Author Topic: SMS PAOK , Logariasmoi trapezwn , Epitroph sothrias , Egyitiki E.E.A. , KOSTAS Orfanos  (Read 4986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nick4

• Guest
 jmjyiannis
 aetos2kefalos
 ive4

AYTO POU GRAFW ... TO GRAFW GIA TON PAOKTSH
POU 8ELEI NA VOH8HSEI OYSIASTIKA

AYTO POU ME TRELAINEI, ... einai oti panw
ston ROMANTISMO kai thn TRELA TOY PAOKTSH
"PALI"  KAPOIOI 8A OIKONOMISOUN.

(ALH8EIA giati den egine mia OYSIASTIKH protash/symfwnia
wste to SMS na apoferei perissotera ston PAOK kai ligotera sthn etaireia?)

Pio panw kapoioi grafoun, ... oti aytos einai enas tropos na METRHSOUME
TIS DYNAMEIS MAS.    pws? ME TA SMS twn gayrwn kai loipwn allo8rhskwn?

GIA MENA AYTO LEGETAI KATANTIA-KOROIDIA.
KAI TONIZW

"GIA MENA POU MPORW NA PARW DIARKEIAS ...'H ...
... NA KATA8ESW XRHMATA SE LOGARIASMO".

p.s. DEN eimai ENANTIA sta sms, ...
      EIMAI ENANTIA sthn symfwnia, me thn etaireia pou kapoioi
      GIA MIA AKOMH FORA ekanan SAN ERASITEXNES.

Sthn TELIKH, ... OPWS MPOREI O KA8ENAS, ... na voh8hsei AN ONTWS 8ELEI
voh8aei.

FILIA
Zorro4

ive4

• Guest
Ζορρο4, ακόμα και στις ροζ γραμμές το 66% των εσόδων πάνε σε ΟΤΕ και εταιρεία. Τα 50 λεπτά από κάθε sms είναι οκ σε τέτοιου τύπου βοήθεια. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να βάζανε λεφτά, ή μακάρι να τα δίναμε στο χέρι στον Ζαγοράκη και τους άλλους παίχτες χωρίς μεσολαβητές.

SVARTSI

• Guest
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ...     

:cwm23:                   :devil:             :nekrokefalh:               :daxtylo:

jmjyiannis

• Guest
Νικο, ο καθε ενας μπορει να βοηθησει οσο και οπως το κρινει. Δεν υπαρχει περιπτωση να μη τρωγανε ενδιαμεσοι παλι για να βοηθησουμε την ομαδα. Οπωε και ειπε και ενα παιδι πιο πανω.... ο σκοπος ηταν να μη βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση.

lkffpm

• Guest
Αγγλία και Γερμανία τα κινητά σας στο χέρι!!!
Ύστερα από Ελλάδα και Κύπρο ήρθε η σειρά σας!

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΡΑΟΚ  (προσοχή, δεν δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες) ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟ  81750 Χρέωση  2.49EUR/sms

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΡΑΟΚ (προσοχή, δεν δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες) ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟ  80160 Χρέωση  1,50 λιρα/sms

Mε ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς,

Λέσχη Κυπρίων Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας
http://www.paokworld.gr

Offline Suicidal

• Βασικός
2,49 ?

yparxoun infos poia etairia einai ayth ?
kai posa pane ston PAOK ka8ara ? (kai pws...)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

lkffpm

• Guest
Και λίγο "μαζεμένα":

ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ:
ΠΑΟΚ και αποστολή στο 4526 (χρέωση 1,19ευρώ)

ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ:
ΠΑΟΚ και αποστολή στο 7100 (χρέωση 1λίρα)

ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
PAOK και αποστολή στο 81750 (χρέωση  2.49ευρώ)

AΠΟ ΑΓΓΛΙΑ:
PAOK και αποστολή στο 80160 (χρέωση  1,50 λίρα)

ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα μηνύματα από Γερμανία και Αγγλία θα πρέπει να έχουν γράψει PAOK και όχι ΠΑΟΚ.
Δεν αναγνωρίζονται οι Ελληνικοί χαρακτήρες
« Last Edit: June 28, 2006, 16:23:13 by lkffpm »

lkffpm

• Guest
2,49 ?

yparxoun infos poia etairia einai ayth ?
kai posa pane ston PAOK ka8ara ? (kai pws...)

