Author Topic: www.paokworld.gr  (Read 820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
www.paokworld.gr
« on: June 20, 2006, 02:18:44 »
Kalws tous Kypraious,an uparxei kanas suntelesths tou edw mesa as mas enhmerwsei gia to kainourio auto site

Re magges prwtotupo domain name dialeksate  :P
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

IronEagle

• Guest
Απ: www.paokworld.gr
« Reply #1 on: June 20, 2006, 06:36:28 »
Koitousa kana dekalepto to post tou @dragon4 kai de mporousa na katalabo ti ennoei .....    ???

Ospou ekana klik sto "www.paokworld.gr"  kai ............mpika     8)

Ti sou kanei mia mikri lepromeria opos to  .com kai to  .gr      :P

Oraia ta tsakalakia apo tin Kypro ........!!!!   :)

PAOK , 8RHSKEIA KAI STHN LEUKOSIA ..... klp. klp.     ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2 on: June 20, 2006, 10:41:48 »
Ετσι μπραβο...και αλλα ΠΑΟΚτζηδικα site και μαλιστα απο παιδια με καταγωγη εκτος Θεσσαλονικης

Aponos

• Guest
« Reply #3 on: June 20, 2006, 13:20:50 »
Emena den m'aresei auto. Katholou malista. Den lew, kalh idea ta paidia na kanoun site kai na boithisoun oso kai opws mboroune..alla oxi kai etsi.
Diladi me poia idea ftoiaxnoun allo site kai to onomazoun me to idio onoma? Gia na mberdepsoun ton kosmo? San laos eimaste gnwstoi gia thn prwtotipia mas kai tis wraies mas idees..kai meta blepw auto..pffff

Den goustarw tetoia egw.....diladi alla onomata den uparxoun?
Kai sthn telikh (extws apo ta parapano) oute ena link se auto to site  :-\ diladi eleos....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4 on: June 20, 2006, 13:24:13 »
ups, twra to prose3a ayto !

paokworld.gr ? ? ?

xmmmmmm.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

pavlosk

• Guest
« Reply #5 on: June 21, 2006, 12:20:02 »
oligon tois malakia na dialeksoun akribws to idio onoma.

pavlosk

lkffpm

• Guest
« Reply #6 on: June 23, 2006, 00:16:49 »
Βασικά, καλησπέρα σας

βλέποντας τα στατιστικά της Λέχης Κυπρίων Φοιτητών Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Μακεδονίας είδα επισκέψεις από το forum του paokworld.com.

Καταρχάς να συστηθώ. Το όνομα μου είναι Ηλίας και είμαι από Λευκωσία. Αυτή τη στιγμή είμαι Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών και είμαι ο "κατασκευαστής" του site

Όπως εξήγησα στον Billypoglwssio, το domain το έβγαλε ο πρόεδρος της λέσχης μας και τον παρέπεμψα να επικοινωνήσει μαζί του. Επειδή δεν είμαι και κανένας "χθεσινός", ασχολούμε με το internet πολλά χρόνια και μπορώ να καταλάβω μερικές καταστάσεις...

Καταννοώ πλήρως τον Billypoglwssio και κάθε Billypoglwssio που βλέπει την διεύθυνση του * σε άλλη κατάληξη. Η πρώτη σκέψη ήταν το site μας να είναι κάτω από Κυπριακό domain. Ο αντίστοιχος ΕΕΤΤ της Κύπρου όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Ελληνικό και αυτό γιατί: Στη Κύπρο, για να βγάλεις domain (της μορφής com.cy που είναι το επίσημο της Κύπρου - αντίστοιχο το .gr στην Ελλάδα) θα πρέπει να καταθέσεις δικαιολογητικά που δείχνουν πως το όνομα paok είναι δικό σου. Όπως καταλαβαίνεται τα πράγματα εκεί είναι σαφώς πιο "οργανωμένα" και όχι ξέφρενο αμπέλι...

