Θυμάμαι τη μέρα που ο Ζαγοράκης είχε καλέσει τους αρδ να τους παρουσιάσει το έργο στη Ν. Μεσήμβρια. Η χαρά μου, όπως και χιλιάδων άλλων ΠΑΟΚτσήδων, ήταν τεράστια. Πίστευα ότι, του πούστη, κάποιους τεχνοκράτες θα είχε καλέσει να κάνουν μία ορθή τεχνική μελέτη βιωσιμότητας του έργου. Μια δυο φορές που επισκέφτηκα την περιοχή, πριν αρχίσουν τα σκαψίματα, δεν έτυχα σε δυνατό αέρα αλλά εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν η μεγάλη απόσταση από την Τούμπα καθώς επίσης και η κλίση του εδάφους. Δύσκολο έργο σκέφτηκα, αλλά αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Έτσι έδειχναν. Σιγά σιγά άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες, κάτι μισόλογα των παιχτών, κάτι δηλώσεις του Σάντος, ώσπου το θέμα του ανέμου έγινε κύριο πρόβλημα των εγκαταστάσεων και τώρα πλέον λέγεται καθαρά ολοένα και από περισσότερους ότι η περιοχή είναι ακατάλληλη για προπονητικό κέντρο ομάδας επαγγελματικού επιπέδου. Ήττα μεγάλη. Α ρε Ζαγοράκη γαμώ την τρέλα μου! Τέτοια προχειρότητα για ένα τόσο σοβαρό εγχείρημα! Έναν μηχανικό σχετικό με τέτοια έργα δεν ρώτησες? Έναν περιβαλλοντολόγο? Χύμα στο κύμα ρε πστ μου! Και συζητάνε τώρα να ξαναγυρίσουν στον Λόλα στη Σουρωτή!
Σήμερα ο Κολομπούρδας δήλωσε σε ένα από τα αρδοκάναλα, ότι η μεσήμβρια είναι ακατάλληλη για την πρώτη ομάδα διότι εκτός του ανέμου, τα χώματα είναι πολύ σκληρά και προκαλούν τραυματισμούς ειδικά στους μεγάλους σε ηλικία παίχτες που είναι πιο επιρρεπείς σε θλάσεις κλπ. Δήλωσε επίσης ότι το εν λόγω κέντρο κάνει για τους πιτσιρικάδες γιατί αυτοί αντέχουν περισσότερο σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες.