Author Topic: Metrosport-Metropolis 95.5 FM: Κριτική και σχολιασμός  (Read 35103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Aμά ερχόταν ο Κρέσπο θα έτρωγε πάγκο απ τον Μούσλι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα ξερετε ποιος κανει εκπομπη την ωρα που ο φιλος ειπε οτι δωσαν αυτη τη πληροφορια?

ο ραπτοπουλος..
α ειναι καραδιασταυρωμενο δηλαδη..

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
μπορει να του το ειπε ο @paokpool  :-[ :-[ :P
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

zan

• Guest
Και να ηταν αληθεια χρειαζομαστε cf? Τεσπα.....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
@corrupt μη χαλιεσε...
και τον Αντεμπαγιόρ κλείσαμε... το είπε άλλο ραδιόφωνο

Ο Αντεμπαγιορ ειναι παλτο. Ζηση φερε Τορρες και Τεβεζ, αλλιως παραιτησου. Λαμογιο που κανεις τζαμπα ταξιδια με εξοδα της ΠΑΕ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Καλά ρε σεις με τα παλτά ασχολείστε?Μέχρι και εγώ είμαι καλύτερος από τον Κρέσπο...xaxaxaxa
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Suicidal

• Βασικός
μπορει να του το ειπε ο @paokpool  :-[ :-[ :P

ποιος είν' τούτος ψιλέ ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline agraf

• Αλλαγή
Ôï óçìåñéíü ðñùôïóÝëéäï ôçò Üèëéáò åöçìåñßäáò åßíáé üôé ÷åéñüôåñï. Ãáýñïé êáé ìáóêïöüñïé êáé îÝñù ãù.
Åßíáé åéêüíá áõôÞ óïâáñÞò åöçìåñßäáò? Ïýôå ó÷ïëéêÝò åöçñéäïýëåò äåí ðáñïõóéÜæïõí ôÝôïéï ÷Üëé. ÍôñïðÞ.

Ïõóô áðï äù êïðñßôåò. üóï ðéï ÷áæïýò ìáò èÝëåôå, ôüóï åìåßò èá óáò îåìðñïóôéÜæïõìå êáé èá óáò ÁÃÍÏÏÕÌÅ áãïñáóôéêÜ. Ïýôå 1 € óå ôÝôïéåò öõëëÜäåò.

LFPADRAM

• Guest
Συμφωνω αδερφε! Μακραν το πιο γελοιο πρωτοσελιδο που εχω δει τα τελευταια χρονια...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μιλάμε για τους απόλυτους καραγκιόζηδες.... πειρατές του κώλου......κάτι ηλίθιοι να δαγκώνουν γαύρους και φυσικά σκουλικοπροπαγάνδα ως εκεί και που δεν παίρνει.....

Άξια σκουλικοφυλλάδα..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Nαι ρε agraf!
Κάλα έκανες και το τόνισες!
Τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά ρε;;Πετρουλάκη ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ!
ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗ ΓΡΙΑ ΜΟΥΓΚΑ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΙΛΑΜΕ!
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ :P :P
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

fatal_invasion

• Guest
από το περσινό καλύτερο είναι.

Offline ved

• Αλλαγή
Ôï óçìåñéíü ðñùôïóÝëéäï ôçò Üèëéáò åöçìåñßäáò åßíáé üôé ÷åéñüôåñï. Ãáýñïé êáé ìáóêïöüñïé êáé îÝñù ãù.
Åßíáé åéêüíá áõôÞ óïâáñÞò åöçìåñßäáò? Ïýôå ó÷ïëéêÝò åöçñéäïýëåò äåí ðáñïõóéÜæïõí ôÝôïéï ÷Üëé. ÍôñïðÞ.

Ïõóô áðï äù êïðñßôåò. üóï ðéï ÷áæïýò ìáò èÝëåôå, ôüóï åìåßò èá óáò îåìðñïóôéÜæïõìå êáé èá óáò ÁÃÍÏÏÕÌÅ áãïñáóôéêÜ. Ïýôå 1 € óå ôÝôïéåò öõëëÜäåò.

áõôá áêñéâùò åéäá ðñùéíéáôéêá êáé ìïõ óçêùèçêå ðéåóç.,

áóå ðïõ åéíáé áêñùò ãêáíôåìéêç áõôç ç öåëïéá öáôóá ìå ôï øáñé óôï óôïìá.

JamaicaN

• Guest
ασε που ειναι ακρως γκαντεμικη αυτη η φελοια φατσα με το ψαρι στο στομα.

χαχα...Σωστος  :tsigaro:

peja_4

• Guest

Offline bozik

• Αλλαγή
στην ίδια καφετερια με τους σουπεράδες θα το έβλεπε το παιχνίδι ο μετρουλακης...άλλωστε σε πόσες καφετεριες έδειχναν χθες το σκουλήκι... ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

bagos1

• Guest
εγώ θέλω να συγχαρώ τους σουπεράδες και αρειανούς για την αντικειμενικότητά τους δεν ειναι λίγο πράγμα να καταγγέλεις αδικία κατά της αντίπαλης ομάδας και εύνοια στην δική σου ομάδα, και φυσικά αναφέρομε στο πέναλντι που δεν κατελόγισε ο ρεφερι του ροναλντο γκιάρο στον χαρη παπά της ξάνθης πραγματική αδικεία μπράβο αρειανοί!!

BIANCONERO

• Guest
Προφανως για οσους δεν καταλαβαν , κανεις ΧΙΟΥΜΟΡ!!

..γιατι ο λαμπρος Σκορδας (ξανα) βγηκε μετα το ματς και μιλησε για σφαγη (!!!!!!!!!) του αρη απο τη διαιτησια!!! :o!!! :o!!! Την ωρα που αλλη μια ομαδα φωναζει ματα απο αγωνα της με το ρουλη!

Εχουν ξεφυγει πλεον ολοι στην προσπαθεια να μετατρεψουν το ασπρο σε μαυρο!

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
τι εγινε μετρουλακη?!εχασες τον βλακα τον βασιλοπουλο κ πηρες το τσατσακι των αθηναιων τον καραμητρουση?που οποτε εβγαινε στην ερα ελεγε μαλακιες για τον κοσμο μας χωρις να εξηγει ουτε τα βασικα στις ηλιθιες ερωτησεις των αθηναιων?που διαμαρτυροταν ο κοσμος για τον γουμενο κ αυτος εκραζε τον κοσμο στα ρεπορταζ του στην ερα?Σκατα στις κωλοφυλλαδες σας κ τα μεσα μαζικης αποβλακωσης σας
ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline toy

• Αλλαγή
Δεν ξέρω πόσοι το προσέξατε αλλά από τότε που ο βασιλόπουλος ξεκίνησε τα σπόρ του βορά, ο μετρουλάκης άρχισε να "παίζει" στο προτοσέλιδο 70-80% ΠΑΟΚ...
Τι έγινε νικολάκη σφίξανε τα κολαράκια ή μου φαίνεται?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...