Ούτε και εγώ σας καταλαβαίνω ορισμένους .
ΔΕΝ ασχολούνται οι πολιτικοί (οι εκλεγμένοι από εσάς , όχι απ τους εξωγήινους) τους βρίζετε <αδιαφορείτε για τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. κουφάλες, όταν σας καλεί ο κόκκαλης , τρέχετε με τα 4>
Αυτά λέτε .
Τώρα σφυρίζει προσκλητήριο ο Π.Α.Ο.Κ. (μέσω Ζαγοράκη) , πάλι τους βρίζετε , <κουφάλες επαίτες τρέχετε να πάρετε απ τη πίτα ψήφων του Π.Α.Ο.Κ. > .
Σωστή η κίνηση του Θόδωρου να καλέσει τους βουλευτές και να τους θέσει προ των ευθυνών τους .
Ευτυχώς που ο Θόδωρος διαφωνεί μαζί σας και κάλεσε όλους του 23 βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης . Τους θεωρεί χρήσιμους και όχι μα'ι'ντανούς .
Αποφασίστε ορισμένοι φίλοι του φόρουμ ,
θέλετε να σταθούν αρωγοί και να βοηθήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. όπως μπορούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων,
ή θέλετε να γράψουν στα @ρχίδι@ τους τον Π.Α.Ο.Κ. ;;
Καμμία σημασία δεν έχει σε ποιό κόμμα ανήκει ο κάθε βουλευτής που πρόκειται να σταθεί βοηθός στις ενέργειες της διοίκησης Ζαγοράκη ,
με νοιάζει εμένα τι ψηφίζει ο φαρμακοποιός της γειτονιάς μου που είμαι πελάτης του ;;
Μπράβο στο Βελόπουλο που λέει δημοσίως <<είμαι Π.Α.Ο.Κ.>> (τη προηγούμενη εβδομάδα στον μπούζο) και δεν λέει <<είμαι ...Εθνική Ελλάδας>> , και στο ενδιαφέρον που δείχνει για τα προβλήματα του Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ όπως μπορεί .
Καλοδεχούμενοι είναι όλοι , Νεοδημοκράτες , Π.Α.Σ.Ο.Κ.τσήδες , Κομμουνιστές , ΣΥΝασπισμός , Λ.Α.Ο.Σ. όλοι όσοι μπορούν να σταθούν στο πλά'ι' του Π.Α.Ο.Κ. και να στηρίξουν τις προσπάθειες της διοίκησης .
H κάθε κυβέρνηση ανταγωνίζεται την αντιπολίτευση για τις φήφους των ψηφοφόρων , άρα έχει ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ η θέση των βουλευτών της αντιπολίτευσης ,
μικρών ή μεγάλων κομμάτων .
ΚΑΛΑ ΡΕ το ΛΑ.Ο.Σ. απ τη Ν.Δ. δεν κόβει ψήφους ;;;;
Aπό που κόβει ψήφους ρε το ΛΑΟΣ , ΑΠ ΤΟ Π.Α.Σ.Ο.Κ. και απ τους κομμουνιστές ;;;;
Και δεν θα νοιαστεί η κυβέρνηση τι κάνει το Λ.Α.Ο.Σ. στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ;;;;
Ή μήπως τό Π.Α.Σ.Ο.Κ. δεν ενδιαφέρεται να μαζέψει ψήφους στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία ;;; του περισσεύουν oι ψήφοι;;;
υ.γ. το Βελόπουλο τον είδα μέσα στη συνέλευση του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. .
Πόσοι από εδώ μέσα είναι μέλη του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ;;;;
Υ.Γ. Εάν εσάς σας βοηθήσει να θεραπευθείτε ένας γιατρός που διαβάζει Βελόπουλο ή Μάο Τσε Τούνκ , θα τον θεωρήσετε άχρηστο λόγω των πολιτικών του ιδεών ;;;
Υ.Γ. Όταν του ζητηθεί να βοηθήσει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και δεν το κάνει τότε μόνο μπορούμε να τον κράξουμε . Μακάρι άλλοι 20 βουλευτές της Θεσσαλονίκης ΔΗΜΟΣΙΑ να πάρουν ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. .
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;