Author Topic: Aθλητικό κέντρο ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια, Άγιο Αθανάσιο  (Read 33428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Έχω ξεπεράσει πια το επίπεδο του να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που περνούν τα ηνία του ΠΑΟΚ η και της χώρας είναι απλώς "φiλοχρηματοι", ανίκανοι , ταγάρια η απλώς δεκτες λανθασμένων επιλογων από κακούς συμβουλους.

Η περίπτωση του ΑΚ  είναι , εάν την παρατηρήσουμε μεμονωμένα - ίσως μια λάθος επιλογή, κακή διεκπεραίωση του έργου, λάθος σε κάποιο επίπεδο ανάμεσα σε σχεδιασμό και κατασκευή.

Δυστυχώς όμως μονο εάν το δούμε μεμονωμένα.

Εάν δούμε την όλη εικόνα της διοίκησης ζαγόρ από χρέη, γκαγκάτση, ντεμονταρισμα της ομάδας μέχρι το αθλητικό κέντρο , εγώ διακρίνω ΔΟΛΟ.

Σίγουρα έχει κάνει και ο τελευταίος "ζαγορικος" εκεί έξω την έξεις διαπίστωση:

Εάν είχαμε συνεχίσει στο δρόμο της πρώτης χρονιας σήμερα με την πλήρη διάλυση της σούπας και της λίγδας θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να παίρνουμε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο.

Εάν λοιπό το αθλητικό κέντρο είναι ένα ακόμα σκανδαλάκi στην ατέλειωτη σειρά λαθών και παραλείψεων της διοίκησης ζαγοράκη, η σημερινή κατάντια της ομάδας μέσα σε έναν ωκεανό ευκαιρίας να γαμήσεις και να δείρεις, τι είναι?

Ο ζαγοράκης την γλιτώνει φτηνά. Φτηνά γιατί ήρθε στον ΠΑΟΚ σε εντεταλμένη υπηρεσία.

amafoule

• Guest
το αθλητικο κεντρο ηταν μια κατασκευη για να υπαρχει τρυπα που να δικαιολογει το που πηγαιναν τα υπολοιπα χρηματα (ντεμεκ).δηλ ηταν ενας ακομα κλασικος τροπος για να κλεβονται νομιμα χρηματα.100000 για φυτεμα τριανταφυλλιας και πικροδαφνης.τα λεγαμε και εκεινη την περιοδο πως το προπονητικο του παναιτωλικου μοιαζει με θεατρο των ονειρων μπροστα στο τσαρδι του θοδωρα.κλασικη περιπτωση υπερτιμολογησης για να δικαιολογειται πως λεφτα απ τα ταμεια της παε πηγαιναν σ εκεινο το χωραφι.το οτι υπαχει δολος απ την προηγουμενη διοικηση το ξερει και ο πιο ηλιθιος πλεον καθως οι ανθρωποι ηρθαν να καταστρεψουν τον ΠΑΟΚ.η τωρινη διοκηση που τους καλυπτει ειναι το θεμα και δειχνει πως ειναι συνεχιστες των προηγουμενων

