Author Topic: O PAOK den 8a pesei sthn D' e8nikh (IOULHS 2003 & ANOIKSH 2006) Το ιδιο "διλημα" ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ?  (Read 8800 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μόλις μίλησαν Καμπάνης και Κατσαρής στην ΕΤ3. Απ' οτι κατάλαβα κολλάει η δουλειά. Προς moderators. Μήπως γίνεται να βάλατε ένα χρονόμετρο στην αρχική σελίδα που θα μετράει αντίστροφα μέχρι τις 30 Ιουνίου; Έτσι για να το χωνεύουμε σιγά, σιγά.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
poli apla tha diexagontai agones d'ethnikis se gipedo 28.000 kathimenon

epitelous na anevei kai to epipedo tis d'katigorias
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

jackba

• Guest
Μας βλέπω για 3 πρωταθλήματα στη σειρά  ;)

Offline babis36

• Αλλαγή
Κυριοι να κανω μια εκτιμηση που μπορει να ειναι βεβαια εντελως αουτ αλλα το πολυ κοντινο μελλον θα δειξει. Αν ο Κατσαρης δεν δωσει εγγυήσεις οτι ο ΚΑμπανης θα παρει την χρηση του γηπεδου και ο ερασυτεχνης ενα ποσο τον χρονο ο Κατσαρης τα χανει ολα. Δηλαδη λεφτα, μιζα, τον ερασυτεχνη σε ενα χρονο το πολυ με αφθονο βρισιδι μαζι με ξυλο (πιθανα). Ο μοχλος πιεσης ειναι η κουβεντα του Ορφανου οτι στις 30 + 1 πεφτετε Δ και αντιο ζωη (αρκει να την εννοει). Αν οι δικοι μας δεν κανουν κινητοποιησεις και το πραγμα παει προς τα εκει ο Κατσαρης και ο Γου δεν παιρνουν μία και ειναι οικονομικα (κατα κυριο λογο ) ξοφλημενοι. Αρα η θεση τους ειναι παρα πολυ δυσκολη και το σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να βρουνε αρωγό την πολιτεια. Συνεπως εως και το τελος της βδομαδας θα δωσουν και κολο σε οποιονδηποτε δωσει το ρευστο και την κάνουν. Ο Κύριος μεθ'ημων 9 και τιποτα.......
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Matador

• Αλλαγή
Opoios mporei na karfwsei to teleutaio karfi! POIOS?

EGW PANTWS DEN MPORW!

TWRA KLAIW... KAI THA KLAIW!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
Βαρεθηκα, ας πεσουμε η Τουμπα στη συνεχεια θα κατεδαφιστει θα πουληθει σε εργολαβους για πολυκατοικιες  το κτημα και ο ΠΑΟΚ μας τελειωσε στα 80 χρονια του. Καλα ειναι και οσοι πιστευουν οτι θα αναστηθει απο την Δ ειναι καθυστερημενοι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Babi moy eyxaristo gia ta kala soy logia.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Το έχω ξαναγράψει αν το κίνητρο του Καμπάνη ήταν μόνο το γήπεδο και μάλιστα με αυτά τα σχέδια (του γου δηλαδή) έχει ατυχήσει γιατί δεν νομίζω η συνέλευση να του δώσει το Ο.Κ  Ας είναι, προτιμώ την Δ εθνική (και ας με βρίσει ο καθένας) παρά να στήσω κόλο και να μου πάρουν έτσι τζάμπα το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο μου. Η πολιτεία ας εφαρμόσει τους νόμους της πάνω στο άψυχο πτώμα μας, και θα γραφτεί στην ιστορία ότι για πρώτη φορά εφαρμόστηκε νόμος στην Ελλάδα. Πολιτικοί πουλημένοι ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει, αλλά μετά απο την Δ να απαιτήσουμε να πάνε φυλακή όσοι καταλήστεψαν την ομάδα και να επιστραφούν πίσω τα κλεψέικα.

