Author Topic: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ)  (Read 6926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostakis_xanthi

• Guest
na milhsei ksekathara kai aytos dhmosia
kai na ta bgalei ola sth fora giati
exoyme barethei to paramythiasma
mia zoh!

polaret

• Guest
Δεν θελω να εκφρασω αποψη για τον Βεζυρτζη αλλα με προβληματιζει γιατι ο γουμενος ΕΠΙΛΕΓΗ αυτη τη λυση και οχι την λυση του ορφανου (αφου ηταν κατι παραπλησιο για να φυγει)με βαζει σε πολλες σκεψεις ,για δουλεψτε το λιγο.

SKAILS

• Guest
κατι μουβρομαει πως βεζυρτζης τα χει βρει με γουμενο κ καμπανη!!!
για να δουμε...

λευτερια στον ΠΑΟΚ μας ρεεεεεεεεεεεε

apaoki13

• Guest
o orfanos eixe pei oti den 8elei na analavei aplws mexri thn genikh eixe analavei thn epitroph swthrias kai meta htan dedomeno oti 8a stamatouse.

polaret

• Guest
Aυτο που γραφεις φιλε παοκι δεν ειναι η απαντηση θα εφευγε ο ορφανος αλλα θα εμενε η προταση ορφανου.Η διαφορα ειναι η διοικηση πρωτοδικειου

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
parola auta ton vezirtzi ton empisteuomai einai o monos TIMIOS ÐÁÏÊôóçò paragontas pou exoume k me gnorimies pou mporoun na voithisoun tin omada k to thema tou gipedou kata tin gnomi mou to thetei kaloproereta

chris

• Guest
Δεν θελω να εκφρασω αποψη για τον Βεζυρτζη αλλα με προβληματιζει γιατι ο γουμενος ΕΠΙΛΕΓΗ αυτη τη λυση και οχι την λυση του ορφανου (αφου ηταν κατι παραπλησιο για να φυγει)με βαζει σε πολλες σκεψεις ,για δουλεψτε το λιγο.

siga mh ka8otan ka8e PAOKtshs na skeftei TOTE kai siga mh katsei na skeftei kai TORA...

aetopoulo

• Guest
Ego thelo prota na mou ksekatharisi prota,

Pios apo tous 2 einai ERGOLABOS ?

O BEZURTZHS ?
H O ORFANOS ?

GIATI O YFHPOYRGOS KOLOSIERGH STHN OLH KATASTASH ALLA STHRIZH THN KINISH TOY ADERFOY TOY ?

auta pou leei o orfanos pos den thelei na analabi para mono na boithisi ktl.prosopika exo tis epifilaksis mou
kai pisteuo akradanta pos me tin proth eukeria tha boutiksi amesos sto psaxno.
panta prosopiki ektimisi

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
pooooooooooo re ti einai autoi re ego leo na valoume ton zigeridi gia proedro tora den tou kanoun autoi oi 11 einai valtoi leei dld einai valtos o vezirtzis o oikonomidis o zouraris einai valtoi diladi pios einai o goumenos re ama einai toso dinatos na ton stirixoume re opios thelei milaei k leei oti goustari ta pragmata exoun xefigei pleon

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
kata ta alla oloi theloyn ENOTITA ston kosmo kai o kathenas vgainei k leei to makri tou k to konto tou k O PAOK paithainei :tikitaka:

polaret

• Guest
Πωπω ρε φιλε σηνονοματε που το θυμηθηκες?

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΦΑΝΟΥ
        ΗΘΕΛΕ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΤΖΗ
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
        ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΤΖΗ
 ΡΕ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Ρε μαγκες ας γινει η μεταβιβαση, να δουμε με ποιους ορους, ποσα κομματια θα παρει ο καθενας απο τους 11 και μετα βλεπουμε και τον ρολο Βεζυρτζη. Δεν γινεται να γαμιομαστε απο μονοι μας ετσι. Εδω μεσα υπαρχουν και ανθρωποι που μπορουν να αξιολογηθουν ως σοβαροι σχετικα και σχετικα αγαθων προθεσεων αλλα και ως ΠΑΟΚτσηδες. Καποιοι εχουν και καποιοα παραπανω χρηματα. Ηρεμια και μολις τελειωσει και αυτη η δουλεια δεν χρειαζεται κλαμα ουτε και αρρωστημενη καχυποψια απο το πρωτο δευτερολεπτο. Μονον επαγρυπνιση και εγγραφη στον ερασυτεχνη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Poet

