έλαβα ένα mail που με ρωτούσε αν δουλεύω στην εταιρία που παίρνει τα sms...
βασικά ψάχνω δουλειά (δεν δούλευα ποτέ στον ΠΑΟΚ ούτε Τούμπα μεριά

) οπότε ο φίλος που το έστειλε, ας μου βρει καμιά δουλειά αν θέλει

Έχω να κάνω μια πρόταση. Συμφωνώ με όσα λέει ο North_Pole
Διαβάζω στα ΣΠΟΡ όχι στα sms
Διαβάζω στο Metrospot ναι στα sms
Μπερδέυτηκα!
Εγώ, το διαρκείας μου το πήρα. Λεφτά για κατάθεση δεν μου φθάνουν. Φοιτητής είμαι που τώρα τέλος του μήνα γυρνώ Κύπρο. Έδωσα τα 127,50 για την 4 και έστειλα και καμιά 50αριά sms από το κινητό μου
Όλοι εσείς από Ελλάδα και από όλο το κόσμο διαρκείας πήρατε? Θα μου πείτε δεν ξέρετε αν θα παίξουμε Α ή Δ εθνική... Εχετε δίκιο θα πω. Αλλά ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι θα αποφασίσετε ΠΟΥ θα παίξουμε! Αν θα παίζουμε με το σκουλίκι στη Τούμπα και θα έχει μια βδομάδα νταλαβέρι στο ραδιόφωνο και στα ΜΜΕ ή θα παίζουμε στο γήπεδο του Αγ.Παύλου με τον ΠΑΟΔ (εκεί δίπλα μένω...)
Συγγνώμη αλλά αντέχετε έστω τη καζούρα που θα φάμε? (από σκουλίκι κλπ) Και εντάξει, δεν θέλετε διαρκείας στη εν λόγω διοίκηση (συγνώμη δεν έχουμε) λεφτά στον Κατσαρή εννοώ... Ε αυτόν έχουμε! Όταν φώναζαν γραφτείτε στον ερασιτέχνη κλπ εσείς που είσασταν? Όπου και εγώ, στον ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ! Και; Είδαμε! Ούτε Χρυσός Δικέφαλος, ούτε Μέτωπο αλλά Κατσαρής και... Αθάνατοι!
Ε αυτόν έχουμε! Και να δεν τον πάτε αυτόν, θέλω να πιστεύω πως όλοι έχουμε την ίδια αγάπη στον ΠΑΟΚ! Κανείς δεν θέλει το κακό του! Ρε πέρυσι το καλοκαίρι θυμάμε να ακούω Πετρουλάκη και να λέει πως πήρε εντολή η ADIDAS να φτιάξει το... "7" γιατί ερχόταν ο Ζαγοράκης! Θυμάμε που πήγαινα με ένα ΠΑΟΚτσίδηκο λεωφορίο στο αεροδρόμιο και ήταν δύο Κινέζοι που νόμιζαν πως πήραμε κύπελο!
Α ρε καημένοι... Άλλοι γκρινιάζεται για Κατσαρή, για Σαββίδη, για Καμπάνη... Αν είχα λεφτά θα έβγαινα και θα έλεγα θέλω και εγώ ΠΑΟΚ και θα γινόμουν διάσημος! Δώσανε τίποτα? Καλό το Μέτωπο με τις προτάσεις και ο Χρυσός δικέφαλος αλλά ΔΕΝ γίνετε ρε σεις με τον Κατσαρή! Αυτόν έχουμε, τώρα τι κάνουμε?
Δώσανε λογαριασμούς, όσοι έχουν δώσανε
Δώσανε διαρκείας 500 πήραμε (που είναι οι υπόλοιποι οεο?)
Δώσανε SMS σε 4 χώρες.
Αύριο θα ζητήσω από την εταιρία να μου πει πόσα έχει στείλει η κάθε μια να σας ενημερώσω
αλλά...
30.000?

Ρε ξέρετε πόσοι είμαστε? Λέμε πως είμαστε η 2η λαοφιλέστερη ομάδα και έχουμε μόνο 30.000 sms??
Αν δεν πιάσουμε 6ψήφιο νούμερο, εγώ το θεωρώ αποτυχία!
Βγαίνω με φίλους, φίλες και λέω, δώσε να στείλω ένα μήνυμα γιατί δεν έχω κάρτα και στέλνω για τον ΠΑΟΚ...
Βάζω κάρτα και στέλνω στον ΠΑΟΚ τα μισά...
Στέλνω mail σε φίλους και γνωστούς και ζητώ να μην ψηφίσουν σε fame story αλλά να στείλουν για τον ΠΑΟΚ...
Ναι ρε πούστη μου, μπορεί να πάρουμε τα μισά αλλά δεν είμαστε 30.000!! Εδώ όσοι έχουμε στείλει, έχουμε στείλει παραπάνω από ένα!
Και αυτοί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να προσθέσουν και τα νούμερα από Κύπρο, Γερμανία και Αγγλία???
Εμείς τρέχουμε για να μάθουμε και να ενημερώσουμε τα ΠΑΟΚια παντού!
Κάτι Coca cola, Amstel κλπ με διαγωνισμούς περισσότερα sms μαζέυουν (για να μην πω fame story...)
Τους μόνους που άκουσα να λένε μην στείλετε στην εκπομπή μας μήνυμα, στείλτε για τον ΠΑΟΚ ήταν οι Ultras!
Και εντάξει, δέχομαι πως ΔΕΝ το ξέρει ο κόσμος!
Τα τηλεοπτικά κανάλια της Β.Ε. δεν μπορούν να κάνουν ένα σποτάκι? Όχι μόνο για τα SMS αλλά και για τα διαρκείας! Πέρυσι είχε! Δεν μπορεί ένα TV100, ένα Ωμεγα, μια ΕΤ3 και όποιο άλλο υπάρχει να παίζει ένα σποτάκι?
Ναι, δεν αγοράζει ο κόσμος όλος εφημερίδες και δεν ακούει ραδιόφωνα! Ο σπιτονυκοκοίρης μου, ΠΑΟΚτσής και αυτός μαθαίνει από μένα τι τρέχει γιατί μόνο τηλεόραση βλέπει... Τον είπα να στείλει SMS και μου έδωσε το κινητό του γιατί δεν ξέρει...
Βγάλτε ένα γ@μ... 090 να παίρνουμε να χρεωνόμαστε 2,3 ή και 5 ευρώ αλλά να πηγαίνουν περισσότερα από 50λεπτά στον ΠΑΟΚ.. Να παίρνουμε και να ακούμε έστω και τραγούδια για τον ΠΑΟΚ!!
Και αυτοί στο επίσημο site ας βάλουν και ένα PAYPAL!!!
Πήγε γνωστός μου να κανει κατάθεση και με τόσο κόσμο που είχε έφυγε! Με paypal βολεύει και το εξωτερικό...
Συγνώμη για το μεγάλο mail αλλά αγανάκτισα...