Author Topic: Γιώτης Εγκωμίτης  (Read 3263 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Γιώτης Εγκωμίτης
« Reply #40 on: October 13, 2009, 14:44:03 »
Να σαι πάντα καλά Γιώτη!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #41 on: October 13, 2009, 14:50:13 »
ΓΙΩΤΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Οτι και να πεις για το ηθος και την αξια αυτου του παιχτη ειναι λιγο!

Στις καραβιες Κυπριων που περασαν απο τον ΠΑΟΚ ηταν μακραν ο καλυτερος και πολυτιμοτερος... μακαρι να τον δουμε μια μερα και απο ενα αλλο ποστο στην ομαδα μας!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #42 on: October 14, 2009, 00:00:34 »
Μπράβο ρε Γιώτη. Δεν ξέρω αν θα τον αξιοποιήσει η ΠΑΕ, αλλά οφείλει να τον τιμήσει. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει. Για πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας. Άξιος που φόρεσες αυτή τη φανέλα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #43 on: October 14, 2009, 10:11:47 »
Παικταρας και Παλικαρος ο Γιωτης,νομιζω απο τους πιο αγαπητους παικτες που περσαν απο τον ΠΑΟΚ τελευταια 15 χρονια.
 Πιστευω ειναι θεμα χρονου η αξιοποιηση του απο τον ΠΑΟΚ.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #44 on: October 14, 2009, 10:46:14 »
η παε θα τον τιμησει;

Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί  ;D

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #45 on: October 15, 2009, 11:59:23 »
18 Οκτωβρίου 2009: Το "αντίο" του Γιώτη Εγκωμίτη

Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. Κύπρου θεωρεί υποχρέωσή του να παρευρεθεί στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και πιστού στρατιώτη της ασπρόμαυρης ιδέας, Γιώτη Εγκωμίτη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη  Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Δασάκι της Άχνας, από εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του. Καλούμε όλους τους παοκτσήδες της μεγαλονήσου να μας συναντήσουν στην κερκίδα για να φωνάξουμε όλοι μαζί  "ΓΙΩΤΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ" και να τον ευχαριστήσουμε εμπράκτως για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο.

http://paok-cyprus.com/

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #46 on: October 16, 2009, 20:00:31 »
http://www.libero.fm/details.asp?id=6180

«Αισθάνομαι ΠΑΟΚτσης»

[16 Οκτ 2009 1:27μμ]

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης που την Κυριακή δίνει τον τελευταίο του αγώνα και «κρεμάει» τα παπούτσια του, ο Κύπριος άσσος λέει το «αντίο» μετά από 20 χρόνια στα γήπεδα και αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει στην συνέχεια καριέρα προπονητή, τόνισε επίσης ότι αισθάνεται ΠΑΟΚτσης και θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που φόρεσε την φανέλα της ομάδας

