Author Topic: Metrosport-Metropolis 95.5 FM: Κριτική και σχολιασμός  (Read 35092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Το metrosport ως εφημερίδα 7 χρόνια τώρα που κυκλοφορεί αλλά και το metropolis ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχoυν ΕΞΙΣΩΣΕΙ Π.Α.Ο.Κ. και άρη .

Αντιμετωπίζουν δηλαδή Π.Α.Ο.Κ. και άρη ως ίδια μεγέθη .
ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιός από τους 2 κερδίζει από αυτό ; ;

Ο Π.Α.Ο.Κ. που υποβιβάζεται στο επίπεδο του άρη ή ο άρης που τον ανεβάζουν στα επίπεδα του Π.Α.Ο.Κ. ;;

Μακροχρόνια, αυτό θα βλάψει τον Π.Α.Ο.Κ.
Γιατί εγώ και εσείς μπορεί να ξέρουμε τι συμβαίνει , αλλά η πλειοψηφεία των φιλάθλων και ειδικά οι ανήλικοι βασίζονται στις αθλητικές εφημερίδες & ραδιόφωνα για να σχηματίσουν εικόνα και ΆΠΟΨΗ.

Καλλιεργείται στη συνείδηση των φιλάθλων ότι ο αντίπαλος που ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ως στόχο να παλέψει είναι ο άρης και όχι οι 3 της Αθήνας, καθώς όπως έλεγε και το μεγάλο πρωτοσέλιδό τους : "El classico" (για το Π.Α.Ο.Κ.-άρης!!!!)
Ποιό el classico ρε που η ομάδα σας έχει να κερδίσει τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα/έξω απ το 2002 ;
ή όπως έντεχνα το περνάνε και το έχω ακούσει πολλές φορές από κίτρινους ρεπόρτερ : "οι αιώνιοι" (Π.Α.Ο.Κ. & άρης)... !!

Αρκετές φορές όμως η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα υπέρ του άρη , και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ παραδείγματα .
Τί να πρωτοπεί κανείς ;
Αρκεί κάποιος να ακούσει ή να διαβάσει τα δύο παραπάνω Μ.Μ.Ε. & θα εμπεδώσει καλά τι παίζεται ...

εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε ότι ο πετρουλάκης είναι αρειανός , και αυτό αναπόφευκτα έχει τον αντίκτυπό του . 

τα τελευταία 2 χρόνια υποστηρίζουν ανοιχτά τον πανελούδη ( & 0 κριτική ) ,
Εξ άλλου , Ποιό το πρόβλημα ;  
Tο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης έχει εκπρόσωπο στην ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα ,τον Άρη :
"στη γραμμή 1 έχουμε τον ηγέτη του Άρη, του εκπροσώπου της Θεσσαλονίκης στην ευρωλίγκα - γειά σας κύριε τζεβελέκη ..." .

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω πιστευω οτι τωρα οτι ειναι η καταληλη στιγμη για καποιον ΠΑΟΚΤΣΗ επιχειρηματια...να διμηουργησει μια εφημεριδα ΠΑΟΚ καθημερινη...αυτους εδω πιστευω τους εχει κλησει μεσα σε ενα μηνα....ο κοσμος τους εχει παρει γραμμη και ψαχνει την αποδραση του....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εννοεις τυπου πρωταθλητη΄, scorelive κ derby?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Το metrosport ως εφημερίδα 7 χρόνια τώρα που κυκλοφορεί αλλά και το metropolis ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχoυν ΕΞΙΣΩΣΕΙ Π.Α.Ο.Κ. και άρη .

Αντιμετωπίζουν δηλαδή Π.Α.Ο.Κ. και άρη ως ίδια μεγέθη .
ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιός από τους 2 κερδίζει από αυτό ; ;

Ο Π.Α.Ο.Κ. που υποβιβάζεται στο επίπεδο του άρη ή ο άρης που τον ανεβάζουν στα επίπεδα του Π.Α.Ο.Κ. ;;

Μακροχρόνια, αυτό θα βλάψει τον Π.Α.Ο.Κ.
Γιατί εγώ και εσείς μπορεί να ξέρουμε τι συμβαίνει , αλλά η πλειοψηφεία των φιλάθλων και ειδικά οι ανήλικοι βασίζονται στις αθλητικές εφημερίδες & ραδιόφωνα για να σχηματίσουν εικόνα και ΆΠΟΨΗ.

