Author Topic: www.superleaguegreece.net Τέλος η 'Α ζητω η Superleague (σχολια για αυτην)  (Read 22588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Που κολαει αυτο τωρα ρε?

ναι εχεις δικιο απλα ανοιξα τη σελιδα με τις ομαδες που βγαινουν στην Ευρωπη (http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/access2009.html) που εστειλε ο reset4 λιγο παρακατω και θυμηθηκα λιγο τα παλια...Σορι για το off-topic αλλα δε μπορω να το χωνεψω ακομη... 

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
να παίζεις με την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΒΑ που υπάρχει στην Ελλάδα κ να μου

ποποποποπο . Μία φράση ενας λαός.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=91488

αν ισχύει αυτό μπορεί να με πει κάποιος γιατί να ξαναπάρει κάποιος εισιτήριο διαρκείας????
κατερίνη, σέρρες (φιλικά),ηρακλής εντός και εκτός,σκουλίκι στο κύπελλο,πανιώνιο εκτός,θρασύβουλο εκτός, με gay προχτές έχουν γίνει επεισόδια!!! γιατί άραγε?? Κατά την γνώμη μου ο λαός του ΠΑΟΚ είναι άρρωστος . Κάποτε τα γαμούσαμε την μάνα γιατί θέλαμε να διώξουμε βουλινούς,γούμενους και μπατατούδηδες, τώρα γιατί??? Δεν θέλουμε αστυνομία στο γήπεδο μας, θέλουμε νταηλίκι όσα εισιτήρια γουστάρουμε με μικρότερες ομάδες, θέλουμε νταηλίκι να μπαίνουμε κούτρα μέσα έξω, γιατί ρε παιδιά ??? Όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες και μεις είμαστε οι μάγκες???? ΠΑΟΚ είσαι θα βρεις τρόπο να μπείς!!! γιατί να υπάρχει αστυνομία στην 4??? ε βέβαια η θ4 πιο πολύ σε ταβέρνα φέρνει παρά σε κερκίδα γηπέδου, οι μαλαματίνες και οι μπύρες πάνε κι έρχονται και μετά λέμε εμείς για μύθους της τούμπας και κουραφέξαλα!!!! Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι στον λαό του ΠΑΟΚ αξίζουν γουμενομπατατούδηδες για να κάνει όλα αυτά που κάνει τώρα έχωντας μια αιτία και μια αφορμή,γιατί τώρα δεν μπορώ να βρω έναν λόγο γιατί μερικά κωπρόσκυλα που θέλουν να λέγονται παοκτσήδες, πετάνε μολότωφ,γυάλινα μπουκάλια σε ανθρώπους που παίζουν μπάλα, δέρνουν σεκιουριτάδες, σπάνε και καίνε ανεξέλεγκτα. Συγχαρυτήρια στους συνδεσμίτες που ήταν μπροστά στην 4α και προσπαθούσαν να βγάλουν έξω τον κάθε πικραμένο που σουλατσάριζε μέσα στο γήπεδο και χωρις αυτούς κατά την γνώμη μου δεν θα ξεκίναγε το παιχνίδι!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
σωστος ο τασ αλλα το κυριακατικο παιχνιδι δεν πρεπει να το βαζεις με τα αλλα!! Με τις λαλακιες των μπατσων δεν ηταν δυνατών να γεμίσει το γηπεδο λιγο φυσιολογικά κ υπηρχε ελεύθερη εισοδο στο τελος. Στο οτι υπηρχαν τοσα μπουκαλια στη κερκιδα φταινε οι φασαριες πριν!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σα δεν ντρέπεται η διοίκηση, άνοιξε τις κεντρικές πόρτες στις θύρες του γηπέδου για να μπει ο κόσμος και να προφυλαχθεί από τα χημικά της αστυνομίας... Αντί να τους δώσουν όλους, και τους 5.000 στους μπάτσους και να τους χώσουν μέσα... Α ρε σε τι κοινωνία ζούμε, Παπαδόπουλοι που μας χρειάζονται...

