Author Topic: Αν δεν μας σέβεστε να μας φοβάστε. Εκλογές(Δημοτικες-Νομαρχιακες) 2006 η απάντηση του λαού μας και εκλογες 2007(Βουλευτικες)  (Read 7019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Τελικά θα το θέσω προς συζήτηση το θέμα, αν και έχει ειπωθεί αλλού.
Όμως φίλε, αδερφέ, ΠΑΟΚτσή εδώ και χρόνια μιλάς για τον περήφανο λαό, λες,λες, λες, είμαστε ο καλύτερος κόσμος, είμαστε κοινωνικό φαινόμενο και διάφορα τέτοια. Αυτόν όμως τον περήφανο λαό που όλοι μας τον έχουμε ζήσει, τον έχουμε φανταστεί, είμασταν μέσα σε αυτόν, και που κάποτε σεβότανε και φοβότανε όλοι, πολιτικοί παράγοντες, Μακεδόνες και μη,τα τελευταία χρόνια τον έχουν γραμμένο με αποκορύφωμα την σφαλίαρα απο το κύπελλο ουέφα και ας είμασταν οι νόμιμοι κάτοχοι της θέσης.
Εδώ και χρόνια, έχουν εμφανιστεί οικονομικοί παράγοντες, μεσίες, θα τους έλεγα εγώ οι οποίοι τοποθετούνταν συνήθως απο πολιτικά πρόσωπα και με τις πλάτες της εκάστοτε κυβέρνησης δίνα στην ομάδα μια ανάσα και ξανά ο δικέφαλος μετά απο λίγο καιρό στα βαθειά.
Κάθε φορά πριν απο τις εκλογές όποιες και να είναι αυτές τους βλέπεις να τρέχουν σε συνδέσμους να εμφανίζονται στα γήπεδα και γενικότερα να πλευρίζουν τον μεγάλο λαό μας όπως λένε, αφού αυτός θα τους δώσει ψήφους. Πάντα όμως τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές. Και ξανά εξαφανίζονται μέχρι τις επόμενες εκλογές όπυ θα ξαναεμφανιστούν όπως τα σαλιγκάρια μετά την βροχή. Όλα αύτά βέβαια δεν αφορούν το 100% των πολιτικών προσώπων καθώς υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλα τα κόμματα μπορώ να πω.
Τόσα χρόνια είχαμε μάθει, συνηθήσει την τελευταία στιγμή να βρίσκεται λύση, δεδομένου όμως πως ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει πολιτική παρέμβαση όχι για νέο επενδυτή αλλά μια πίεση προς όλες τις πλευρές και την δικαστική ακόμα, για ξεκαθάρισμα στα οικονομικά της εταιρείας, νομίζω πως οι υπευθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν. Φαίνεται όμως πως δεν τους ενδιαφέρει πλέον ο φόβος του γίγαντα λαού, αφού και τα δύο κόμματα έχουν όπως έχει γράψει και αλλού αδερφός έχουν πάνω απο 85% οπότε σε έχουν γραμμένο. Είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός της χώρας να είναι Μακεδόνας και να εκλέγεται εδώ, ο αρμόδιος υπουργός να εκλέγεται στην Θεσσαλονίκη και να δηλώνει και ΠΑΟΚτσής και να μη γίνεται τίποτα. Να μη μιλήσω για την άλλη πλευρά η οποία έχει κιαι αυτή τις ευθύνες της και για τα σημερινά χάλια και για τα προηγούμενα.
Αδερφέ ΠΑΟΚτσή δεν με ενδιαφέρει τι θα ψηφίσεις αρκεί να μαυριστούν τα δύο κόμματα και να πάρουν το μήνυμα τους. Η καλύτερη βέβαια λύση, επειδή θα υπάρξουν και ψήφοι διαμαρτυρίας προς τα μικρά κόμματα, θα ήταν μια μαζική ψήφος στο λευκό ψηφοδέλτιο πχ να γραφτεί η λέξη ΠΑΟΚ η ένα σύνθημα το οποίο βέβαια  να γράφει την Λέξη ΠΑΟΚ.
Να είστε σίγουροι φίλοι ΠΑΟΚτσήδες πως αν υπάρξει ένα ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία που θα έχει ψηφίσει ΠΑΟΚ οι κύριοι και στα δυο κόμματα θα πάρουν το μήνυμα τους και απο εδώ και πέρα θα προσέχουν πιο πολύ αυτόν τον γίγαντα λαό και την μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδος. Εντάξει δεν είμαι και ουτοπιστής, ξέρω πως αυτό δεν πρόκειτε να γίνει σε διψήφιο ποσοστό πάντως μια μαζική ψήφος στο όνομα του ΠΑΟΚ σίγουρα θα τους ταρακουνήσει. Γιατί για αυτούς μετράει ο χάρτης της χώρας να γίνει πράσινος η μπλέ.
Επίσης αυτό το θέμα θα υπάρχει και για να τα χώνουμε σε αυτούς που μας μαυρίζουν την ψυχή και μας θυμούνται κάθε φορά που έρχονται οι εκλογές.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:20:04 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