Offline Geo

• Αλλαγή
Θυμάμαι τη μέρα που ο Ζαγοράκης είχε καλέσει τους αρδ να τους παρουσιάσει το έργο στη Ν. Μεσήμβρια. Η χαρά μου, όπως και χιλιάδων άλλων ΠΑΟΚτσήδων, ήταν τεράστια. Πίστευα ότι, του πούστη, κάποιους τεχνοκράτες θα είχε καλέσει να κάνουν μία ορθή τεχνική μελέτη βιωσιμότητας του έργου. Μια δυο φορές που επισκέφτηκα την περιοχή, πριν αρχίσουν τα σκαψίματα, δεν έτυχα σε δυνατό αέρα αλλά εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν η μεγάλη απόσταση από την Τούμπα καθώς επίσης και η κλίση του εδάφους. Δύσκολο έργο σκέφτηκα, αλλά αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Έτσι έδειχναν. Σιγά σιγά άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες, κάτι μισόλογα των παιχτών, κάτι δηλώσεις του Σάντος,  ώσπου το θέμα του ανέμου έγινε κύριο πρόβλημα των εγκαταστάσεων και τώρα πλέον λέγεται καθαρά ολοένα και από περισσότερους ότι η περιοχή είναι ακατάλληλη για προπονητικό κέντρο ομάδας επαγγελματικού επιπέδου. Ήττα μεγάλη.  Α ρε Ζαγοράκη γαμώ την τρέλα μου! Τέτοια προχειρότητα για ένα τόσο σοβαρό εγχείρημα! Έναν μηχανικό σχετικό με τέτοια έργα δεν ρώτησες? Έναν περιβαλλοντολόγο? Χύμα στο κύμα ρε πστ μου! Και συζητάνε τώρα να ξαναγυρίσουν στον Λόλα στη Σουρωτή!

Σήμερα ο Κολομπούρδας δήλωσε σε ένα από τα αρδοκάναλα, ότι η μεσήμβρια είναι ακατάλληλη για την πρώτη ομάδα διότι εκτός του ανέμου, τα χώματα είναι πολύ σκληρά και προκαλούν τραυματισμούς ειδικά  στους μεγάλους σε ηλικία παίχτες που είναι πιο επιρρεπείς σε θλάσεις κλπ. Δήλωσε επίσης ότι το εν λόγω κέντρο κάνει για τους πιτσιρικάδες γιατί αυτοί αντέχουν περισσότερο σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.

Offline bane

• Αλλαγή
και μας ειχανε πρηξει τα κακαλα οτι ειναι γαμω τα α.κ και ξεφευγουμε κλπ .τωρα βγηκε ο κολομπουρδας να μιλησει. σε λιγο θα ακολουθησουνε και αλλοι.γιατι δεν μιλουσατε τοτε ρε μιζαδοροι ολοι? αι σιχτιρ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

amafoule

• Guest
η φαση με το αθλητικο κεντρο θυμιζει κατι φοιτητες που κοροιδευαν τους γονεις τους λεγοντας <<μανα στειλε κανα φραγκο εχω να βγαλω κατι σημειωσεις και ν αγορασω κατι βιβλια που τα πληρωνουμε απ την τσεπη μας>>.ο καημενος ο γονιος εστελνε το εμβασμα που κατεληγε καπου αναμεσα σε αλκοολ μπουζουκια ναρκωτικα πουτανες αναλογα τα γουστα του καθε σπουδαστη.οπου αθλητικο κεντρο βαλε υποτιθεμενες σημειωσεις φροντιτησριο εκπαιδευτικη εκδρομη και οπου γονιος βαλε αγνος ΠΑΟΚτσης.στο ρολο του φοιτητη ο πουστοθοδωρας και η παρεα του

