Author Topic: Åîþäéêï óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ áðï ÁÓ,Âåôåñáíïõò,Ìåôï÷ïõò & Áðëçñùôï ÖÐÁ 3åê.€ & Eëåã÷ïò Ó.Ä.Ï.Å. ê ðïñßóìáôá ?  (Read 3770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Miso lepto re paidia sas fainontai liga 600 xiliarika?

Ma den einai mono ayta pou fagwthikan. Auta einai ayta pou fainetai NA EXOUN BGEI APO TA TAMEIA XWRIS OUTE MISH APODEIKSH, ta 600 auta einai h katharh YPEKSAIRESH h alliws: «έγινε μετακίνηση χρημάτων προς άγνωστη κατεύθυνση».

Dhladh fagane apo mizes apo metagrafes (pou den fainontai kai den tha fanoun pote), fagane apo ayta pou den dothikan sthn eforia tria xronia apo lefta dhladh pou uphrxan oi apodeikseis alla den apodidotan o FPA (ta fortwnetai h PAE), xrwstane kamia 7-8 ekatomuria leei se tritous (h PAE pali), fagane kana dekariko para kati apo ta olumpiaka erga (pou kai ekei kati prepei epitelous na ginei) kai twra vgainei oti boutousane kai mesa apo to tameio en psuxrw reysto xwris kan na koboune mia apodeiksh!!!!!!

Gia tetoia LAIMARGIA milame. Mesa apo to tameio 600 xiliarika re!!! Kai sas fainontai liga???

Loipon na kinhthei h PAE opws leei ki o poet se ena diplano topic kai na askh8oun diwkseis.
Teleiwsane ta psemmata. Edw kai twra.
Pros gnwsh kai summorfwsh.
« Last Edit: February 16, 2007, 07:46:47 by apostolos »

Poet

• Guest
Loipon na kinhthei h PAE opws leei ki o poet se ena diplano topic kai na askh8oun diwkseis.
Teleiwsane ta psemmata. Edw kai twra.
Pros gnwsh kai summorfwsh.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά δεν μου δείχνει ο Βεζυρτζής ότι θέλει να κυνηγήσει το θέμα των υπεξαιρέσεων. Αν υπέπεσε στην αντίληψή σου, τον ρώτησα στη Γενική Συνέλευση δύο φορές ... την μία για τον Μπατατούδη ονομαστικά και την άλλη γενικώς για την προηγούμενη διοίκηση. Για τον Μπατατούδη μου είπε ότι δεν έχουμε πλέον τέτοιο δικαίωμα. Νομίζω ότι μου έδωσε λάθος απάντηση. Η παραγραφή είναι στα 5 χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε τέτοιο δικαίωμα. Για την προηγούμενη διοίκηση (Γούμενο) είπε ότι περιμένουν να έχουν την πλήρη εικόνα στα χέρια τους, απο τις διαταγές πληρωμής και τον έλεγχο των ορκωτών του ΣΟΛ.

Πάντως, αυτό που έμαθα και το εννοώ ότι πλέον είμαι 100% πεπεισμένος ... είναι
1. Ότι υπάρχουν υπεξαιρέσεις απο τα έσοδα των εισιτηρίων διαρκείας.
2. Υπάρχουν εικονικά χρέη που δεν υφίστανται στην πραγματικότητα και με αυτόν τον τρόπο ξαφρίζουν λεφτά.

