Author Topic: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ)  (Read 6994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris

• Guest
na kano kai ego mia erothsh?
symfona me to parakato sxolio tou @poet ontos oloi 8ymomaste oti AKOUGOTAN to kalokairi oti an empaine o bezyrtzhs 8a ... 8a ... 8a ... empainan xorhgies , 8a kalyvotan to metoxiko kefalaio kata to poso pou grafei o !poet ktl ktl

Το καλοκαίρι μέσα στις ζυμώσεις που γίνονταν είχε γίνει μιά κίνηση απο Βεζυρτζή μαζί με κάποιους επιχειρηματίες που θα κάλυπταν περίπου 3 εκ. Ευρώ και θα μπαίναν στη διοίκηση. Ένας απο αυτούς τους επιχειρηματίες ήταν και ο Άκης ο Τρυφωνίδης. Ξέρω πολύ καλά, απο προσωπική πληροφόρηση που δεν χωράει διαστρεβλώσεις, ούτε απο φήμες ή ράδιο αρβύλα, αλλά από άτομο συγγενή μου που είναι πάρα πολύ κοντά στον Τρυφωνίδη, ότι είναι τρελλαμένος ΠΑΟΚτσής και ότι είχε πρόθεση να βάλει αρχικά 500 χιλ. Ευρώ και ίσως να το ανέβαζε το ποσό αυτό μέχρι το 1 εκ. Ζήτησα να έχω κάποια επαφή μαζί του, δέχθηκε, αλλά καπάκι έγινε το επεισόδιο με τον Γούμενο και αυτούς που του την έπεσαν στην παραλία, και αποτραβήχτηκε ο Βεζυρτζής οπότε δεν υπήρχε νόημα μετά και η συνάντηση με τον Τρυφωνίδη.

TI ALLAKSE apo TOTE kai TORA den akougontai ta posa afta pou 8a empainan apo ton bezyrtzh+kapoius epixhrhmaties+enas apo aftous o tryfonidis?
afou TOTE(kalokairi 2006) htan xeirotera.o bezyrtzhs DEN 8a eixe tis metoxes alla 8a htan dekaniki tou gumenou
afou TORA ................... einai kalytera. o bezyrtshs+loipoi 8a exoun tis metoxes

OEO? :-\

giannis80

• Guest
Mα δεν θα χρειαστεί να βάλει κανένας Τρυφωνίδης λεφτά.Απλά η πολιτεία θα δώσει κάποιες χορηγίες τώρα που ντεμέκ δεν θα είναι ο γούμενος,θα πληρωθεί έτσι η εγγυητική,η κατάσταση θα διαιωνίζεται, και η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνισμού θα παραμένει δέσμια των εκάστοτε κυβερνήσεων και μονίμως κολλημένη στην 4η θέση αφού δεν τους συμφέρει ο ΠΑΟΚ να είναι ανεξάρτητος.

Υ.Γ Υποτίθεται οτι όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ είναι ενάντια στον γούμενο.Και το σάββατο το βράδυ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας,ήταν χαχαχα χουχουχου με τον γούμενο σε γνωστό μπαρ-ρέστοραν.

pavlosk

• Guest
ποια η διαφορα μεταξυ της 11αδας του γουμενου και της 15+αδας του κατσαρη? μπορει να με απαντησει καποιος?

Na se pw egw re file :-)

Oi men einai 15 kai oi alloi 11, exoun thn terastia diafora twn 4 atomwn

pavlosk

polaret

• Guest
Δεν ξερω τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα

Για την σύνθεση των 11, απλά πιστεύω, δικιά μου άποψη είναι, ότι ο Γούμενος διάλεξε ότι καλύτερο θεωρούσε αυτός για τον ΠΑΟΚ ... αυτούς είχε στο μυαλό του σαν σωστούς ΠΑΟΚτσήδες ... αυτούς διάλεξε. Επειδή την έσπασε άσχημα με τους ερασιτέχνες και κυρίως τον Κατσαρή ... αλλά και με τους Καλύβες ... τους Ορφανούς κλπ. κλπ. είπε μάλιστα επι λέξει σε κάποιο γνωστό μου την προηγούμενη εβδομάδα ... "σε εσάς τις δίνω τις μετοχές ... σ'αυτούς δεν τις δίνω" εννοόντας ότι ήθελε να τις δώσει σε καθαρούς, κατα τη γνώμη του, ΠΑΟΚτσήδες ... γι'αυτό τις δίνει στους 11 ...

