Author Topic: ΚΑΤΣΑΡΗΣ προεδρος ΑΣ ΠΑΟΚ(Μηνυσε την Θ4 , H απαντηση του μετωπου λαικης βασης στην συνεντευξη του & αλλα σχόλια)  (Read 7692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Πραγματικα το παλικαρι εδωσε το εναυσμα ,να ναι καλα γιατι αλλιως ισως ουτε Τεο να μην ειχαμε τωρα αν δεν γιουχαρε ολος ο κοσμος μετα !!!
   Τσακαλε ετσι ακριβως και εγω συμφωνω σε ολλα με ΜΛΒ αλλα τα κολλητιλικια μ καναρακη δεν με αρεσουν.Για τους αλλους την ξερεις την αποψη μου ....ουσσσσσσσσσστ

BLACK DOG

• Guest
αντε λιγο λιγο να ψηνομαστε να γινουμε μελη.εγω πρoσωπικα θα κοιταξω με προσοχη ολα τα προηγουμενα σχετικα topic και θα αποφασισω(αν και μαλλον εχω παρει την αποφαση μου αλλα κολλαω λιγο στο οτι ειμαι μακρια απο θεσ/κη).

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
profanws pantws oi allages sthn hgesia ths 8yras4 na ephreasoun
kai thn morfh/periexomeno tou MLV. perimenw na dw kati neo kai
kalutero apo thn nea katastash.

kai mia proswpikh ektimhsh. Mias kai ta symferonta ths pae kai toy AS
einai se polla zhthmata arrhkta demena, den 8a me parakseneue na
evlepa sthn hgesia tou AS kapoion ths apolutou empistosynhs ths shmerinhs
dioikhshs ths pae.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Σκύλε μαύρε, επειδή είσαι άρωστο ΠΑΟΚτσάκι δεν χρειάζεται σκέψη να σου πω δυο λόγους αξίζει;
Είναι τίτλος τιμής, όπως και το να είσαι μέτοχος της ΠΑΕ
Σου δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσεις για σημαντικά θέματα

Ελ[ίζω σιγά σιγά με μια νεα διοίκηση στα μυαλά να προχωρήσει το θέμα της εγγραφής απο μακρυά ακόμα και της ψηφοφορίας ίσως.

Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

billiz

• Guest
malaka katsari!gia sinelthe lamogio kai esy!kseroume ti trws kai apo pou!ti douleia kaneis re PROEDRE?
kseftila!dromo apo ton PAOK RE

billiz

• Guest
RE LAMOGIO KATSARI?
KOPSE TIS MALAKIES GIATI THA EXOUME KAKO TELOS!
KSEROUME TI TRWS KAI APO POU!
TI DOULEIA KANEIS RE PROEDRE?
DROMO APO TON PAOK RE DROMO!!!!!

Offline agraf

• Αλλαγή
Μ'έπιασε τρέλλα όταν είδα τον κατσαρή να κάθεται δίπλα στον Ζαγοράκη και να του ψιθυρίζει συνέχεια πράγματα σαν να είναι ο μέγας πρόεδρος. Καρκίνε πάρε το μπούλο, είσαι ΕΞΙΣΟΥ υπεύθηνος με τον πανελούδη για την κατάντια του μπάσκετ.
ΕΛπίζω σύντομα ο Ζαγόρ να σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις με τον κατσαρή, πρέπει να καταλάβει ότι είναι ΣΤΙΓΜΑ να μιλάει με τον κατσαρή, κακό του κάνει.

rounos

• Guest
20 λεπτα εβριζα τον κατσαρη στο γηπεδο.Θα μ'ακουσε,δε μπορει,απλως κοιτουσε αλλου συνεχεια.Μαγκες οτι και να γινει,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.Εχουν γινει αλλαγες στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας σ'ολα τα επιπεδα,καιρος να γινουν και στον Ερασιτεχνη.ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι ευθυνες του και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι λαμογιες του.Ολοι ξερουν πως εκλεχθηκε -ψηφισαν οι πεθαμενοι και ολο το χωριο του-,και εμεις αντι να αντιδρασουμε,καθομαστε και τον ακουμε να λεει μ@@@@κιες συνεχεια.Πηγε και μου εκατσε διπλα στον ΤΕΟ ο μπουλης για να μην φαει κραξιμο,ο κουτοπονηρος παραγοντισκος.