Offline spartiatis

• Αλλαγή
το αθλητικό κέντρο απ την αρχή φαινόταν ότι ήταν μια "αρπαχτή", μια απάτη. Οι εικόνες απ τα κτήρια, κάτι τσιμεντένια κουτιά με κρεμασμένα τα κομπρεσερ των κλιματιστικών δίπλα απ τα συρόμενα πατζούρια στα παράθυρα και τον ηλιακό φυγογένης στη ταράτσα (σα να βλέπεις το αυθαίρετο "εξοχικό" ενός οικοδόμου τη δεκαετία του 80 για τα μπάνια του καλοκαιριού) καταδείκνυαν το μέγεθος της απάτης.... όλοι τις είδαμε τις εικόνες, αλλά πολλοί σταθήκαμε στο γεγονός πως έστω και έτσι, έστω και τόσο κακότεχνα αποκτήσαμε δικό μας σπίτι.
δυστυχώς κυνήγι θέλανε από τότε και στυλιάρι αλύπητο με τις σανίδες και τα σίδερα της οικοδομής πριν το ολοκληρώσουν.  
« Last Edit: December 29, 2012, 23:53:56 by spartiatis »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
1. Υποτιθεται ολες τις μελετες τις ανελαβε ο Βασιλης Σεργιαννιδης.
2. Ολα τα περι αερα και νερου ηταν γνωστα πριν την κατασκευη. Βαζοντας λεφτα ολα αντιμετωπιζονται.
3. Οι μαλακιες οτι το χωμα στην Μεσημβρια ειναι σκληρο και θα παμε αλλου ειναι για μικρα παιδια. Τοσο δυσκολο ειναι να βαλεις στρωσεις απο νεο χωμα σε γηπεδο; H Tουμπα εχει το ιδιο χωμα εδω και 60 χρονια;
4. To μεγαλυτερο μειονεκτημα της περιοχης ηταν και θα ειναι οτι βρισκεται στου διαολου την μανα. Οι παικτες δεν γουσταρουν να κανουν χιλιομετρα αμετρητα. Ανεκαθεν Καλαμαρια, Θερμη, Πανοραμα, Περαια, Πυλαια ηταν τα μερη που προτιμανε οι ποδοσφαιριστες να μενουν, οποτε θελουν γηπεδικες εγκαταστασεις στην ανατολικη Θεσσαλονικη. Αυτος νομιζω οτι ειναι ο σημαντικοτερος λογος.

Offline savage republic

• Βασικός
Σημαντικότερος λόγος από την ιδιοκτησία όλης της σχετιζόμενης με τον ΠΑΟΚ περιουσίας από τον ρώσο, δεν υπάρχει.-

CLUB LARISA

• Guest

Για κάντο πενηνταράκια να καταλάβουμε προς τι η μομφή. Στον Σεργιαννίδη παραχωρήθηκε η χρησικτησία για 49 χρόνια? Ο άνθρωπος έριξε χρήμα απο την τσέπη του χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος, ανέλαβε τα (όποια ) εργατικά και κατασκευαστικά και θα τον κράζουμε κιόλας απο πάνω? Ο ευεργετών τρώει κράξιμο και ο κλέφτης που του γαμώ ό, τι έχει κ δεν έχει, γλεντάει τις πρωτοχρονιές στα καγκουρομπούζουκα με την πουτάνα του χωρίς συνοδεία 30 φουσκωτών , ούτε καν υπόνοια λιντσαρίσματος?

Offline bane

• Αλλαγή
και να συμπληρωσω οτι ειναι απο τους ανθρωπους που αξιζουν τεραστιο σεβασμο για την προσφοραα στον συλλογο.θυμαμαι ακομα τον πατερα μου να πινει νερο στο ονομα του χωρις να εχω ζησει τα της εποχης του
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Οι κακοτεχνιες και η προχειροδουλεια ειναι ορατες δια γυμνου οφθαλμου. Γενικα φτωχη κατασκευη.
2. Εκ του αποτελεσματος οντως φαινεται οτι ηταν μια μαυρη τρυπα για την μαυρη τρυπα του προυπολογισμου.
3. ΟΜΩΣ να εχεις μια ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΑΣΗ 70 στρεμματων (αν θυμαμαι καλα), με μηδαμινο τιμημα σχεδον, για 50 χρονια, δεν ειναι μικρη δουλεια. Πολυ γρηγορα "ανακαλυψαν" ολοι την ακαταλληλοτητα του προπονητικου κεντρου και πολυ γρηγορα το εβγαλαν ντιπ αχρηστο. Συμπτωματικο? Εμενα μου δειχνει σαν μεθοδευση των καθε λογης αρδ που "διαρρεουν"  ταυτοχρονα με την πλευρα Σαββιδη τετοιες λεπτομερειες. Δε ξερω το λογο. Για την Τουμπα μπορω να υποθεσω αλλα για τη Μεσημβρια οχι.  Εγω δεν ειμαι ειδικος, δεν ειμαι εργολαβος, δεν ειμαι αθλητης. Με βαση τη λογικη μου και με τις 3-4 φορες που εχω δει το προπονητικο πιστευω οτι μπορει να βελτιωθει. Αν ο Σαββιδης το βρισκει ακαταλληλο, μακαρι να μπορεσει να φτιαξει ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ, ενα προπονητικο 10 φορες καλυτερο με πισινες και αεροδρομια.  Μαγκια του και ολοι θα του πουμε μπραβο. Μεχρι τοτε ομως ας ριξει κανα φραγκο στο υπαρχον και ας αρχισει τα εργα γενικοτερα γιατι μεχρι τωρα μονο μπλα μπλα και σχεδια ακουμε. 