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΑΟΚ?
Και φυσικα ναι ο Poet, συγνωμη ρε φιλε αλλα εισαι αλλου μου φαινεται, καλα μεχρι τωρα ολοι δεν λεγανε ισως και καποιοι απο εδω οτι ειναι συνεταιρακια ο γουμενος με τον κατσαρη και τους αλλους
ο γουμενος για το μονο πραγμα που ενδιαφερεται ειναι να κανονιζει τις εξελιξεις ο ιδιος γι αυτο δινει τις μετοχες σε καποιους οι οποιοι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο 1.000.000.000 να καλυψουν την αυξηση ετσι οι μετοχες αν θελει θα γυρισουν σε αυτον .

ποια η διαφορα μεταξυ της 11αδας του γουμενου και της 15+αδας του κατσαρη? μπορει να με απαντησει καποιος?

Την απαντησει την δινεις μονος σου οι 11 ξαφνικα επιλεχτηκαν απο τον γουμενο ως απαντηση στην λυση του ΠΑΟΚ(δεν ειναι λυση κατσαρη) για να μην δωσει τις μετοχες στους 15 που δεν ξερει πως θα του φερθουν αυριο ενω οι φιλοι ειναι παντα φιλοι (για λιγους)

ela re mages xalaroste me tin apaisiodoksia. meta tis 29 dekmvriou den mporei na girisei afou tha exoume parei tin anavolara. o goumenos einai ena anikano poutanas gios bastardo lamogio, den irthe k stin gi me monadiko skopo tin katastrofi tou paok...

Μπορει να μην ηρθε με αυτο τον σκοπο αλλα στην θεση που ειναι μαλον δεν τον ενδιαφερει κιολας αν καταστρεψει τον ΠΑΟΚ ετσι λοιπον  εκβιαζει την πουτανοκυβερνηση να του φερει λυση γιατι αλλιως καληνυχτα ζωη για τον ΠΑΟΚ.
Υπαρχει μηπως καποιος που να γνωριζει αν ο ΠΑΟΚ πεσει, ο γουμενος εχει προβλημα με τα χρεη? η σβηνονται και απλως αντιμετωπιζει ποινικο δικαστηριο δηλαδη αν πεσουμε τα χρεη συνεχιζουν να βαρυνουν οαλι τον γουμενο?

Υ.Γ Και αναβολη να παρουμε παλι ο γουμενος εχει τις μετοχες απλα παρακαλας να βρεθει καποιος να καλυψει την αυξηση.

Υ.Γ.2--Αληθευει οτι ο batman ηταν το ΣΑΒΒΑΤΟ το βραδυ θεσσαλονικη και ειχε <διαφορες επαφες> στο kempinski οπως και οτι ο ακριβοπουλος συναντηθηκε με τον βεζυρτη το ΣΑΒΒΑΤΟ το βραδυ η ετσι ακουγεται στα ραδιοφωνα εγω δεν το ξερω ετσι ακουω αν ξερει κανεις τιποτα παραπανω  η αν το εχει επιβεβαιωση κανεις θα ηταν χρησιμο να το ξερουμε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Tora tha gino kakos :

eeeeeeeeeeeeleos me tous sindesmous ston vomo tou antigoumenismou tha katastrepsoun ton paok...
eleos dld, pigan stin sigentrosi k ta xosan ston monadiko anthropo pou evaze lefta ton teleutaio xrono ston paok ton mpitsiani k autos apoxorise tsantismenos. gia na doume tha torpilisti k auti i lisi h oxi?
ante re Nikola vale stin dioikisi ton Zigeridi h ton Kanaraki na isixasoume h gine o palios kalos Nikolas na isixasoume perissotero...
pffffffff
« Last Edit: November 28, 2006, 21:55:57 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

aparadektos69

• Guest
eeeeeeeeeeeeleos me tous sindesmous ston vomo tou antigoumenismou tha katastrepsoun ton paok...
eleos dld, pigan stin sigentrosi k ta xosan ston monadiko anthropo pou evaze lefta ton teleutaio xrono ston paok ton mpitsiani k autos apoxorise tsantismenos. gia na doume tha torpilisti k auti i lisi h oxi?
ante re Nikola vale stin dioikisi ton Zigeridi h ton Kanaraki na isixasoume h gine o palios kalos Nikolas na isixasoume perissotero...
pffffffff

Pestaaaa!