aetopoulo

• Guest
Για αυτους ο χαρτης μπορει να μετραει εαν θα γινει πρασινος η μπλε
για μας ομως ΠΑΟΚΙΑ ειναι η μοναδικη στιγμη να τον κανουμε αυτον το χαρτη
τουλαχιστον σε ολη την Μακεδονια ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟ.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΚΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ , ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΗΧΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΑΒΟΥΖΑ.

Καντε το για το καλο της υπολοιπης Ελλαδας για το καλο το δικο σας και για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Melb4

• Guest
poious tha fovithoun;

tous 2000 pou vgikan stous dromous;;;
ton megalo lao pou den ton fovatai oute enas mikroepeiheirimatias san toun goumeno;;; 
ton anistorito Paoktsi pou den xerei kan ti simainei PAOK kai pou ton kathodigoun opou theloun;;;
ton hazo Paoktsi pou bgainei stous dromous gia to livano kai gia tous palaistinious kai ohi gia ton PAOK kai tin Makedonia;;;

O megalos to apodeiknuei me tis praxeis tou. Den menei sta logia.

Offline bozik

• Αλλαγή
οχι φοβουνται τα 50 ατομα που θα τα κανουν πουτανα στην εκθεση και στο υπουργειο ,και θα κλαψει ολη η περιοχη και δεν μπορουν να πανε με τετοιο κλιμα σε εκλογες, γιατι εγω σου λεω οτι ανακοινωνεται πορεια και συγκεντρωσης σε καθε περιοχη την ημερα των εκλογων, εγιναν ολα πουτανα,εγω απο κυβερνηση  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ τον διωξει μεχρι τις εκλογες οσο ο κοσμος του ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ-ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΜΩΣ-ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ-αυτο που φοβαμαι ειναι τις τοπικες κολοφυλαδες που ειμαι συγουρος οτι θα κανουν γυρισμα και θα στηρηξουν τον κλεφτη (ειναι πολλα τα διαρκειας που πηραν περσι-ακου να μας το λει στα ισια οτι ειναι συνεργατες του)γιατι ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Σημερα εβγαλε οτι υπηρχαν συναλαγες,μιλαει για αγαθες στην αρχη,αν δεν μασανε ας συνεχισουν να τον χτυπανε,μετα καθε εβδομαδα θα λεει και μια συναλαγη τους μαζι του, που θα σηζητιεται για εβδομαδες,αυτο το μηνυμα τους περασε αυτους σημερα.Μετα φοβαμαι τον κοσμο μας και την κριση του,γιατι σκεφτητε η ρουφιανοι τα μμε να το γυρισουν και πιος να ερθει και στα καπακια κανεις και το διπλο στο χανουμι,μετα παλι θα τρεχουμε να μαζεψουμε τον κοσμο,δηλαδη γουμενοπαγωνης μεχρι την επομενη γ.σ κερδιζουν χρονο.για μενα οροσημο η πορεια στο υπουργειο ειναι , εκει πρεπει να κλαψει ολη η περιοχη και αυτα τα ειρινικα να τα αφησουν ολη στην ακρη στο φιναλε ας μην ερθουν εκει,ο καραμανλης και η ν.δ θα προσπαθησει να τα φτιαξει το κλιμα για την εκθεση γιατι σε 10 μερες ερχεται και τον περιμενουν 10 πορειες ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ,αρα σε μια μερα οι μετοχες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ και ο γουμενοπαγωνης παρελθον.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
@ melb φίλε μου μπερδεύεις κάποια πράγματα και θα σε δικαιολογήσω και λόγω της απόστασης αλλά και της ηλικίας σου την οποία δεν ξέρω.