Χώρια που ο μαλάκας ο Σάντος πάλι δεν κατέβασε την ομάδα με 2-3-5... Πως πας να χτυπήσεις το γαύρο χωρίς 5 στράικερ ρε τραγί...  :P

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
georgT για μένα όλες οι δικαιολογίες είναι περιτές, σε όλα τα ντέρμπι δεν μπήκαν τζαμπατζήδες στην 4 και στις 7-8??? μας προκάλεσαν και τότε η αστυνομία??? όταν πας να κάψεις το λεωφορέιο της αντίπαλης ομάδας και το ταξί που μεταφέρει τον διαιτητή τι πρέπει να κάνει η αστυνομία???? Ή να πετάξει χημικά για να προστατέψει τους ανθρώπους, ή  300-400 ματατζήδες να τα βάλουν με 4-5 χιλιάδεσ κόσμό σε μάχες σώμα με σώμα, ή να αφήσει όλους εμάς τους κανίβαλλους να κάψουμε τους αντίπαλους παίκτες και τους διαιτητές!!! ποιος φταίει δηλαδή?? η αστυνομία που πέταξε τα χημικά ή εμείς που πήγαμε να κάψουμε τους ανθρώπους, έστω κι αν αυτοι είναι ο ολυμπιακός!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σα δεν ντρέπεται η διοίκηση, άνοιξε τις κεντρικές πόρτες στις θύρες του γηπέδου για να μπει ο κόσμος και να προφυλαχθεί από τα χημικά της αστυνομίας... Αντί να τους δώσουν όλους, και τους 5.000 στους μπάτσους και να τους χώσουν μέσα... Α ρε σε τι κοινωνία ζούμε, Παπαδόπουλοι που μας χρειάζονται...

Χώρια που ο μαλάκας ο Σάντος πάλι δεν κατέβασε την ομάδα με 2-3-5... Πως πας να χτυπήσεις το γαύρο χωρίς 5 στράικερ ρε τραγί...  :P

σε τι κοινωνία ζούμε ρε αδελφέ??? στην κοινωνία που ο κάθε άχρηστος εκμεταλευόμενος τον όχλο γίνενται μάγκας πετάει μολότοφ,μπουκάλια και κάνει γενικώς μαγκιές,γιατί από μόνος τους είναι μια κουράδα και δεν μπορεί να σκίσει ούτε βρεγμένη εφημερίδα!!!!

GeorgT

• Guest
Μην κοροϊδευόμαστε κιόλας, οι πορτες δεν ανοιξαν για να προφυλαχτεί  ο κοσμος απο το χημικα αλλα γιατι στο χρονικο διάστημα που υπηρχε δεν ηταν δυνατον να προσέλθει ο κοσμος ελεγχόμενος, αλλο το ενα αλλο το αλλα κ στο κατω απο τη να προφυλαχτεί αφου κ μεσα ριχναν δακρυγόνα!

συμφωνο "γενικα" ρε τας απλώς στο κυριακατικο απλα δεν ηταν δυνατόν με έλεγχο!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Aυτή τη διαφορά φάσης να την προσέξεις Τασούλη, πέρα από την πλάκα τώρα... Είναι από τις πρώτες ενδείξεις για εγκεφαλικό.

Εγώ πάντως άλλα πράγματα είδα την Κυριακή, τα γεγονότα είχαν ολότελα διαφορετική σειρά. Και το συζητάμε το θέμα λες και είναι η πρώτη φορά που τα ματ ξεκινάνε μανούρα στην Τούμπα πριν, ή μετά από αγώνα.