• Guest
Παιδιά, όλα κι όλα ... ο Βεζυρτζής έχασε την περιουσία του ολόκληρη για τον ΠΑΟΚ. Έλεος πια μ'αυτή την καχυποψία!!! Η λυση Βεζυρτζή, Οικονομίδη είναι ιδανική γιατί είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε σαν ΠΑΟΚ.

Δεν ντρέπομαι να πώ μπράβο και στον Γούμενο, γιατί ή σύνθεση των 11 περιλαμβάνει πιό αναγνωρίσιμους απο τους 15 και πολλοί απο τους 11 έχουν ήδη να επιδείξουν έργο.

Επειδή λοιπόν αυτό έχουμε τώρα ... και έχουμε πραγματικά σχεδόν ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε υπο τις παρούσες συνθήκες ... εγώ λέω ... στήριξη στους 11. Όλοι να βλέπουμε θετικά τα πράγματα και όχι καχύποπτα γιατί με την καχυποψία, δεν γίνεται τίποτα, θα μας προλάβουν οι εξελίξεις και οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και επώδυνες για την ομάδα μας.

Άποψη μου βέβαια ... οι γνώμες εξ'άλλου είναι σαν τις κ@λοτρυπίδες ... ο καθένας έχει κι'απο μία!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ε κλασσικα αν επελεγε τον ορφανο και αφηνε εξω το βεζυρτζη μετα θα λεγαμε γιατι επελεξε τον ορφανο και αφησε εξω τον βεζυρτζη?μια ζωη θα παιζουμε την κολοκυθια.μαλλον πολλοι απο δω δεν ξερετε τι εστι βεζυρτζης,και ποιος κρατησε τον λαο του παοκ σε εγρηγορση και ενδιαφερον την εποχη που το ποδοσφαιρο ηταν πεθαμενο και τα σκουληκακια πολλαπλασιαζονταν με την ομαδα του γκαλη.λιγο σεβασμος στον βεζυρτζη,δεν μπορειτε να λετε οτι τα εχει βρει με τον γουμενο και οτι να ναι.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

polaret

• Guest
Καταρχην δεν ανεφερε κανεις οτι τα εχουν <βρει>, δευτερον επισημαινω κατι που θα επρεπε να σκεφτεστε ολοι, γιατι δεν δινει της μετοχες σε ανθρωπους που μπορουν να βαλουν και πεντε φραγκα για να κουνηθει το καραβι και της δινει σε ανθρωπους περιορισμενον δυνατοτητων εκτος ισως ενος η δυο επισης κανενας απο ολους εσας δεν ηθελε παλιους παραγοντες τι αλλαξε ποιος θα κανει δοιηκηση δηλαδη ο σαραφης και ο ιωσηφιδης ?
Απλα για να καταλαβαινετε και τη συμβαινει εκει που δεν υπηρχε φως εμφανιστηκαν 14 να αναλαβουν, ξαφνικα αυτος λεει οχι και μην με ξαναενοχλητε ξαφνικα εμφανιζει καινουργια ατομα αν αυτο δεν πρεπει να το αξιολογεισετε καλα κανετε

εγω με οσα εχω δει τοσα χρονια ειμαι πολυ καχυποπτος και αν δεν ξερατε ποιοι ηταν οι 14 ρωτηστε καποιον που τους ξερει να μαθετε