Λοιπόν να είσαι σίγουρος πως αν βρίσκανε έστω και 2000 ψηφοδέλτια γραμμένα με ΠΑΟΚ θα την καταλαβαίνανε πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να υπολογίσεις πως στις κινητοποιήσεις μπορεί να μη βρέθηκαν άτομα που έχουν κάποια ηλικία και πιθανόν να δουλεύαν, να είχαν οικογενειακές υποχρεώσεις, να χίλια δυο. Το θέμα της ψήφου διαμαρτυρίας είναι άλλο, δεν απαιτεί χρόνο και τρέξιμο είναι θέμα δυο λεπτών απο το δικαίωμα που θα πρέπει να ασκήσεις υποχρεωτικά.
Επίσης δέστο σαν μια κίνηση διαμαρτηρίας προς την κυβέρνηση την αντιπολίτευση και όλους αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά σου προβλήματα, αλλά για τα δικά τους και μόνο. Είπαμε υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά τώρα που έχουμε πιάσει πάτο η κινδυνεύουμε να πιάσουμε, καθώς δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, τώρα είναι η ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμα. Και να είσαι σίγουρος πως αν δεν πιάσουν τα δυο μεγάλα κόμματα τους στόχους που έχουν θέσει απο την αρχή, θα ταρακουνηθούν, θα σκεφτούν την επόμενη φορά τον τρόπο που θα σε αντιμετωπίσουν.
Πάρε παράδειγμα τον γαύρο, με νομοθετική ρύθμιση χαρίστηκαν τα χρέη του η όπως αλλιώς έγινε, το παράδειγμα του χανουμιού που του χαρίστικε το 95% των χρεών, του βάζελου που θα του χτίσουν καινούργιο γήπεδο. Πως νομίζεις πως έγιναν όλα αυτά; απο την πίεση του κόσμου φυσικά η μήπως θέλεις να σε θυμίσω την υπόθεση Ν. Γαλακτερού; αλλά τότε τον κόσμο τον φοβότανε όλοι.
Με τα χρόνια όπως χάθηκε η δυναμηκότητα του λαού μας έτσι χάθηκε και η εκτίμηση και ο φόβος απο την εκάστοτε κυβέρνηση και τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.
Μιλάς για ανιστόρητους και τα λοιπά που βγαίνουν στον δρόμο για κάθε τι παρά για τον ΠΑΟΚ, και όμως το ξανατονίζω αν και δεν ελπίζω σε μεγάλα πράγματα, πως αυτές οι εκλογές είναι η ευκαιρία να δώσουμε σε όλους ένα μάθημα να καταλάβουν ποιά είναι η δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ όχι μόνο στον νομό Θεσσαλονίκης αλλά σε όλη την περιφέρεια της Μακεδονίας και του Βορρά γενικότερα.
Για εμένα που η λέξη ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η ομάδα που βλέπω στο γήπεδο, που είναι ο τρόπος ζωής μου, που ζω μόνο για αυτή, που με πιάνει τρέλλα που ζω πλέον μακρυά, που είμαι όπως ξαναείπα πολιτικοποιημένος απο μικρό παιδί είναι η πρώτη φορά που δεν θα σκεφτώ ούτε δευτερόλεπτο τι θα ψηφίσω ''μαύρο σε αυτούς που μαυρίζουν την ζωή μας'' ''αφού κύριοι δεν σέβεστε τον ΠΑΟΚ που για εμένα είναι τρόπος ζωής δεν με ενδιαφέρετε''.
φίλε bozik έχεις δίκιο σε πολλά φοβάμαι και εγώ πως τυχόν νίκες στην αρχή θα μας ξαναφέρουν τα γελοία περιστατικά αεροδρομίων και αποθεώσεων σπρώχνωντας στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα. Όπως επίσης την απο μηχανής θεού βοήθεια ''κάποιων'' που λίγο πριν τις εκλογές θα θυμηθούν την κατάσταση της ομάδας και θα δείξουν ενδιαφέρον όπως γίνεται πάντα πριν τις εκλογές. Για αυτό το λόγο πρέπει απο τώρα να το πάρουμε απόφαση και να σκεφτούμε τι τράβήξαμε και τραβάμε τόσο καιρό ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ χωρίς την βοήθεια κανενός αφού μας έχουν όλοι γραμμένους.
Αν θέλουμε φίλε ΠΑΟΚτσή να ξανα αποκτήσουμε την εκτίμηση και τον φόβο των πολιτικών όλης της χώρας και πιο συγκεκριμένα της Μακεδονίας τότε η μόνη λύση είναι το μαύρισμα.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:21:52 by tsakalaki »

Melb4

• Guest
file tsakalaki min me dikaiologeis logo apostasis ktl. Xero ti simainei PAOK kai eho dei ton PAOK apo konta polles fores. Isos den me katalaves. Ego simfono mazi sou! Kai esei simfoneis mazi mou profanos afou milas gia ton kosmo mas TOTE kai milas gia autous pou vgainoun sta aerodromia mi gnorizontas tipota gia ton savvidi kai milas gia tous politikandes pou mas douleuoun kai kai kai...

Makari na vgei o PAOKtshs sto dromo na ton fovithoun oloi. Tha to ithela auto oso to theleis esei. Omos me auta pou ehoume kanei os tora mas fovountai LIGOTERO tora ap' oso prin kai nomizo oi perisoterrioi apo emas to katalavainoume auto. 

ps. Na 'nai kala i Beroia mas. Kai ego apo ekei eimai.
« Last Edit: August 05, 2006, 20:40:57 by Melb4 »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απο ότι φαίνεται συμφωνούμε, αλλά εγώ μιλάω για τον μόνο τρόπο που έχει ο πολίτης να τιμωρήσει τον πολιτικό, που συνεχώς τον κοροιδεύει χτυπώντας του λίγο πριν τις εκλογές την πλάτη φιλικά. Τα τελευταία χρόνια δεν μας φοβούνται, αυτό κάτι λέει, δυστυχώς ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα που τον έχουν κάνει να βλέπει αλλιώς τις καταστάσεις.
Ναι ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο, κουβαλάει λαό μεγάλο απο πίσω του, το ξέρουμε εμείς και το ξέρουν και όλοι οι άλλοι να είσαι σίγουρος. Το θέμα είναι πως πρέπει κάποιοι να το ξαναθυμηθούν γιατί το έχουν ξεχάσει και γιατί σαν εκλεγμένοι άρχοντες απο τον ψηφοφόρο του ΠΑΟΚ έχουν και υποχρεώσεις. Να μην ξαναγράψω πόσοι εκλέγονται στην Θεσσαλονίκη και εκτός αυτού, δεν τους ζήτησε και κανένας να βάλουν το χέρι στην τσέπη απλά να πιέσουν την κατάσταση, την δικαστική ας πούμε για να γίνουν επιτέλους έλεγχοι σε αυτή την κακόμοιρη εταιρεία που κάποιοι κονομήσαν χοντρά και τώρα κλαίγονται.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:22:16 by tsakalaki »

Bayern4

• Guest
δηλαδη για να καταλαβω κ εγω ο ΧΑΖΟΣ, με ποιο αποτελεσμα στις εκλογες
θεωρουμε οτι θα εχουμε απαντησει ως λαος(οπως λεει κ ο τιτλος του θεματος);;;

