Όλα αυτά καλά, για κάποιον καλοπροαίρετο

...
Μπορεί, όμως, να απαντήσει κανείς στα παρακάτω ερωτήματα

(που εμένα τουλάχιστον με ταλαιπωρούν):
1. Γιατί ακόμη και ο Γούμενος, στην περιβόητη συμβολαιογραφική πράξη που έκανε, μιλά για "προσωρινούς τίτλους"; Πού βρίσκονται οι μετοχές της Π.Α.Ε.; Και γιατί να μένει κρυφό το όνομα της συμβολαιογράφου;
2. Ποιος είναι ο ρόλος του Β. Μητρόπουλου σε όλα τα παιχνίδια με τις μετοχές μας; Είναι δυνατόν να είναι αυτόπτης μάρτυς σε σχεδόν όλα τα σκηνικά; Επιπλέον, συνδυάζει κανείς την εμπλοκή Β.Μ. με τη -αν μη τί άλλο όχι αρνητική- συμπεριφορά της διαιτησίας στα φετινά μας παιχνίδια;
3. Ποιος είναι ο ρόλος της Πολιτείας σε όλα αυτά; Πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν (την ομάδα μας και όχι το πολιτικό του προφίλ...) οι δηλώσεις του Υπουργού Ορφανού, ότι "θα βοηθήσει οικονομικά τον Π.Α.Ο.Κ., μόλς φύγει ο Γούμενος"; Πώς θα βλέπατε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Πολιτεία μια επιχείρηση τύπου "καθαρά χέρια" και να δηλώσει ότι η ...εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα αρχίσει με τον υποβιβασμό του Π.Α.Ο.Κ. στην Δ' Εθνική;
4. (Ελπίζω να μην φανεί τόσο κακή η ερώτηση αυτή, που, συμβολικά έχει τον αριθμό 4) Πιστεύετε ότι υπάρχει η σκέψη μερικών συνδεσμιτών, ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο "Παοκτσή Σαουρίδη", διαχειριζόμενοι τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά από έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό στην Δ';
5. Πόσο τυχαίο είναι ότι πάντα λίγο πριν τις μετεγγραφικές περιόδους (ή κατά τη διάρκειά τους) ανακύπτουν εξελίξεις στα διοικητιικά μας;
Δεν θέλω να δώσω τις δικές μου απαντήσεις, ακόμα, για να μην κουράσω με ένα μεγάλο μήνυμα... Προσεχώς, έχω και άλλες ερωτήσεις και απαντήσεις...