Poet

• Guest
Quote from: chris
den ksero poso mporei na xairontai ta melh tou forum pou diabazoun oti enas KLEFTHS,enas APATEONAS,enas KATAXRASTHS,enas PSEFTHS ...(pou exei frontisei na mas apodeiksei apeires fores me tis prakseis tou oti aksizei kai me to parapano tous xarakthrismous pou tou apedosa)

...oti einai ikanos kai o endiknyomenos gia na proteinei aftos! :02: thn kalyterh lysh gia ton PAOK!
aftos pou exei KATAKLEPSEI ton PAOK! :02:
aftos pou exei ferei ton PAOK se afto to shmeio!

EINAI APISTEFTA AFTA POY DIABAZO!
oti enas APATEONAS mporei na ypodeiksei thn sosth lysh!
(thn sosth lysh gia thn parth tou,nai.gia na mh psofisei sth psirou.nai.)

alla "sosth lysh" kai "eilikrinhs protash" apo EGGLHMATIES ksepernaei ta oria ths plakas h ths afeleias...

chris, προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημένος. Δεν θέλω να αδικώ κόσμο και νομίζω ότι κατα καιρούς το έχω κάνει. Γι'αυτό το λόγο με ενδιαφέρει η ουσία των λεγομένων και όχι το ποιός το λέει. Γι'αυτό το λόγο και εκφράζω αυτή μου την άποψη και εμμένω ότι η σύνθεση των 11 ήταν καλύτερη απο αυτήν των 14. Για ποιό λόγο επέλεξε ο Γούμενος να σου πώ, δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να απεμπλακούμε που έχουμε μπλέξει με τον Γούμενο και τον Παγώνη και δεν λένε να ξεγαντζωθούν απο την ομάδα μας. Ε αν είναι να ξεγαντζωθούν ... ας ξεγαντζωθούν με τους 11 ... εγώ συμφωνώ ... το μπαλάκι να το έχει ο Γούμενος, γιατί να το έχουμε εμείς;

Quote from: chris
na kano kai ego mia erothsh?
symfona me to parakato sxolio tou @poet ontos oloi 8ymomaste oti AKOUGOTAN to kalokairi oti an empaine o bezyrtzhs 8a ... 8a ... 8a ... empainan xorhgies , 8a kalyvotan to metoxiko kefalaio kata to poso pou grafei o !poet ktl ktl

Quote from: Poet
Το καλοκαίρι μέσα στις ζυμώσεις που γίνονταν είχε γίνει μιά κίνηση απο Βεζυρτζή μαζί με κάποιους επιχειρηματίες που θα κάλυπταν περίπου 3 εκ. Ευρώ και θα μπαίναν στη διοίκηση. Ένας απο αυτούς τους επιχειρηματίες ήταν και ο Άκης ο Τρυφωνίδης. Ξέρω πολύ καλά, απο προσωπική πληροφόρηση που δεν χωράει διαστρεβλώσεις, ούτε απο φήμες ή ράδιο αρβύλα, αλλά από άτομο συγγενή μου που είναι πάρα πολύ κοντά στον Τρυφωνίδη, ότι είναι τρελλαμένος ΠΑΟΚτσής και ότι είχε πρόθεση να βάλει αρχικά 500 χιλ. Ευρώ και ίσως να το ανέβαζε το ποσό αυτό μέχρι το 1 εκ. Ζήτησα να έχω κάποια επαφή μαζί του, δέχθηκε, αλλά καπάκι έγινε το επεισόδιο με τον Γούμενο και αυτούς που του την έπεσαν στην παραλία, και αποτραβήχτηκε ο Βεζυρτζής οπότε δεν υπήρχε νόημα μετά και η συνάντηση με τον Τρυφωνίδη.

