Author Topic: Metrosport-Metropolis 95.5 FM: Κριτική και σχολιασμός  (Read 34795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή

Αυτο το αρθρο θελει ενα καλο remake, και η επιτυχια ειναι σιγουρη.... χμμμμ....  ;)
Κάν' το Pleaseeeee!!! Ξέρεις εσύ πως...
Θα το βάλουμε κεντρική και θα βουλώνουμε στόματα ηλιθίων στο άψε σβήσε. Και αν το συνοδεύσουμε και με εικόνα θα είναι παραπάνω από τέλειο. Όποιο τσακάλι μπορεί να βοηθήσει "κόβωντας" τις φάσεις που θα ξεχωρίσει ο "ειδικός" από το βίντεο, θα προσφέρει μέγιστη υπηρεσία στο λαό του ΠΑΟΚ.
Θα του δώσει τάπες για στοματάκια και λιγότερο πόνο στο μυαλό.

Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο, αν και πνίγομαι αυτό το μήνα, να βοηθήσω κι εγώ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline mat8eos4

• Κερκίδα
  • *

15Η ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-1

Στο γκολ του Πανσερραϊκού, ο Ζουντί που κάνει την τελική πάσα, ξεκινάει από θέση οφ σάιντ.
μια σημαντικη παραληψη που δεν αναφερθηκε γενικα  ηταν η προωρη διακοπη του αγωνα χωρις λογο. νομιζω παιξαμε 2' λιγοτερα απο οτι ηταν οι καθυστερησεις...
...ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ÎšÎ‘Ι ΚΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ...

BIANCONERO

• Guest
@PAOKCURE.....αυτη ακριβως ειναι και δικη μου διαθεση, να κανω το ιδιο!
Εδω και καιρο το λεω..απλα δεν εχω καποιο καλο προγραμμα για κοπτοραπτικη (τα ματς τα εχω ολα) και χρονο αυτη τη στιγμη! Αλλα μετα απο κανα μηνα θα αρχισω!
Συνενοηση θελει και ολα θα γινουν!!

DimNaoussa

• Guest
καλα ειναι ομως να μην ανεβει το αρθρο στην κεντρικη, θα γελανε ολοι μαζι μας..εχουμε τεραστιο δικιο αλλα τι θελομε να δειξουμε και να το καταφερουμε κλαιν..αποψη μου..

υγ: βαριεμε να μαλωνω.. χαχα

Offline tool4a

• Αλλαγή
Συμφωνώ με σερίφη.
Ρε παιδιά κάτι τέτοια οι σουπεράδες τα κάνουν!!
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

BIANCONERO

• Guest
Καλα ρε σεις..χαλαρωστε! Δεν ειπαμε να να το κανουμε και κοπια και να το μοιρασουμε σε σταθμους και εφημεριδες!! ;D ΑΥΤΟ θα ηταν σκουλικιστικο..(θα πρεπε βεβαια να ηταν και διαστρεβλωμενο συν τοις αλλοις)

Το να αμυνομαστε ομως στην προπαγανδα και στο ψεμα δε βλεπω το λογο να μην το κανουμε...εγω προσωπικα το βιντεακι και ηθελα και θα το κανω οτα βρω χρονο για προσωπικη χρηση!
ετσι ωστε να το τριβω στα μουτρα του οποιουδηποτε μου ξαναπεταξει καμμια μαλακια "ο ΠΑΟΚ ευνοειται" ειτε ειναι γνωστος..ειται επωνυμος!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Θεωρω σωστο να κανουμε κατι τετοιο και να το ανεβασουμε στο τελος της σεζον, μετα και απο τα play off, οπου θα εχουμε (λογικα) πολυ πραμα ακομα για να βαλουμε μεσα... Ο λογος που θεωρω σωστο να γραφτει ενα τετοιο αρθρο ειναι η καραμελα που λεγετε "Μακης" και κανενας αλλος λογος.

Η μαλακια ειναι οτι κατι τετοιο θελει αρκετη δουλεια και χρονο...  Πιστευω οτι το αρθρο σαν αρθρο δεν εχει και πολλα που μπορουν να προστεθουν(τουλαχιστον για την ωρα), απλα θα ηταν γαματο αν για καθε φαση υπαρχει και μια φωτογραφια ή ενα βιντεακι που να αποδεικνυει του λογου το αληθες.