Billypoglwsie, η Λέσχη μας είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την PAOK Telephony που συνεργάζεται με την Arx.net που είναι υπεύθυνη για τα SMS του ΠΑΟΚ. Περισσότερες πληροφορίες στο email του κ.Αλεφασίδη που μας ενημερώνει εμάς: dalefasidis@paoktelephony.gr

lkffpm

• Guest
Κίνηση μηνυμάτων στην Ελλάδα:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ SMS ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 000 SMS

Μήπως θα πρέπει να γίνει κάτι???....

trelammenos

• Guest
Service Center Düsseldorf

Bismarckstraße 95
40210 Düsseldorf
Herr Giannakoudis
Telefon 02 11 / 1 66 84-0
Fax 02 11 / 36 47 25

Postfach 10 19 21
40010 Düsseldorf
BLZ : 300 208 00

Service Center Frankfurt
Bockenheimer Landstrasse 59
60325 Frankfurt/Main
Herr Nassikas
Telefon 069 / 27 10 07-0
Fax 069 / 27 10 07-126

Postfach 16 03 23
60066 Frankfurt/Main
BLZ : 502 208 00

Service Center München
Schwanthaler Straße 10
80336 München
Herr Orfanidis
Telefon 089 / 5 51 92-0
Fax 089 / 5 51 92-40

Postfach 20 09 23
80009 München
BLZ : 701 208 00

Point of Sales Nürnberg
Am Plärrer 6
90429 Nürnberg
Frau Fillipou
Telefon 0 911 / 27 21 65-0
Fax 09 11 / 26 98 56

Postfach 81 03 05
90428 Nürnberg
BLZ : 760 208 00

nurnberg
am Plärrer 6
90429 Nürnberg
kiria fillipou
tel:0911/272165-0

Monaxo
schwanthaler str 10
80336 München
kurios Orfanidis
tel: 089/55192-0

Frankfurt
bockenheimer landstrasse 59
60325 Frankfurt
kurios Nassikas
tel:069271007-0

Düsseldorf
Bismarkstrasse 95
40210 Düsseldorf
kirios giannakoudis
0211/16684-0

ta katastimata tis emporikis stin germania
Χώρα: Sweden, Πόλη: STOCKHOLM, Τράπεζα: National Bank of Greece SA

ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
STOCKHOLM REPRESENTATIVE OFFICE (533) Birger Jarlsgatan 34, 11429 Stockholm NBG Representative Office 00468-6114863
*****************************************************************************************************
Χώρα: Canada, Πόλη: MONTREAL, Τράπεζα: NATIONAL BANK OF GREECE CANADA

Administration 1170 Place du Frere Andre, MONTREAL QUE. H3Β 3C6,CANADA Administration 001514-9541522
*******************************************************************************************
Χώρα: Canada, Πόλη: ONTARIO, Τράπεζα: NATIONAL BANK OF GREECE CANADA

Hamilton Branch (02) 880 Upper Wentworth Street, Unit 12 (Mountain Walk Shopping Centre), Hamilton, Ontario L9A 5H2 Subsidiary Bank Branch 001905-3180031
Mississauga Branch (09) 4559 Hurontario Street, Mississauga, Ontario L4Z 3L9 Subsidiary Bank Branch 001905-7120404
Scarborough Branch (0Cool 2290 Lawrence Avenue East, Scarborough, Ontario M1P 2P9 Subsidiary Bank Branch 001416-7516500
Toronto Branh (04) 661, Danforth Avenue, Toronto, Ontario M4J 1L2 Subsidiary Bank Branch 001416-4617541
***************************************************************************************************

apo 2 palikaria tou forum metropolis gia osa ÐÁÏÊôóÜêéá einai sto ekswteriko.
parte thlefwno kai synenoitheite

lkffpm

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=10EBA488B576B5C8D5C88F128990ABD2?newsCode=20060626083509968

έχει τα στοιχεία και από τις 3 τράπεζες για τα εμβάσματα

Offline bozik

• Αλλαγή

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ SMS ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 000 SMS

ΝΑΙ να σταματησουν τα SMS γιατι ξεφτιλιζομασται χωρις ουσια....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

SVARTSI

• Guest
me kana dio xiliarika
gamame tis poutanes
kai otan den exoume lefta
ton arianon tis manes

tora pou den exoume lefta kai ta dwsame gia tin paokara terma oi poutanes, voleuteite oloi me twn arianwn tis manes....

athanasios

• Guest
kseri kanis poso eftase to poso stis trapezes pou mazeftike??

athanasios

• Guest
ante pame sms oli mazi na ta pame stis 40.000

ke oli diarkias

nick4

• Guest
TRELAMENE EISAI OLA TA LEFTA

me kana dio xiliarika
gamame tis poutanes
kai otan den exoume lefta
ton arianon tis manes

tora pou den exoume lefta kai ta dwsame gia tin paokara terma oi poutanes, voleuteite oloi me twn arianwn tis manes....