για να ξερω να περιμενω αυτη την απαντηση..
και να χαρω για το μεγαλειο ενος λαου ή να γελαω τους κακομοιριδες.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Φίλε μου δεν ξέρω αν είσαι ''χαζός'' όπως μας λες η το παίζεις. Δεν υπάρχει ποσοστό για να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι, ούτως η άλλως ο καθένας μας στη ζωή του ιεραρχεί τα πράγματα με διαφορετική σειρά.
Θέλω να σου πω πως για σένα η για κάποιον άλλο μπορεί το τάδε κόμμα να σημαίνει πιο πολλά απο τον ΠΑΟΚ, και να αποφασίσει να μην χαραμίσει την ψήφο του για την ομάδα, τη στιγμή κι όλας που σε πολλές απο τις μάχες δεν είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα. Επίσης να σου πω πως ο τίτλος ήταν διαφορετικός όταν άνοιξα το θέμα, αλλά επειδή δεν μπορούσα να γράψω περισσότερα το τροποποίησα έτσι.
Μιλάω σαν τσακαλάκι είναι προσωπική μου γνώμη και καλώ όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που πλέον έχουν αγανακτίσει απο την κοροιδία να αντισταθούν σε αυτές τις εκλογές. Την κίνηση αυτή δεν την υποστηρίζει κάνεις οργανωμένα ούτε σ.φ. ούτε κανείς, μακάρι να υποστηριζόταν και να γινόταν ένα τσούναμι που θα πλάκωνε αυτούς που τόσα χρόνια θάβουν τα όνειρα μας.
Όσο για την απάντηση στείλτην πρώτα και μετά να περιμένεις, εγώ έστω και μόνος θα ρίξω και στις δυο κάλπες αυτό που πρέπει. Εσύ στήριξέ τους και μετά να μπαίνεις εδώ μέσα και να κλαίγεσαι γιατί σε έχουν γραμμένο αυτοί που ψηφίζεις, γλύψε το κοκκαλάκι που θα σε πετάξουν σε λίγο καιρό όλοι αυτοί που θα ενδιαφερθούν για την ομάδα σου και να είσαι ευχαριστημένος.
Και να ξέρεις πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν χωρίς θυσίες και αγώνες, ούτε η αρρωστημένη νοοτροπία που έχει ο λαός μας σήμερα θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε πρώτα ο καθένας μας ξεχωριστά.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:22:35 by tsakalaki »

Bayern4

• Guest
αγαπητε μου φιλε,
διαβασε την αποψη μου.   τα τελευταια 30 χρονια στις εκλογες ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ παιρνουν 87%.  το εχω γραψει δεκαδες φορες κ σε αυτο κ σε ολα τα φορουμ που γραφω.  αυτο ΔΕΝ θα αλλαξει ΠΟΤΕ(λεω εγω).
γιατι;
1) ο νεοελληνας δεν ενδιαφερεται για την πολιτικη
2) ο νεοελληνας δεν ασχολειται με τον συνανθρωπο του κ για τον τοπο που ζει
3) ο νεοελληνας δεν ψηφιζει με βαση την ομαδα
4) ο νεοελληνας δεν φηφιζει με βαση τα εργα ενος κομματος
ολα αυτα μπορω να στα αναλυσω(για να μην λεω λογια του αερα ή "καραμελες")

στην ζωη οτι αξιζεις παιρνεις. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.
(και αυτο το γραφω παντου κ παντα)

ο ΠΑΟΚ, η Θεσσαλονικη, η Ελλαδα, εσυ, εγω.. στο οποιοδηποτε επαγγελμα, στον οποιοδηποτε τοπο, και και..
ολοι παιρνουν αυτο που αξιζουν.

η γκρινια κ η κλαψα ειναι για τους μιζερους κ τους κομπλεξικους. οπως πολυ σωστα σε λενε σε πολλες περιπτωσεις.
η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του λαου αυτης της χωρας ειναι ωχ-αδελφιστες.
μπορει να χρωστανε χιλιαδες ευρω σε πιστωτικες κ δανεια, αλλα μπουζουκια-διακοπες-τσιγαρα-3,5ευρω φραπε δε θα τα αποχωριστουν ΠΟΤΕ.
που κανει στην ευρωπη ο καφες 3,5 κ 4 ευρω;; μονο στην Ελλαδα.
προβατα εχεις που γουσταρουν την γκρινια.

ο ορφανος που βριζεις, θα ξαναβγει βουλευτης. εδω θα ειμαστε. οπως βγηκε ο Λιανης που μιλουσε για Σλαβομακεδονες.
ο παπαγεωργοπουλος θα γινει δημαρχος, παρα το νεφος, αλλα σου υποσχεται μια προσωρινη λυση με υποθαλλασια(καταστροφη του Θερμαικου μαζι με τον διαδρομο του αεροδρομιου- http://diadromos1028.blogspot.com/ )