Αν θελετε, φτιαχνουμε ενα team και το κανουμε. Εγω ειμαι μεσα. ;)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Και γώ μέσα είμαι αν είναι για βίντεο ειδικά με ένα κομμάτι μπορώ να ασχοληθώ.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εγω παλι πιστευω πως μικραινουμε την ομαδα μας με τετοιες αηδιες.δεν εχουμε αναγκη ν αποδειξουμε τπτ.θα τους γαμαμε μεσα στο γηπεδο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Το σκουλήκι το κράζουμε όχι επειδή φωνάζει όταν αδικείτε, αλλά επειδή ανακαλύπτει "αδικίες" εις βάρος του και βλέπει πάντα πίσω από "αυτές" τον ΠΑΟΚ.
Είναι θεμιτό και ΠΑΟΚτσίδικο να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Όταν αδικούμαστε και όταν ευνοούμαστε. Αλλιώς θα γίνουμε κοινωνοί του δόγματος "Σφάξε με Αγά μου, να αγιάσω".
Από τα παιδικά μου χρόνια άκουγα τους μεγαλύτερους να λένε:
"Να έχω ρε την ομαδάρα μου δυνατή και να τους αναγκάζω να με σφάξουν, επειδή δεν μπορούν στα ίσα να με κερδίσουν!"
Αυτό γινόταν κατά κόρον (ήταν ο κανόνας) την δεκαετία του '70 και σε μικρότερο βαθμό τις δεκαετίες που ακολούθησαν.
Διαφέρει η πολιτική που ακολουθεί η διοίκηση της ΠΑΕ με αυτήν που πρέπει να ακολουθήσουμε εμείς. Η διοίκηση για τους δικούς της ρόλους ακολουθεί πολιτική χαμηλών τόνων. Εμείς όμως σαν οπαδοί, μπορούμε να διαλέξουμε άλλο δρόμο. Επιλογή μας είναι και δικαίωμα μας. Αλλιώς μπορεί να ακουστεί και η άλλη άποψη ότι είμαστε "στρατιωτάκια" ή "σουπεράκια" της ΠΑΕ.
Βέβαια ο τρόπος παρουσίασης ενός βίντεο ή μιας γενικότερης προσπάθειας αντιμετώπισης της "αλήθειας" που μας παρουσιάζουν πρέπει να ξεχυλίζει από ΠΑΟΚτσηλίκι.
Είχα κάνει παλιότερα ένα βίντεο για τις βλακείες του Βαρούχα και τον τρόπο επιλογής σχολιασμού  των φάσεων και καταμερισμού ευθυνών (όπως τον βολεύει) σε επόπτες και διαιτητές.
Το ονόμασα "Koukoulakis-Varouhas (Tileoptiki Ypnwsi)"

και δεν το επικέντρωσα στην αδικία που υπέστη ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά στις μπαρούφες που είπε.
Με παρόμοιο τρόπο, θα μπορούσε να γίνει άλλο ένα βίντεο για τα όσα έγιναν φέτος υπέρ, αλλά και κατά του ΠΑΟΚ για να καταπιούν κάποιοι την γλώσα τους.
Μακάρι να είχα τον γαμημένο χρόνο να το κάνω εγώ. Έχω βρει και τον τίτλο: "Κουμπαριές και Παπαριές!"
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδια, ειχα καιρο να ακουσω τον ραφτοπουλο(λογω δουλειας),και τον ακουσα χθες και σημερα....

Αυτο το παιδι εχει παραχαζεψει, η εχει παρασκουληκιασει?
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

PAOK_VOLOS

• Guest
Ï ñáðôüðïõëïò ìðñéæþíåé ôá öõôÜ ôïõ ãéá íá ðáéñíïõí ôçëÝöùíï êáé íá óôÝëíïõí ìçíõìáôá.Åäþ ôï ìÝãéóôï ìðñßæùìá:

Ï ðáíçãõñéóìüò ôïõ Ìðáêáãéüêï

Äéáöþíçóå ìå ôïí Ãñçãüñç ôï ðñùß ãéá ôçí âáèýôåñç Ýííïéá ôïõ ðáíçãõñéóìïý ôïõ Ìðáêáãéüêï. Åßíáé ëÝåé üëá êáëÜ êáé ç êßíçóç Þôáí äéüôé ëÝåé Ýäåéîå óôïí ÓÜíôïò äåí õðÜñ÷åé êáíÝíá ðñüâëçìá. Ãéá ìéóü ëåðôü üìùò. Åãþ Ý÷ù êÜíåé ðáñÜðôùìá. Ï ðñïúóôÜìåíüò ìïõ ìå áöÞíåé Üïõô. Ìå îå÷íÜåé. Êáé åãþ áöïý ìå îáíáöùíÜæåé ëüãù áíÜãêçò, ìðáßíù îáíÜ óôçí åôáéñåßá. Êáé ðÜù êáëÜ, ðïëý êáëÜ ðïéïò èá ðåé üëá åíôÜîåé, áõôüò ðïõ ôéìþñçóå Þ áõôüò ðïõ åßíáé ôéìùñçìÝíïò; Ôßðïôá åíôÜîåé äåí åßðå ï Ìðáêáãéüêï. ¢ëëï åßðå. Êáôáñ÷Þí äåí ðÞãå óôçí êåñêßäá. Óá íá ôïõò ëÝåé, îå÷áóìÝíï óôá äýóêïëá ìå Ý÷åôå, óáò îå÷íÜù êáé åãþ. Äåýôåñïí. Äåí ðÞãå óå óõìðáßêôç ôïõ. Óá íá ôïõò ëÝåé, Üóôå ñå ìüíïò ìïõ åßìáé êáé ôñßôïí ðÜåé óôïí ÓÜíôïò êáé ôïõ ëÝåé Ýììåóá. “Ößëå åßìáé ï ðñþôïò óêüñåñ óïõ, Ý÷ù ðáßîåé ëéãüôåñï áðü ôá ìéóÜ ëåðôÜ óå ðñùôÜèëçìá êáé êýðåëëï êáé óôç ëÝù light ãéáôß åßìáé êáé êáëü ðáéäß ôæéìÜíé. ¸ôóé ôï âëÝðù åãþ. Êáé ðÝóôå ìïõ åóåßò üôé äåí åßíáé Ýôóé.

