Author Topic: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2007 Ομάδα Νέων u-18 σεζόν 2006-07  (Read 8589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  xasame 1-3 apo thn xan8h entos edras >:(  auto pantws den allazei to oti eimaste prwta8lhtes! to antistoixo a8ro tou paokmania http://paokmania.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=1
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
ola xekinhsan kala ustera apo to goal pou petuxame sto 20'.sto epomeno lepto dexthkame thn isofarish.epeidh akouga live ton agona apo to paokmania eixame arketa tet a tet xamena alla kai tous diaithtes na kanoun auto pou sunhthizoun na kanoun ston paok(na ton adikoun).etsi loipon mazi me ton sundiasmo ton xamenon eukairion kai thn diaithsia kata mas h omada dexthke 2 akomh goal stis kathisteriseis tou agona.xalase kai to seri.stamathsame stis 8 sunexomenes
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

SKAILS

• Guest
Ενδιαφέρον για Παλιούρα

prepei pera apo thn plaka na tto proseksoume to thema...aneta mporei o pitsirikas aytos na einai o anti-dani se liga xronia k elpizw na mhn maston arpaksei kanenas!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αυτα ειναι σοβαρα θεματα..
τι συμβολαιο εχει και μενει ελευθερος ρε γμτ..πριν 3 χρονια ηρθε επι Κωστικου

επιβαλλεται αυτους τους παικτες να τους κρατας..

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
auti oloi i mikri pextes prepi na exoun pentaetes simboleo...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Paniwnios - PAOK 1-4
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 ta goal oi Genikomsou-2-,Tsoukalas,Tsoulakos

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
sinxaritiria k pali stous pextes mas....an pe3oun oi u-18 stin proti omada mpori na doume kamia aspri mera....

Offline blue_eyes

• Βασικός
Το μονο υγιες κομματι της ΠΑΕ..

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
etsi nikane oi protathlites(1-4)

1. Π.Α.Ο.Κ.     28     68
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    28    56
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    28    56
4. SKODA ΞΑΝΘΗ    27    51
5. ΗΡΑΚΛΗΣ    28    48
6. ΛΑΡΙΣΑ    28    44
7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    28    41
8. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ    28    41
9. Α.Ε.Κ.    28    40
10. ΙΩΝΙΚΟΣ    28    39
11. ΑΡΗΣ    28    31
12. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ    28    27
13. Ο.Φ.Η.    27    25
14. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    28    24
15. ΑΙΓΑΛΕΩ    28    23
16. ΚΕΡΚΥΡΑ    28    9

http://www.superleaguegreece.net/neoi.htm

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-4

Γκολ: 23' Τσουλάκος, 55' Γενίκομσου (πεν), 67' Γενίκομσου (πεν), 85' Τσουκαλάς.

ΠΑΟΚ
 Παλιούρας, Γενίκομσου, Γεωργίου, Κουριδάκης, Βοσκόπουλος, Τσιώνας, Αρνίδης ( 55' Προβατίδης), Τσουκαλάς, Τσουλάκος (73' Διαμαντόπουλος), Πεχλιβανίδης (64' Παπαστεργίου), Αθανασιάδης.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ka8e trith sthn a8lhtikh ekpomph tou thle-asty spo-skor-rekor
(stis 18:30) ginetai anafora sthn agwnistikh tou prwta8lhmatos
newn ka8ws kai provolh stigmhotypwn. Prin ligo edeikse malista
faseis kai goal apo thn nikh twn mikrwn mas 1-4 epi tou paniwniou
opws epishs kai dhlwseis twn tsoukala k tsoulakou
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
                                              29/4/2007

ΠΑΟΚ - ΠΡΩΤΑ8ΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ! !

alla me ta epeisodia phgame mai vdomada pisw...giati to mats me ton ofh de gineai nwritera apo twn antrwn than allh kuriakh na pame oloi TOUMPA?
« Last Edit: April 29, 2007, 13:00:21 by maria-mtb »

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ka8e trith sthn a8lhtikh ekpomph tou thle-asty spo-skor-rekor
(stis 18:30) ginetai anafora sthn agwnistikh tou prwta8lhmatos
newn ka8ws kai provolh stigmhotypwn. Prin ligo edeikse malista
faseis kai goal apo thn nikh twn mikrwn mas 1-4 epi tou paniwniou
opws epishs kai dhlwseis twn tsoukala k tsoulakou
Α ρε Capricorn τωρα στο τελος μας το λες..και ψαχναμε ολη την σεζον να δουμε λιγο τους μικρους

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Η αρμάδα του Κυριάκου Αλεξανδρίδη πέρασε και απο το γήπεδο Γκορύτσας Ασπροπύργου κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 2-1.
Τα γκολ
Στο 37' ο Πεχλιβάνης κάνει σέντρα ο Διαμαντόπουλος σουτάρει η μπάλλα βρίσκει και στον Καραγκιογλίδη και μπαίνει στα διχτυα.
Στο 52' ο Πεχλιβάνης με απευθείας φάουλ κάνει το 2-0.