- Είμαι πεπεισμένος χωρίς να μπορώ όμως να το αποδείξω ότι υπάρχουν χορηγιούλες και τέτοια έσοδα που δεν φαίνονται στα ταμεία της ΠΑΕ και μπορούν να ξαφρίζονται, που εμείς δεν τις έχουμε μάθει ποτέ.
- Είμαι υποψιασμένος ότι γίνεται αβαβά η καταμέτρηση εισιτηρίων και ξαφρίζονται χρήματα και απο εκεί.
- Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πέφτουν πολλά λεφτά κάτω απ'το τραπέζι όσον αφορά μεταγραφές και συμβόλαια ... γίνεται ένα τρελλό πανηγύρι με τους μανατζαραίους. Αυτό μπορεί να είναι πολυμορφικό ... του στύλ ... αγοράζουμε αυτόν τον παίκτη ... τον παίρνουμε για 100 χιλιάρικα ... τον γράφουμε 250 στα χαρτιά ... και τα 150 τα μοιράζεται ο μάνατζερ με αυτόν που κάνει τη δουλειά. Άλλη περίπτωση ... ο τάδε παίκτης έκανε προσφυγή και έμεινε ελέυθερος ... του χρωστάμε ας πούμε 190 χιλ. ... τον φωνάζουμε ... του δίνουμε ... λέω, ας πούμε 120 ... έλα ρε ... για το καλό του ΠΑΟΚ ... δεν έχουμε λεφτά ... κλπ. κλπ. ... ο παίκτης υπογράφει ότι τα πήρε όλα τα λεφτά ... και τα υπόλοιπα 70 τα παίρνει ο εκάστοτε λαμόγιος.

Έχει πολλά ωραία τρύκ ... άλλα αποδεικνύονται ... άλλα δεν αποδεικνύονται. Δεν μπορώ ας πούμε να αποδείξω ... πόσα πήρε ο Γούμενος κάτω απ'το τραπέζι για τη μεταγραφή Σαλπιγγίδη!!! Η ΠΑΕ πήρε 1.800.000 ... εμείς νομίζαμε η μεταγραφή κόστισε στον βάζελο 4 εκ. και είπαμε ... ας πάει και το παλιάμπελο ... εμ, δεν ήταν όμως έτσι ... τελικά ήταν ΜΟΝΟ 1.800.000 ... ποσό που αφήνει ένα περιθωριάκι ... ας πούμε μιά 700άρα χαλαρά για τον dealer!!! Αυτό όμως δεν αποδεικνύεται με τίποτα!!!

Πάντως, ακόμα και η σωστή λειτουργία της ΠΑΕ τουλάχιστον ως προς το εμφανές μέρος των συναλλαγών, θα ήταν ένα τεράστιο κέρδος για τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ ... τον φουκαρά ... είναι απο τις λίγες φορές που το λέω και το εννοώ παιδιά .... πληγωμένος ... ματωμένος ... δαρμένος ... και βιασμένος. Έτσι είναι ο ΠΑΟΚ!!! Έτσι ακριβώς!!! Το καλοκαίρι δεν είχε ούτε χαρτιά Α4 για να δουλέψει ένα fax ή ένα φωτοτυπικό!!! Δεν έφερναν ούτε νερά οι προμηθευτές στο κυλικείο!!! Χρωστούσε ο Γούμενος μόνο στα νερά ... 9 χιλιάρικα!!! Ενδεικτικά τα λέμε τώρα ... έτσι τον καταντήσανε όλα τα πουσταριά τον ΠΑΟΚ ... έτσι ... απ'τη μιά λαμόγια ... όχι γενικώς και αορίστως ... λαμόγια που τα ξέρουμε ... με ονοματεπώνυμο ... απο την άλλη η πουτάνα η πολιτεία που ΗΞΕΡΕ ... και τους άφηνε να αλωνίζουν!!!

Εγώ πάντως, είλικρινά, ειλικρινέστατα, το είπα και παλιότερα ... αν ήμουν στη θέση του Βεζυρτζή ... θα πήγαινα στον Ορφανό ... θα ζητούσα ακρόαση απο τον Πρωθυπουργό και θα τους έλεγα ... ή θα λύσετε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σε 3 μέρες ... ή θα κάνω αγωγή κατά του Ελληνικού δημοσίου, για απιστία (απιστία σημαίνει να μην εκτελεί κάποιος το καθήκον του) εκ προθέσεως κατά του ΠΑΟΚ ... και θα πήγαινα στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια να ζητήσω μιά 100άρα εκ. Ευρώ αποζημίωση!!!!