:extralaugh:

aetopoulo

• Guest

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΝΑΙ να σταματησουν τα SMS γιατι ξεφτιλιζομασται χωρις ουσια....
[/size][/b]isos gia sena na einai kseftila,isos gia mena na min einai i idaniki lusi giati den ta karponete ola o PAOK.

TA 15.000 omos einai misthoi kapion upaloilon tou gipedou pou perimenoun mana eksouranou na paroun ta lefta tous
gia na epiviosoun mis kai exoun na plirothoun mines oloklirous.Kai mono gia auto ena megalo bravo se osous filotimithikan na steiloun

ive4

• Guest
PAME RE ME OLOUS TOUS TROPOUS KAI SMS KAI KATATHESIS KAI DIARKIAS OPOS MPOREI O KA8ENAS!

North_pole

• Guest
Θεωρώντας ότι μπορεί να έχουν  δίκαιο αυτοί που λένε ότι είναι κρίμα να μην πηγαίνουν όλα τα λεφτά από τα sms στον ΠΑΟΚ, λέω ότι τα sms είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε πόσοι είμαστε. Αν είμαστε μόνο 30.000 και όχι 300.000 τότε ίσως δεν έχει σημασία να διαφημίζουμε το λαό μας. Δείτε το sms έστω σαν δημοψήφισμα του ποιός είναι ΠΑΟΚτσής και ποιός όχι. Δεν λέω να στείλουμε όλοι από 100 sms, όμως ας προσπαθήσουμε να πείσουμε αυτούς τους ΠΑΟΚτσήδες που δεν πολυασχολούνται για τον Α ή Β λόγο να κάνουν με τον τρόπο αυτό μια δήλωση ότι ο ΠΑΟΚ έχει λαό, είναι γωνιακό μαγαζί, έχει ψήφους, έχει δύναμη και μπορεί αν χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσει. Συνήθως η απειλή είναι καλύτερο όπλο από την πραγματοποίησή της. Δεν χρειάζεται να προχωράμε σε κινήσεις τις πιο πολλές φορές. Οι απειλές μας μπορεί και πρέπει να είναι πιο πειστικές.

lkffpm

• Guest
έλαβα ένα mail που με ρωτούσε αν δουλεύω στην εταιρία που παίρνει τα sms...

βασικά ψάχνω δουλειά (δεν δούλευα ποτέ στον ΠΑΟΚ ούτε Τούμπα μεριά ;) ) οπότε ο φίλος που το έστειλε, ας μου βρει καμιά δουλειά αν θέλει ;)

Έχω να κάνω μια πρόταση. Συμφωνώ με όσα λέει ο North_Pole

Διαβάζω στα ΣΠΟΡ όχι στα sms
Διαβάζω στο Metrospot ναι στα sms

Μπερδέυτηκα!

Εγώ, το διαρκείας μου το πήρα. Λεφτά για κατάθεση δεν μου φθάνουν. Φοιτητής είμαι που τώρα τέλος του μήνα γυρνώ Κύπρο. Έδωσα τα 127,50 για την 4 και έστειλα και καμιά 50αριά sms από το κινητό μου

Όλοι εσείς από Ελλάδα και από όλο το κόσμο διαρκείας πήρατε? Θα μου πείτε δεν ξέρετε αν θα παίξουμε Α ή Δ εθνική... Εχετε δίκιο θα πω. Αλλά ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι θα αποφασίσετε ΠΟΥ θα παίξουμε! Αν θα παίζουμε με το σκουλίκι στη Τούμπα και θα έχει μια βδομάδα νταλαβέρι στο ραδιόφωνο και στα ΜΜΕ ή θα παίζουμε στο γήπεδο του Αγ.Παύλου με τον ΠΑΟΔ (εκεί δίπλα μένω...)

Συγγνώμη αλλά αντέχετε έστω τη καζούρα που θα φάμε? (από σκουλίκι κλπ) Και εντάξει, δεν θέλετε διαρκείας στη εν λόγω διοίκηση (συγνώμη δεν έχουμε) λεφτά στον Κατσαρή εννοώ... Ε αυτόν έχουμε! Όταν φώναζαν γραφτείτε στον ερασιτέχνη κλπ εσείς που είσασταν? Όπου και εγώ, στον ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ! Και; Είδαμε! Ούτε Χρυσός Δικέφαλος, ούτε Μέτωπο αλλά Κατσαρής και... Αθάνατοι!