GeorgT

• Guest
Μετα το ημίχρονο δεν ηταν δίπλα απο το ζαγορακι, κ δεν τον είδα πουθενά αλλού; Τον είδε κανένας που πήγε μετα; Μηπως είχε φύγει γιατι μυρίστηκε κράξιμο;

rounos

• Guest
Αυτο το τοπικ γι'αυτον τον καρκινο,πρεπει να το βαλουμε στους "αλλοθρησκους".Πεσουμε δεν πεσουμε,αυτο που εκανες,ειναι η υπερτατη προδοσια,ρουφιανια,μικροπρεπεια.Γαμω και σενα και το "συμβουλιο" σου -αρχιδι παπαδοπουλε- λαμογια,καρκινοι του συλλογου.

Damned

• Guest

bagos1

• Guest
paidia to mono eukolo  einai na tous kraksoume olous alla min ksexnate oti h kae opos kai h pae einai  mia anonimi etairia pou tis metoxes kai tin idioktisia tin exei kapios den mporei na kanei kai polla pragmata o erasitexnis h kalutera na pw den mporei na kanei tipota.  to mpalaki se emas peftei opos panta nai sumfono na fugei as ton dioksoume emeis perisi den to kaname as to kanoume tou xronou

Offline tsag

• Αλλαγή
Τι λες τώρα? Αν δεν στήριζαν τον παντελονάτο θα είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό. Έχουν τεράστιες ευθύνες όλα αυτά τα λαμόγια.

Ευθύνες έχουμε και όλοι εμείς που τους αφήσαμε να αλωνίζουν τόσα χρόνια. Βασικά για να πω την αλήθεια εμείς έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
auto lew kai egw emeis mporousame na alaksoume polla o katsaris ti na sou kanei ase ton papou stin hsuxeia tou

rounos

• Guest
Επειδη δεν ειναι η ωρα να τα πουμε τωρα,αυριο μετα το ματς και αφου κερδισουμε και σωθουμε,θα γραψω τι εκανε ο "παππους".Και φυσικα εχουμε και εμεις ευθυνες και πολλες,αλλα τουλαχιστον εμεις δε γλυφουμε εκει που φτυνουμε.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Βασικά για να πω την αλήθεια εμείς έχουμε την μεγαλύτερη ευθύνη...

+1
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

LoGotHeTiS

• Guest

LoGotHeTiS

• Guest
Ανοχη τελος στον κατσαρη στη γενικη συνελευση του Μαιου

Δεν θα είναι εκεί..

Όπως είχα γράψει τότε κάπως κωδικοποιημένα ο κατσαρής παραιτείται..Βέβαια δεν βρήκα την επίσημη ανακοίνωση αλλά ας ελπίσουμε ότι θα την δούμε αύριο στα μέσα..

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008, 21:02
Τέλος εποχής
Γράφει:
Περικλής Στέλλας

