Author Topic: Aθλητικό κέντρο ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια, Άγιο Αθανάσιο  (Read 33341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εάν κατάλαβα καλά η αεκ44 (ο νοτιάς) αγοράζει και αρκετή γη.
Βασικά έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ γίνεται το εξής: Ο Νοτιάς χρησιμοποιεί την αεκ44 για να αγοράσει φτηνά πολλά στρέμματα γης (χώρια αυτά που θα πάρει τζάμπα) στα οποία θα χτίσει το προπονητικό της ΑΕΚ με 1,5 μύριο και πολλά λουξ ξενοδοχεία το οποία φυσικά και θα εκμεταλλεύεται ο ίδιος...
Μια χαρούλα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

ive4

• Guest
απ ότι κατάλαβα την έκταση και καλα την αγοράζει ο Νοτιάς και την κάνει <<δώρο>> στην αεκ. Αρα αφού έβαλε τα λεφτά, τα υπολογίζει μετά και στο συνολικό κόστος ;
Προφανώς τους δουλεύει

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το προπονητικό κέντρο μας θα στοιχίσει γύρω στα 4-6 εκατομμύρια ευρώ με τις πρώτες εκτιμήσεις της διοίκησης μας. Αυτό τουλάχιστον μας είχαν πει.

Αλλά τελική εκτίμηση θα γίνει όταν τελειώσει η μελέτη που κάνει η τεχνική εταιρία του Σεργιανίδη.
gdaou
"γάβροι=κότες"

fricoulas22

• Guest
Εχω και εγω να πω δυο λογια για το προπονητικο κεντρο,παιδια!!

Επειδη ο Ζαγορακης με καλυψε με τις κινησεις του, τωρα πια δε σκεφτομαι το θεμα για το κεντρο μας που θα γινει εκει.. Αλλα ρε παιδια , σας παρακαλω...!!  Κλειδωστε το το τοπικ...

Εχω σημαντικο προβλημα... Μια γκομενα απο τη Ν.Μεσημβρια που γνωρισα το καλοκαιρι...με εφτυσε !!!! :'( :'( :'( μπου,χου,χουυυ...!!!
δεν αντεχω αλλο!!! μη μου τη θυμιζετε !! :'( :'(  Προσπαθω να την ξεχασω!!!! ( Ηταν και γαμω τα κομματια κιολας παναθεμα την...Και δεν προλαβα να την παρω.... :'( :'( :'()

Καταλαβατε...?????  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λιγη πλακιτσα , εστω και με τον δικο μου ,μοναδικα γελοιο τροπο , δεν βλαπτει... ;D

g4marin

• Guest
Νομίζω ότι και ο Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσει την έκταση στον Άγιο Αθανάσιο...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Εχω σημαντικο προβλημα... Μια γκομενα απο τη Ν.Μεσημβρια που γνωρισα το καλοκαιρι...με εφτυσε !!!! :'( :'( :'( μπου,χου,χουυυ...!!!
δεν αντεχω αλλο!!! μη μου τη θυμιζετε !! :'( :'(  Προσπαθω να την ξεχασω!!!! ( Ηταν και γαμω τα κομματια κιολας παναθεμα την...Και δεν προλαβα να την παρω.... :'( :'( :'()

Καταλαβατε...?????  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λιγη πλακιτσα , εστω και με τον δικο μου ,μοναδικα γελοιο τροπο , δεν βλαπτει... ;D
mas peirakse i zesti aderfe; :D :D :Deleos den uparxei... :D :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

goudas4

• Guest
Ñáíôåâïý ÆáãïñÜêç - Óåñãéáííßäç ãéá ôï áèëçôéêü êÝíôñï

Ðñï÷ùñïýí ïé äéáäéêáóßåò ãéá ôçí êáôáóêåõÞ ôïõ áèëçôéêïý êÝíôñïõ ôïõ ÐÁÏÊ óôç ÍÝá ÌåóÞìâñéá. Ôçí ÐÝìðôç óõíáíôÞèçêå ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò ìå ôïí éóôïñéêü ðáñÜãïíôá êáé ìç÷áíéêü óôï åðÜããåëìá Âáóßëç Óåñãéáííßäç ðïõ Ý÷åé áíáëÜâåé – Üíåõ áìïéâÞò öõóéêÜ - ôçí åêðüíçóç ôçò ïéêïíïìïôå÷íéêÞò ìåëÝôçò ôïõ Ýñãïõ.

Ï Óåñãéáííßäçò åíçìÝñùóå ôïí ÆáãïñÜêç ãéá ôçí ðïñåßá ôçò ìåëÝôçò, äéáâåâáéþíïíôÜò ôïí üôé óýíôïìá èá ôçí Ý÷åé óôá ÷Ýñéá ôïõ, ðñïêåéìÝíïõ íá ðñï÷ùñÞóåé óôéò åðüìåíåò êéíÞóåéò ôïõ.