Καλλιεργείται στη συνείδηση των φιλάθλων ότι ο αντίπαλος που ο Π.Α.Ο.Κ. έχει ως στόχο να παλέψει είναι ο άρης και όχι οι 3 της Αθήνας, καθώς όπως έλεγε και το μεγάλο πρωτοσέλιδό τους : "El classico" (για το Π.Α.Ο.Κ.-άρης!!!!)
Ποιό el classico ρε που η ομάδα σας έχει να κερδίσει τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα/έξω απ το 2002 ;
ή όπως έντεχνα το περνάνε και το έχω ακούσει πολλές φορές από κίτρινους ρεπόρτερ : "οι αιώνιοι" (Π.Α.Ο.Κ. & άρης)... !!

Αρκετές φορές όμως η πλάστιγγα γέρνει ξεκάθαρα υπέρ του άρη , και υπάρχουν ΠΟΛΛΑ παραδείγματα .
Τί να πρωτοπεί κανείς ;
Αρκεί κάποιος να ακούσει ή να διαβάσει τα δύο παραπάνω Μ.Μ.Ε. & θα εμπεδώσει καλά τι παίζεται ...

εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε ότι ο πετρουλάκης είναι αρειανός , και αυτό αναπόφευκτα έχει τον αντίκτυπό του . 

τα τελευταία 2 χρόνια υποστηρίζουν ανοιχτά τον πανελούδη ( & 0 κριτική ) ,
Εξ άλλου , Ποιό το πρόβλημα ;  
Tο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης έχει εκπρόσωπο στην ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα ,τον Άρη :
"στη γραμμή 1 έχουμε τον ηγέτη του Άρη, του εκπροσώπου της Θεσσαλονίκης στην ευρωλίγκα - γειά σας κύριε τζεβελέκη ..." .

Συμφωνο απολυτος
εχεις και εκεινον τον ραπτοπουλο που υπουλα κανει ακριβως το ιδιο.Προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο
Ε ΟΧΙ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ....
Niente incontri....Solo scontri

manos4

• Guest
εγω πιστευω οτι τωρα οτι ειναι η καταληλη στιγμη για καποιον ΠΑΟΚΤΣΗ επιχειρηματια...να διμηουργησει μια εφημεριδα ΠΑΟΚ καθημερινη...αυτους εδω πιστευω τους εχει κλησει μεσα σε ενα μηνα....ο κοσμος τους εχει παρει γραμμη και ψαχνει την αποδραση του....

Αυτο θα ηταν παρα πολυ καλο...........μακαρι να γινει και να ειναι μια εφημεριδα με πληρης με θεματα για ολους αλλα καθαρα
ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ .....να τα βλεπει ολα απο την δικια μας ματια........
εδω το scorelive me 1.500 φυλλα στην αθηνα και 3.000 πανελαδικα επιβιωνει τοσα χρονια εμεις δεν μπορουμε
να συντηρησουμε μια καθημερινη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ εφημεριδα............?

Offline Geo

• Αλλαγή
Το μετροσπορτ, το μετρόπολις, και οι συν αυτώ σκουλικο - δημοσιογραφίσκοι κάνουν την δουλειά που ξέρουν καλά! Την προπαγάνδα υπέρ του ρούλη!

Εγώ τά βάζω με τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ . . . που αγοράζουν αυτή τη σκουλικο - φυλλάδα, ακούνε αυτό το σκουπιδο-ραδιοφωνικό σταθμό, και συμμετέχουν στις ραδιοφωνικές εκπομπές των σκουπιδο-σκουλικο-παραγωγών του!

Αν δίνεις 1 Euro την μέρα στην σκουλικο-φυλλάδα (ή στο σκουλικο-ραδιόφωνο μέσω μηνυμάτων SMS) ...... αυτό ισοδυναμεί με 30 Euros το μήνα...
ΔΗΛΑΔΗ ......  360 Euros το χρόνο! ........
ΔΗΛΑΔΗ 3 Εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στην Θύρα 4...!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
360 ευρώ το χρόνο είναι 3 εγγραφές και συνδρομές ενος έτους στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Δηλαδή με το 1/3 εγγράφεσαι και πληρώνεις και ενα χρόνο στον Α.Σ. με τις σημερινές τιμές.
Και καθαρίζεις σιγα σιγά και αυτό το κομματι απο τα λαμόγια. Για σκεφτείται το λίγο εσείς που θέλετε καθαρές δουλιές.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Κατι πρέπει να γίνει όμως ρε παιδιά για να εκδηλωθεί μαζικά η αγανάκτηση μας για την σκουλικοφυλλάδα για να το πάρει το μύνημα όλος ο λαός του ΠΑΟΚ.