Ποιοί φταίνε; Οι εμπλεκόμενοι ... Μπατατούδης ... Γούμενος σίγουρα δεν το συζητάμε. Βενιζέλος sans voir ... Βάσω Παπανδρέου ... δεν το συζητάμε ... Θα τους έστελνα τους π@ύστηδες ... θα έβγαζα και το fax που υπάρχει κρατημένο ... με τον διορισμό του Γούμενου ... και άιντε τρέχτε!!! 29 χρόνια επαγγελματικό πρωτάθλημα ... ούτε μία χρονιά δεν έχει γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ απο το ελεγκτικό συμβούλιο!!! Άρα κύριε κράτος ... είσαι ανίκανο; Πλήρωνε ... το έκανες επίτηδες ... πλήρωνε!!! Γιατί να πληρώσω εγώ τους πούστηδες που μου έστειλαν οι πολιτικάντηδες σου; Που μου πετάνε το ξεροκόμματο και πρέπει να είμαι υποχρεωμένος;; Που την Αθήνα την έχουν κάνει illustation και τη Θεσσαλονίκη την έχουν ογδόης κατηγορίας; Όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζί ... αξίζουν όσο ο Ριβάλντο; Ε ρε πούστη κράτος ... πλήρωνε τώρα κουφάλα ... που με βάζεις στο λούκι και μου λές θα σε κλείσω κι'όλας αν δεν μαζέψεις 9 εκ. Ευρώ; Πόσα εκ. Ευρώ μάζεψε ο βάζελος για το γήπεδο ρε καργιόλη; Πόσα; Και του δίνεις 170 χεράτα ... του τα βγάζεις και στον προϋπολογισμό ... μόνο για τις μολόχες έξω απ'το γήπεδο του;;; Άι σιχτίρ ρε πούστη!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Poet

• Guest
Και ξαφνικά, εκεί που τα είχα βάψει όλα μαύρα ... εκεί που δεν ήλπιζα σε τίποτα καλό ... έρχεται η σημερινή μέρα και με διαψεύδει.

ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ αυτά που αναφέρονται για το πόρισμα του ΣΔΟΕ ... επαναλαμβάνω, του ΣΔΟΕ και όχι των ορκωτών, παραδέχομαι το λάθος μου. Παραδέχομαι ότι δεν πίστευα να βγει κάτι τέτοιο στη φόρα. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΕΙ ... 6,5 εκ Ευρώ υπεξαίρεση, είναι τέτοιο ποσό που αναγκάζει οποιαδήποτε διοίκηση, όσο κακόβουλη και να είναι, να παραπέμψει τον Γούμενο!!!! Αυτό κι'αν είναι ευχάριστο!!! Επαναλαμβάνω, αναλαμβάνω τις ευθύνες των λεγομένων μου, που έλεγα ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν για το κακό του ΠΑΟΚ. Αν είναι λοιπόν έτσι τα πράγματα, είναι απαρχή καλών εξελίξεων ... απαρχή του ξεβρωμίσματος ... περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία, να είναι όλα αυτά πραγματικότητα ... και οι νέοι πλέον διοικούντες να πράξουν τα αυτονόητα ... ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ... για όλα τα αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί!!!! ΕΔΩ ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ... αν έχετε άντερα κύριοι της ορισμένης διοίκησης Πρωτοδικείου ... ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ... τα χέρια πάνω στο τραπέζι πλέον όλοι .... και άντε να δούμε τώρα τα ΠΑΟΚτσήδικα φρονήματα όλων!!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ... ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
γιατι λες του σδοε αντε μιλα.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
kanonika pantws se toso kraxtes upotheseis, tha eprepe o idios o eisaggeleas na kineitai autepaggelta. Oxi na perimenei ton kathe Vezurtzh na kanei prwtos thn kinhsh...
Me to pou vgainei ena porisma autou tou megethous kai eidika apo to SDOE, kateutheian arxizei o eisaggeleas na leei gia kopiaste sta katallhla proswpa....
Opws kanane oi Italoi dhladh se themata doping h kai me tous diaithtes...
De xreiasthke na kataggeilei kapoios kati...Monos tou o eisaggeleas ksenkinhse...
« Last Edit: March 02, 2007, 06:58:33 by apostolos »