Ï ÆáãïñÜêçò, üðùò Ý÷åé ðåé áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ, èá óôñáöåß óå ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ Ý÷ïõí ïéêïíïìéêÞ Üíåóç êáé ãíùñßæïõí ôïí êáôáóêåõáóôéêü ÷þñï êáé èá æçôÞóåé ôçí âïÞèåéÜ ôïõò ãéá ôçí êáôáóêåõÞ ôïõ áèëçôéêïý êÝíôñïõ.

Åßíáé äåäïìÝíï üôé óå ìéá êáôáóêåõáóôéêÞ åôáéñåßá èá áíáôåèåß ç êáôáóêåõÞ ôïõ áèëçôéêïý êÝíôñïõ, óôçí ïðïßá ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ èá ðáñÝ÷åé áíôáðïäïôéêÜ ïöÝëç (ð.÷. íá äþóåé ôï üíïìÜ ôçò óôï áèëçôéêü êÝíôñï). Óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ õðÜñ÷ïõí ðñþçí ðáñÜãïíôåò ðïõ ãíùñßæïõí ôï áíôéêåßìåíï, üðùò ï Áðüóôïëïò Áëåîüðïõëïò ðïõ Ý÷åé êáôáóêåõáóôéêÞ åôáéñåßá ìå Ýäñá ôçí Èåóóáëïíßêç (ôçí «Äïìïôå÷íéêÞ»).

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/211130.html

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα.ο νοτιας μπορει να εχει καντινα στα διπλανα οικοπεδα χιλια δυο μπορει για να χωνει γκαφρα,για να μην παθουμε το ιδιο,και μας εκμεταλευοντε,τα νοικιασαμε κατα καποιον τροπο αφου η μεσημβρια θα εχει κερδος απο αυτο.αμα η παε γεμισει το σακουλι μπορει να παει τοτε στη μεσημβρια και να τα χωσει να αγορασει.απλα το χρειαζομαστε το αθλ.κεντρο χθες!γιαυτο τρεχει ο ζαγορ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Νομίζω ότι και ο Π.Α.Ο.Κ. θα πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσει την έκταση στον Άγιο Αθανάσιο...

Ti les file mou? Gia malakes mas perasan pou tha to agorasoume kiolas. Tzampa ta lefta tha einai. Xrisimopoioume to onoma mas gia na to exoume DOREAN giati PAOK eisai, giati oloi kerdizoun apo auto.
Prosekste ton eauto sas min parasernete apo tis korones allon omadon, kamia AEK den agorazei xoro, o Notias agorazei k to dinei stin aek, oute neoploutoi giname oute malakes
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

milhouse7777

• Guest
Μου είρθε μια ιδέα για το προπονητήριο και θα ήθελα να την μοιραστώ... Δεν ξέρω, βέβαια, αν κάποιος στην ΠΑΕ το έχει σκεφτεί ήδη.
Αν στέκει νομικά , προτείνω να διοργανώσει η ΠΑΕ μια διαδικασία δωρεάς , κατά την οποία ο κάθε ΠΑΟΚτσής, (δωρίζοντας ένα ποσό από πχ 50 euro μέχρι όσα θέλει) να συμμετέχει σε ένα <<μνημείο>> δωρητών, το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του προπονητικού κέντρου.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι υπόλοιποι ΠΑΟΚτσήδες, πάντως εγώ θα ήθελα, κάποια  χρόνια μετά, τα παιδιά μου ή τα εγγόνια μου (που θα επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο να δουν ότι και εγώ συμμετείχα στο έργο, έστω και συμβολικά). Είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι (πχ) για την γρήγορη ανέγερση ιδρυμάτων και όχι μόνο. Πιστεύω ότι έτσι το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα.

Παραθέτω δυο παραδείγματα, αν και στο μυαλό μου έχω κάτι διαφορετικό. Περιμένω καμιά γνώμη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
wraia skepsh
alla ti "mnhmeio" na ftiaxtei gia na xwresei osoys 8a valoyn lefta? ;D

milhouse7777

• Guest

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Πολύ καλή ιδέα! Και τα ονόματα να σχηματίζουν έναν δικέφαλο αετό.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