Αναπολώ με συγκίνηση τα θεικά παλιά σπορ του βορρά, αν και αθηναίος όποτε ανέβαινα Θεσσαλονική έτρεχα να τα αγοράσω με εξώφυλλα σε στυλ... σε μικρο κουτάκι: Απόψε το αρης-γιουγκοπλάστικα. Και πρωτοσέλιδο με μεγάλα γράμματα: Αμφίβολος ο Χάβος με Παναχαική!

Ημαρτον για την ασπρόμαυρη βόρεια Ελλάδα μιλάμε μην συνηγορούμε και μείς στην πουστιά των σκουληκιών.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
EEEEELEOS ti protoselido eftiakse simera o petroulakis

http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/19062007/thematch_l.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oti xeirotero k pio kits exo dei

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
o raptopoulos arhise na tin peftei ston zagoraki
kai vromaei poli oti pire tin grami na apogoiteusi
kai na diavrosi ton lao sto thema zagoraki
opios akousei tin ekmpompi tha katalavei
les kai einai propagandistis tou super 33
me to prosopio tou anexartitou paragogou
ELEOS!!!!!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
O RAPTO-POULOS kalitera na min asxolite me ton P A O K MAS GIATI DEN THA PERASEI KALA...
P.A.O.K

manos4

• Guest
O RAPTO-POULOS kalitera na min asxolite me ton P A O K MAS GIATI DEN THA PERASEI KALA...

εμεις φταιμε που τον αφηνουμε να λεει αυτα που λεει......τωρα παει κοντρα στο ρευμα υποτιθεται για να
ανεβαση την ακροαματικοτητα του...............................

Offline bozik

• Αλλαγή
μην τον ακουτε....μην τον κανετε μαγκα...αφηστε τους να πεινασουν....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Photis

• Guest
Εγώ προσωπικά τον έχω σιχαθεί!!! >:(

Offline bozik

• Αλλαγή
οπως και αυτο το αρθρο...εμενα μου φενετε οτι βγαινει απο το μυαλο τους η αρχη,ασε που ειναι καθαρα απο μια σκουλικιαρικη ματια...............................  http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=12161_0_1_0_C                            Πρόθεση των μελών του σχήματος είναι τις επόμενες ημέρες να συναντηθούν με τον κ. Ορφανό προκειμένου να ενημερωθούν και παράλληλα να τον ενημερώσουν για την απόφαση τους να αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη εποχή

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
πόλεμο κάνει ο πούστης ο πετρουλάκης γιατί γυσικά αυτό δεν θα γίνει κ μετά θα ωγαίνει να κατηγορεί ζαγορακη...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
ti stigmi pou pame na kanoume kati enomenoi xoris dixonies emfanizetai o petroulakis me synenteyksi anastasiadi.
apotelesma simera na ginetai tis poutanas se ola ta radia akomi kai sto phorum.
opoios kserei liga apo psixologia as sxoliasei tin teleytaia frasi tou petroulaki sti synenteyksi anastasiadi.
PETR<<eyxomai tin alli fora pou tha ta poume na einai pio eyxarista ta pragmata ston paok>>
TO ATOMO EINAI MEGISTOS DOLOPLOKOS.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

legones

• Guest
Ρε χέστε τους και μην τους ακούτε.. ..!! Καλύτερη ενημέρωση απο την ΠΑΕ πλέον δεν νομίζω να μπορούν να προσφέρουν.. ..!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
simera omologo oti o vasilopoulos pire ton Orfano (ton veterano) ton evale stin gonia gia to thema tis rithmisis k tis "isonomias" KAI TON ESKISE ANELEHTA

100 strava o sigekrimenos dimosiografos alla simera me afise mlk omologo, ton elege oti tha elege o kathenas mas.

kospatras

• Guest
gamw to metrosport kai oles tis arxidies ekei panw pou theloun ton PAOK xamila.polu xamila.skatoroufianoi.gamw ta radia sas kai tis efhmerides sas pou zoune apto PSEMA.min pairnete tpt ekei panw re.tipota