TI ALLAKSE apo TOTE kai TORA den akougontai ta posa afta pou 8a empainan apo ton bezyrtzh+kapoius epixhrhmaties+enas apo aftous o tryfonidis?
afou TOTE(kalokairi 2006) htan xeirotera.o bezyrtzhs DEN 8a eixe tis metoxes alla 8a htan dekaniki tou gumenou
afou TORA ................... einai kalytera. o bezyrtshs+loipoi 8a exoun tis metoxes

OEO? :-\

Το καλοκαίρι μετά το επεισόδιο με τον Γούμενο στην καφετέρια της παραλίας, ο Βεζυρτζής την ίδια μέρα αποθαρύνθηκε, ίσως να αποθαρύνθηκαν και κάποιοι οι οποίοι προτίθονταν να βοηθήσουν οικονομικά και ενώ είχε ραντεβού στις 8.30 το βράδυ στον ερασιτέχνη να μιλήσει με τον Κατσαρή δεν πήγε ... του τηλεφώνησαν απο τον ερασιτέχνη και είπε ... "τί να έρθω; Εγώ ένας απλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είμαι ... " εκεί σταμάτησε και η κίνησή του, η οποία κίνηση σαφώς θα περιελάμβανε και μεταβίβαση μετοχών απο τον Γούμενο .. εκείνο το διάστημα υπήρχαν διάφορες ζυμώσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Γενικώς μετά απο όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι, κάποιοι αποθαρύνθηκαν επειδή ξαναγύρισε ο Γούμενος και αυτό έδειξε το πόσο ευάλωτη είναι μιά κίνηση ενασχόλησης με τα κοινά του ΠΑΟΚ. Πιστεύω όμως ότι με αυτή την κίνηση, εφ'όσον υπάρχει μεταβίβαση μετοχών χωρίς ακυρωτική αίρεση ... σε λίγο σχετικό διάστημα μπορεί να ξαναφτιαχτεί το κλίμα ... είμαι σίγουρος δηλαδή ότι θα φτιαχτεί και θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Quote from: polaret
Δεν ξερω τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα

Για την σύνθεση των 11, απλά πιστεύω, δικιά μου άποψη είναι, ότι ο Γούμενος διάλεξε ότι καλύτερο θεωρούσε αυτός για τον ΠΑΟΚ ... αυτούς είχε στο μυαλό του σαν σωστούς ΠΑΟΚτσήδες ... αυτούς διάλεξε. Επειδή την έσπασε άσχημα με τους ερασιτέχνες και κυρίως τον Κατσαρή ... αλλά και με τους Καλύβες ... τους Ορφανούς κλπ. κλπ. είπε μάλιστα επι λέξει σε κάποιο γνωστό μου την προηγούμενη εβδομάδα ... "σε εσάς τις δίνω τις μετοχές ... σ'αυτούς δεν τις δίνω" εννοόντας ότι ήθελε να τις δώσει σε καθαρούς, κατα τη γνώμη του, ΠΑΟΚτσήδες ... γι'αυτό τις δίνει στους 11 ...

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΑΟΚ?
Και φυσικα ναι ο Poet, συγνωμη ρε φιλε αλλα εισαι αλλου μου φαινεται, καλα μεχρι τωρα ολοι δεν λεγανε ισως και καποιοι απο εδω οτι ειναι συνεταιρακια ο γουμενος με τον κατσαρη και τους αλλους
ο γουμενος για το μονο πραγμα που ενδιαφερεται ειναι να κανονιζει τις εξελιξεις ο ιδιος γι αυτο δινει τις μετοχες σε καποιους οι οποιοι δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο 1.000.000.000 να καλυψουν την αυξηση ετσι οι μετοχες αν θελει θα γυρισουν σε αυτον.

Δεν νομίζω ότι ο Γούμενος ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρεται για το προφίλ του, για την υστεροφημία του, για να μπορεί να κυκλοφοράει στην πόλη. Γι'αυτό πιστεύω ότι βγήκε και έκανε παρέμβαση στον extra ... γι'αυτό δίνει και τις μετοχές έστω με τον τρόπο που τις δίνει.