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Μαγκιά του θα είναι επίσης, γιατί θα βάζει την ομάδα να πληρώνει τη χρήση του προπονητικού και θα βγάζει κι από κει φράγκα...

GeorgT

• Guest
Δεν θελει κ πολλα να το στρώσεις ακομα κ αυτο!! Ιδιαιτερα αν εισαι κ λεφτας που μας το παιζει μεχρι τωρα!

Εχουμε: 

-Κανονικη ψιλη περίφραξη

-Φύλακα

-Γεωτρήσεις

-Ενα βασικο σύγχρονό κεντρικό κτήριο (αυτο μπορει κ να περιμένει στην αρχη)

-Ενα γηπεδο με πλαστικό τάπητα για τις πιο κρυες μέρες (οπως πρότεινε ο Τσιτσικιακοβιτς-πως σκατα τον λενε) που αν εισαι κ λαρτζ καντο κ θερμαινόμενο!

-Ενα γήπεδο σε κλειστό υπόστεγο π.χ:

(εδω τα γηπεδακια του 5χ5 εχουν τετοια αλλα ο δικος μας λεφτας το έβγαλα κιολας άχρηστο)

την εκταση την εχεις, ασχετα αν ειναι χαλια, καντο ετσι κ θα σας πω εγω ποσο χαλια ειναι:

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Για κάντο πενηνταράκια να καταλάβουμε προς τι η μομφή. Στον Σεργιαννίδη παραχωρήθηκε η χρησικτησία για 49 χρόνια? Ο άνθρωπος έριξε χρήμα απο την τσέπη του χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος, ανέλαβε τα (όποια ) εργατικά και κατασκευαστικά και θα τον κράζουμε κιόλας απο πάνω? Ο ευεργετών τρώει κράξιμο και ο κλέφτης που του γαμώ ό, τι έχει κ δεν έχει, γλεντάει τις πρωτοχρονιές στα καγκουρομπούζουκα με την πουτάνα του χωρίς συνοδεία 30 φουσκωτών , ούτε καν υπόνοια λιντσαρίσματος?

Καμια μομφη. Ευεργετης ειναι. Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εκανε τις μελετες και τις εργασιες για ενα χωρο, που πλεον τον θεωρουν ολοι ακαταλληλο.  Για μενα ο χωρος ειναι ΟΚ, με χρημα γινεται τζιτζι.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
καλα γελαμε με αθλητικο κεντρο...
μεχρι και τα γηπεδα εχουν κλιση 45 μοιρες...ουτε ισια δεν μπορεσαν να τα κανουν...
ανεμομαζωματα προχειροδουλειες μπαλωματα συνθετουν το σκηνικο..
για χωμα εδαφος που λενε ειναι απλα παπαντζα μια και υπαρχει διπλα το γηπεδο του ΑΟΜ που ειναι μια χαρα γηπεδακι με καλο χλοοταπητα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline bozik

