Author Topic: Σχόλια για τους συνδέσμους  (Read 5474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Απ: Σχόλια για τους συνδέσμους
« Reply #60 on: October 02, 2013, 14:50:59 »
επειδη ολοι εχουμε γνωρισει ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικου, ειδικα αυτοι της δευτερης γενιας ειναι τετοιο που λες....
παντως τη λεξη βλαχοΠΑΟΚτσης δε θα την εδινα αβιαστα και ειδικα σε κανενα ελληνα του εξωτερικου που βλεπει την ομαδα καθε  ποτε απο κοντα και καθε οποτε τηλεοπτικα...βλαχοΠΑΟΚτσηδες ειναι αυτοι που ερχονται στη τουμπα απο τη καλαμαρια ή το κεντρο καθε ντερμπυ ή καθε ευρωπαικο που εχει τζερτζελο και κανουν κερκιδα στο μαζωνακη και το καρρα καθε σουκου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΛΚΜΑΑΡ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #61 on: October 02, 2013, 15:17:53 »

στις προετοιμασίες πχ οι λάζοι πάνε κ βγαίνουνε φώτο με το δημητράκη και τον κόλκα.

ενώ οι Θεσσαλονικείς τους εχουν στη μπουκα..
ΑΡχίΔια

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: October 02, 2013, 15:26:24 »
ο βλαχοπαοκσης του εξωτερικού - στη συντριπτική του πλειοψηφία, δηλαδή κατά κράτος μιλάμε... - αυτά θεωρεί σωστά site και από αυτά ενημερώνεται.

στις προετοιμασίες πχ οι λάζοι πάνε κ βγαίνουνε φώτο με το δημητράκη και τον κόλκα.

μεγάλη χαζομάρα είπες......

πιστεύεις σε ψέματα τον MEDIA. από τους p.x. 150-200 που παρακολουθούν το mats "πρεετιμασιας" βρίσκουν 2,3,4,5 άτομα που τους λένε ελάτε για φωτό και πάει λέγοντας και εσύ "εβγαλες" και συμπέρασμα για την "πολιοψιφια".

--> άμα καθρεφτίσω την δικη σου λογική σε μένα που βρίσκομαι στο εξωτερικό θα πρέπει μάλιστα να λέω το ίδιο. ΟΛΟΙ που πάνε στο γήπεδο είναι "βλαχοπαοξιδες"  αλλιώς δεν εξηγείται το χειροκρότημα πριν και μετά το mats η σε αλλαγή του ΚΟΝΤΟΥ.

PAOK PANO APO OLLA

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #63 on: October 02, 2013, 15:45:14 »
.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #64 on: October 02, 2013, 15:48:13 »
Lennon το προβλημα δεν ειναι ουτε στο εξωτερικο, ουτε στο εσωτερικο, ουτε μονο στον ΠΑΟΚ και στο οπαδικο. Η μεγαλη μαζα των πολιτων 'ενημερωνεται' μερικα λεπτα τη μερα απο τα αστικα και δημοφιλη μιντια. Ετσι για να δει τι παιζει γενικοτερα, να πει τη μαλακια του με τους συναδελφους στον καφε της δουλειας αυριο. ΑΡΔ που πληρωνονται απο μπομπολες και σπονσορες δε γινεται εξ'ορισμου να κανουν δημοσιογραφια. Το ξερει αυτο ο μεσος πολιτης, ο κοιταω-τη-δουλιτσα-μου-και-το-σπιτακι-μου, αλλα δε πολυνοιαζεται κιολας. Η σωστη ενημερωση θελει χρονο και κοπο, ποιος θα κατσει τωρα να ασχοληθει;
Ασε που αμα πεταξεις και κανα μπανερακι λινκ στα φυτομανια, γαμνιOLA, θερμοσιφωνας24, κτλ, μπορει να τσιμπισεις και κανα φραγκακι. ;)  Μη κοιτας τους δικους μας εδω στο φορουμ, μυρωδιαδες και απο μπαλα και απο μπιζνα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: October 02, 2013, 23:16:48 »
το σχόλιό μου αφορά τη μεγάλη μάζα του λαού του ΠΑΟΚ. ο σκύλος από πάνω το έθεσε σωστά. όπως στην κοινωνία έτσι κ ο λαός του ΠΑΟΚ προτιμά την επιφανειακή ενημέρωση.

