Loipon na kinhthei h PAE opws leei ki o poet se ena diplano topic kai na askh8oun diwkseis.
Teleiwsane ta psemmata. Edw kai twra.
Pros gnwsh kai summorfwsh.
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά δεν μου δείχνει ο Βεζυρτζής ότι θέλει να κυνηγήσει το θέμα των υπεξαιρέσεων. Αν υπέπεσε στην αντίληψή σου, τον ρώτησα στη Γενική Συνέλευση δύο φορές ... την μία για τον Μπατατούδη ονομαστικά και την άλλη γενικώς για την προηγούμενη διοίκηση. Για τον Μπατατούδη μου είπε ότι δεν έχουμε πλέον τέτοιο δικαίωμα. Νομίζω ότι μου έδωσε λάθος απάντηση. Η παραγραφή είναι στα 5 χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε τέτοιο δικαίωμα. Για την προηγούμενη διοίκηση (Γούμενο) είπε ότι περιμένουν να έχουν την πλήρη εικόνα στα χέρια τους, απο τις διαταγές πληρωμής και τον έλεγχο των ορκωτών του ΣΟΛ.
Πάντως, αυτό που έμαθα και το εννοώ ότι πλέον είμαι 100% πεπεισμένος ... είναι
1. Ότι υπάρχουν υπεξαιρέσεις απο τα έσοδα των εισιτηρίων διαρκείας.
2. Υπάρχουν εικονικά χρέη που δεν υφίστανται στην πραγματικότητα και με αυτόν τον τρόπο ξαφρίζουν λεφτά.
- Είμαι πεπεισμένος χωρίς να μπορώ όμως να το αποδείξω ότι υπάρχουν χορηγιούλες και τέτοια έσοδα που δεν φαίνονται στα ταμεία της ΠΑΕ και μπορούν να ξαφρίζονται, που εμείς δεν τις έχουμε μάθει ποτέ.
- Είμαι υποψιασμένος ότι γίνεται αβαβά η καταμέτρηση εισιτηρίων και ξαφρίζονται χρήματα και απο εκεί.
- Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πέφτουν πολλά λεφτά κάτω απ'το τραπέζι όσον αφορά μεταγραφές και συμβόλαια ... γίνεται ένα τρελλό πανηγύρι με τους μανατζαραίους. Αυτό μπορεί να είναι πολυμορφικό ... του στύλ ... αγοράζουμε αυτόν τον παίκτη ... τον παίρνουμε για 100 χιλιάρικα ... τον γράφουμε 250 στα χαρτιά ... και τα 150 τα μοιράζεται ο μάνατζερ με αυτόν που κάνει τη δουλειά. Άλλη περίπτωση ... ο τάδε παίκτης έκανε προσφυγή και έμεινε ελέυθερος ... του χρωστάμε ας πούμε 190 χιλ. ... τον φωνάζουμε ... του δίνουμε ... λέω, ας πούμε 120 ... έλα ρε ... για το καλό του ΠΑΟΚ ... δεν έχουμε λεφτά ... κλπ. κλπ. ... ο παίκτης υπογράφει ότι τα πήρε όλα τα λεφτά ... και τα υπόλοιπα 70 τα παίρνει ο εκάστοτε λαμόγιος.
Έχει πολλά ωραία τρύκ ... άλλα αποδεικνύονται ... άλλα δεν αποδεικνύονται. Δεν μπορώ ας πούμε να αποδείξω ... πόσα πήρε ο Γούμενος κάτω απ'το τραπέζι για τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη!!! Η ΠΑΕ πήρε 1.800.000 ... εμείς νομίζαμε η μεταγραφή κόστισε στον βάζελο 4 εκ. και είπαμε ... ας πάει και το παλιάμπελο ... εμ, δεν ήταν όμως έτσι ... τελικά ήταν ΜΟΝΟ 1.800.000 ... ποσό που αφήνει ένα περιθωριάκι ... ας πούμε μιά 700άρα χαλαρά για τον dealer!!! Αυτό όμως δεν αποδεικνύεται με τίποτα!!!
