?
Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. εισαι ; Ασε που η Αθλητικη Μακ-Θρακης τα δημοσίευσε ΟΛΑ τα ονόματα και την επιστολη στο χώρο του ρεπορτάζ του Π.Α.Ο.Κ. ....
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 82 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ .