«Είμαι ΠΑΟΚτσής και Νεοδημοκράτης. Δεν θα σας πω τι ψήφισα την πρώτη Κυριακή. Μπορεί να ψήφισα με βάση την ομάδα μου, μπορεί με βάση το κόμμα μου. Τώρα όμως έρχεται νέα Κυριακή εκλογών και έχω δίλημμα: σκέφτομαι να ψηφίσω με βάση το κόμμα μου. Τώρα είναι ΤΕΛΙΚΟΣ! Δεν είναι δυνατόν να αφήσω να χαθεί ο Δήμος μου, να τον κερδίσουν οι "άλλοι".»
«Είμαι ΠΑΟΚτσής και ΠΑΣΟΚτσής. Δεν θα σας πω τι ψήφισα την πρώτη Κυριακή. Μπορεί να ψήφισα με βάση την ομάδα μου, Μπορεί με βάση το κόμμα μου. Τώρα όμως έρχεται νέα Κυριακή εκλογών και έχω δίλημμα: σκέφτομαι να ψηφίσω με βάση το κόμμα μου. Τώρα είναι ΤΕΛΙΚΟΣ! Δεν είναι δυνατόν να αφήσω να χαθεί ο Δήμος μου, να τον κερδίσουν οι "άλλοι".»
«Είμαι ΠΑΟΚτσής και υποστηρίζω άλλο κόμμα, εκτός των 2 μεγάλων. Δεν θα σας πω τι ψήφισα την πρώτη Κυριακή. Τώρα όμως έρχεται νέα Κυριακή εκλογών και έχω δίλημμα: σκέφτομαι να ψηφίσω το κόμμα, που είναι πιο κοντά στο δικό μου. Τώρα είναι ΤΕΛΙΚΟΣ! Δεν είναι δυνατόν να αφήσω να χαθεί ο Δήμος μου, να τον κερδίσουν οι "άλλοι".»
Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες σκέφτονται όπως οι παραπάνω.
Κάποιοι προτίμησαν να απέχουν θεωρωντας το παιχνίδι των εκλογών στημένο. Κάποιοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή χωρίς κομματική δέσμευση, περιμένοντας την δεύτερη να ρίξουν ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Κάποιοι έριξαν την πρώτη Κυριακή «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ» Τώρα σκέφτονται να ψηφίσουν με βάση το πολιτικό/ κομματικό κριτήριο. Σκέφτονται αν πρόσφερε και τι ο νυν Δήμαρχος ή αν θα προσφέρει και τι ο ανταγωνιστής υποψήφιος Δήμαρχος. Θεωρούν πως τώρα η κατάσταση είναι «πολύ σοβαρή», δεν σηκώνει "χαλαρή ψήφο". Άλλοι πάλι πιστεύουν πως ούτε βγήκε , ούτε μπορεί να βγει κάτι θετικό για τον ΠΑΟΚ με το μαύρισμα των 2 μεγάλων κομμάτων. Θεωρούν το μαύρισμα μη-μετρήσιμο.
Όμως,
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ 2 ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Τόσο σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας όσο και σε επίπεδο τοπικής. ΤΟ
ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΜΕΝΟ-ΠΑΓΩΝΗ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΩΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΩΝ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΔ. Η ΝΔ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΜΙΞΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ. Σε άλλες ομάδες όμως (πχ βαζελος) σπεύδει να προσφέρει τις υπηρεσίες της (γήπεδο)
ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΜΕΝΟ-ΠΑΓΩΝΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΓΩΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.Το πρόβλημα που έχουμε με αυτούς τους 2 «άφραγκους μεγαλομετόχους» έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό με τον αγώνα του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Κανένα κόμμα δεν δικαιούται να πει πως δεν γνωρίζει. Έχει σταλεί από τη Συντονιστική Επιτροπή των Συνδέσμων προσωπική επιστολή στον Πρωθυπουργό. Κανένα αποτέλεσμα.
Η ομάδα μας εδώ και μήνες βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Ήδη το πλήρωσε με αποκλεισμό από το κύπελλο UEFA. Η απαξίωση της και η κατρακύλα σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται.
Σε λίγες μέρες πέφτει και η οριστική ταφόπλακα, μέσω της UEFA (αφαίρεση βαθμών) και της ΕΕΑ (κατάπτωση της εγγυητικής).
Η κυβέρνηση σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου νίπτει τας χείρας της. Όμως με περισσή αναίδεια και θράσος ετοιμάζεται να στείλει χαιρετισμούς στην επέτειο 80 χρόνων της ομάδας μας. (με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, τον Νομάρχη, τον νυν Δήμαρχο και κάνα 2 Υπουργούς)
ΠΑΟΚΤΣΗ,
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ:
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ.. ΓΙΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΠΑΟΚΤΣΗ,
Την επόμενη Κυριακή,
ψήφισε με κριτήριο τον ΠΑΟΚ, μαύρισε τους Γαλαζοπράσινους. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2. Το μήνυμα θα το πάρουν θέλουν-δεν θέλουν. Σπάσε τα κομματικά σου δεσμά, όποια κι αν είναι αυτά. Μην ψηφίσεις το κόμμα σου, όποιο κι αν είναι αυτό. Χρησιμοποίησε το όπλο που έχεις. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ! Δείξε τη δύναμη σου.
ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΣΕ ΔΗΜΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΨΗΦΙΣΕ «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ».
Τιμώρησε αυτούς που σε έφεραν σε αυτήν τη θέση και σε αγνοούν τόσο καιρό επιδεικτικά. Δείξε οτι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ. Δείξε ότι δεν ανέχεσαι άλλο την κοροϊδία. Δείξε ότι δεν είσαι ραγιάς Δείξε ότι είσαι αυτό που λες εδώ και χρόνια: Επαναστάτης.
. Ασχέτως αποτελέσματος ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ. Και οι βουλευτικές εκλογές ίσως δεν απέχουν πολύ, ετοιμάσου να κάνεις το ίδιο στο μέλλον. Κι αν δεν φτάσει ούτε το μαύρισμα στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, η επέτειος της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου είναι πολύ κοντά. Αν γονατίσουμε τώρα κάνουμε πίσω, θα καταστραφούμε. Θα συνεχίσουμε να αντιδρουμε και να πολεμάμε. Πάλι στο δρόμο θα είμαστε. Αντέχουμε και θα αντέξουμε όσο χρειαστεί. Μέχρι να νικήσουμε.
ΓΙΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.