fatal_invasion

• Guest
Πάρα πάρα πολύ καλή ιδέα.Μόνο που τα ονόματα θα ναι χιλιάδες.Προτιμώ ένα τεράστιο Μάρμαρο.
ΝΑΙ ΡΕ,τρομερό άβαταρ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πολυ καλη ιδεα!
Και μαι που μιλαμε για ιστορια, να κρατησουμε το αποκομμα του αυριανου εισητηριου.Καποτε θα το δειχνουμε στα παιδια μας με περηφανεια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Μου είρθε μια ιδέα για το προπονητήριο και θα ήθελα να την μοιραστώ... Δεν ξέρω, βέβαια, αν κάποιος στην ΠΑΕ το έχει σκεφτεί ήδη.
Αν στέκει νομικά , προτείνω να διοργανώσει η ΠΑΕ μια διαδικασία δωρεάς , κατά την οποία ο κάθε ΠΑΟΚτσής, (δωρίζοντας ένα ποσό από πχ 50 euro μέχρι όσα θέλει) να συμμετέχει σε ένα <<μνημείο>> δωρητών, το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του προπονητικού κέντρου.
Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι υπόλοιποι ΠΑΟΚτσήδες, πάντως εγώ θα ήθελα, κάποια  χρόνια μετά, τα παιδιά μου ή τα εγγόνια μου (που θα επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο να δουν ότι και εγώ συμμετείχα στο έργο, έστω και συμβολικά). Είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιούν οι αμερικάνοι (πχ) για την γρήγορη ανέγερση ιδρυμάτων και όχι μόνο. Πιστεύω ότι έτσι το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα.

Παραθέτω δυο παραδείγματα, αν και στο μυαλό μου έχω κάτι διαφορετικό. Περιμένω καμιά γνώμη

Πολύ καλή ιδέα, πρέπει να προωθειθεί στην παε ΠΑΟκ, προσωπικά θα έδινα ευχαριστώς κάποια λεφτά για το προπονητικό κέντρο!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ακομα την κλαις την γκομενα ρε κωστη?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Σωστη η ολη σκεψη μεσα ειμαι και εγω.οπως πιστευω θα ειναι και πολλοι ακομα

GeorgT

• Guest
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν πτοούνται από τα προβλήματα που ανακύπτουν σε σχέση με το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και αυτό είναι σημαντικό. Και έχουν να το λένε ότι αυτό που τους κάνει αισιόδοξους είναι οι προσφορές που δέχονται από ανώνυμους κυρίως φίλους της ομάδας να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν και πάντα αφιλοκερδώς.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1332247

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
«Τις εκκλησίες τις χτίζουν οι πιστοί»

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης έζησε τον ΠΑΟΚ στις μεγάλες του δόξες ως γενικός αρχηγός της ομάδας του '70, αλλά και στις δύσκολες στιγμές ως πρόεδρος διοικούσας επιτροπής το 2003. Σήμερα ο παλιός παράγοντας του "δικέφαλου" έχει αναλάβει να βοηθήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στη δημιουργία του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία, ένα έργο που το χαρακτηρίζει ο ίδιος ως «όνειρο» για τον ΠΑΟΚ.

Η συνεργασία σας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη πώς προέκυψε;

«Ο σύνδεσμος ανάμεσά μας ήταν παλιοί ποδοσφαιριστές. Κυρίως ο Σαράφης, που είναι ένα από τα δικά μου παιδιά. Ξέρει την αγάπη μου τη λόξα μου για τον ΠΑΟΚ και αυτό μετέφερε και στον Ζαγοράκη. Τώρα, γιατί βρήκε εμένα ο Ζαγοράκης; Τι να πω; Δεν πιστεύω πάντως να υπάρχει πιο χαζός από μένα».

Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παλιοί παράγοντες έχουν απαξιωθεί. Η συνεργασία σας με τη διοίκηση στο θέμα του αθλητικού κέντρου έγινε δεκτή με θετικά σχόλια. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Θεωρώ ότι η εντύπωση που έχω δημιουργήσει είναι ότι βοήθησα, ότι είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω. Επίσης, το όνομά μου δεν έχει μπλεχτεί σε θέματα που δικαίως ή αδίκως έχουν προσάψει σε άλλους».

Στις συναντήσεις σας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη συζητάτε πολύ το θέμα της υδροδότησης στην έκταση της Μεσημβρίας. Ακούγεται ότι η περιοχή δεν έχει νερό...

«Η περιοχή δεν είναι καλή για νερό, αλλά δεν θα είναι εμπόδιο. Αν βρούμε νερό θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα. Αν δεν βρεθεί και πρέπει να μεταφέρουμε, θα ανέβει το κόστος και θα υπάρχει καθυστέρηση. Συζητήσαμε με το δήμο Αγίου Αθανασίου και εξετάσαμε κάποιες επιλογές. Η πρώτη είναι να γίνει η γεώτρηση μήπως και καλυφτούμε. Οι πληροφορίες που έχουμε από γεωλόγους λένε ότι θα βρεθεί νερό που μπορεί να μην είναι πόσιμο. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλο εμπόδιο».

Αν όλα πάνε καλά με τις γεωτρήσεις, πότε θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα;

«Τα επτά γήπεδα και κάποια αποδυτήρια θα είναι έτοιμα την άνοιξη. Το συγκρότημα που θα δημιουργηθεί είναι θέμα χρηματοδότησης. Γίνονται προσπάθειες να γίνει ένα γυμναστήριο με χρηματοδότηση του δήμου Αγίου Αθανασίου».

