http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=91488αν ισχύει αυτό μπορεί να με πει κάποιος γιατί να ξαναπάρει κάποιος εισιτήριο διαρκείας?
κατερίνη, σέρρες (φιλικά),ηρακλής εντός και εκτός,σκουλίκι στο κύπελλο,πανιώνιο εκτός,θρασύβουλο εκτός, με gay προχτές έχουν γίνει επεισόδια!!! γιατί άραγε?? Κατά την γνώμη μου ο λαός του ΠΑΟΚ είναι άρρωστος . Κάποτε τα γαμούσαμε την μάνα γιατί θέλαμε να διώξουμε βουλινούς,γούμενους και μπατατούδηδες, τώρα γιατί??? Δεν θέλουμε αστυνομία στο γήπεδο μας, θέλουμε νταηλίκι όσα εισιτήρια γουστάρουμε με μικρότερες ομάδες, θέλουμε νταηλίκι να μπαίνουμε κούτρα μέσα έξω, γιατί ρε παιδιά

Όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και μεις είμαστε οι μάγκες?

ΠΑΟΚ είσαι θα βρεις τρόπο να μπείς!!! γιατί να υπάρχει αστυνομία στην 4??? ε βέβαια η θ4 πιο πολύ σε ταβέρνα φέρνει παρά σε κερκίδα γηπέδου, οι μαλαματίνες και οι μπύρες πάνε κι έρχονται και μετά λέμε εμείς για μύθους της τούμπας και κουραφέξαλα!!!! Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι στον λαό του ΠΑΟΚ αξίζουν γουμενομπατατούδηδες για να κάνει όλα αυτά που κάνει τώρα έχωντας μια αιτία και μια αφορμή,γιατί τώρα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί μερικά κωπρόσκυλα που θέλουν να λέγονται παοκτσήδες, πετάνε μολότωφ,γυάλινα μπουκάλια σε ανθρώπους που παίζουν μπάλα, δέρνουν σεκιουριτάδες, σπάνε και καίνε ανεξέλεγκτα. Συγχαρυτήρια στους συνδεσμίτες που ήταν μπροστά στην 4α και προσπαθούσαν να βγάλουν έξω τον κάθε πικραμένο που σουλατσάριζε μέσα στο γήπεδο και χωρις αυτούς κατά την γνώμη μου δεν θα ξεκίναγε το παιχνίδι!!!!