Ανακοίνωσε και επίσημα την απόφαση του να παραιτηθεί από την προεδρία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο Θανάσης Κατσαρής. Στην ουσία πρόκειται για το τέλος εποχής μιας παραγοντικής διαδρομής πολύ σημαντικής στον ΠΑΟΚ από έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων και λάτρη της ΜΗ δημοσιότητας. Μια διαδρομής γεμάτη με ήθος και μέγιστη προσφορά. Εξαιρώ όμως τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Όχι διότι ο Θανάσης Κατσαρής έγινε ξαφνικά ανήθικος η ανέντιμος. Όχι. Απλά φέρει μέγιστη ευθύνη διότι στήριξε διοικητικά σχήματα όπως αυτά του Γούμενου και του Πανελούδη που ήταν καταστροφικά για τον ΠΑΟΚ.
Οι νέοι σαφώς και είναι λογικό να μην γνωρίζουν και άλλοι να μην θυμούνται. Απλά θα σημειώσω ότι ο Θανάσης Κατσαρής ήταν από εκείνους που δημιούργησαν και στήριξαν τον μεγάλο μπασκετικό ΠΑΟΚ της προηγούμενης δεκαετίας. Ήταν από εκείνους που δεν ήξερε κανείς, από εκείνους που έδινε χρήματα και δεν είχε ποτέ τη προβολή που του άξιζε. Βοήθησε και στη συνέχεια, αλλά τα τελευταία χρόνια δυστυχώς αλλοίωσε την εικόνα που είχαν για εκείνον οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Που δικαιολογημένα έβαλαν και βάλουν εναντίον του. Δήλωσε ότι τον κατηγορούν ότι για όλα φταίει εκείνος. Όχι δεν είναι αλήθεια. Δεν ευθύνεται για όλα εκείνος. Η εκτίμηση μου είναι όμως ότι θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ξεκαθάρισμα των απαράδεκτων διοικήσεων Γούμενου και Πανελούδη και δεν το έκανε. Και δικαίως κατηγορείται και αποδοκιμάζεται.

Και επειδή σε προηγούμενο σχόλιο μου με τίτλο ΄΄κάποιοι πρέπει επιτέλους να δώσουν λόγο΄΄ κάποιοι αναγνώστες παρατήρησαν ότι θα έπρεπε να αποκαλύψω και τα ονόματα εκείνων που πρέπει να λογοδοτήσουν, οφείλω να τους πω , απλά και μόνο για την ενημέρωση τους και τίποτε παραπάνω πως:

1.Από αυτή την ιστοσελίδα, αλλά και από την στήλη μου στην εφημερίδα Goal,δεν έχω ασκήσει απλά σκληρή κριτική σε όλους αυτούς(Πανελούδη κυρίως, Κατσαρή, Γούμενο Παγώνη κλπ) όσο κανείς άλλος. Απλά όσοι με παρακολουθούν χρόνια θα το έχουν διαπιστώσει.

2.Ότι πρέπει να δώσουν λόγο ο Γούμενος κυρίως αυτός, ο Πανελούδης, ο Κατσαρής, ο Παγώνης κλπ το φωνάζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια. Αλλά κανείς δεν ασχολείται. Ούτε το κράτος, ούτε η δικαιοσύνη, ούτε κανείς άλλος, αλλά ούτε και η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης αυτής της πόλης.

Τέλος, θα πρέπει μετά την αποχώρηση Κατσαρή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να βρουν μια λύση που θα βοηθήσει και όχι να γίνουν χειρότερα. Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος; Εάν γίνονταν τώρα οι εκλογές θα σας έλεγα με βεβαιότητα ότι υπάρχει. Τώρα όμως δεν βλέπω κάτι.

apostolos

• Guest
O anandros shkwnetai kai feugei twra pou hrthe h wra ths krishs tou....Oute auto den einai ikanos na kanei, na vgei andrikeia kai na dwsei logo...Kai na vohthhsei estw kai twra oso mporei wste na ksekatharisoun kapws ta pragmata toulaxiston se basket kai volley....Kai tha exei to thrasos na epanemfanistei se kana ghpediko otan tha erthei h wra....Rhmakse to sullogo kai twra ntemek paraitoumai....Gamhmene shkw kai fuge, alla mhn dianohtheis oute xiliometro na peraseis ksana makria apo th Toumba, katastrofea, prodoth tou sullogou...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
ναι όμως, αν προκηρυχτούν εκλογές τώρα θα έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι γράφτηκαν τώρα με προοπτική να ψηφίσουν του χρόνου ή μόνο όσοι είχαν γραφτεί μέχρι την άνοιξη 2007? Γιατί αυτό είναι μεγάλη πονηριά...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.