Πάντως, ακόμα και η σωστή λειτουργία της ΠΑΕ τουλάχιστον ως προς το εμφανές μέρος των συναλλαγών, θα ήταν ένα τεράστιο κέρδος για τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ ... τον φουκαρά ... είναι απο τις λίγες φορές που το λέω και το εννοώ παιδιά .... πληγωμένος ... ματωμένος ... δαρμένος ... και βιασμένος. Έτσι είναι ο ΠΑΟΚ!!! Έτσι ακριβώς!!! Το καλοκαίρι δεν είχε ούτε χαρτιά Α4 για να δουλέψει ένα fax ή ένα φωτοτυπικό!!! Δεν έφερναν ούτε νερά οι προμηθευτές στο κυλικείο!!! Χρωστούσε ο Γούμενος μόνο στα νερά ... 9 χιλιάρικα!!! Ενδεικτικά τα λέμε τώρα ... έτσι τον καταντήσανε όλα τα πουσταριά τον ΠΑΟΚ ... έτσι ... απ'τη μιά λαμόγια ... όχι γενικώς και αορίστως ... λαμόγια που τα ξέρουμε ... με ονοματεπώνυμο ... απο την άλλη η πουτάνα η πολιτεία που ΗΞΕΡΕ ... και τους άφηνε να αλωνίζουν!!!
Εγώ πάντως, είλικρινά, ειλικρινέστατα, το είπα και παλιότερα ... αν ήμουν στη θέση του Βεζυρτζή ... θα πήγαινα στον Ορφανό ... θα ζητούσα ακρόαση απο τον Πρωθυπουργό και θα τους έλεγα ... ή θα λύσετε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σε 3 μέρες ... ή θα κάνω αγωγή κατά του Ελληνικού δημοσίου, για απιστία (απιστία σημαίνει να μην εκτελεί κάποιος το καθήκον του) εκ προθέσεως κατά του ΠΑΟΚ ... και θα πήγαινα στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια να ζητήσω μιά 100άρα εκ. Ευρώ αποζημίωση!!!!
Ποιοί φταίνε; Οι εμπλεκόμενοι ... Μπατατούδης ... Γούμενος σίγουρα δεν το συζητάμε. Βενιζέλος sans voir ... Βάσω Παπανδρέου ... δεν το συζητάμε ... Θα τους έστελνα τους π@ύστηδες ... θα έβγαζα και το fax που υπάρχει κρατημένο ... με τον διορισμό του Γούμενου ... και άιντε τρέχτε!!! 29 χρόνια επαγγελματικό πρωτάθλημα ... ούτε μία χρονιά δεν έχει γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ απο το ελεγκτικό συμβούλιο!!! Άρα κύριε κράτος ... είσαι ανίκανο; Πλήρωνε ... το έκανες επίτηδες ... πλήρωνε!!! Γιατί να πληρώσω εγώ τους πούστηδες που μου έστειλαν οι πολιτικάντηδες σου; Που μου πετάνε το ξεροκόμματο και πρέπει να είμαι υποχρεωμένος;; Που την Αθήνα την έχουν κάνει illustation και τη Θεσσαλονίκη την έχουν ογδόης κατηγορίας; Όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί ... αξίζουν όσο ο Ριβάλντο; Ε ρε πούστη κράτος ... πλήρωνε τώρα κουφάλα ... που με βάζεις στο λούκι και μου λές θα σε κλείσω κι'όλας αν δεν μαζέψεις 9 εκ. Ευρώ; Πόσα εκ. Ευρώ μάζεψε ο βάζελος για το γήπεδο ρε καργιόλη; Πόσα; Και του δίνεις 170 χεράτα ... του τα βγάζεις και στον προϋπολογισμό ... μόνο για τις μολόχες έξω απ'το γήπεδο του;;; Άι σιχτίρ ρε πούστη!!!