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Φίλε μου, αν διαβάσεις το πρώτο μήνυμα σε αυτό το θέμα θα δεις πως συμφωνώ μαζί σου. Απλά δε θυμόμουν ποιός το είχε γράψει. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και ποιούς ψηφίζουμε τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά να είσαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα αλλάξει, και θα αλλάξει γιατί δεν θα πηγαίνει άλλο.
Συμφωνώ σε πολλά απο αυτά που λες αλλα΄δίνεις μια εικόνα του νεοέλληνα που έτσι τον μάθανε και έτσι πράττει, αυτό όμως δεν έχει σχέση με την αντίσταση που πρέπει να κάνει σε όλα αυτά που του σερβίρουν. Εγώ μιλάω για ένα μήνυμα που θα έχει αποδέκτες όλους τους πολιτικούς, που θα τους δώσει να καταλάβουν οτι πλέον ο λαός έχει ξυπνήσει.
Ποιός σου είπε πως είμαι ουτοπιστής, αν διαβάσεις καλά αυτά που έχω γράψει θα καταλάβεις πως δε μιλάω για ανατροπή αλλά για μήνυμα, ώστε να σε σέβονται απο εδώ και πέρα. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που δεν έχει μνήμη και αυτό το εκμεταλεύονται όλοι και μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Και μη νομίζεις πως αν ο Χ Ορφανός πέσει κάποιες εκατοντάδες ψηφους κάτω απο αυτά που περιμένει δεν θα θορυβηθεί.
Στο ξαναλέω δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά εγώ θα τους μαυρίσω και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ο καθένας ας πράξει αυτό που θεωρεί σωστό, εγώ έχω βαρεθεί τόσα χρόνια με κοροιδεύουνε και να μου πετάνε ένα κοκκαλάκι κάθε 4 χρόνια. Ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα είναι να προβληματιστεί ο φίλος, αδερφός ΠΑΟΚτσής και να καθήσει να σκεφτεί πριν πάει στην κάλπη πέντε πράγματα.
Αξίζει η ταλαιπωρία που βγάλαμε τόσο καιρό;
Δεν πρέπει κάποιοι να τιμωρηθούν επειδή δεν εφαρμόζονται οι νόμοι;
Για τον ΠΑΟΚ που τόσο λες οτι αγαπάς δεν αξίζει μια θυσία; που στο κάτω κάτω μπορεί να πετύχει;
Έχω σαλτάρει φίλε τόσο καιρό να διαβάζω πράγματα για αυτό που αγαπώ και να μη βγαίνει άκρη. Λέμε πως υπάρχει υπεξαίρεση απο τα ταμεία μας δεν έπρεπε να ενδιαφερθούν αυτοί που υποτίθεται πως βγαίνουν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα σου;
Τέλος πάντων εγώ προτείνω κάτι αν πετύχει θα είναι για το καλό της ομάδας, αν όχι θα είναι μια διαμαρτηρία για όλα αυτά που τραβάμε τόσα χρόνια απο όλους αυτούς, που πρώτα κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα και μετά του λαού που τους βγάζει.

Η επιλογή είναι του κάθε ΠΑΟΚτσή.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:23:08 by tsakalaki »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Φίλοι μου, οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας στη Βόρεια Ελλάδα ζούμε μέσα σε μια τρέλλα εδώ και πολύ καιρό δεχόμαστε πόλεμο ψυχολογικό απο όλα τα αθλητικά μέσα για το θέμα των μεταγγραφών και ειδικότερα του Σαλπιγγίδη. Μας ξεφτυλίζουν καθημερινά, το καλοκαίρι ο κύριος Ορφανός μας έλεγε να καταθέσουμε λεφτά στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, να αγοράσουμε διαρκείας να βοηθήσουμε για να μην χάσουμε μεγάλα περιουσιακά στοιχεία μας.
Ποιός σας είχε πει κύριε Ορφανέ οτι θα φύγει ο χοντρός απο τη διοίκηση;
Πληρώσαμε βάλαμε λεφτά όσα μπορούσε ο καθένας για να αποφύγουμε τον διασυρμό και τις φυγές παιχτών.