Γι'αυτό που λές για το ότι ο Γούμενος είναι συνεταιράκι με τον Κατσαρή, θα σου πώ το εξής ... Μέχρι λίγο μετά την Γενική Συνέλευση του Α.Σ. στις 17 Ιουνίου ... και εγώ το ίδιο νόμιζα. Έπειτα άλλαξα γνώμη, την οποία την κράτησα μέχρι λίγο μετά τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 29 Ιουλίου ... πίστευα ότι "ήταν" συνεταιράκια και ότι δεν "είναι" πλέον. Πρόσφατα ... έγινε ένα περιστατικό μπροστά στα μάτια μου ... Πανελούδης, ένας συνεργάτης μου και εγώ ... μιλούσαμε μέσω ενός τηλεφώνου που το κρατούσε ο συνεργάτης μου ... είχε τεθεί ένα θέμα που εμπλέκεται και ο Κατσαρής και η κουβέντα που είπε ο Πανελούδης ήταν ... "ποιός τον γ@μάει μωρέ τον Κατσαρή ..." ... εκεί πλέον ξανάλλαξα άποψη. Ο Κατσαρής είναι του χεριού τους, τόσο του Γούμενου όσο και του Πανελούδη. Συνεταίρος δεν είναι, απλά τον κάνουν ότι θέλουν λαμόγιο όμως ... δεν μπορώ να πώ ότι είναι. Άλλο λοιπόν Γούμενος ... άλλο Πανελούδης ... άλλο Κατσαρής.

Βέβαια ... και δεν το κατηγορώ, εγώ άλλαξα τουλάχιστον 3 γνώμες μέσα σε διάστημα 6 μηνών. Ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες, είναι και η γνώμη που έχουμε. Εγώ είχα αυτές τις προσλαμβάνουσες, έχω αυτή τη γνώμη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια και τον δικό μου τρόπο σκέψης, κάποιος άλλος έχει άλλες προσλαμβάνουσες με άλλη σκέψη και άλλα κριτήρια και δικαίως έχει διαφορετική γνώμη ... "όπερ έδει δείξαι" ... που λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Για το ποσό της αύξησης, κατα πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να καλυφθεί η αύξηση. Εδώ δεν καλύφθηκε η περυσινή που ήταν 2 εκ. και κάτι ... θα καλυφθούν 6,2 τώρα; Δεν πειράζει όμως ... θα ξαναγίνει νέα Γενική Συνέλευση, θα ξαναποφασιστεί αύξηση κεφαλαίου και ο ΠΑΟΚ δεν θα κινδυνεύει να πέσει ποτέ στην Δ'. Άλλωστε, με την αναμόρφωση του ΚΝ.2190/1920 η οποία είναι στη διαδικασία της απο το υπουργείο ανάπτυξης, καταργείται παντελώς η διάταξη του αρθ.41 που μιλάει για τη σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια και έτσι πλέον και νόμιμα δεν θα έχει ο ΠΑΟΚ πρόβλημα για Δ' Εθνική.

Για το θέμα που λές περι επιστροφής Γούμενου, αν υπάρξει μεταβίβαση μετοχών χωρίς ακυρωτική ή διαλυτική αίρεση στο συμφωνητικό, ο Γούμενος δεν μπορεί να επιστρέψει, εκτός αν συμμετάσχει ο ίδιος στην αύξηση κεφαλαίου και βάλει λεφτά. Φαντάζομαι οι νομικοί των 11 και του ερασιτέχνη να ελέγξουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά μεταβίβασης και να μην είναί τόσο μπόσκοι ώστε να υπογράψουν κάτι τέτοιο. Νομίζω όμως ότι και ο Βεζυρτζής έχει το νού του πάνω σε αυτό, το ανέφερε κάποια στιγμή σε ένα ραδιόφωνο που μίλησε και είναι αρκετά έμπειρος. Ο Βεζυρτζής δεν μπορεί να γίνει μαριονέττα του Γούμενου, απλά επειδή είναι μεγαλύτερος σε διαμέτρημα απο αυτόν ... ποτέ δεν έχει συμβεί ο μεγαλύτερος να είναι υποχείριο του μικρότερου!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε παιδια τι εγινε με τη συναντηση αποφασιστηκε τιποτα ??? ??? ???
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

IronEagle

• Guest
Nai !!!!

8a skeftonte mexri tin Paraskeyi kai afou to kalo-skeftoune 8a mas poune tin Paraskeyi ean emplakoun apo Deytera   :tikitaka:  se dioikisi protodikeiou !!!!

