psomiadis synexeia...
otan ekleine tin kouventa tou sto mega arxise na xwnei to all time classic..
"Egw eimai enantia sto katestimeno tis athinas", kamposes fores oso pio fwnaxta mporouse.
Mono gamw ton olympiako kai paok oleo den eipe..
einai olofanero pws opou brethei kai opou sta8ei, peta trofi ston paoktsi gia na tsimpisei.
ektos apo ola auta, 2 fores, 1 simera kai 1 xthes, ton exw dei na anaferei k to onoma tou gayrou sto asxeto, fisika pali me skopo na tsitwsei to mialo kai to aisthima tou paoktsi..
kai rwtw,
ti thrasos einai auto re karntasia?
yparxei akoma kosmos pou trwei auto to paramithi??
LIGH NTROPH REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yg. An pali ton/tous psifisoume, eimaste axioi tis moiras mas.
Kala aytos einai enas fthnos laikisths, o opoios exei parei pshla ton amane kai nomizei oti einai o Mr Gamao. Shkonei to flampoyro toy Makedonomaxoy lansarontas to profil toy entimoy, tsampoyka kai amashtoy politikoy. Den 8elo na ton krino politika, mhn mas poyn pos kanoyme kai propaganda, omos mono ena 8elo na po. Perysi kai propersy poy vre8hka se diakopes se alla merh me peirazane oi ntopioi os Thessalonikea mono kai mono gia ayto to fruto poy exoyme gia Nomarxh. O typos den einai aplos grafikos -opos nomiza- einai ntroph kai stigmatizei thn polh. alloste to gegonos oti toy ta xonoyn kai oi filokyvernhtikes efhmerides pleon, deixnei to poso exei ksefygei. Tyxainei na ksero ki alla apo proto xeri (oxi radio arvyla) alla ta kratao gia ton eayto moy, eipame: na mhn kathgorh8o kai gia politikh empa8eia. Apla merika akoma mono apo PAOKtshdikhs apopshs:
1. Petoyse spontes ston Pretenderh epi 2 synexeis meres apokalontas ton "olympiakakia" gia na xtyphsei to 8ymiko ton PAOKtshdon kyrios. Mono poy o stokos den kserei, den toy ta pane kala: O pretenderhs einai full vazelos. Gia toso stoko milame. (aporhsa vevaia poy den toy apanthse o Pretenderhs)
2.Na 8ymhso sta aderfia PAOKtshdes pos otan hr8e o Ivan Savvidhs sthn Nomarxia thn Anoiksh, katey8eian phge na mas foresei fesi-synergath toy Savvidh ton aderfo tyo Dionysh Psomiadh.
3. Htan epishmos proskeklhmenos kai omilhths stho panellhnio synedrio toy super3 ston Lagkada, opoy ey8eos eipe pos einai skoylhki.
4.Skhniko poy moy eipe skoylhki filos moy o opoios einai entelos aksiopistos. Perysi sto teliko basket poy epaikse to skoylhki sto Velgio, o Psomiadhs kykloforoyse to meshmeri mesa sthn polh. To synantaei ena skoylhki me8ysmeno kai toy leei me arketa sardam-soyrokoyventes:
-Malaka Nomarxh, tsatse ton Toyrkon. -Ego tsatsos ton Toyrkon? Eisai me ta kala soy? apanthse ekplhktos o Pontios kai e8nika eyais8htos kai yperhfanos Nomarxhs mas, nomizontas oti kathgoreitai gia kati poy eipe/ekane se epipedo eksoterikhs politikhs.
-Nai re esy re malaka den ekanes toympeki otan zhthsame na paiskoyme sto palataki ton Toyrkon? eipe to skoylhki,kai o Psomiadhs xamogelontas me anakoyfish:
-Aaaa, aytoys toys Toyrkoys ennoeis...Ta symperasmata dika sas....Na ton xairomaste