• Αλλαγή
πήρε το αυτι μου ,ότι η παε βρίσκεται σε συνομιλίες με τον ανδρώνη("μετροσπορτ") για να αποκτήσει τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του μακεδονικού στην ευκαρπία-πίσω από καρατάσου...ο ανδρώνης χρωστάει πολλά λεφτά και με το κόλπο αγορά μακεδονικού και πωλησει μετά των εγκαταστάσεων του ,θέλει να ξεχρεώσει και να βγαλει κιολας...αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα γήπεδα στην μεσημβρία βγαίνουν φέτος που εμφανίστηκαν λεφτά στην παε ΠΑΟΚ άχρηστα,ενώ πέρσι δεν υπηρχε θεμα και έφταιγε ο μπόλονι και ότι άλλο βόλευε εκείνη την ώρα....αυτός είναι και ο λόγος που το συγκρότημα ανδρώνη,σκίζει τα ρούχα του ότι η ΤΟΥΜΠΑ δεν κάνει και πρέπει να πάμε καρατάσου...
ακούστηκε μάλιστα, ότι η πλευρά σαββίδη είναι συμφωνημένη με τον οδδυ ευκαρπίας που βρίσκεται διπλα στα γήπεδα...
τελικός στόχος βεβαια δεν είναι τα βοηθητικά για την παε,αλλα η ανταλλαγή πρωην στρατοπεδο καρατάσου-ΤΟΥΜΠΑΣ...τα μελη του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ ,θα πειστουν πιο ευκολα με τα βοηθητικα διπλα τους...εδώ το λάκκωμα υπογραφει και χωρίς βοηθητικά.

κομπλεξικός4
« Last Edit: January 04, 2013, 13:52:21 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή
Αποχωρεί από τη Μεσημβρία ο ΠΑΟΚ

Ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε τους ανθρώπους του Δήμου Χαλκηδόνας για την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πότε θα γίνει η... μετακόμιση.

Το γηπεδικό πρόβλημα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία είναι γνωστό, όπως γνωστή είναι και η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να βρει νέο χώρο για τη δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου.

Πότε, όμως, αναμένεται η ανδρική ομάδα να μετακομίσει σε άλλα γήπεδα για προπονήσεις;

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε, πριν λίγο καιρό, ο Ζήσης Βρύζας στους ανθρώπους του δήμου Χαλκηδόνας (στον οποίο ανήκει η Νέα Μεσημβρία), πρόθεση της ΠΑΕ είναι η ανδρική ομάδα να φύγει το αργότερο μέχρι το τέλος της περιόδου.

Το πιθανότερο είναι η αποχώρηση της ομάδας να γίνει στο τέλος της σεζόν, με δεδομένο ότι είναι δύσκολο να βρεθεί, αυτή τη χρονική περίοδο, άλλος χώρος που να καλύψει τις αυξημένες σε γήπεδα και χρόνο ανάγκες μίας επαγγελματικής ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ στη Μεσημβρία έχει να κάνει με το κεντρικό γήπεδο, που χρησιμοποιεί συνήθως η ανδρική ομάδα. Το αποστραγγιστικό σύστημα δεν λειτουργεί όπως πρέπει, με αποτέλεσμα όταν βρέχει να βαλτώνει στην κυριολεξία το τερέν.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/apoxwrei_apo_th_meshmvria_o_paok.2077168.html