Και ποιά Τούμπα, πρόπερσι στο Καυτατζόγλειο δηλαδή γιατί μας περνούσαν από φάλαγγα στην έξοδο μετά τον αγώνα; Που πέραν από το σοβαρό κίνδυνο να ποδοπατηθεί κανείς και να πάθει ασφυξία στο στενό πέρασμα, δεν επιτρεπόταν να βγεις από το γήπεδο χωρίς να εισπράξεις μερικές με τα ρόπαλα... Τότε είχαν σκάσει μήπως μολότωφ;

Στην Καλαμαριά στο 3-1 είχαν σκάσει μολότωφ; Αν όχι τότε γιατί μπήκαμε στο γήπεδο φλιπεράκι από ασπίδα σε ασπίδα; Τι, μήπως επειδή καμμιά 20αριά 15χρονα πιτσιρίκια πήγαν να πηδήξουν τη μάντρα και να μπουν κούτρα;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
για αυτά τα ματς που λες corrupt δεν θυμάμαι να τιμωρήθηκε η ομάδα, ούτε να κινδύνευσε να φάει κεκλεισμένων των θυρών η ομάδα!!! μεμομονομένα περιστατικά πάντα συμβαίνουν και σε όλες τις ομάδες, επίσης χημικά φάγαμε και στην κομοτηνή φέτος ,ευτυχώς λίγα όμως ,τιμωρήθηκε η ομάδα??? Εσύ εστιαζεις στο αποτέλεσμα της συμπεριφοράς μας, όλοι θα πρέπει να εστιάσουμε γιατί μας πετάνε χημικά?? γιατί δεν μας θέλει κανείς αντίπαλος στην έδρα του?? γιατί όπου πάμε τα σπάμε ρε αδελφέ, τα έγραψα και πιο πάνω , τι να πρωτοθυμηθώ!!! σε όλα η αστυνομία έφταιγε?? εμείς πουθενά???? μήπως όλα αυτά επαναλαμβάνονται γιατί ρίχνουμε πάντα την ευθύνη στους άλλους είτε αυτή λέγεται αστυνομία, είτε αντίπαλη ομάδα και οπαδοί είτε σουπερ λίγκ ??? Αν δεν το πάρουμε χαμπάρι ότι πρώτοι υπαίτιοι για όλα έχουν συμβεί φέτος και στην τούμπα και εκτός έδρας είμαστε εμείς τα ίδια θα γίνουν και στα play offs και του χρόνου και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Πίστευα ότι οι συνδέσμοι δεν προσπαθούσαν αρκετά για να απομονώσουν όλους αυτούς τους κοπρίτες, αλλά μετά τα ματς με την γριά και το προχθεσινό νομίζω ότι τα παιδιά κάνουν το παν αλλά χρειάζονται δραστικότερα μέτρα και από την παε!!!!

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Μην κοροϊδευόμαστε κιόλας, οι πορτες δεν ανοιξαν για να προφυλαχτεί  ο κοσμος απο το χημικα αλλα γιατι στο χρονικο διάστημα που υπηρχε δεν ηταν δυνατον να προσέλθει ο κοσμος ελεγχόμενος, αλλο το ενα αλλο το αλλα κ στο κατω απο τη να προφυλαχτεί αφου κ μεσα ριχναν δακρυγόνα!

συμφωνο "γενικα" ρε τας απλώς στο κυριακατικο απλα δεν ηταν δυνατόν με έλεγχο!

εγω δεν συμφωνω τζορτζτ.
δεν ξερω αν ησουν και ειδες τι γινοταν εξω απο την 4 αλλα αν δεν ανοιγαν οι πορτες και περιμεναμε να μπουμε απο τα τουρνικε θα ηταν παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα για ολους μας...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
καλά ρε πλακα κάνετε.
Αν δεν άνοιγαν τα τουρνικέ και δεν μπαίναμε χύμα θα ψοφούσαμε.

Αφού σε κάποια φάση σκάσαν asfixsiogona (όχι δακρυγόνα) και έγινε τις πτανας έχω αpτίν 4.

Τι mlkies λέτε.
Άντε να γινόταν με κάναν εργοτέλη κάνα ντού και μπαίναν τζάμπα να έλεγα πάει στο dialo υπάρχουν δικια από οποιον γκρινιάζει.

Πλακα μας κανεte?

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ΕΥΤΥΧΩΣ που ανοιξε η 4α και μπηκαμε μεσα. απο τα τουρνικε ερχονταν συνεχεια ντουμανι. δε μπορουσες να πλησιασεις καν.