Από κει και πέρα θα πείτε: τόσες διευθύνσεις, το paokworld.gr βρήκαν τα παιδιά;
Απαντώ: Το domain καταρχάς ΔΕΝ το κατοχύρωσα εγώ. Εξήγησα και στο mail πως το domain το έβγαλε ο πρόεδρος μας. Μίλησα μαζί του για να μπορώ να σας απαντήσω. Λοιπόν, γιατί όχι paokworld.gr? Το paokworld.com το είχε κλεισμένο μήπως? Δηλαδή αν έβγαινε οποιοσδήποτε ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ και έκλεινε το domain? Και γιατί όχι την στιγμή που τόσο καιρό το paokworld δεν το χρησιμοποίησε ούτε μια φορά;

Να σας μιλήσω λίγο από στατιστικά μιας και οι περισσότεροι εδώ κατέχουμε τις "βασικές γνώσεις".
Την πρώτη (index) σελίδα που βγάλαμε με το κείμενο "σύντομα κοντά σας" μέσα σε 24 ώρες είχε 35 μοναδικές ip. Αυτό σημαίνει πως μερικοί μπερδεύονται και αντί για com πληκτρολογούν gr. Ομολογώ πως και εγώ το έχω κάνει αυτό όταν ήθελα να διαβάσω τη σελίδα

Και εντάξει, κλείσαμε το paokworld.gr. Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες που θέλουμε όλοι το ίδιο. Ούτε διαφημίζουμε τίποτε προς πώληση από τη σελίδα μας, ούτε υπηρετούμε κανένα συμφέρον, ούτε τίποτε άλλο. ΠΑΟΚτσήδες είμαστε που αν θέλετε τη γνώμη μου (προσωπική), ο πρόεδρος μας εκμεταλευτηκε την επισκεψημότητα του paokworld.com και επέλεξε το gr! Σας μιλάω ξεκάθαρα γιατί ΔΕΝ έχω να χωρίσω κάτι μαζί σας!

Συγνώμη για το μεγάλο email αλλά καταλαβαίνετε όλοι πως πρέπει και επιβάλετε να "προστατεύσω" το paokworld.gr ή μάλλον καλύτερα την Λέσχη Κυπρίων Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας.

Πολλές φορές έχω γίνει "δέκτης" αντιΚυπριακών συναισθημάτων αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό δεν θα συμβεί στην οικογένεια φίλων του ΠΑΟΚ!

Εμείς είμαστε αυτοί που στο γήπεδο κρεμμάμε τις σημαίες της Κύπρου
Εμείς είμαστε αυτοί που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και στον αγώνα της Ανόρθωσης στη τουρκία με την trabzonsport γράφαμε στους τοίχους του γηπέδου και της πόλης ΠΑΟΚ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Εμείς είμαστε αυτοί που νιώθουμε περισσότερο ΠΑΟΚ μετά από τους τόσους Κύπριους που έχουν περάσει από την ομάδα

Λοιπόν αδέλφια, ραντεβού στα γήπεδα με όποιον τρόπο, όποιον πρόεδρο και οπουδήποτε να στρίξουμε τον ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα λύνονται!
Για επικοινωνία με την λέσχη: info@paokworld.gr
Για επικοινωνία με μένα (webmaster) paokworld@gmail.com
Και για επίσκεψη στο site: http://www.paokworld.gr

Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς
Λέσχη Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας

*
exxxxxxm gkouxou gkouxou, pros apofygh opeiasdipotes pare3igishs.
pou8ena den anafer8ika se DIKO MOU site, allwste to swsto 8a htan diko MAS, apla rwtisa
se 2 grammoules, me poia logikh dialextike ayto to onoma.
« Last Edit: June 23, 2006, 10:14:50 by BillYpoglwssioS »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #7 on: June 23, 2006, 00:34:04 »
kalos irthes katarxas..
mia erotisi apo mena mono:i lesxi einai sindesmos?stegasmenos i apla mia parea?
PAOK ginate otan irthate edo i apo kipro isastan(rotao giati opos eipes eiste foitites).
me tous sindesmous tin kipro ti ginetai?nomizo yparxoun 2.
gia ta ypoloipa den eimai armodios ego

lkffpm

• Guest
« Reply #8 on: June 23, 2006, 00:48:10 »
kalos irthes katarxas..
mia erotisi apo mena mono:i lesxi einai sindesmos?stegasmenos i apla mia parea?
PAOK ginate otan irthate edo i apo kipro isastan(rotao giati opos eipes eiste foitites).
me tous sindesmous tin kipro ti ginetai?nomizo yparxoun 2.
gia ta ypoloipa den eimai armodios ego