Offline bane

• Αλλαγή
αν ειναι ορκωτοι λογιστες και μαλιστα ιδιωτικοι θα αμφισβητηθει και δεν θα προχωρησει η υποθεση μεχρι να μπει καποιο κρατικο σωμα. ενω με τον σδοε ειναι και επισημο αλλα και μπορεις να κινηθεις αμεσα . εισαγγελεας θα μπορει να επεμβει και αμεσα κιολας σε ευννομουμενα κρατη .μπορει και εδω αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια γιατι θα μπουν μεγαλα μεσα αλλα και χρημα. εδω πχ οι εισαγγελεις αφηναν τις υποθεσεις του κοκκαλη απο φοβο .εδω μπορει να τις αφησουν απο χρημα. εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν απο δαυτους.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Έτσι ακριβώς. Στην Ελλάδα είμαστε. Όχι πάντως ότι δε γίνονται και αλλού. Νομίζω πάντως πως ήταν μοναδική στα χρονικά η επίσημη δικαιολογία του δικηγόρου του δημοσίου, ότι δηλάδη έχασε το δρόμο στην υπόθεση αεκ44 και έτσι ερημοδικάστηκε το δημόσιο. Για να μη θυμηθούμε και το τηλεφωνάκι που έπεσε από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού παρακαλώ !) προς τον εισηγητή της υπόθεσης σκουλήκι44... Μετά εμείς είμαστε οι ρουφιάνοι του Βορρά...
Για να δούμε... Συνήθως μετά από λίγες μέρες όλα κουκουλώνονται ή οι κονδυλοφόροι παθαίνουν επιλεκτικά αμνησία...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Poet

• Guest
Μπά όχι ... δεν είχα άδικο για το ΣΔΟΕ ... το πόρισμα είναι απο εσωτερικό έλεγχο απο τους Ορκωτούς Λογιστές!!! Το ΣΔΟΕ απλά ζήτησε εξηγήσεις για 600 χιλ. απο Γούμενο-Παγώνη ... οι Ορκωτοί είναι αυτοί που έκαναν καλύτερη δουλειά!!!

Είναι λίγο πολύ κοντά σε αυτά που περίμενα ... για την ακρίβεια περίμενα ότι υπεξαιρούνται περίπου 4εκ Ευρώ τον χρόνο ... τα 2 εμφανή και τα 2 μαύρα ... οι ορκωτοί βρήκαν τα φανερά ... ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ ... ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ!!!! Τζαααα!!!!!

McChariz

• Guest
. ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ ... ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ!!!! Τζαααα!!!!!
Το ξερω ρε αδελφε Poet  οτι εχει και αλλα.....ε και;Στα αρχιδια τους τριανταφυλλα στο κολο μας τα αγκαθια!!!! >:( >:( >:(
Ειλικρινα πιστευεις οτι θα ασχοληθουν τα καργιολικια και τα μουνοπανα με το να αποδοθει δικαιοσυνη για τους βιασμους που εχει υποστει ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ;Πες μου το πιστευεις;
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!!!!

Poet

• Guest
. ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ ... ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ!!!! Τζαααα!!!!!
Το ξερω ρε αδελφε Poet  οτι εχει και αλλα.....ε και;Στα αρχιδια τους τριανταφυλλα στο κολο μας τα αγκαθια!!!! >:( >:( >:(
Ειλικρινα πιστευεις οτι θα ασχοληθουν τα καργιολικια και τα μουνοπανα με το να αποδοθει δικαιοσυνη για τους βιασμους που εχει υποστει ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ;Πες μου το πιστευεις;
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!!!!

Όχι βέβαια, φυσικά και δεν το πιστεύω. Αν έπεσε υπ'όψη σου, στη Γενική Συνέλευση τον ρώτησα τον Βεζυρτζή για το αν προτίθεται να κινηθεί η νέα διοίκηση εναντίον του Γούμενου και απάντησε .... κουκουακακακουα!!!! Εκεί λοιπόν μου διαλύθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες ότι μπορεί να γίνει κάτι ... εγώ πάντως το ήθελα ... να κυνηγηθεί ο Γούμενος ποινικά ... να κυνηγηθεί ο Γούμενος αστικά (δηλαδή να απαιτηθούν τα κλεμμένα με τους τόκους και αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη) και το ίδιο με τον Μπατατούδη. Όσο έχουμε τουλάχιστον χρόνο, για όσα δεν έχουν παραγραφεί!!!!