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Γιώτης Εγκωμίτης, που την Κυριακή θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του και τόνισε για αυτό :
«Την Κυριακή δίνω το τελευταίο μου παιχνίδι ως παίκτης και νοιώθω κάπως περίεργα για αυτό μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Κάθε αρχή όμως έχει και τέλος, είμαι πάντως πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου. Θα γίνει ένας αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την Ανόρθωση, είναι 2 ομάδες που έχω αγωνιστεί και δέθηκα, λείπει βέβαια ο ΠΑΟΚ καθώς έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που δέχθηκαν να με τιμήσουν αυτή την στιγμή που αποχωρώ μετά από 20 χρόνια στα γήπεδα»
Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, ο Γιώτης Εγκωμίτης ανέφερε :
«Στον ΠΑΟΚ είχα έρθει με φιλοδοξίες και νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα προσφέρει περισσότερα αν δεν είχα τους τραυματισμούς. Θέλω όμως να ξέρει ο κόσμος ότι πάντα έδινα ότι καλύτερο είχα για την ομάδα όταν αγωνιζόμουν. Ένοιωθα απίστευτη χαρά όταν η ομάδα κέρδιζε ή κατακτούσε τίτλους. Αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ, κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε τέτοια ομάδα, με ανεπανάληπτο κόσμο και τεράστια ιστορία, αισθάνομαι και είμαι ΠΑΟΚτσης»
Ερωτηθείς για την καλύτερη στιγμή του στην ομάδα, είπε :
«Σίγουρα κορυφαία στιγμή ήταν ο τελικός με τον Ολυμπιακό, η ομάδα είχε παίξει πολύ καλά εκείνη την μέρα και πήραμε τίτλο μετά από πολλά χρόνια, ήταν απίστευτες στιγμές, αξέχαστες»
Συνεχίζοντας, ο Γιώτης Εγκωμίτης τόνισε επίσης :
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι την Κυριακή αλλά θα έχει φίλους της ομάδας, έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μου και είπαν ότι θα έρθουν. Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το φοβερό, κι εγώ βέβαια παρακοουθώ την πορεία της ομάδας στενά αλλά μέχρι τώρα αγωνιζόμουν κανονικά και δεν είχα μπορέσει να έρθω στο γήπεδο αλλά τώρα που σταματώ, θα έρθω κάποια στιγμή για να δω ζωντανά ένα παιχνίδι της ομάδας. Ο κόσμος δεν με ξεχνά και με εκτιμά πολύ, αυτό είναι ότι καλύτερο για μένα»
Κλείνοντας, ο Κύπριος άσσος ανέφερε :
«Δεν θα μείνω μακριά από το ποδόσφαιρο τώρα που σταματώ, θα παρακολουθήσω κάτι σεμινάρια προπονητικής που γίνονται εδώ στην Κύπρο από την Uefa, δήλωσα ήδη συμμετοχή»
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MetroStar

• Guest
« Reply #47 on: October 18, 2009, 14:24:14 »

Σήμερα που δίνει τον τελευταίο του αγώνα στο Δασάκι πρέπει όπωσδήποτε να πάνε ΠΑΟΚτσήδες απ την Κύπρο και να έχουνε ένα πανί γι αυτόν κάτι να του δείξουμε όλοι την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ. Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά.

MetroStar

• Guest
« Reply #48 on: October 18, 2009, 21:16:33 »

Ôï áíôßï åíüò ìåãÜëïõ

Ôï æåóôü ÷åéñïêñüôçìá 1300 ößëùí ôïõ Åèíéêïý êáé ôçò Áíüñèùóçò, Þôáí ç ìåãáëýôåñç ôéìÞ ãéá ôïí Ãéþôç Åãêùìßôç, ï ïðïßïò óÞìåñá áðï÷áéñÝôçóå ôçí åíåñãü äñÜóç óå öéëéêÞ óõíÜíôçóç áíÜìåóá óôéò äýï ïìÜäåò. Ôï 1-1 ìå ôï ïðïßï åîÞëèáí éóüðáëåò, åíäéáöÝñåé êõñßùò ôïõò ðñïðïíçôÝò ôùí äýï ïìÜäùí. Ç ðïäïóöáéñéêÞ Êýðñïò, ôßìçóå óÞìåñá Ýíá óðÜíéï êüóìçìá ôùí ãçðÝäùí, Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ ðïõ Ýêáíå ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, ðéï üìïñöï ôï Üèëçìá óôç ÷þñá ìáò. ÓÞìåñá (ÊõñéáêÞ) áãùíßóôçêå ãéá 20 ëåðôÜ, äÝêá ìå ôç ìßá êáé äÝêá ìå ôçí Üëëç ôïõ áãÜðç, ðñïôïý ðÜñåé ôçí Üãïõóá ãéá ôåëåõôáßá öïñÜ ãéá ôá áðïäõôÞñéá, áöïý Ýãéíå áíôéêåßìåíï èåñìþí åêäçëþóåùí. Ãéá ôçí éóôïñßá, ï Åèíéêüò ðñïçãÞèçêå ìå ôïí ÐïãéáôæÞ óôï 37’ êáé ç Áíüñèùóç éóïöÜñéóå ìå êåöáëéÜ ôïõ Ôñáúáíïý ÄÝëëá.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #49 on: October 19, 2009, 13:59:42 »
Στο γήπεδο βρέθηκαν και αδέρφια μας που σήκωσαν πανί και φώναξαν "Γιώτη ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα". Γεια σου ρε Γιώτη παιχταρά!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