Εχουμε λαλήσει πλέον :cwm12:
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μήπως είσαι εσύ καθυστερημένος ρε Μπάμπη; Δεν νομίζω να σε έχω βρίσει.

Diego-4

• Guest
Υπάρχει και η άλλη λύση...Να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Δ'  και μετά να βάλετε το γήπεδο στον πάτο σας...
« Last Edit: June 22, 2006, 00:00:24 by Diego-4 »

Offline babis36

• Αλλαγή
Να δω ρε μαγκες με τι κοσμο θα ξαναστησετε το μαγαζι  οταν στα υποτιθεμενα συλλαλητηρια ειναι τρεις και ο κουκος. Γιατι τοσοι ειναι και μια και ειστε και οι δυο μεγαλοι θα θυμαστε την δεκαετια 80 οταν λεγαμε κοσμο τι εννοουσαμε. Τωρα εχετε πελατες και αυτο δεν αφορα μονον τον ΠΑΟΚ αλλα ολον τον κοσμο. Αρα περιμενετε απο τους πελατες να φτιαξουν πραγματα που εχουν στο μυαλο τους 300 ανθρωποι. Ε σας πληροφορω οτι δεν φταινε οι πελατες αλλα μπορει και οι 300 που δεν καταλαβαινουν ποιους εχουν γυρω τους. Αυτα τα ολιγα καλη Δ...  

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ναζακια κανει μωρε ο Καμπανης. Αυριο μεθαυριο θα τα βρουνε.

Για Δ εθνικη δεν υπαρχει περιπτωση για μενα...ουτε να θελουμε -σοβαρευτειτε μερικοι- ουτε να μας ριξουν.

Offline babis36

• Αλλαγή
Υπάρχει και η άλλη λύση...Να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Δ'  και μετά να βάλετε το γήπεδο στον πάτο σας...

Σωστος απολυτως!!!!!!!!!!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πρώτα απο όλα ντιέγκο να μάθεις να μιλάς όταν αναφέρεσαι σε ΠΑΟΚτσήδες, και όταν μιλάς για σπίτια και για μάνες να είσαι πολύ προσεκτικός κατάλαβες; και σε τελική ανάλυση να πέσει η δική σου η μάνα και το δικό σου το σπίτι.

Offline bozik

• Αλλαγή
πιος θα πεσει ρε,που ειναι η μαγκια σας ρε ,που οτι σας πασαρουν το τρωτε, τι ειναι αυτα που λετε ρε ΠΡΩΤΑ  ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΨΕΥΤΟΔΙΛΥΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ Η Δ ΕΘΝΙΚΗ.. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΙΡΙΝΙΚΑ ,ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ             7 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΟΛΑ  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline diegito4

• Αλλαγή
otan pesei o PAOK D' thelo oloi eseis pou to ypostirizete na erthete sto spiti mou,na pairnete to gio mou apo to xeri kai na to pigainete sto gipedo prospathontas na ton peisete na ginei PAOK..na tou lete istories gia ton megalo lao kai ayta pou zisate stis teleytaies dekaeties..kai oxi mono ton gio mou..alla kai ta paidakia olois tis makedonias etsi?tote na sas do....KAI AMA TA KATAFERETE NA ME XESETE!!!
SKEFTEITE RE TI OMADA YPOSTIRIZETE REEEEE!!!!
MIN MIKRAINETE TON SILLOGO!!
FTANEI!!!

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **

Poses meroules eipame oti menoun mexri to telos tou mina;

Kati tis parapano apo mia evdomada;

Welcome to de ALONIA of D' Ethniki.

Kai mei kaneis oti P.A.O.K eisai kai den se rixnoun ekei, giait P.A.O.K eisai kai anti gia Eurwpi, tou xronou, tha paizeis sto Neurokopi.

