Author Topic: Κώστας Πιλαφίδης  (Read 824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_EDESSA

• Guest
Απ: Κώστας Πιλαφίδης
« Reply #20 on: March 22, 2007, 13:32:02 »
Ο Δημητρίου βοηθός του Πιλαφίδη

22/3/2007 11:25

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Νίκος Δημητρίου, ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής και θα είναι ένας από τους βοηθούς του Κώστα Πιλαφίδη αντικαθιστώτας στην ουσία τον Φώτη Τακιανό, που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες για να αναλάβει το Πανόραμα. "Μου ζητήθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή  να βοηθήσω και φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου συνεργάτη του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

sportime.gr

steffos_4

• Guest
« Reply #21 on: March 29, 2007, 22:46:34 »
Αλεξανδρής αντί Πιλαφίδη

Ο Κώστας Πιλαφίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να αποτελεί ήδη τον διάδοχό του.

Η χθεσινή εντός έδρας ήττα από την Ολύμπια Λάρισας αλλά και τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Κώστας Πιλαφίδης φαίνεται πως είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει το ήδη ραγισμένο γυαλί της σχέσης του Έλληνα τεχνικού με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του «Δικεφάλου».

Ο Κώστας Πιλαφίδης έδωσε το απόγευμα κανονικά το παρών στο παρκέ του PAOK Sports Arena όπου και πραγματοποίησε την προπόνηση της ομάδας με την οποία ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με το κλίμα να ήταν βαρύ μετά από την χθεσινή ήττα από την Ολύμπια.

Λίγα λεπτά όμως μετά το τέλος της προπόνησης ο Κώστας Πιλαφίδης κλήθηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ενημερώθηκε από αυτήν ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όσο για το ποιος θα καλύψει το κενό του; Αυτός θα είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο «τίγρης» ξεκίνησε την φετινή χρονιά στην ΑΕΚ μέχρι που παραιτήθηκε ενώ επιστρέφει και πάλι στον ΠΑΟΚ μετά από περίπου τεσσεράμισι χρόνια.

http://www.sport24.gr/html/ent/204/ent.171204.asp

i trelloparea....sinexizi na kani oti theli........

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #22 on: March 29, 2007, 22:51:01 »
  ainte... pali to gnwsto ergo "fyge esy ela esy". enan an8rwpo den mporoume na krathsoume, oute kan ton soulh dn krathsame...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #23 on: March 29, 2007, 23:58:46 »
den paretithike alla ton kalese i dioikhsh...
diladi poios? poios dioikh aytin tin stigmi xerei kaneis?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

manos4

• Guest
« Reply #24 on: March 30, 2007, 00:15:03 »
den paretithike alla ton kalese i dioikhsh...
diladi poios? poios dioikh aytin tin stigmi xerei kaneis?
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ................... >:(
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΔΕΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ............
ΑΠΟ 68 ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.........ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ........ >:(

IronEagle

• Guest
« Reply #25 on: March 30, 2007, 00:20:22 »
Αλεξανδρής αντί Πιλαφίδη
(...)
Η χθεσινή εντός έδρας ήττα από την Ολύμπια Λάρισας αλλά και τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Κώστας Πιλαφίδης φαίνεται πως είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει το ήδη ραγισμένο γυαλί της σχέσης του Έλληνα τεχνικού με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του «Δικεφάλου».
(...)

Kserei kapoios ti dilose stin sinenteyksi ? ? ?  Tous ta exose toulaxiston ? ? ?

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #26 on: March 30, 2007, 00:49:59 »
KRIMA RE POUSTH o monadhkos pou mas ekane omada kai emeis ton diwxnoume,giana doume ti skata 8a mas ferei to MEGALO AFEDHKO.poios htan o stoxos sth arxh ths periodou???pou brhskomaste???re kyrioi ths dioikhshs ti malakies kanete???REEEEEEEE EISTE KALAAAAAAA????

steffos_4

• Guest
« Reply #27 on: March 30, 2007, 01:02:05 »
Από την πλευρά του, ο Κώστας Πιλαφίδης, είπε: «Η ψυχολογία της ομάδας μου είναι πάρα πολύ κακή τον τελευταίο μήνα. Ακόμη και παιχνίδια που κερδίζαμε, το κάναμε αγχωμένα χωρίς ψυχική διάθεση. Θεωρώ ότι το κάθε παπούτσι των παικτών μου ζύγιζε από 50 κιλά. Δεν αντέχουμε ψυχικά. Υπάρχει πρόβλημα και κάτι πρέπει να αλλάξει.  Πρέπει να εξετάσουμε το ντέρμπι με τον Άρη από δύο πλευρές: ποιος είναι ο στόχος της ομάδας κι αν μπορεί να τον διεκδικήσει κι ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι κι η νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου θα αλλάξει τη ψυχολογία.Μπορεί να το βλέπω στραβά, αλλά θεωρώ ότι έχουμε άγχος, ακόμη και όταν παίζουμε σε άδειο γήπεδο. Αν δεν είχαν άγχος θα ήταν ανίκανοι. Αν ήταν ανίκανοι δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Αν ο κόσμος δεν έρχεται επειδή δεν ήμαστε εμείς καλοί, τότε να φύγουμε για να επιστρέψει στις εξέδρες».

Και κατέληξε: «Ο προπονητής δεν είναι η ομάδα. Μπορεί να μην ταυτίζονται μεταξύ τους οι δύο πλευρές. Για να κάνεις μια ομάδα να θυσιάζεις στόχους. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά. Οι παίκτες δεν είναι ούτε τυφλοί, ούτε κουφοί. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να χάσουν. Για αυτούς η νίκη είναι μονόδρομος. Γιατί αλλιώς δεν θα υπάρχουν. Αυτοί οι παίκτες που έχω στην ομάδα δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδαριώδη λάθη. Πρέπει να πάω σπίτι μου και να σκεφτώ τι πρέπει να αλλάξει στη διάθεση των παικτών μου. Να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα και να παίξουμε μπάσκετ».

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=45332

iRONeAGLE....afta ipe meta ton agona......

tora ti tous pirakse....to afino na to krinis monos sou.......

entiposi kani...oti o aleksandris irthe epedi exi kali filia me don pantelonatos k don psomiados.......giati arxika den ithela na analabi gia fetos ali omada.....katatala den exoume DOIKISI........min ksipnas PAOKtsi.......!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #28 on: March 30, 2007, 02:00:13 »
Και κατέληξε: (........) Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά.

Les na tous peirakse auto  ?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

steffos_4

• Guest
« Reply #29 on: March 30, 2007, 02:34:45 »
ama ine etsi...na min pi tipota o kenourgios COACH gia baries faneles k baria papoutsia......... ;D

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: March 30, 2007, 12:11:13 »
Xairetizw thn epistrofh ths nyfitsas pou legetai vagellhs alexandrhs sthn omada mas. Denei teleia me thn dioikhtikh katastash.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

PAOK_EDESSA

• Guest
« Reply #31 on: March 30, 2007, 12:22:55 »
Kai me Alexandri de tha alaksi tipote....Jia pio polla de hmaste....tosa mporoume tosa kanoume me afto to rooster....Kai o Markopoulos htane kalos kai ton dosane sout....