MetroStar

• Guest
« Reply #50 on: October 19, 2009, 14:00:43 »
Μπράβο ρε παλικάρια. Ειλικρινά μπράβο. Χάρηκα πολύ με αυτό που άκουσα. Αυτός είναι ο λαός του ΠΑΟΚ...

zagorakis

• Guest
« Reply #51 on: October 19, 2009, 15:08:13 »
Åãêùìßôçò: «ÊñáôÜù óôçí øõ÷Þ ìïõ ôá Ýîé ÷ñüíéá óôïí ÐÁÏÊ»

Ï Ãéþôçò Åãêùìßôçò áðï÷áéñÝôçóå ÷èåò ôá ãÞðåäá êáèþò êñÝìáóå ïñéóôéêÜ ôá ðïäïóöáéñéêÜ ôïõ ðáðïýôóéá óôá 37 ôïõ ÷ñüíéá. Ï Êýðñéïò ðïäïóöáéñéóôÞò áãùíßóôçêå ôüóï ìå ôçí öáíÝëá ôçò Áíüñèùóçò üóï êáé ìå áõôÞ ôïõ Åèíéêïý ¢÷íáò óå öéëéêü ðïõ Ýãéíå ðñïò ôéìÞ ôïõ åíþ ìßëçóå óôï «Áèëçôéêü Metropolis» êáé óôçí åêðïìðÞ «Ýíá – äýï» ãéá ôï ãåãïíüò áõôü. «¹ôáí ìßá ðïëý äýóêïëç óôéãìÞ. Äåí êñýâù üôé åß÷á áñêåôü Üã÷ïò êáé åßíáé ðáñÜîåíï ãéáôß ãåíéêÜ óôçí êáñéÝñá ìïõ äåí óõíÞèéæá íá Ý÷ù Üã÷ïò. ÌðÞêá óôï ãÞðåäï ãéá 20 ðåñßðïõ ëåðôÜ êáé èÝëù íá ðù Ýíá ìåãÜëï åõ÷áñéóôþ óôéò ïìÜäåò êáé ôïí êüóìï ðïõ ìå ôßìçóå. ¼ðùò åðßóçò êáé ôïõò äéÜöïñïõò öïñåßò ðïõ âñÝèçêáí óôï ãÞðåäï êáé ìå ôßìçóáí». Óôçí óõãêåêñéìÝíç åêäÞëùóç äåí âñÝèçêå Üíèñùðïò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Åãêùìßôç íá åðéóçìáßíåé ðÜíôùò üôé: «ÕðÞñîå ìßá áëëçëëïãñáößá ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ìå åíçìÝñùóáí üôé ëüãù õðï÷ñåþóåùí äåí èá ìðïñïýóå íá âñåèåß êÜðïéïò óôï óõãêåêñéìÝíï ðáé÷íßäé. ÐÜíôùò ìå ôßìçóå ï Ó.Ö. ÐÁÏÊ Êýðñïõ êáé öõóéêÜ ôïõò åõ÷áñéóôþ». Ãéá ôçí ðïñåßá ôïõ óôïí äéêÝöáëï, ï Êýðñéïò ðïäïóöáéñéóôÞò áíÝöåñå ÷áñáêôçñéóôéêÜ üôé: «Óôá Ýîé ÷ñüíéá ðïõ âñÝèçêá óôïí ÐÁÏÊ, Ýäùóá ôïí êáëýôåñï åáõôü ìïõ. Ðñïóðáèïýóá óå êÜèå ðáé÷íßäé ãéá ôï êáëýôåñï êáé ç äéêÞ ìïõ ÷áñÜ Þôáí íá äßíù ÷áñÜ óôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ. Ç áëÞèåéá åßíáé üôé óôÜèçêá êáé Üôõ÷ïò ãéáôß áéóèÜíïìáé üôé èá ìðïñïýóá íá åß÷á ðñïóöÝñåé ðïëý ðåñéóóüôåñá ðñÜãìáôá. ¼ôáí Ýâëåðá ôï ãÞðåäï íá åßíáé ãåìÜôï, ôï ìüíï ðïõ óêåöôüìïõí Þôáí íá äþóù üôé åß÷á êáé äåí åß÷á ãéá íá öýãåé ÷áñïýìåíïò ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï ãÞðåäï. Ôï åõ÷Üñéóôï åßíáé üôé ðÞñáìå ôïõëÜ÷éóôïí êáé äýï êýðåëëá». Ãéá ôïí ôåëéêü êüíôñá óôïí Ïëõìðéáêü üðïõ åß÷å áíïßîåé ôï óêïñ êáé Þôáí ï ðïëõôéìüôåñïò ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ äéêåöÜëïõ, ï Ãéþôçò Åãêùìßôçò ôüíéóå: «¹ôáí óßãïõñá ìßá áðü ôéò êáëýôåñåò âñáäéÝò ôçò êáñéÝñáò ìïõ. ¼ìùò óôïí ÐÁÏÊ ðñüóöåñá êáé ôá åðüìåíá ÷ñüíéá êáé ãé´ áõôü Üëëùóôå ìå êñÜôçóáí óôçí ïìÜäá». Ï Êýðñéïò åß÷å äçëþóåé ðñéí áñêåôÜ ÷ñüíéá üôé äåí èá áãùíéóôåß óå êáìßá Üëëç åëëçíéêÞ ïìÜäá üðùò êáé Ýãéíå. Ï ßäéïò åßðå: «ÄÝèçêáí ðïëý ìå ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ. Äåí óáò êñýâù üôé åß÷á ðñïôÜóåéò áðü Üëëåò ïìÜäåò ôüóï üôáí Þìïõí óôçí ïìÜäá, üóï êáé üôáí Ýöõãá áðü ôïí ÐÁÏÊ. ¼ìùò äåí Þèåëá ïýôå íá öýãù, ïýôå êáé íá ðáßîù óå êÜðïéá Üëëç åëëçíéêÞ ïìÜäá. Åßìáé Üíèñùðïò ðïõ áãáðÜåé êáé åêôéìÜåé ôïõò áíèñþðïõò ðïõ äåß÷íïõí óåâáóìü êáé áãÜðç áðÝíáíôé ìïõ. Èá êñáôÞóù óôçí øõ÷Þ ìïõ ôá Ýîé õðÝñï÷á ÷ñüíéá ðïõ ðÝñáóá óôïí ÐÁÏÊ».

«Ìðïñåß íá êÜíåé ðñùôáèëçôéóìü»

Ãéá ôïí óçìåñéíü ÐÁÏÊ êáé ôçí êáôÜóôáóç óôçí ïðïßá âñßóêåôáé, ï Ãéþôçò Åãêùìßôçò åðéóÞìáíå: «Áóöáëþò êáé ôïí ðáñáêïëïõèþ ôïí ÐÁÏÊ êáé åíäéáöÝñïìáé ãé´ áõôüí. ÂëÝðù üôé ãßíåôáé ìßá ðïëý êáëÞ äïõëåéÜ êáé åý÷ïìáé ìÝóá áðü ôçí êáñäéÜ ìïõ íá ðÜåé üóï øçëüôåñá ãßíåôáé ãéáôß Ý÷åé Ýíáí êüóìï ðïõ ôï áîßæåé. Ìðïñåß öÝôïò íá Ýìåéíå ëßãï ðßóù ëüãù êÜðïéùí áôõ÷éþí, üìùò åßìáé óßãïõñïò ðùò åßôå öÝôïò, åßôå êáé ôá åðüìåíá ÷ñüíéá, áí óõíå÷ßóåé íá õðÜñ÷åé äéïéêçôéêÞ çñåìßá êáé íá äïõëåýåé êáëÜ ç ïìÜäá, ìðïñåß íá êÜíåé ðñùôáèëçôéóìü êáé íá Ý÷åé êÜèå ÷ñüíï õøçëïýò óôü÷ïõò».

«Ìå åíäéáöÝñåé ç ðñïðïíçôéêÞ»

Ãéá ôçí åðüìåíç ðëÝïí çìÝñá óôçí æùÞ ôïõ, ï Ãéþôçò Åãêùìßôçò ôüíéóå: «Åßíáé áëÞèåéá üôé êïõñÜóôçêá éäéáßôåñá ôïõò ôåëåõôáßïõò äýï êõñßùò ìÞíåò ãéá ôçí ïñãÜíùóç áõôïý ôïõ ðáé÷íéäéïý. Ôþñá èÝëù íá îåêïõñáóôþ ëßãï êáé èá äïýìå ôé èá ãßíåé. Ç æùÞ åßíáé áðñüâëåðôç. Áõôü ðïõ åðéèõìþ åßíáé íá ðáñáêïëïõèÞóù êÜðïéá óåìéíÜñéá ðñïðïíçôéêÞò. ÈÝëù íá åßìáé êïíôÜ óôï ðïäüóöáéñï. Åßôå áðü ôçí èÝóç ôïõ ðñïðïíçôÞ, åßôå áðü êÜðïéá Üëëç èÝóç. Åßìáé ðïëý åõ÷áñéóôçìÝíïò ãéá üôé Ý÷ù êáôáöÝñåé ìÝ÷ñé óÞìåñá êáé èá ðñÝðåé íá åõ÷áñéóôÞóù ôçí ïéêïãÝíåéá ìïõ êáé ôïõò ãïíåßò ìïõ ãéáôß äåí åßíáé ìüíï ôï ðïäüóöáéñï. Åßíáé êáé ôï ãåãïíüò ðùò ðÜíù áð´ üëá Ýãéíá Ýíáò óùóôüò Üíèñùðïò». Ãéá ôçí âåëôßùóç ôïõ Êõðñéáêïý ðïäïóöáßñïõ óå åðßðåäï óõëëüãùí áëëÜ êáé óå üôé áöïñÜ ôçí åèíéêÞ ïìÜäá, ï Åãêùìßôçò äÞëùóå: «Ï ¢ããåëïò ÁíáóôáóéÜäçò êÜíåé êáëÞ äïõëåéÜ óôçí åèíéêÞ. Ôïõ äüèçêå ç åõêáéñßá íá äïõëÝøåé åëåýèåñá ãéá áñêåôÜ ÷ñüíéá êáé Ýöåñå áðïôåëÝóìáôá. ÂÝâáéá ç åèíéêÞ Êýðñïõ äéáèÝôåé êáëïýò ðïäïóöáéñéóôÝò êáé èåùñþ üôé ìðïñåß íá ðñùôáãùíéóôÞóåé ôá åðüìåíá ÷ñüíéá. Ïé ïìÜäåò åðßóçò Ý÷ïõí êÜíåé óçìáíôéêÜ âÞìáôá ðñïüäïõ. ÂëÝðïõìå üôé ìðÞêáí óå ïìßëïõò ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê êáé ãåíéêÜ ðÜíå ðïëý êáëÜ. ¸ñ÷ïíôáé îÝíïé åãíùóìÝíçò áîßáò êáé âïçèïýí ðïëý óôçí áíÜðôõîç ôïõ Êõðñéáêïý ðïäïóöáßñïõ».

http://www.metrosport.gr/archives/32930

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: October 19, 2009, 21:50:23 »
Για πάντα στην ψυχή μας... Είναι από τους λίγους παίκτες που όταν έφυγε από την ομαδα στεναχωρέθηκα πολύ. Όπως είπε πιο πάνω κάποιος αν δν τραυματιζότανε θα τρέλαινε κόσμο.... Είναι κρίμα πάντως που σαν επίσημη ΠΑΕ δν κάναμε κάποιο έστω φιλικό με τον Εθνικό Άχνας να τιμήσουμε αυτή την μεγάλη ψυχή. Γιώτη θα σε αγαπάμε πάντα....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

rokas

• Guest
« Reply #53 on: October 19, 2009, 22:37:52 »
Γιωτη παιχταρα μας εδωσες χαρες και σε ευχαριστουμε.αλλα αυτο που εκανες στο τελικο με το γαυρο ειναι απερηγραπτο με εκανες και ενιοσα πολυ υπερηφανος που ειμουν μεσα και μπορεσα μα αφιερωσο αυτο το κυπελλο στον πατερα μου που ειναι εκει πανω.Σ.  Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω.........

ive4

• Guest
« Reply #54 on: October 20, 2009, 08:50:35 »
ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΕΛΟΣ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #55 on: October 20, 2009, 11:04:28 »
Είναι κρίμα πάντως που σαν επίσημη ΠΑΕ δν κάναμε κάποιο έστω φιλικό με τον Εθνικό Άχνας να τιμήσουμε αυτή την μεγάλη ψυχή.