Kamia anakoinwsi apo olous tous syndesmous gia to thema tha doume;
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Ó.Ö ÄÕÔÉÊÇ ÁÔÔÉÊÇ

• Guest
καλα τα καταφερανε παλι ο ιδιος ο κατσαρης εθεσε θεμα γηπεδου κ τωρα κανει την παπια να δω σε δεκα μερες οταν πιασουμε πατο τη θα κανουν ολα αυτα τα λαμογια ο ενας τους βρομαει ο αλλος τους ξυνιζει με την αβαντα οτι αυτοι εκπρωσοπουν τον κοσμο σε δεκα μερες ομως να το βαλει το γηπεδο στο κολο του ο κατσαρης

northeagle_4

• Guest
ego xero ke elpizo oti den tha pesoume D' oti ke na gini alla oti tha fame pali trelli taleporia gia allon enan chrono ine pleon sigouro.den mas richnoun giati xeroun oti afti ftene ke efthinonde se megisto vathmo.
  toulachiston an anagastoume pali na pame se diikisi protodikiou na boune atoma pou tha etimasoun ton paok gia tin laiki vasi mesa se enan chrono ke agonistika as pame chalia fetos......o skopos ine ieros

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν τα πράγματα για μένα ως οπαδό είναι πολύ απλά. Δεν είναι οικονομικός σύμβουλος και μαγαζιά στο νέο γήπεδο δεν θα πάρω. Ως οπαδός όμως νομίζω πως δεν έκανα το καθήκον μου απέναντι στην ομάδα. Δεν δικαίωσα τον τίτλο του πιο τρελού οπαδού της Ευρώπης και άφησα διάφορους περίεργους να παίζουν κομπολόι τις τύχες τις ομάδας μου και ταυτόχρονα το νευρικό μου σύστημα. Ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν έστειλα πειστικά το μήνυμα οτι η υπομονή έχει και όρια. Οι εχθροί εντώς των πυλών της ομάδας μου, ποτέ δεν ένιωσαν πως απειλούνται απο μένα και τους ομοιδεάτες μου και έτσι αποθρασύνθηκαν  τόσο, που έφτασα ένα βήμα πριν την Δ εθνική. Δεν με σεβάστηκαν ποτέ, το καταλάβαινα, κι όμως ήμουν νωχελικός απαθής και συχνά γραφικός. Δέχτηκα να βρεθούν στην ηγεσία του ΠΑΟΚ, απατεώνες, παράσιτα, που ζούσαν και ζούνε τρώγωντας μέχρι σήμερα τις σάρκες της ομάδας. Είναι οι ίδιοι εδώ και χρόνια κι όμως ποτέ δεν τους ενόχλησα, έτσι ποτέ δεν με φοβήθηκαν. Έκαναν την οπαδική μου αξιοπρέπεια χαλάκι για τα πόδια του κάθε νταβατζή και εγώ συμβιβάστηκα. Έβλεπα την καταστροφή να πλησιάζει και η μεγαλύτερη κινητοποίηση που έκανα τα τελευταία χρόνια ήταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτώ τον Ζαγοράκη. Πίστεψα σε μεσίες και όχι στις δικές μου δυνάμεις. Επιτέθηκα σε ομοϊδεάτες μου και όχι στον κοινό μας εχθρό. Ήξερα οτι μπορώ να γίνω ο πρώτος, αλλά σπάνια το διεκδίκησα. Είδα το όνειρο που ξεκίνησε απο 80 χρόνια απο κυνηγημένους προγόνους μου να γίνεται εφιάλτης και αντί να ξυπνήσω γύρισα πλευρό και κοιμήθηκα πιο βαθιά.  Δεν μου αξίζει η  Δ εθνική, αλλά δεν έκανα κάτι για να την αποφύγω. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι πια σύμπτωση.  Ο κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν, εμάς προφανέστατα δεν μας αξίζει κάτι καλύτερο. Καληνύχτα μας.          
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