Μιλήσατε για «αγάπη και λόξα». Το πλεόνασμα που υπάρχει μπορεί να καλύψει τα προβλήματα στη χρηματοδότηση;

«Πιστεύω ότι θα βρούμε ανταπόκριση. Αλλοι θα ενδιαφερθούν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και άλλοι θα συνδράμουν σε ένα έργο που έχει σχέση με την έννοια του ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης έχει την κοινή αποδοχή. Αν γινόταν η προσπάθεια από τις προηγούμενες διοικήσεις, δεν θα ήμουν αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Την προηγούμενη Κυριακή στο φιλικό με την Παρτιζάν 15.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αγόρασαν εισιτήριο για να βοηθήσουν στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου...

«Και εγώ αγόρασα και όλοι μας. Κάποιος είπε εύστοχα πως τις εκκλησίες τις χτίζουν οι πιστοί».

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ το έχουν κάνει και παλιά με το χτίσιμο του γηπέδου. Πιστεύετε ότι υπάρχει και σήμερα ανάλογη δυναμική;

«Τα έχω ζήσει όλα αυτά Το χτίσιμο τότε της Τούμπας... Εχουμε πολύ κόσμο έτοιμο πάντα να βοηθήσει αλλά και που δύσκολα τιθασεύεται και είναι ανυπόμονος. Ο μόνος που δεν είχε πρόβλημα ήμουν εγώ. Μόνο ένα βράδυ πήγαμε να τα χαλάσουμε με τον κόσμο».

Πήγατε να πουλήσετε παίκτη;

«Οχι, με τίποτα δεν θα μπορούσα».

Τι είχε γίνει;

«Ενα επεισόδιο με τον Λες Σάνον. Ο κόσμος ορκιζόταν στο όνομά του. Παίζαμε με τον Πανιώνιο, δεν έβαλε τον Φουντουκίδη και ο Κούδας είχε ένα δοκάρι. Δεν ξέρω πώς του μπήκε του Εγγλέζου και θεώρησε ότι ο Κούδας, επειδή ήταν συνέταιρος με τον Φουντουκίδη, το έκανε επίτηδες. Αν είναι δυνατόν. Αυτό έγινε αφορμή να μου πει ότι θα φύγει. Δεν πήρα θέση, απλά απέρριψα αυτό που είπε για τον Κούδα. Ολοι ήταν εναντίον μου. Κάποιοι παίκτες έφυγαν από το ξενοδοχείο ως συμπαράσταση στον προπονητή και μου ζήτησαν να μείνει. Την επόμενη παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε 1-0 με ένα γκολ του Γούναρη. Ο συχωρεμένος ο Φουντουκίδης θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο και έπεσε λιπόθυμος. Ο Σάνον γύρισε στην κερκίδα και έκανε νοήματα σαν να λέει εγώ του κέρδισα το παιχνίδι. Αυτό το επεισόδιο ήταν το μοναδικό στο οποίο κινδύνευσα να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον κόσμο. Εκείνο το βράδυ ήταν να με φάνε ζωντανό».

«Θαρραλέος ο Ζαγοράκης»
«Ο Ζαγοράκης κατάφερε να ενεργεί και να πείθει τον κόσμο σε κάθε ρίσκο που παίρνει. Δεν θα τολμούσε κανείς άλλος να πουλήσει παίκτες όπως αυτός. Θεωρώ ότι οι πωλήσεις ήταν επιτυχημένες και οι αγορές καλές. Αυτό δίνει μια άλλη προοπτική στην ομάδα. Οτι έγιναν οι θαρραλέες πωλήσεις που κατά την γνώμη μου ήταν επιτυχημένες και οι αντίστοιχες αγορές και η ομάδα περπατάει είναι σημαντικό γιατί ο Ζαγοράκης έχει πείσει τον κόσμο. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τους παράγοντες».

Αλήθεια, ως παράγοντα πως τον κρίνετε;

«Δεν τον κρίνω ακόμη Οι κινήσεις που έκανε εξυπηρετούν την ομάδα. Οταν αποφάσισε να ασχοληθεί σκέφτηκα τον Νικολαΐδη. Αυτός φεύγει από την ΑΕΚ και λέει ότι δεν έπεισε τον κόσμο. Αρα και ο ίδιος θεωρεί ότι ήταν αποτυχημένος. Ο Ζαγοράκης πείθει τον κόσμο. Εβαλε μια τάξη στην ΠΑΕ, σκέφτηκε και το προπονητικό και ελπίζω να τα καταφέρει και με την αύξηση. Εκεί θα φάνει και η αξία του».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1343050
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