ο χαρακτηρισμός που απέδωσα στην εν λόγω μερίδα του κόσμου μας για μένα ισχύει όπως ισχύει και για όλους όσους επιλέγουν αυτούς για να ενημερώνονται.

εγώ δεν χειροκρότησα ποτέ τον κοντοπούτανο. κόντεψα ίσα ίσα να τις μαζέψω γιατί του βρίζω τη μανούλα κάθε 2 και 3 στο γήπεδο. τα άτομα αυτά μόνα τους πάνε παρακαλώντας δε τους βρίσκει κανένας κόλκας. ο οποίος μας έχει πετύχει αθήνα στο αεροδρόμιο και το έπαιξε ιστορία ΠΑΟΚσηδικίλη και έφαγε μια χριστοπαναγία και έφυγε τρέχοντας. δεν είμαστε όλοι ίδιοι. άλλοι θα λέγανε στο διπλανό τους "ε ο τάδε από το ολαπαοκ. πσσσσσσ. μπράβο αδερφέ είσ ωραίος". εμείς προτιμήσαμε να του πούμε να στρίβει και ότι δε χωρά στον ΠΑΟΚ και να κόψει να γράφει μαλακίες.

όσο για την μεγάλη χαζομάρα που έκανα  :'(
χοτ ντογκ γερμανία νομίζω είσαι? και εγώ πλέον. ε εγώ λοιπόν σε καφενείο ελληνικό πήγα 2 φορές είδα ΠΑΟΚ κ δε ξαναπέρασα ούτε από έξω. την πρώτη φορά ψαράς. τη δεύτερη με το χέρι στο τασάκι να το πετάξω. τρίτη δε θα υπάρξει για το καλό μου. ο ορισμός του βλαχοπαοκσή ο οποίος κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στα 50 χμ από το χωριό του και δε γέμισε ούτε το πέταλο. ασπρόμαυρη γερμανία το λέγαμε τόσα χρόνια? κατέρευσε ο μύθος. όσο για τους Θεσσαλονικείς είναι γνωστό ότι προτιμούν να πάνε με το μουνί για καφέ καστέλο παρά με τον σκύλο από πάνω στην 4 με απόλλων σμύρνης. δεν ανακαλύψαμε τώρα την αλήθεια. όλοι έχουμε κάνει λάθη. κ εγώ τα περισσότερα. χαζομάρα όμως δεν είπα. είναι η αλήθεια και εξαιρώ μερικούς συνδέσμους της Γερμανίας που τους γνώρισα σε ματς και είδα την τρέλα τους και ορισμένο απλό κόσμο ο οποίος νιώθει ΠΑΟΚ.

κ συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες. πρόβατα είναι οι περισσότεροι που χειροκροτούν στην αλλαγή του κοντού και δε ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα.  

και τώρα που βγάλαμε τα κόμπλεξ μας ας τα μεταφέρεις τσακαλάκι στα σκουπίδια. λύθηκε το θέμα εκτός αν έχει κανείς άλλος να προσθέσει κάτι ακόμα. εγώ τελείωσα

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #66 on: October 03, 2013, 02:08:33 »
Lennon, άλλο οι σύνδεσμοι κι άλλο ο πολύς ο κόσμος. Αυτά τα δύο τα ξεχωρίζει κανείς και στην Ελλάδα.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: October 05, 2013, 22:47:19 »

a)
όσο για την μεγάλη χαζομάρα που έκανα  :'(
χοτ ντογκ γερμανία νομίζω είσαι? και εγώ πλέον. ε εγώ λοιπόν σε καφενείο ελληνικό πήγα 2 φορές είδα ΠΑΟΚ κ δε ξαναπέρασα ούτε από έξω. την πρώτη φορά ψαράς. τη δεύτερη με το χέρι στο τασάκι να το πετάξω. τρίτη δε θα υπάρξει για το καλό μου. ο ορισμός του βλαχοπαοκσή ο οποίος κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ

b)
εγώ τελείωσα

ότι νάνε γραφής :) OLLA ΤΑ ΑΛΛΑ θα τα αφήσω ασχολίαστα

το a) και το b) όμως δεν γίνετε με τίποτα

a) την επομενη φορα που θα δω κανένα ματσάκι του ΠΑΟΚ σε καφενείο στα γιάννενα θα ρουφήξω όλες τις εντυπώσεις από το περιβάλλον εκεί και θα κρίνω το "PAOKsιλικι" που υπάρχει στην "βόρεια ελλάδα" --> ίσος προλάβω να δω και δεύτερο mats εκεί.