Εδω ειχε γενεθλια η Τουμπα και δεν εγινε τιποτα, για τον Εγκωμιτη θα κανανε? Δυστυχως αυτο κομματι που λεγεται 'δημοσιες σχεσεις/promotion/επικοινωνιακο' δεν το εχουμε καθολου σαν ΠΑΕ.

Παντως απ'οτι ακουσα ο Εγκωμιτης θα συνεχισει να ασχολειται με το αθλημα. Δε θα με χαλουσε ενα ποστο στον ΠΑΟΚ, καθως και ντομπρος ανθρωπος ειναι, και αγαπαει την ομαδα. Εστω και αν δε θελει να φυγει απο την Κυπρο, υπαρχουν τροποι να βοηθησει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #56 on: October 20, 2009, 12:05:00 »

zagorakis

• Guest
« Reply #57 on: November 11, 2009, 22:37:36 »
O ΓΙΩΤΗΣ ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ PLANET PAOK !!!

ΓΙΩΤΗΣ ΕΓΚΩΜΙΤΗΣ: H καλύτερη περίοδος της ζωής μου
Όταν έπαιξα στον ΠΑΟΚ
Αποκαλυπτικές και αποκλειστικές δηλώσεις εκανε ο Γιώτης Εγκωμίτης στην ραδιοφωνική εκπομπή Planet ΠΑΟΚ στον Extrasport 103 FM και στους οπαδούς του Δικέφαλου. Είπε μεταξύ των άλλων:   
"Αισθάνομαι πολύ τυχερός που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ. Πάντα θα μου μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου όλες εκείνες οι καταστάσεις, τόσο οι ευχάριστες όσο και οι δύσκολες. Αυτό που σας λεω είναι πως εάν πάρεις την ενδεκάδα του τελικού του 2001, οι εννέα από αυτούς, αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ για ομάδες της Αθήνας και έπαιξαν στους μεγάλους αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Εάν έμεναν αυτά τα παιδιά στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι πολύ μεγαλύτερο από την κατάκτηση του κυπέλλου.
Οφείλω όμως να σας ομολογήσω πως όταν συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ και ήρθα στην Τούμπα, εκείνη η ημέρα ήταν η καλύτερη της καριέρας μου".