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
διαβαζοντας τις δηλωσεις του σταφυλλιδη και το κατσε χθες εμεινα μαλακας.
και οι δυο λεγανε οτι μεγαλη ειναι η συμβολη του σαββιδη στη βελτιωση του προπονητικου της μεσημβριας το τελευταιο καιρο...
επειδη απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια, ρπροφανως το τελευταιο καιρο ο ρωσος εχωσε πεντε φραγκα μπας και το σωσει το θεμα κανοντας εργασίες τις οποιες εγω δε διαβασα πουθενα στο τυπο.
η ουσια ειναι οτι το εργο του Ζαγορακη, ενα εργο που στηριξαμε και χαρηκαμε ολοι, παει στραφι και μαζι του και καμμια 2 2μιση εκατομμυρια ευρουλακια τουλαχιστον
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Äåí Þñèå êÜðïéá åðßóçìç ðëçñïöïñßá óå åìÜò ãéá ôï ôé ðñïôßèåôáé íá êÜíåé ï ÐÁÏÊ. Ôçí ðáñáìïíÞ ôùí ×ñéóôïõãÝííùí Þôáí åäþ ï Âñýæáò êáé äåí ìáò åßðå êÜôé ðùò ï ÐÁÏÊ èá öýãåé, ðùò Ý÷åé ðÜñåé áðïöÜóåéò ôåëåóßäéêá êëð. Ôþñá áí õðÜñ÷ïõí êÜðïéá ðñïâëÞìáôá üóïí áöïñÜ ôïí áÝñá åßíáé Üëëç éóôïñßá. Äåí íïìßæù ðùò åßíáé êÜôé ðïõ äåí áíôéìåôùðßæåôáé. Ìðïñïýìå íá ôï äéïñèþóïõìå ìå Ýíáí Þ êáé äýï áíåìïöñÜ÷ôåò. Ôï êëßìá åßíáé ðïëý êáëü êáé üëá áõôÜ åëÞöèçóáí õð’üøç üôáí áðïöáóßóôçêå íá ãßíåé åêåß ôï áèëçôéêü êÝíôñï ôïõ ÐÁÏÊ. Åìåßò óôçñßîáìå ôïí ÐÁÏÊ áðü üôáí Ý÷åé Ýñèåé åäþ. ¢ìá èá öýãåé ï ÐÁÏÊ åìÜò èá ìáò óôåíï÷ùñÞóåé ðáñÜ ðïëý. ¸÷ïõìå äþóåé 70.000 åõñþ ãéá íá áóöáëôïóôñþóïõìå ôïí äñüìï. Åðßóçò Ý÷ïõìå âïçèÞóåé óôçí õäñïäüôçóç ôïõ ðñïðïíçôéêïý êÝíôñïõ ãéá íá Ý÷åé ï ÐÁÏÊ íåñü».

«Áí ï ÐÁÏÊ åß÷å áðïöáóßóåé íá öýãåé äå èá Ýðñåðå íá ìáò åíçìåñþóåé; Äåí ìáò Ý÷åé ðåé êÜôé ï ÐÁÏÊ. Ï Âñýæáò ìáò åß÷å ðåé ðùò ìå ôç ìåãÜëç ïìÜäá åß÷å ðñüâëçìá, áëëÜ ìå ôéò áêáäçìßåò äåí õðÜñ÷åé èÝìá. Áí ãßíåé Ýíáò îåíþíáò íá îåêïõñÜæïíôáé ïé ðáßêôåò èá åßíáé ðéóôåýù ôï éäáíéêü ìÝñïò ãéá íá Ý÷åé ðñïðïíçôéêü êÝíôñï ï ÐÁÏÊ. ¼ôáí ôåëåéþíåé ï ðïäïóöáéñéóôÞò ôç óêëçñÞ ðñïðüíçóç, ìåôÜ êáôáðïíåßôáé ìå ôï íá ôáîéäåýåé ãéá íá ðÜåé óðßôé ôïõ. Ãéá áõôü èÝëïõìå íá êÜíïõìå Ýíáí îåíþíá ãéá íá áíôéìåôùðéóôåß ç áðüóôáóç. Ãéá ìáò ôï áèëçôéêü êÝíôñï åßíáé ìéá õðüèåóç ðïõ óôçñß÷ôçêå áðü ôï ÄÞìï êáé äå èá ôï ðáñá÷ùñïýóáìå ðïôÝ áí ï ÐÁÏÊ Þèåëå íá Ýñèåé åêåß ãéá 5-10 ÷ñüíéá. Ï ÐÁÏÊ ìáò æÞôçóå ìå áßôçóç ôïõ êé Üëëï ÷þñï ãéá íá åðåêôáèåß ôï ðñïðïíçôéêü êÝíôñï».
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=85&id=24398
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline savage republic

• Βασικός
Ρεπορτάζ του κώλου το sport24. Κλασσική περίπτωση βλάβης. Ό,τι τους πλασσάρει ο πόλντο είναι στο σάιτ και στα παρακλάδια του, ούτως ή άλλως.