Ε αυτόν έχουμε! Και να δεν τον πάτε αυτόν, θέλω να πιστεύω πως όλοι έχουμε την ίδια αγάπη στον ΠΑΟΚ! Κανείς δεν θέλει το κακό του! Ρε πέρυσι το καλοκαίρι θυμάμε να ακούω Πετρουλάκη και να λέει πως πήρε εντολή η ADIDAS να φτιάξει το... "7" γιατί ερχόταν ο Ζαγοράκης! Θυμάμε που πήγαινα με ένα ΠΑΟΚτσίδηκο λεωφορίο στο αεροδρόμιο και ήταν δύο Κινέζοι που νόμιζαν πως πήραμε κύπελο!

Α ρε καημένοι... Άλλοι γκρινιάζεται για Κατσαρή, για Σαββίδη, για Καμπάνη... Αν είχα λεφτά θα έβγαινα και θα έλεγα θέλω και εγώ ΠΑΟΚ και θα γινόμουν διάσημος! Δώσανε τίποτα? Καλό το Μέτωπο με τις προτάσεις και ο Χρυσός δικέφαλος αλλά ΔΕΝ γίνετε ρε σεις με τον Κατσαρή! Αυτόν έχουμε, τώρα τι κάνουμε?

Δώσανε λογαριασμούς, όσοι έχουν δώσανε
Δώσανε διαρκείας 500 πήραμε (που είναι οι υπόλοιποι οεο?)
Δώσανε SMS σε 4 χώρες.

Αύριο θα ζητήσω από την εταιρία να μου πει πόσα έχει στείλει η κάθε μια να σας ενημερώσω

αλλά...

30.000????

Ρε ξέρετε πόσοι είμαστε? Λέμε πως είμαστε η 2η λαοφιλέστερη ομάδα και έχουμε μόνο 30.000 sms??
Αν δεν πιάσουμε 6ψήφιο νούμερο, εγώ το θεωρώ αποτυχία!

Βγαίνω με φίλους, φίλες και λέω, δώσε να στείλω ένα μήνυμα γιατί δεν έχω κάρτα και στέλνω για τον ΠΑΟΚ...
Βάζω κάρτα και στέλνω στον ΠΑΟΚ τα μισά...
Στέλνω mail σε φίλους και γνωστούς και ζητώ να μην ψηφίσουν σε fame story αλλά να στείλουν για τον ΠΑΟΚ...

Ναι ρε πούστη μου, μπορεί να πάρουμε τα μισά αλλά δεν είμαστε 30.000!! Εδώ όσοι έχουμε στείλει, έχουμε στείλει παραπάνω από ένα!
Και αυτοί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να προσθέσουν και τα νούμερα από Κύπρο, Γερμανία και Αγγλία???

Εμείς τρέχουμε για να μάθουμε και να ενημερώσουμε τα ΠΑΟΚια παντού!
Κάτι Coca cola, Amstel κλπ με διαγωνισμούς περισσότερα sms μαζέυουν (για να μην πω fame story...)

Τους μόνους που άκουσα να λένε μην στείλετε στην εκπομπή μας μήνυμα, στείλτε για τον ΠΑΟΚ ήταν οι Ultras!
Και εντάξει, δέχομαι πως ΔΕΝ το ξέρει ο κόσμος!

Τα τηλεοπτικά κανάλια της Β.Ε. δεν μπορούν να κάνουν ένα σποτάκι? Όχι μόνο για τα SMS αλλά και για τα διαρκείας! Πέρυσι είχε! Δεν μπορεί ένα TV100, ένα Ωμεγα, μια ΕΤ3 και όποιο άλλο υπάρχει να παίζει ένα σποτάκι?

Ναι, δεν αγοράζει ο κόσμος όλος εφημερίδες και δεν ακούει ραδιόφωνα! Ο σπιτονυκοκοίρης μου, ΠΑΟΚτσής και αυτός μαθαίνει από μένα τι τρέχει γιατί μόνο τηλεόραση βλέπει... Τον είπα να στείλει  SMS και μου έδωσε το κινητό του γιατί δεν ξέρει...

Βγάλτε ένα γ@μ... 090 να παίρνουμε να χρεωνόμαστε 2,3 ή και 5 ευρώ αλλά να πηγαίνουν περισσότερα από 50λεπτά στον ΠΑΟΚ.. Να παίρνουμε και να ακούμε έστω και τραγούδια για τον ΠΑΟΚ!!

Και αυτοί στο επίσημο site ας βάλουν και ένα PAYPAL!!!
Πήγε γνωστός μου να κανει κατάθεση και με τόσο κόσμο που είχε έφυγε! Με paypal βολεύει και το εξωτερικό...

Συγνώμη για το μεγάλο mail αλλά αγανάκτισα...