*
      Ήσουν έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ και αντιμετώπισες σοβαρό τραυματισμό. Πέρασαν και άλλοι παίκτες. Εσύ γεννήθηκες για να παίξεις σε αυτή την ομάδα. Και όπου και αν βρίσκεσαι, δεν ξεχνάει ο κόσμος τι ψυχάρα ήσουν . . .
    *
      "Ευχαριστώ πολύ. Εγώ το νιώθω αυτό πολύ έντονα όλο αυτό το διάστημα. Με τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα. Δέθηκα πολύ με τον κόσμο, με αγάπησε. Όλοι οι παίκτες δεν είναι οι ίδιοι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι με τα δικά του προτερήματα και τα δικά του χαρακτηριστικά. Εγώ σε όποια ομάδα κι αν έπαιζα, ήθελα να δίνω πάντα την ψυχή μου. Πάντα προσπαθούσα και αυτό που κατάφερα ήταν να ξεπερνώ τους τραυματισμούς και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".
    *
      Ένιωσες κάποια στιγμή πικρία από τον ΠΑΟΚ, όχι σε αγωνιστικό επίπεδο ;
    *
      "Από κάποιους ανθρώπους μεμονωμένα υπήρξαν στιγμές που ένιωσα πικρία. Τα κατανοώ αυτά τα πράγματα. Είναι καλό όσο μπορείς να τα ξεπερνάς πιο γρήγορα. Είναι καλό να προχωρείς μπροστά".
    *
      Τι θα κάνεις από εδώ και πέρα την καριέρα σου ;
    *
      "Πρόσφατα παρακολούθησα σεμινάρια για την ΟΥΕΦΑ Α. Θα παρακολουθήσω και τον ερχόμενο Μάιο ανάλογα σεμινάρια, όπως και στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ιταλίας, στην Φλωρεντία τον επόμενο Ιανουάριο. Θέλω να επιμορφωθώ ακόμη περισσότερο και αν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω".
    *
      Μακάρι να σε δούμε και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όταν τελειώσεις τα σεμινάρια, γιατί πρόσφερες πραγματικά. . .
    *
      "Το καταλαβαίνω. Εντάξει από τώρα δεν μπορείς να προγραμματίσεις πάρα πολλά. Παρακολουθώ όμως αγώνες, έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, όμως μου λείπει το ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή μένω κοντά στην Λάρνακα".
    *
      Τα άλλα παιδιά που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ τι κάνουν ;
    *
      "Με τον Οκκα βρέθηκα πριν από δύο βράδια και συνεχίσει την πορεία του στην Ανόρθωση. Ο Λιάσος Λουκάς είναι στην Σαλαμίνα, ο Γιασεμάκης παίζει στην Α.Ε. Λάρνακας στην δεύτερη κατηγορία και ο Βοσκαρίδης που συνεχίζει να προσφέρει".
    *
      Ο Λουκά ήταν τιμωρημένος στο ματς με την Μακάμπι . . .
    *
      "Για εμένα σαν παίκτης η μεγαλύτερη στεναχώρια μου ήταν αυτά τα δύο παιχνίδια. Μου έχει μείνει παράπονο γιατί δεν κατάφερα να παίξω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Ανόρθωση. Γιατί και με τον ΠΑΟΚ είχαμε τις δυνατότητες σαν ομάδα να προκριθούμε επί της Μακάμπι. Είχαμε και προηγούμενο παράδειγμα που παίξαμε στα ίσια με την Μπενφίκα. Σίγουρα ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε και αποκλειστήκαμε στα χαρτιά".
    *
      Ακόμη και τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει εκείνη η υπόθεση . . .
    *
      "Ναι, αυτό μαθαίνω και Εγώ. Απλά θυμάμαι πως κάθε χρονιά που παίζαμε, είχαμε πολλά προβλήματα με τιμωρίες, προβλήματα. Και αυτά δεν βοήθησαν για να αποδώσει η ομάδα σε ένα καλό ρυθμό με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να δείξουμε πολλά περισσότερα".
    *
      Κατά την γνώμη σου τι είναι αυτό που λείπει από τον φετινό ΠΑΟΚ ;
    *
      "Παίκτες ποιοτικούς έχει. Μπορώ να πω ότι δεν παίζει τόσο γρήγορο ποδόσφαιρο, όσο χρειάζεται να παίζεις στην Ευρώπη. Από την εμπειρία μου ξέρω πως για να πετύχεις κάτι σημαντικό, χρειάζεσαι πολλές νίκες εκτός έδρας. Για να κάνεις το ένα βήμα παραπάνω, χρειάζεται και άλλες επιτυχίες μακριά από την Τούμπα. Και εμείς το είχαμε αυτό το πρόβλημα. Όταν καταφέραμε με τον Άγγελο να κάνουμε 9 νίκες εκτός έδρας, καταφέραμε και πήγαμε στα προκριματικά. Στην Τούμπα θα πάρεις τα 13 από τα 15 εντός έδρας ματς. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τα εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι που έκανε φοβερή χρονιά τερμάτισε δεύτερος, αλλά στα πλέι οφ δεν έκανε το βήμα το παραπάνω. Δεν κέρδισε στις λεπτομέρειες τους βασικούς του αντιπάλους από την Αθήνα. Αυτή η ομάδα για να μπορέσει να προχωρήσει, πρέπει να κάνει νίκες εκτός. Δεν ξέρω εάν έχουν αλλάξει πράγματα στην διαιτησία. Εμάς τότε μας φοβόντουσαν και μας χτυπούσαν με άδικες αποφάσεις. Όπως είναι τώρα ο ΠΑΟΚ, εάν πετύχει και συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορέσει να κάνει πολλά βήματα παραπάνω".
    *
      Είδαμε πέρυσι την Ανόρθωση και φέτος τον ΑΠΟΕΛ. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν αρκετούς έλληνες παίκτες στο ρόστερ τους. Ποια η διαφορά του ελληνικού με το Κυπριακού πρωταθλήματος ;
    *
      "Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς ποιο είναι. Αυτοί οι παίκτες που παίζουν στη Κύπρο, έφτιαξαν το όνομα τους εδώ στην Κύπρο. Ας πούμε ο Πουρσαιτίδης, ο Κατσαβάκης, ο Κόντης, έχουν φτιάξει το όνομα τους εδώ. Όλα τα παιδιά. Νομίζω ότι απελευθερώνονται περισσότερο από την πίεση που είχαν στην Ελλάδα. Έχουν προσαρμοστεί πλήρως, δεν νιώθουν ξένοι, για αυτό βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό".
    *
      Τέλος το μήνυμα του Γιώτη Εγκωμίτη ήταν το ακόλουθο: 
      "Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Προσπάθησα να τιμήσω το ψωμί που έτρωγα. Να Είμαι κοντά στην ομάδα. Είναι σημαντικό να σε αναγνωρίζει ο κόσμος. Και θα ήθελα σαν φίλαθλος να έρθω στην Τούμπα και να πανηγυρίσω ένα τίτλο έστω και ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Σε ένα μήνα θα έρθω στην Θεσσαλονίκη και πιστεύω να δω κάποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για να νιώσω ξανά την ατμόσφαιρα της Τούμπας". 