Den bare8ikan me aytin tin Deutera ? ? ?   Giati den bgazoun kai mia eidisi tin Triti !!!!!

Opote, alli mia bdomada sto perimene, oute gomenes na mas eixane ? ? ?

Offline arwstos

• Αλλαγή
1) o Mπατατουδης ηταν στη Θεσσαλονικη το Σαββατοκυριακο.
αυτο το επιβεβαιωνει ο Νικολαου στο libero και καποιοι ακροατες.
μπορει να ειναι τυχαια αυτη η επισκεψη αλλα
μηπως εχει να κανει με το γεγονος οτι σε λιγο καιρο αν δε κανω λαθος
θα εκδικαστει η υποθεση της υπεξαιρεσης των 16 εκατομυριων ευρω η οποια θα
επηρεαστει απο την παρουσια ή οχι της διοικησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δικαστηριο ?
οποτε και παιζει ρολο ποια θα ειναι η διοικηση που θα προκυψει ή πρεπει να καθυστερησουμε
επιτηδες τη συσταση της ?
(@kofalalos αν γνωριζεις για το θεμα αυτης της δικης ενημερωσε μας σε παρακαλω)

2) κι εγω αδυνατω να καταλαβω γιατι εχουμε προβλημα με τους 11 που προτεινει
αυτος που εχει εγκληματισει εις βαρος του συλλογου(Γουμενος), αλλα δεχομαστε τους 15
του συνεργου του (Κατσαρης).
τα ΝΑΙ του Ερασιτεχνη σε ολες τις Γενικες Συνελευσεις της ΠΑΕ το λενε αυτο, οχι εγω.
το προβλημα για μενα ειναι το παρακατω. (3)

3) Poet στην επιστολη Γουμενου αναφερεται ξεκαθαρα η αναβλητικη αιρεση
σε περιπτωση που δεν καλυφθει η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
οποτε εγω και παλι αδυνατω να καταλαβω ποια διασφαλιση θα εχουμε οτι
δε θα ξαναπαρει ο Γουμενος τις μετοχες οταν δεν καλυφθει η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου
και παρει παραταση. (τοτε λογικα δε θα γυρισουν οι μετοχες στο Γουμενο ? )
αυτο για μενα ειναι το βασικο προβλημα.

4) αν παλι δε μας ενδιαφερει τοσο πολυ το που θα πανε οι μετοχες αλλα να εξασφαλιστουμε
τουλαχιστον με τη διοικηση πρωτοδικειου ως συλλογος νομιζω οτι αυτο μπορουσε να γινει χωρις να εχουμε
τη συναινεση του Γουμενου και τη παραιτηση της διοικησης του μοναχα με τη θεληση του Α.Σ. και με αιτηση
στο πρωτοδικειο του Α.Σ. απο τη περασμενη ανοιξη για παραδειγμα. ολα αυτα βασει του αθλητικου νομου του Βενιζελου που δινει παρα πολλα δικαιωματα στους Α.Σ. (με αφορμη για παραδειγμα τον ισολογισμο του
Δεκεμβριου 2005 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.
ας το επιβεβαιωσει ή διαψευσθει καποιος που γνωριζει σιγουρα
(@gate4 αν γνωριζεις πες σε παρακαλω)

5) Δε νομιζω οτι θα εχει τοση σημασια αν αποδειχθει αυτο που λεει ο bane.
ισως κανει και περισσοτερο κακο αυτο στο συλλογο μας (ξεφτιλα πανελληνιως)
δηλαδη πρεπει να δουμε τα τιμολογια ρε παιδια για να καταλαβουμε οτι
ο ΠΑΟΚ ειναι σκλαβωμενος σε ΠΑΕ-ΚΑΕ-Α.Σ. ?
δε ξερω τι ειναι το σωστο τελικα... να βγαινουν ή να μη βγαινουν στη φορα τετοια πραγματα...