οσον αφορα ποσο ΠΑΟΚ ειναι ο καθενας αυτο το ξερει μονο ο ιδιος

Poet

• Guest
Καταρχην δεν ανεφερε κανεις οτι τα εχουν <βρει>, δευτερον επισημαινω κατι που θα επρεπε να σκεφτεστε ολοι, γιατι δεν δινει της μετοχες σε ανθρωπους που μπορουν να βαλουν και πεντε φραγκα για να κουνηθει το καραβι και της δινει σε ανθρωπους περιορισμενον δυνατοτητων εκτος ισως ενος η δυο επισης κανενας απο ολους εσας δεν ηθελε παλιους παραγοντες τι αλλαξε ποιος θα κανει δοιηκηση δηλαδη ο σαραφης και ο ιωσηφιδης ?
Απλα για να καταλαβαινετε και τη συμβαινει εκει που δεν υπηρχε φως εμφανιστηκαν 14 να αναλαβουν, ξαφνικα αυτος λεει οχι και μην με ξαναενοχλητε ξαφνικα εμφανιζει καινουργια ατομα αν αυτο δεν πρεπει να το αξιολογεισετε καλα κανετε

εγω με οσα εχω δει τοσα χρονια ειμαι πολυ καχυποπτος και αν δεν ξερατε ποιοι ηταν οι 14 ρωτηστε καποιον που τους ξερει να μαθετε

οσον αφορα ποσο ΠΑΟΚ ειναι ο καθενας αυτο το ξερει μονο ο ιδιος

1. Επειδή και εγώ τυχαίνει να γνωρίζω πολλούς απο τους 14 αλλά και από τους 11, λέω ότι η σύνθεση των 11 είναι καλύτερη και ποιοτικότερη απο αυτήν των 14.

2. Οι 11 έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες είτε οι ίδιοι είτε μέσω τρίτων να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Παράδειγμα ο Τρυφωνίδης είχε δηλώσει το καλοκαίρι ότι προτίθεται να βάλει 500 χιλ. Ευρώ. Έχει και δυνατότητα και τρέλλα για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και ο Μπιτσιάνης. Δεν θέλω να πώ άλλα ονόματα γιατί ίσως κάποιους αδικήσω και κάποιους φανεί ότι τους αβαντάρω. Αυτή είναι η άποψη μου και εμμένω σ'αυτήν.

3. Οι 11 δεν προτάθηκαν να ασκήσουν διοίκηση. Προτάθηκαν για να είναι μεσεγγυητές στην μεταβίβαση των μετοχών. Σε αυτούς θα μεταβιβαστούν οι μετοχές του Γούμενου. Διοίκηση θα οριστεί απο τον Α.Σ. Εκεί ας ορίσει ο Α.Σ. σαν θεματοφύλακας αυτούς που μπορεί να διοικήσουν καλύτερα κατα την γνώμη του. Δεν είπε κανείς με το έτσι θέλω οι 11 να είναι και διοίκηση.

Black Fox

• Guest
Όλα αυτά καλά, για κάποιον καλοπροαίρετο :tikitaka:...
Μπορεί, όμως, να απαντήσει κανείς στα παρακάτω ερωτήματα  ???(που εμένα τουλάχιστον με ταλαιπωρούν):
1. Γιατί ακόμη και ο Γούμενος, στην περιβόητη συμβολαιογραφική πράξη που έκανε, μιλά για "προσωρινούς τίτλους"; Πού βρίσκονται οι μετοχές της Π.Α.Ε.; Και γιατί να μένει κρυφό το όνομα της συμβολαιογράφου;
2. Ποιος είναι ο ρόλος του Β. Μητρόπουλου σε όλα τα παιχνίδια με τις μετοχές μας; Είναι δυνατόν να είναι αυτόπτης μάρτυς σε σχεδόν όλα τα σκηνικά; Επιπλέον, συνδυάζει κανείς την εμπλοκή Β.Μ. με τη -αν μη τί άλλο όχι αρνητική- συμπεριφορά της διαιτησίας στα φετινά μας παιχνίδια;
3. Ποιος είναι ο ρόλος της Πολιτείας σε όλα αυτά; Πόσο πιστεύετε ότι βοηθούν (την ομάδα μας και όχι το πολιτικό του προφίλ...) οι δηλώσεις του Υπουργού Ορφανού, ότι "θα βοηθήσει οικονομικά τον Π.Α.Ο.Κ., μόλς φύγει ο Γούμενος"; Πώς θα βλέπατε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η Πολιτεία μια επιχείρηση τύπου "καθαρά χέρια" και να δηλώσει ότι η ...εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα αρχίσει με τον υποβιβασμό του Π.Α.Ο.Κ. στην Δ' Εθνική;
4. (Ελπίζω να μην φανεί τόσο κακή η ερώτηση αυτή, που, συμβολικά έχει τον αριθμό 4) Πιστεύετε ότι υπάρχει η σκέψη μερικών συνδεσμιτών, ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν ρόλο "Παοκτσή Σαουρίδη", διαχειριζόμενοι τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά από έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό στην Δ';
5. Πόσο τυχαίο είναι ότι πάντα λίγο πριν τις μετεγγραφικές περιόδους (ή κατά τη διάρκειά τους) ανακύπτουν εξελίξεις στα διοικητιικά μας;
Δεν θέλω να δώσω τις δικές μου απαντήσεις, ακόμα, για να μην κουράσω με ένα μεγάλο μήνυμα... Προσεχώς, έχω και άλλες ερωτήσεις και απαντήσεις...