Αυτό είναι αυτονόητο. Μετά απο αυτό ... μπορείς να μιλάς για κάθαρση και διαφάνεια. Χωρίς αυτό, μόνο για κουκούλωμα μιλάς. Έτσι του είπα του Βεζυρτζή ... δηλαδή κάνουμε τα στραβά τα μάτια και τα κάνουμε πλακάκια με το Γούμενο; ΚΟΥΚΟΥΑΚΑΚΑΚΟΥΑ!!!!

Πάντως όπως και να έχει το πράγμα ... υπο τις παρούσες συνθήκες ... αν αποτύχει η διοίκηση αυτή ... θα είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο ... δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι αυτή τη στιγμή για να σώσουν την παρτίδα. Ίσως κάνας Ορφανός μετά ... άλλος δεν μου έρχεται στο μυαλό!! Στέρεψα.

Offline arwstos

• Αλλαγή
για μενα παντως η πιο σημαντικη διαφορα
που νομιζω οτι υπηρχε στις 2 προτεινομενες διοικησεις
ηταν αυτη του Αποστολου Οικονομιδη, ο οποιος
υπηρχε στην προταση του Γουμενου αλλα δεν υπηρχε στην προταση Κατσαρη.
δε ξερω αν ο Ζιγκεριδης θα ηταν τοσο ικανος ωστε να φερει τα πανω κατω
εστω και σε θεματα διαφανειας και καθαρσης με τη παρουσια του σε μια διοικηση Πρωτοδικειου...
η συμμετοχη του στην επιτροπη της πουτσας των Κατσαρη-Ορφανου το καλοκαιρι για μενα
αποτελει μελανο σημειο του που πιθανον βεβαια να εγινε και απο υπερβολικη αγαπη.
τα ιδια και πολυ χειροτερα φυσικα ισχυουν για καποια φερεφωνα του Κατσαρη που υπηρχαν στη 2η προταση-λυση.

υγ: και μια που αναφερθηκε ξανα το ονομα του Μοκκα, θελω να πω εδω και καιρο οτι
τον θεωρω μακραν τον πιο αγνο επωνυμο ΠΑΟΚτση.
ευχομαι ο Θεος να τον εχει καλα, εστω και αποστασιοποιημενο απο τα κοινα του ΠΑΟΚ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
pige to porisma tou sdoe stin pae paok.

fagame prostimo 5.600.000 euro...

ta logia peritevoun...

na zisoun oi paokarxes...

o ziggeridis tha ksanaemfanistei pouthena? o katsaris tha minei stin thesi tou? oi sindesmites pou steilan mexri k epistoli ston prothipourgo zitontas ton elegxo tou sdoe ti tha poun?

PS. o vasilopoulos eipe ta parapano
PS2. na giati o gavrihlidis elege oti epitides o paok kathisterouse tin psifisi tou nomou...
« Last Edit: March 08, 2007, 14:48:43 by DarkLord »

gate4

• Guest
as perimenoume tin episimi anakoinwsi an kai den polublepw na allazei tipota.
opws episis den polublepw na bazoume kai mualo.
den mporoume na katalaboume oti to na 8ewroume oti emeis ta kseroume ola
kai akoma xeirotera oti mporoume na ta efarmosoume kiolas, exei merikes ta idia apotelesmata
me tis lamogies kapoiwn.
i oxlokratia einai to idio kaki me mia kaki dioikisi (den anaferomai stous pagwnides kai tous goumenous).
stou kasidi to kefali loipon... 5.5 muria prostimo.
kai logiko auto pou les. na ka8usterisei i ru8misi mpas kai sumperilabei kai to kainourio prostimo.
giati edw den exoume 100 xiliarika na plirwsoume ta prostima sti super ligda.
to na perimenoume na broume 5.5M euro einai outopia.