εφοσον ηρθαν στο σπιτι μας, τα εκαναν μανταρα, μας ξεφτιλισαν τελειως χωρις κανενα απολυτως λογο, απλα ετσι, "προληπτικα" μας φλομωσανε στο καρκινογόνο ντουμανι, για πρωτη φορα φετος δεν μπορω να κατηγορησω κανεναν δικό μας για τα οσα εγιναν μεσα και εξω απο το γηπεδο. και εγιναν πολλα, δε λεω. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ να λεμε.

northeagle_4

• Guest
Η κινηση να ανοιξουν οι θυρες εσωσαν τραυματισμους και ισως ζωες.

Offline KATISI4

• Αλλαγή

Offline bozik

• Αλλαγή
ακόμη για την 4 συζητάτε...τα δακρυγόνα είχαν φτάσει μέχρι την 6...και έτρωγαν μπινελίκια οι σεκιουριτάδες από ηλικιωμένους ανθρώπους γιατί δεν ανοίγουν οι πόρτες...πάω σε ένα σεκιουριτά από έξω που έκλαιγε και του λέω...γιατί δεν ανοίγεται θα πνιγει ο κόσμος στην ουρα?και μου είπε  ότι άνοιξαν-η βία πάντα φέρνει βία... στην επομενη γραμμή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ δεν εστιάζω στο ότι άνοιξαν οι πόρτες ρε παιδιά!!! καλά κάνανε και ανοίξανε!!!επίσης λέω ότι αυτός που πέταξε τα δακρυγόνα μεσα στην 4 είναι ζώο και επικίδυνος!!! εγώ κατακρίνω ότι πολύς κόσμος πέταξε μολότωφ, μπουκάλια , έκανε ντου να κάψει το λεωφορείο των γαύρων και το αυτοκίνητο του διαιτητή!!! κατακρίνω ότι πήγαμε στην κομοτηνή χωρίς ειστιτήρια και έγιναν μανούρες, το ίδιο με τον ηρακλη, το ίδιο με θρασύβουλο, το ίδιο στις σέρρες,στην κατερίνη.

northeagle_4

• Guest
το ενα σκελος απο το αλλο εχει σαρνατα μιλια διαφορα
το να πας να δεις την ομαδα σου δεν ειναι εγκλημα και ουτε θα γινει ποτε.Στις περιπτωσεις που λες αποδειχθηκε οτι ειχαμε απολυτα δικαιο.
 Για μολοτοφ κ.α μετα τα γεγονοτα της τεταρτης ηταν αναμενομενο.Περσυ και στο ματς κυπελλου με γκευ γιατι δεν εγινε κατι ? η αδικια και η πουστια προκαλει βια,οπως και η παρουσια του ΝΑΤΟ εξω απο την τουμπα γενναει βια.Ειναι αυτονοητα καποια πραγματα

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
εγω παλι τασουλη κατακρινω που καποιοι θελουν αδεια γηπεδα ενω υπαρχει κοσμος για να παει..
και με ντου θα μπουμε αμα δεν γινεται αλλιως...
δεν συμφωνω μαζι σου σε τιποτα απ οτι εχεις γραψει εδω περα.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ......

Offline corrupt

• Αλλαγή
To 89' που πήγαν 400 δικοί μας στο Καραισκάκη με το γκέι χωρίς εισιτήρια και έγιναν μανούρες με ματ και γαύρους είναι μαγκιά, τσαμπουκάς, χρυσή στιγμή της ιστορίας του λαού του ΠΑΟΚ και δε συμμαζεύεται...

Κάνεις το ίδιο πράγμα, το αυτονόητο, εκμεταλλεύεσαι το δικαίωμα σου να παρακολουθήσεις την ομάδα σου (ενώ το κράτος με έναν κωλονόμο στο απαγορεύει ετσιθελικά) πχ στο Καυτατζόγλειο και ξαφνικά έγινες αλήτης, κάθαρμα, εγκληματίας, αναρχικός και δε ξέρω γω τι...

Κάτι δεν μου κολλάει καλά εδώ πέρα... Χμμμ...