manos4

• Guest
ρε παιδια διαβαζω τωρα στα σπορ του βορρα ......ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
.......
ΓΙΑΤΙ....
ο βεζυρτζης θετει θεμα ΤΩΡΑ γενικης συνελευσης για το γηπεδο......
οικονομιδης θετει θεμα ΤΩΡΑ αλλαγης του Δ.Σ του ερασιτεχνη.........

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ
ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗς ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ....

>:( >:( >:( >:(

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ρε παιδια διαβαζω τωρα στα σπορ του βορρα ......ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
.......
ΓΙΑΤΙ....
ο βεζυρτζης θετει θεμα ΤΩΡΑ γενικης συνελευσης για το γηπεδο......
οικονομιδης θετει θεμα ΤΩΡΑ αλλαγης του Δ.Σ του ερασιτεχνη.........

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ
ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗς ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ....

>:( >:( >:( >:(

MANO malakies lene o kathenas sti saloniki paizei to diko tou paixnidi pare kalitera kamia athinaiki para ekeines tis marionetes se auto to simperasma exo ftasei to kathe radiofono k i kathe filada sti thessaloiki thelei na kanei koumanto ston PAOK k o kathenas leei ta dika tou

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Batistuta tha diafonousa os pros tis athinaikes efimerides. gnomi mou einai oti theloun trelo sampotaz, giati opote vriskoun eukairia sta protoselida rixnoun xoli. thimisou otan efige o salpi ti panigiria eixan...

Stin thessaloniki tora, min ta vlepete oti theloun to kako tou PAOK. Mia pio sosti prosegisi tha itan na vlepame oti i alitheia vriskete kapou stin mesi. Prepei (fisika an exeis to saraki na akous) na akous k ta 2 radiofona k na pairneis ta thetika pou exoun na sou dosoun, ta opoia einai k polla k krisima. Eksigoume

Spor tou vorra / extrasport : Thetiko --> Kanoun poli sosti kritiki ston Erasitexni eno ipodiknioun orismena pragmata ston erasitexni epikalontas tin logiki. Etsi an akous h diavazeis auto to meso, exeis ta matia anoixta oson afora tin anikanotita tou erasitexni.  Arnitiko --> Exoun an oxi agiopoihsei ton goumeno, sigoura pantos ton exoun vgalei apo tin mavri lista anaferontas oti einai o monos pou pragmatika prospathei gia tin epomeni mera ston paok (...)

Metrosport / metropolis : Thetiko --> Kanoun polemo ston erasitexni ANEY PROHGOYMENOU, polles fores exo pei mesa mou akougontas petroulaki "opa re mlk skase ligo, mporei na frenareis tis ekselikseis me ton polemo pou kaneis" . Arnitiko --> Theoroun ton AS oti kanei oti mporei k oti einai oi mana tou sillogou pou kanei oti mporei na sosei to somateio

EKSETAZO TO PARON K FISIKA OXI TO PARELTHON POU K OI 2 MAS EIXAN SKISEI STA FOUMARA PERI POSO KALOS K TEXNOKRATIS HTAN O GOUMENOS KLP KLP
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...