6) Σταυρο Κολκα ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να προσταζεις εσυ το κοσμο να ηρεμησει και να μη φτιαχνει
σεναρια μονος του. και να λες οτι εσυ εχεις πιο πολλα νευρα για τη τραγικη κατασταση του ΠΑΟΚ.
"ΘΕΛΩ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ" ε "ΘΕΛΩ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ".
εσυ ζεις απο τον ΠΑΟΚ, δεν ζεις για τον ΠΑΟΚ.
πανε στο ΤV 100 καλυτερα να κανεις καποια στημενη συνεντευξη με το Γουμενο οπως αυτη
του καλοκαιριου του 2005.

7) ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΩΤΑ ΣΙΓΜΑ ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΕΨΙΛΟΝ ΛΑΜΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ
« Last Edit: November 29, 2006, 00:55:11 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Diafwnw me to pesimo sto Bitsiani..
Nomizw einai o monos stin dioikisi avtin tin stigmi pou plirwnei gia na min kseftilistei i omada..
Vlepe px Aigaleo..pou teleftaia stigmi vrethikan lefta gia to taksidi.

O logos pou den fevgei pistevw einai gia na min kseftilistoume..
Kai epeita to pesimo den einai kai oti kalytero apo tin stigmi pou psaxnoume stin ousia malakes na valoune lefta

Den kserw an kanw lathos

Offline bozik

• Αλλαγή
αφου τα λετε ετσι οτι ειναι αυτος που πληρωνει ας κανουμε τοτε κανα ντου στον ορφανο να δωσει καμια χορηγεια στον γουμενο,για να προστατευτη ο φιλος του δεν φευγει.Τα λεφτα βρεθηκαν απο τους 14 του α.σ που τα ατομα τα βρηκαν κατι μαλακες απο τα δυτικα,ε και ο παγωνης εβαλε λεφτα εγω λεω να ειναι και αυτος  μεσα,και ο γουμενος 2.5 δεν λεει οτι εβαλε μεσα και αυτος,και οι κολητοι του τριφωνιδης και σια και ολοι αυτοι που μεχρι χθες τους λεγαμε λαμογια,να σωθει τωρα ο ΠΑΟΚ και σε 2 χρονια τους διωχνουμε και αυτους και τοτε να παιζουμε το παιχνιδι πιος τα ελεγε και ποιος οχι
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

aetopoulo

• Guest
Tora tha gino kakos :

pffffffff

xasame thn balla file DarkLord

Suzitisis,analusis,epiloges,kontra epiloges kai fullo den kouniete.
parakalame edo kai poso kairo na fugh o xontros me opoiondipote tropo.
h monadiki lusi ston orizonta einai h lush protodikiou.
proteine o enas anikanos 15 atoma,pou an to analusoume kai me bash thn sunenteuksi tou Mamidakh autoi oi 15 den mporousan na kalupsoun thn aukshsh.
proteine o xontros 11 pou apo tous opoious oi misoi htan mesa stous 15,alla kai autoi oi 11 den mporoun na kalupsoun thn aukshsh.

prosopiki mou apopsi den theloun na thn kalupsoun giati ean eithelan tha mporousan na thn kalupsoun 4-5 apo tous parapano.
ara pezete kati allo. TI ? O THEOS KAI H PSYXH TOYS.
emeis ? ftasame sto shmeio na amfisbitoume tous pantes kai ta panta,ean labo upopsin kai apo to topic pou anoixthke.
ftasame loipon sto shmeio na amfisbitoume kai ton BEZURTZH enan anthropo o opoios eftase sto shmeio na katastrafh oikonomika gia ton PAOK,ENAN ANTHROPO pou mas prosfere tis kaluteres stigmes kai xares epi epoxhs tou sthn istoria tou basket tou PAOK.
ekane lathoi den leo alla gia peite mou pios einai allanthastos ?
sigoura den einai o kolosos pou perimenoume,alla to zhthma mas den einai na apeblakoume prota apo ton goumeno ?
eimai pepismenos pos einai mia sobarh lush kai mazi me tous upoloipous, gia na mporesh o PAOK na arxish siga siga na rolari pali.
ean telos panton ksekathsrisoun kai noikokurepsoun ton sullogo ta baloun ola se mia seira,tote pisteuo pos mporei na erthei kai o kopelouzos kai kathe kopelouzos.

merikoi tha eprepe na ksekatharisoun epitelous ti theloun.
kai epitelous o PAOK exei xiliades filathlous me xiliades gnomes,den mporoun na oikanopioithoun oloi parte to xabari.
h oikanopioish gia olous tha htan enas kolosos pou tha ta exone,ksexasteto auto kai mhn zhte sto 1940 me to xeri sthn kardia.
kanenas den prokeite na erthei kai na ta xwnh mia zoh xoris antitimo,kanenas apo olous autous den skeftete kai blepei ton PAOK opos emeis.
akousate ti eipe o Kopelouzos ? xreiazomai xrono gia na kano ena businness plan.
kserete ti shmenh auto ? prepei na koitaksh afou ta xosh apo pou tha ta bgalh
kserete apo pou mporei na ta bgalh ?
kalunhxta sas.