b) ποτε πρόλαβες?
PAOK PANO APO OLLA

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #68 on: October 05, 2013, 23:57:00 »
τι φταινε τα γιαννενα;ο λικ σας βαζει ρε νιαμου ολα;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #69 on: June 22, 2014, 17:21:09 »
Bravo στους σφ για την κινητικοτητα στο θεμα των διαρκειας

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: June 22, 2014, 17:30:14 »
Στο θεμα των διαρκειας ειδικα ΚΑΙ των αλλων τμηματων...Θετικα τα μηνυματα...Γιατι δεν ειμαστε  ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #71 on: June 22, 2014, 21:23:34 »
Πολλά μπράβο, που κρατάνε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά, όπου οι «κυριλέδες» δεν μυρίζονται μόστρα.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: June 23, 2014, 20:15:12 »
Bravo στους σφ για την κινητικοτητα στο θεμα των διαρκειας

Στο θεμα των διαρκειας ειδικα ΚΑΙ των αλλων τμηματων...Θετικα τα μηνυματα...Γιατι δεν ειμαστε  ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλα ΠΑΟΚ.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #73 on: October 13, 2014, 16:09:57 »
Αποχώρησαν οι οπαδοί!

Αποχώρησαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας οι οπαδοί. Στόχος τους ήταν να ενημερώσουν τους επιτελείς της ΠΑΕ για την κατάσταση που επικρατεί με την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συνοπαδοί τους από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές και να εκφράσουν τα έντονα παράπονα τους στους Ηλία Γεροντίδη και Αχιλλέα Μαυρομάτη για τον τρόπο χειρισμού του θέματος και την αδράνεια που έδειξε το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το θέμα που προέκυψε θα συζητηθεί μεταξύ των επιτελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς η εξέλιξη ήταν απρόσμενη και απαιτούνται λεπτός χειρισμός και αποφάσεις. Αρχικά θα ενημερωθεί ο Ιάκωβος Αγγελίδης από τους Μαυρομάτη και Γεροντίδη και στη συνέχεια θα μεταφερθούν τα δεδομένα στον Ιβάν Σαββίδη καθώς είχε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τους οπαδούς της ομάδας σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE προ μηνών.

http://petalothuras4.blogspot.com/2014/10/blog-post_721.html
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #74 on: December 01, 2014, 11:10:50 »
Σήμερα το βράδυ θα γίνει στην Τούμπα η συνάντηση του υπευθύνου της ΠΑΕ για τους οργανωμένους οπαδούς, Γιάννη Αθανασιάδη με εκπροσώπους όλων των συνδέσμων.

Η συνάντηση θα φιλοξενηθεί στις 20:30 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας και κάθε σύνδεσμος έχει κληθεί να εκπροσωπείται από δύο μέλη του.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #75 on: September 04, 2015, 00:38:18 »
Την επόμενη Παρασκευή 11/9 στις 22.00-00.00 θα κάνει πρεμιέρα στον αέρα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Λίμπερο η εκπομπή των συνδέσμων. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή σε εβδομαδιαία βάση 22.00-00.00.
Stay tuned ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #76 on: September 04, 2015, 09:16:20 »
Μπραβο ρε μαγκες
Οργανωθειτε φετος παει δεν παει καλα η χρονια σε ΟΛΑ μας τα τμηματα να ειμαστε εκει με δυναμικη παρουσια

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: September 04, 2015, 11:09:04 »
 :headbang:

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #78 on: September 04, 2015, 15:39:31 »
Την επόμενη Παρασκευή 11/9 στις 22.00-00.00 θα κάνει πρεμιέρα στον αέρα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Λίμπερο η εκπομπή των συνδέσμων. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή σε εβδομαδιαία βάση 22.00-00.00.
Stay tuned ...
Πολυ σημαντικη κινηση.Επισης σημαντικο το οτι θα μπορει να ακουσει ο καθενας οπουδηποτε μεσω ιντερνε.Για να δουμε..
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.