Καλωσας βρήκα,

Μέχρι στιγμής έχουμε το "οκ" από 47 Κυπρίους. Έχουμε τη στίριξη αδελφών Ελλήνων αλλά πάνω απ' όλα έχουμε τους Φοιτητές στα 2 ΑΕΙ και το 1 ΑΤΕΙ της Θεσσαλονίκης (εδώ έχει γίνει η 1η κίνηση)

Επόμενο βήμα είναι να ανοίξει (όπως έγινε) η σελίδα για να μπορέσουν να έχουν επικοινωνία μαζί μας και οι υπόλοιποι Κύπριοι Φοιτητές από σχολές της Μακεδονίας (εξού και όχι Θεσσαλονίκης).

Μόλις μαζέψουμε το απαραίτητο αριθμό μελών, υπογραφές κλπ συνεχίζουμε με δικηγόρο για πρωτοδικίο για να ανοίξει η λέσχη σε δικό της χώρο. Για την ώρα όλοι βρισκόμαστε στα Πανεπιστήμια και συγκεκριμένα στο ΑΠΘ

Στη Κύπρο στην ουσία υπολειτουργούν οι δύο σύνδεσμοι... Αν κατέβει η ομάδα όμως για παιχνίδια, μαζεύετε πολύς λαός ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #9 on: June 23, 2006, 02:07:21 »
Φιλε λυπαμαι, αλλα οι απαντησεις σου προσωπικα δεν με καλυπτουν κα8ολου.
Το χειροτερο απο οσα λες ειναι το
"ΠΑΟΚτσήδες είμαστε που αν θέλετε τη γνώμη μου (προσωπική), ο πρόεδρος μας εκμεταλευτηκε την επισκεψημότητα του paokworld.com και επέλεξε το gr!"

Αν θελατε μπορουσατε να μας ρωτησετε. Μπορει να μην εισασταν ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, αλλα εισασταν ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ. Για να μην πω ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΥΠΟΧΡEΩMENOI.

Το ονομα που διαλεξατε δεν 8α ειναι καλο- νομιζω- ουτε για μας ουτε για σας, καθως ο κοσμος 8α μπερδευεται οταν αναφερεται σε καποιο απο τα 2 sites.
Επρεπε να ειχαμε κλεισει το copyright αντι των διαφορων domain? Ισως. Τελος παντων προτιμω να σταματησω εδω και να μην συνεχισω για copyright, ΜΑ"Κ"ΕΔΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑ"C"ΕΔΟΝΙΕΣ
Τα παραπανω ειναι οι προσωπικες μου αποψεις, οι επισημες σαν paokworld (.COM) θα σας γινουν γνωστες αυριο.

ps: Στις συνδεσεις σας μπορειτε να αναφερετε και καποιο PAOKWORLD.COM (αν το εχετε ακουστα)
ps2: Ολα τα αλλα που ειπες περι Κυπρου, Λεσχης, Ανορθωσης, αδερφια, γηπεδα  κλπ δεκτα και παραδεκτα.
ps3: E, ρε με τι ασχολουμαστε αυτες τις μερες που περναμε...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

tsarpanas4

• Guest
« Reply #10 on: June 23, 2006, 03:19:58 »
kalhspera kai apo emena

Βασικά, καλησπέρα σας

Στη Κύπρο, για να βγάλεις domain (της μορφής com.cy που είναι το επίσημο της Κύπρου - αντίστοιχο το .gr στην Ελλάδα) θα πρέπει να καταθέσεις δικαιολογητικά που δείχνουν πως το όνομα paok είναι δικό σου. Όπως καταλαβαίνεται τα πράγματα εκεί είναι σαφώς πιο "οργανωμένα" και όχι ξέφρενο αμπέλι...

den nomizw oti isxyoun ta parapanw 

http://www.combell.com/en/domains/extentions/country.asp?landcode=56

to internet einai eleythero gia olous ,  ayth eina ikai h mageia toy !! to idio isxyei kai sthn kypro ...ektos an h kypros egine iran!!

filika

Aponos

• Guest
« Reply #11 on: June 23, 2006, 11:13:21 »
Egw tha to pw opws to skeftomai kai oxi eugenika, alla me olon ton sebasmo pros ton lkffpm.......egw aplws to thewrw poustia. Kai h dikaiologia den to dialeksa egw alla o proedros mou akougetai ligo oti nane....ama dialege diladi "nazipaok.gr" san onoma, tha kathosouna na to kaneis?? se/sas boleuei olous sas to onoma kai me to parapano....