ps; simera ston aggelioforo, filoksenei dilwseis tou ziggeridi. i lusi einai i polumetoxikotita alla me alli dioikisi.
stirikste ti diki mas protasi. stirikste ti diki mas dioikisi prwtodikeiou.
« Last Edit: March 08, 2007, 15:03:51 by gate4 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Me sygxoreite, alla ego den to pisteyo.Edo kala den kseroyme TI poso pistopooihse os atas8alia to SDOE, sthn arxh eipan 600k, x8es eipan gia 2,8k, to prostimo 8a ksepernaei to poso ths atas8alias?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Alla kai apo thn allh kai etsi na einai, ta prostima den prokeitai na xaris8oyn?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
homo o vasilopoulos eipe oti telika i mavri tripa tou sdoe einai 2.7 ek. euro, h moni tous diafora me tin SOL einai i metagrafi tou Sikampala. ti na po k emena mou fainetai terastio prostimo

PS. Ypefthinotita stathmou : Vgazoun vasilopoulo, to leei, peftei i grammi k meta sinexizoun kanonika tin sinomilia mirtsou me sindesmites irakli... lol?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Alla kai apo thn allh kai etsi na einai, ta prostima den prokeitai na xaris8oyn?

ksero go re si homo, allo prostimo mallon auto peri tou oti argeis na pliroseis k allo prostimo auto pou sou dinoun gia atasthalies...den ksero ti na po....vasika den nomizo kaneis na kserei....

gate4

• Guest
to prostimo den exei na kanei me to upsos tis atas8alias. an den kanw la8os to sdoe bazei prostima analoga me tis parabaseis tis nomo8esias. opote den einai api8ano na se pei: brika mauri trupa 3M euro, to sunolo twn forologikwn parabasewn pou diapistwsa apo ton elegxo timwrountai me 5.5M euro. ekei einai to zoumi. kai an kanw la8os as me dior8wsei kapoios pio sxetikos.

gi auto kai to kalokairi otan o katsaris eipe oti o elegxos mporei na bgalei kai kati pou den mas sumferei, ton eipame na balei etaireia orkwtwn i opoia 8a exei entoli na ksetinaksei ta oikonomika tou goumenou kai sti sunexeia 8a dwseis ta xartia se mia oso to dunaton isxuroteri nomiki omada gia na diekdikisei. kai 8a ta pas kai ston eisaggelea. alla ti na kanei o sunenoxos? ti na kanei autos pou omologise oti kanan epitropi na swsoun ton PAOK kai den eixan oute enan nomiko sumboulo. e bebaia, o kwstas orfanos ftanei gia ola. kai petame kai to purotexnima oti exoume mazi mas ton kosmo gia na apoktisoume kai laiki nomimopoiisi. kai koroida osoi fagane to turi kai 8ewrisan oti to na summetexeis se dioikisi einai to idio pragma me to na kaneis katalipsi.

kai oi malakes, fwnaksane to sdoe. as ta plirwsoun twra. ekei pou mas xrwstousan mas fagan kai to bodi. gia na bgainei to ka8e skouliki kai o ka8e geloios kai na leei, "na, alla 5.5M euro tous xarizoune".

kai allos na itan o stoxos pou fwnaksane to sdoe, mono kai mono pou fortwnei tin pae me alla 5.5M euro, mono pou deixnei to mege8os tis proxeirotitas pou leitourgoune kapoioi pou 8eloun na swsoun ton PAOK, me ftanei kai me perisseuei. egw kserw oti kseftilizetai o PAOK. kai kseftilizetai apo mesa. kai twra. kai to kalokairi. ola ta alla, tis krauges, tis entupwseis kai ta paixnidia ta exw grammena.

axristoi kai ma8iteuomenoi magoi. to paramu8i tou kalokairiou.
« Last Edit: March 08, 2007, 15:27:47 by gate4 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
posa lathi exoun ginei re aderfia se autin tin omada...posa..........