Και τώρα; Τώρα τι γίνεται; ο κόσμος να μη ξέρει τίποτα.
Ο κύριος υπουργός που είναι;
Ο κύριος πρωθυπουργός;
Η αντιπολίτευση με του ΠΑΟΚτσήδες πολιτικούς που τρέχανε τόσα χρόνια δήθεν για την ομάδα;
Κανείς σας δεν γνωρίζει τίποτα ζει σε άλλη πόλη; σε άλλη χώρα; Επιτρέπετε να γίνονται τέτοια οικονομικά εγκλήματα σε βάρος ενός ολόκληρου λαού;
Μπορεί να είναι καλοκαίρι, να έχετε ρίξει τον κόσμο σε λύθαργο με τα προβλήματα που έχει με την οικονομία, αλλά να θυμάστε όλοι σας
Σε λίγες μέρες ξεκινάει η έκθεση και εκεί κύριοι θα είστε αναγκασμένοι όλοι σας να έρθετε επάνω και να αφήσετε το καφεδάκι σας στην πλατεία Κολωνακίου,  θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα, τι θα πείτε σε εμάς;

Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε κύριε πρωθυπουργέ κύριε υπουργέ αθλητισμού κύριοι της αντιπολίτευσης.
Μην ξεχνάτε πως έρχονται και εκλογές σε δυο μήνες και εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα για τον μεγάλο μας καυμό.
Οταν ήταν να φάτε τον Μάκη Ψωμιάδη απο την ΑΕΚ το κάνατε σε μια βραδιά, εδώ μας έχετε γραμμένους καλά ο καιρός έχει γυρίσματα.

ΠΑΟΚτσή σε γράφουν τόσο καιρό και το έχεις πάρει χαμπάρι μη τους ξανακάνεις το χατήρι να ξαναγελάσουν στις πλάτες σου.

Δεν φοβούνται την ψήφο σου πλέον γιατί είμαστε διασπασμένοι, δεν σε σέβονται τιμώρησε τους ώστε να καταλάβουν ποιοι είναι αυτοί που τους εκλέγουν μαύρισε τους όλους γιατί αυτοί σου μαυρίζουν καθημερινά την ψυχή σου.

Ανεξάρτητα απο τη υπόθεση Σαλπιγγίδη ακόμα και αν μείνει το παιδί σε εμάς τιμώρησε τους γιατί δεν σε αφήσανε να χαρείς καλοκαίρι, δεν σε αφήσανε να δεις άσπρη μέρα, γιατί για κάποιους άλλους έχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Όλοι στην κατάληψη της Τούμπας, απο εδώ και πέρα έχει αρχίσει ένας αγώνας δίχως αύριο. Ένας αγώνας μέχρι την τελική νίκη.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΕΘ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ
« Last Edit: August 17, 2006, 23:23:25 by tsakalaki »

p@oki-92

• Guest
sta arxidia tous oi psifoi,o laos tou paok den einai enomenos kai den mporei na kanei tipota pane afta.makari na bgo pseftis alla stis ekloges tha apodixtei oti pane oi epoxes pou o laos tou paok itan o fobos kai o tromos tis poutanas tis athinas.makari na bgo pseftis

Bayern4

• Guest
πασοκ κ νδ να παρουν κατω απο 85% ????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

αυτο δεν εχει γινει 30 χρονια, τωρα θα γινει;
ουτε εκπαιδευτικοι, ουτε αγροτες, ουτε κανεις δεν εριξε το 85% του δικομματισμου,
και θα το ριξει 500 ατομα που ειναι ο λαος  του ΠΑΟΚ??
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εκτος κ αν η απαντηση θα ειναι ΠΑΣΟΚ αντι ΝΔ, δηλαδη πρασινο φοντο αντι μπλε..
ο σοσιαλισμος, ο κομμουνισμος κ η κεντροδεξια ΠΕΘΑΝΑΝ.
το χρημα κυριαρχει. οι πολιτικες ολων των κομματων ειναι ΙΔΙΕΣ σα δυο σταγονες νερο