http://www.metrosport.gr/?p=16018

Êé åãþ ëÝù üôé åéóáé óðáíüò êáé óôï êþëï...Êáé ðåò ìïõ åóý üôé äåí åéíáé Ýôóé...

apostolos

• Guest
Ï ñáðôüðïõëïò ìðñéæþíåé ôá öõôÜ ôïõ ãéá íá ðáéñíïõí ôçëÝöùíï êáé íá óôÝëíïõí ìçíõìáôá.Åäþ ôï ìÝãéóôï ìðñßæùìá:

Ï ðáíçãõñéóìüò ôïõ Ìðáêáãéüêï

............ Óá íá ôïõò ëÝåé, Üóôå ñå ìüíïò ìïõ åßìáé êáé ôñßôïí ðÜåé óôïí ÓÜíôïò êáé ôïõ ëÝåé Ýììåóá. “Ößëå åßìáé ï ðñþôïò óêüñåñ óïõ, Ý÷ù ðáßîåé ëéãüôåñï áðü ôá ìéóÜ ëåðôÜ óå ðñùôÜèëçìá êáé êýðåëëï êáé óôç ëÝù light ãéáôß åßìáé êáé êáëü ðáéäß ôæéìÜíé. ¸ôóé ôï âëÝðù åãþ. Êáé ðÝóôå ìïõ åóåßò üôé äåí åßíáé Ýôóé.

Äåí åßíáé Ýôóé âëáêÜêï êáñÜöëá, Üó÷åôå.

makptol

• Guest
και εγω ρε ραφτοπουλε λεω οτι εισαι αδερφη απο τις κινησεις του σωματος σου το καταλαβαινω ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ραπτόπουλε, αν η μαλακία ήταν πρωτάθλημα θα το είχες πάρει, αλλά και να το 'χανες, από μαλακία θα το 'χανες. Και πες μου εσύ ότι δεν είναι έτσι !!!

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Αυτα γίνονται για να  μπριζόνεται ο κόσμος και να κάνει ακροαματικότητα, όπως και οι πανουτσοκαρπετόπουλοι για να τραβήξουν το ενδιαφέρον στις παπαριές που γράφουν.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Σάββατο 14/3/2009

ΤΟ ΜΑΤΣ (THE MATCH) - ΜΑΤΣ ΕΠΕ (MATS ΕΠΕ)
Τύπος : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - Κατηγορία : ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ - Κυκλοφορία : ΗΜΕΡΗΣΙΟ
Εκπρόσωπος : ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ - Έναρξη : 2005
Διεύθυνση : ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 60, Νομός ΛΑΡΙΣΑ
Τηλ. 2410 670540 2410670541, 2410 670297

Κυριακή 15/3/2009

Εκδότης :Παύλος Ανδρώνης

Το Σάββατο η μία φυλλάδα του φτιάχνει κλίμα για τον αγώνα..
Και την Κυριακή στην άλλη φυλλάδα του αναρωτιέται γιατί τέτοιο εχθρικό κλίμα!!
Μιλάμε ο άνθρωπος σε λέει στα ίσια ότι σε πουλάει τρέλα!

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ!!

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΑ!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

biggeorge

• Guest
φιλε σορρυ κιολλας άλλα είναι αυτός  υπεύθυνος για τα εξώφυλλα?

novito

• Guest
Εκδότης είναι αδερφέ.
Ότι θέλει κάνει στις εφημερίδες...

northeagle_4

• Guest
ωραιος αρνεα το λεγαμε προχθες οτι ο πετρουλακης εχει και την τυροφυλλαδα.Να ξερουν μερικοι...... μην πω τι που δινουν τα ευρω τους...