ΠΑΟΚ
Παλιούρας, Γενίκομσου, Γεωργίου, Παπαστεργίου, Κουρδάκης, Τσιώνας, Προβατίδης, Τσουκαλάς (Αρνίδης), Διαμαντόπουλος (Ελευθερίου), Πεχλιβάνης (Τσακαλίδης) , Αθανασιάδης

Το γκολ το φαγαμε πριν το 70 σε ψιλοκρεμαστο φαουλ του Ατρόμητου, νομίζω πως ευθύνεται ο Παλιούρας
Όλα τα λεφτά ήταν στο 75' όταν σε επίθεση του Ατρομήτου ο Παλιούρας αποκρούει,  η μπάλλα πηγαίνει σε αντίπαλο που είναι έτοιμος να βάλει γκολ και ο Παλιούρας με δευτερη επέμβαση βγάζει την μπάλλα κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παλιούρας πάλι βγάζει ψιλοκρεμαστό σούτ του Ατρομήτου πάλι σε κόρνερ.
Δεν θυμάμαι σε πιο λεπτό στο β ημίχρονο πάντως, ο Αθανασιάδης έχασε γκολ σε άδεια εστία.
Στις καθυστερήσεις πέτυχε γκολ ο Ατρόμητος αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ (πρέπει να ήταν).
Στη διάρκεια των 90 λεπτών έγιναν κάτι ψιλομανούρες μέσα το γήπεδο αλλά οι δικοί μας δεν μασούσαν.

Γενικότερα η ομάδα μου άρεσε, έπαιξε καλά και δεν άφησε τον Ατρόμητο να φανεί. Ιδίως ο Αρνίδης με την είσοδο του έκανε πάρτι απο αριστερα,
ο Παπαστεργίου έπαιξε τσαμπουκαλίδικα και συγκέντρωσε τα μπινελίκια των Περιστεριωτών οι οποίοι είχαν σχεδόν γεμίσει το γήπεδο.
Να με συγχωρέσουν κάποια παιδιά που δεν τα αναφέρω αλλά η παρακολούθηση σήμερα ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη λόγω της ζέστης.
Μετα τη λήξη του αγώνα όταν πήγα μάλιστα κοντά στα αποδυτήρια  γινόταν χαμός απο τα πανηγύρια και τις φωνές των παικτών μας που ουρλίαζανε συνέχεια.

Επίσης θέλω να ευχαριστίσω τον Γιώργο Μακριδάκη απο τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ που μου έδωσε τις συνθέσεις του αγώνα.
Τραβήξανε πλάνα απο τον αγώνα και μάλλον θα τα δείξουν την Τρίτη η αύριο το απόγευμα στην αθλητική τους εκπομπή που γράφει πιο πάνω ο capricorn.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν τον σταθμό που είναι ο μοναδικός που ασχολείται με τις δεύτερες ομάδες.
Με τα παιδιά του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ λοιπόν πιάσαμε την κουβέντα μετα την λήξη του αγώνα και μου εκφράσανε τα παράπονα τους για τον δύσκολο τρόπο που κάνουν το ρεπορτάζ, αφού καμιά ΠΑΕ δεν ασχολείτε με τις β' ομάδες, δυσκολεύονται να βρούνε συνθέσεις, και πολλά παικτές όπως μου είπαν ντρέπονται να κάνουν δηλώσεις. Επίσης μου εξέφρασαν την στεναχώρια τους για τα οικονομικά χάλια τις ομάδας μας και πολλά άλλα.

Ωραίο γήπεδο πάντως είχανε, και πολλές ακαδημίες που παίξανε μετά το δικό μας ματς με τα Τρίκαλα.
« Last Edit: April 29, 2007, 17:21:45 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
o pexlivanis posa gool evale me faoul??

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
den katalabainoun apo edres oi paixtarades mas.tous tsakizoun olous entos kai ektos

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
valte thleasty, 8a deiksei faseis apo thn nikh twn mikrwn epi tou atromhtou
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Έχω δει τους νέους σε καμιά 10αριά φετινούς αγώνες και χορταίνω μπάλα. Όσοι δεν τους είδατε έχετε μια τελευταία ευκαιρία να τους δείτε το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο ματς με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Και όσοι δυσκολεύεστε οικονομικά, να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει εισιτήριο και θα είναι ανοικτή όπως πάντα η Θύρα 1.
gdaou
"γάβροι=κότες"