Offline diegito4

• Αλλαγή
fisika kai o laos tou PAOK kai kanenas laos omadas den mporei na riksei mia kivernisi...einai asteio ayto..
KSERETE OMOS TI THA PEI NA DOUNE -500.000 PSIFOUS??KSERETE POSO THA PONESEI KAI THA TIN PSILIASTOUN???
SINENOXOS STIN KATANTIA TIS OMADAS OPOIOS PSIFISEI PASOK-ND APLA...
y.g:kai min akouso kanenan na leei oti allo oi omades kai allo o TOPOS MAS...(paideia,ygeia k.a) giati eidame kai ton TOPO MAS pos ton katantisane..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Κοιτα φίλε μου εγω συνειδητά τα τελευταία χρόνια ανήκω στο 15%, αν εσύ με την ειρωνία σου θέλεις να είσαι στο 85% είναι δικό σου θέμα.
Θα έπρεπε να ξέρεις οτι οι πολιτικοί όλοι γενικώς, και τα κόμματα ιδιαίτερα φοβούνται τον λαό μας που εγώ σου λέω πως δεν είναι μόνο 500 άτομα. Αν για σένα είμαστε τόσοι δικαίωμα σου να το πιστεύεις.
Αν δεν θυμάσαι την υπόθεση Γαλακτερού πάλι είναι δικαίωμα σου, τότε όμως σε φοβόταν όλοι, σε γλύφαν για αυτό και σου κάνανε καινούργιο γήπεδο στο μπάσκετ.
Κάποτε σε φοβόταν και σε τρέμανε, τώρα πια όχι και το βλέπουμε, εγώ άνοιξα το θέμα και θα σταματήσω να γράφω μέχρι και το τέλος των εκλογών.
Εγώ πιστεύω πως έστω και ένας να καταλάβει τι γίνεται με την κοροιδία που τρώμε και να τους μαυρίσει κέρδος είναι, αν και πιστεύω πως θα μπορούσε να είναι παραπάνω.
Μην ξεχνάς πως ο λαός μας πάντα ήταν αγωνιστής δεν αποτελούνταν απο πρόβατα, τύπου βάζελου η γάβρου, και δεν θα σταματήσει να αντιδρά, και στην τελική αν δεν θέλεις να αντισταθείς πήγαινε στο 85% και κάθησε μετά να λες πως πάλι σε πιάσαν κορόιδο και σου φάγαν την ψήφο.
Μιλάω προσωπικά αλλά και γενικά.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:23:54 by tsakalaki »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

North_pole

• Guest
Περιμένεις αλήθεια να γίνει κάτι μέ τις εκλογές; Περιμένεις αλήθεια να φτάσει η ώρα της κάλπης και να γίνει αληθινό το όνειρο το απατηλό; Που ζεις, στο Βόρειο Πόλο;

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Και έτσι να γίνει τελικά ΗΟΜΟ πάλι κέρδος θα έχουμε, αυτοί που πρέπει να πάρουν το μήνυμα θα το πάρουν.
Και είμαι σίγουρος πως θα τους πονέσει πολύ αν αρχίσουν να χάνουν ψήφους σε όλη τη Β. Ελλάδα, γιατί δεν είναι θέμα μόνο των Θεσσαλονικέων αλλά και των κατοίκων των άλλων ασπρόμαυρων περιοχών.
« Last Edit: August 17, 2006, 23:24:22 by tsakalaki »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Να σου πω ρε φιλαράκι, ζω στην Ελλάδα που την καταντήσανε έτσι αυτοί που την κυβερνάνε με την ανοχή και βοήθεια των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Την άποψη μου για την επιτυχία της διαμαρτηρίας την έχω γράψει πιο πάνω. Το θέμα είναι να ξυπνήσεις εσύ, εγώ ο άλλος και να καταλάβει τι γίνεται γύρω του. Να μη βγάλει μόνο την αγανάκτηση του για την πολιτική της κυβέρνησης, η για την απαξίωση της περιφέρειας, να τα συνδιάσει στο μυαλό του με αυτά που περνάει η αγαπημένη του ομάδα, αν σημαίνει κάτι για αυτόν, και να τους τιμωρήσει.
Και οχι μόνο αυτούς αλλά και τους άλλους που τώρα κρύβονται πίσω απο την κυβέρνηση.
Αν βαρίεσαι να τρέχεις για την ομάδα στείλε τουλάχιστον ένα μήνυμα σε αυτούς που σε κυβερνάνε για να ξανα αρχίσουν να μας βλέπουν με άλλο μάτι. Με το μάτι του φόβου και της απώλειας ψήφων. Ε...αν δεν μπορείς ούτε αυτο κάλα σε κάνουν και σου φυτεύουν κάτι σαν τον γούμενο, σε γράφουν στα @@ τους και πάνε παρακάτω εκεί που άλλες ομάδες ξέρουν να εκμεταλεύονται τους ψήφους τους βλ. γαύρος, χανούμι κτλ
« Last Edit: August 17, 2006, 23:24:46 by tsakalaki »