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1526&Itemid=9

zagorakis

• Guest
« Reply #58 on: February 19, 2010, 16:49:00 »
Εγκωμίτης: «Ολόψυχα εύχομαι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναικό λέγοντας αρχικά: «Εύχομαι ολόψυχα να πάει καλά το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, να το κερδίσει και να παραμείνει κοντά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος» και συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον καθένα να παίζει στον ΠΑΟΚ, θα ζήλευαν αρκετοί. Δένεσαι με τον κόσμο, την ομάδα. Είναι εκπληκτικό να έχεις την αγάπη αυτού του κόσμου. Λείπει ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός βέβαια αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια».
Αναφορικά με το παιχνίδι και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος είπε: «Έχω δει ότι έχει καλύψει ο ΠΑΟΚ την διαφορά, είναι κοντά στην κορυφή και μέσα από αυτά τα παιχνίδια παίζονται πολλά. Με νίκη παραμένεις κοντά στον τίτλο, με ήττα τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πιστεύω ότι πρέπει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή, έχει αξιόλογους παίκτες. Ο Παναθηναικός είναι καλή ομάδα, όχι αχτύπητη και αυτό το είδαμε με την διαφορά των οχτώ πόντων που είχε και την έχασε. Ο ΠΑΟΚ μπορεί και έχει τις δυνατότητες να κερδίσει στο ντέρμπι. Ελπίζω η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της, τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ αδικούνταν. Ο καλύτερος να κερδίσει αν τα καταφέρει ο Παναθηναικός τότε μπράβο του».
Όσον αφορά τα χρόνια που έπαιξε αυτός στον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν θα σταθώ μόνο στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες, όταν σε έναν αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ είχαμε χάσει 4-0 και στην Τούμπα είχε αρκετές χιλιάδες φιλάθλων που μας στήριξαν και ήταν κάτι μοναδικό».
Σε ερώτηση για το ποιος από τους Μπάγιεβιτς ή Αναστασιάδη ήταν ο καλύτερος, μιας και συνεργάστηκε και με τους δύο είπε: «Δεν μπορεί να απαντηθεί αυτή η ερώτηση. Είχα την τύχη να δουλέψω με καταξιωμένους προπονητές, από τους κορυφαίους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με τα δικά τους χαρακτηριστικά, ενέπνεαν τους παίκτες και τότε ο ΠΑΟΚ επί των ημερών τους παίζαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο».
Κλείνοντας πρόσθεσε: «Να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τα όσα μου πρόσφεραν. Όπως με αγάπησαν έτσι κι εγώ αγάπησα τον κόσμο και την ομάδα. Μία γεμάτη Τούμπα βοηθάει πάντα τους ποδοσφαιριστές, να είναι κοντά στις νίκες αλλά και στις ήττες, να βοηθήσουν την σημερινή ομάδα να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Ήθελα να είμαι την Κυριακή στον αγώνα, αλλά κάποια προβλήματα με κρατάνε στην Κύπρο. Κάποια στιγμή θα έρθω όμως».

http://www.metrosport.gr/egkomitis-%C2%ABolopsicha-efchome-na-kerdisi-o-paok-tin-kiriaki%C2%BB

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #59 on: February 19, 2010, 16:52:53 »
Γιώτη Ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