το σχόλιό μου αφορά τη μεγάλη μάζα του λαού του ΠΑΟΚ. ο σκύλος από πάνω το έθεσε σωστά. όπως στην κοινωνία έτσι κ ο λαός του ΠΑΟΚ προτιμά την επιφανειακή ενημέρωση.
ο χαρακτηρισμός που απέδωσα στην εν λόγω μερίδα του κόσμου μας για μένα ισχύει όπως ισχύει και για όλους όσους επιλέγουν αυτούς για να ενημερώνονται.
εγώ δεν χειροκρότησα ποτέ τον κοντοπούτανο. κόντεψα ίσα ίσα να τις μαζέψω γιατί του βρίζω τη μανούλα κάθε 2 και 3 στο γήπεδο. τα άτομα αυτά μόνα τους πάνε παρακαλώντας δε τους βρίσκει κανένας κόλκας. ο οποίος μας έχει πετύχει αθήνα στο αεροδρόμιο και το έπαιξε ιστορία ΠΑΟΚσηδικίλη και έφαγε μια χριστοπαναγία και έφυγε τρέχοντας. δεν είμαστε όλοι ίδιοι. άλλοι θα λέγανε στο διπλανό τους "ε ο τάδε από το ολαπαοκ. πσσσσσσ. μπράβο αδερφέ είσ ωραίος". εμείς προτιμήσαμε να του πούμε να στρίβει και ότι δε χωρά στον ΠΑΟΚ και να κόψει να γράφει μαλακίες.
όσο για την μεγάλη χαζομάρα που έκανα

χοτ ντογκ γερμανία νομίζω είσαι? και εγώ πλέον. ε εγώ λοιπόν σε καφενείο ελληνικό πήγα 2 φορές είδα ΠΑΟΚ κ δε ξαναπέρασα ούτε από έξω. την πρώτη φορά ψαράς. τη δεύτερη με το χέρι στο τασάκι να το πετάξω. τρίτη δε θα υπάρξει για το καλό μου. ο ορισμός του βλαχοπαοκσή ο οποίος κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στα 50 χμ από το χωριό του και δε γέμισε ούτε το πέταλο. ασπρόμαυρη γερμανία το λέγαμε τόσα χρόνια? κατέρευσε ο μύθος. όσο για τους Θεσσαλονικείς είναι γνωστό ότι προτιμούν να πάνε με το μουνί για καφέ καστέλο παρά με τον σκύλο από πάνω στην 4 με απόλλων σμύρνης. δεν ανακαλύψαμε τώρα την αλήθεια. όλοι έχουμε κάνει λάθη. κ εγώ τα περισσότερα. χαζομάρα όμως δεν είπα. είναι η αλήθεια και εξαιρώ μερικούς συνδέσμους της Γερμανίας που τους γνώρισα σε ματς και είδα την τρέλα τους και ορισμένο απλό κόσμο ο οποίος νιώθει ΠΑΟΚ.
κ συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες. πρόβατα είναι οι περισσότεροι που χειροκροτούν στην αλλαγή του κοντού και δε ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα.
και τώρα που βγάλαμε τα κόμπλεξ μας ας τα μεταφέρεις τσακαλάκι στα σκουπίδια. λύθηκε το θέμα εκτός αν έχει κανείς άλλος να προσθέσει κάτι ακόμα. εγώ τελείωσα