GeorgT

• Guest
Δε μου λετε, το τσακαλι ο Γουμενος τη εχει υπ οψιν του και δεν δινει της μετοχες τωρα αλλα οπως λεει, της 29 Δεκ., παντος για να παιξει καμια μαμουνια και να γυριση οπως εκανα το καλοκαιρι χλωμο το βλεπω, δεν το σηκωνει το κλιμα πλεον και το πιστευω το ξερει κ αυτος. Αλλα τοτε τη θελει ο μ@...ας;

Offline bozik

• Αλλαγή
Δε μου λετε, το τσακαλι ο Γουμενος τη εχει υπ οψιν του και δεν δινει της μετοχες τωρα αλλα οπως λεει, της 29 Δεκ., παντος για να παιξει καμια μαμουνια και να γυριση οπως εκανα το καλοκαιρι χλωμο το βλεπω, δεν το σηκωνει το κλιμα πλεον και το πιστευω το ξερει κ αυτος. Αλλα τοτε τη θελει ο μ@...ας;
να του φτιαξουν το μαγαζη θελει,για να ερθει στο επομενο σταδιο και να ζηταει τα λεφτα που εβαλε(με το μιαλο του) και να μας παιζει και τοτε οπως θελει.καπιοι αυτο δεν θα το φαμε εμεις δεν καναμε ανακωχη, και ευτυχος δεν το εφαγαν και οι παραγοντες χθες
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
dld prepei na katavlithei to 70 % ? ?
poia einai i prothesmia ksereis?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
exoume faei 100 deuteres toulaxiston mas douleoun pou mas douleuoun den alazoun tin mera as poun apo triti i apo tetarti na alaxoume parastaseis

TA MYALA MAS PONANE REEEEEEEEEEE

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
να του φτιαξουν το μαγαζη θελει,για να ερθει στο επομενο σταδιο και να ζηταει τα λεφτα που εβαλε(με το μιαλο του) και να μας παιζει και τοτε οπως θελει.καπιοι αυτο δεν θα το φαμε εμεις δεν καναμε ανακωχη, και ευτυχος δεν το εφαγαν και οι παραγοντες χθες

k na sou po aderfe tora pou oute xthes fagan to paramithi oi paragontes pia lisi proteinete eseis pou dialiete kathe pithani lisi? Den milao prosopika apla apo oti katalava eisai apo tous ipostiriktes tis apopsis oti ola apo piso ta kinei o goumenos. opote gia pes mia lisi... giati ego mono ton vezyrtzi vlepo
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

polaret

• Guest
Μαλον δεν βλεπεις καλα φιλε η μονη διεξοδος ειναι να δεχθει ο γουμενος  να γινει οποια λυση του προτεινουν και οχι οτι τον συμφερει αυτον.

Και κανενας δεν διαλυει καμια λυση τι προπαγανδα ειναι αυτη απο το πρωι,  η οποια λυση προτεινε ο πουτανας γιος διαλυετε μαλον μονη της

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ανυπαρκτος ΑΣ,απροθυμια παραγοντων να βαλουν χρηματα,ασυννενοησια συνδεσμων.ο χρονος περναει και κανεις δεν κανει τιποτα.που να γινοταν και λαικη βαση θα σφαζομασταν μεταξυ μας.!!!!!!!τελικα μαγκες αυτο που μας αξιζει ειναι παλι καποιος επενδυτης απο την κυβερνηση.αντε ρε ορφανε βρες εναν τυπο δωσ του 2-3 εργα και βαλτον να μας παρει να ηρεμησουμε γιατι ειμαστε ικανοι να ριξουμε μονοι μας την ομαδα..

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!