Oso gia to domain...sou apanthse o tsarpanas4 kai ton euxaristw.
Kai opws eipe kai o HOMO PAOKUS:
Τα παραπανω ειναι οι προσωπικες μου αποψεις, οι επισημες σαν paokworld (.COM) θα σας γινουν γνωστες αυριο.

lkffpm

• Guest
« Reply #12 on: June 23, 2006, 11:17:33 »
Φίλε tsarpana4 δες παρακαλώ την επίσημη σελίδα του ΕΕΤΤ της Κύπρου και όχι κάποιου "καταχωρητή"

Όσο αφορά τώρα το domain paokworld.gr, κατόπιν σημερινής επικοινωνίας με τον πρόεδρο, μου είπε χαρακτηριστικά τα εξής: "Αν τα παιδιά πιστεύουν πως κάνουμε κακό σε αυτούς με αυτή τη διεύθυνση, να τους την παραχωρήσουμε. Δεν ανοίξαμε τη λέσχη για να έχουμε κόντρα με τα αδέλφια μας, αλλά για να οργανωθούμε και για να μπορούμε να κινούμαστε συντονισμένα"

Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω πιστεύω πως το πρόβλημα θεωρείτε - θα θεωρηθεί λήξαν!

Παρακαλώ τον "υπεύθυνο" αν μπορώ να τον αποκαλέσω έτσι, του Paokworld.com να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για να με δώσει τα dns και η Λέσχη Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας θα είναι online κάτω από άλλο domain που θα κλειστεί σήμερα κιόλας!  ;)

Καμιά ιδέα για το νέο domain ή πάλι θα δημιουργηθεί πρόβλημα???  >:(

Λοιπόν περιμένω επικοινωνία με τα παιδιά του paokworld.com καθώς και έναν επενδυτή για την ομάδα μας!

Φιλικά και ελπίζω δήχως κόντρες πλέον...
Ηλίας

apaoki13

• Guest
« Reply #13 on: June 24, 2006, 01:05:28 »
paok.com.cy
paokcy.com
paokcyprus.com
paokara.com.cy

exei polla re aderfe. Ki an eisai katw twra steile ena pm na ta poume

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #14 on: June 26, 2006, 01:28:41 »
Καλησπέρα Ηλία και καλωσήρθες στο φόρουμ μας.

1- Το PAOKWORLD ανέκαθεν υποστήριζε οποιαδήποτε ΠΑΟΚτσήδικη προσπάθεια.
Η ΠΑΟΚτσήδικη λέσχη σας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θα έχει την πλήρη υποστήριξη της κοινότητάς μας, μην έχεις/έχετε την παραμικρή αμφιβολία γι αυτό.

2- Δεχόμαστε την πρότασή σας να αλλάξει η λέσχη σας τους DNS severs και παρακαλείται ο webmaster σας να επικοινωνήσει μαζί μου στο webmaster@paokworld.com για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Για ευνόητους λόγους περιμένω email από τον webmaster της ιστοσελίδας σας και μόνο από αυτόν.

3- Επίσης, ας μου πει και το νέο domain name που σκοπεύετε να κλείσετε έτσι ώστε από την επόμενη ενημέρωση να το συμπεριλάβουμε κι αυτό στις συνδέσεις μας. Μιας και ζητάς και τις γνώμες μας για το όνομα, πιστεύω πως ένα όνομα πιο κοντινό στην ονομασία της λέσχης σας θα σας αρμόζει πιο πολύ. Κάτι σαν lkffpm.com ή ακόμα και paok-lesxi.gr

Ευχαριστώ για την κατανόηση, και περιμένω email από τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας σας.
Και πάλι καλωσόρισες στην κοινότητά μας.

Εκ μέρους του PAOKWORLD
Δικέφαλος

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #15 on: August 20, 2006, 21:38:40 »
http://www.paokworld.gr/

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτή τη σελίδα των παιδιών απο την Κύπρο;
Λειτουργεί τελικά μόνο σαν φόρουμ;
Και ο admin λέγεται δικέφαλος;
Πολλές συμπτώσεις ρε παιδιά   ???, πάντως καλή συνέχεια.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #16 on: August 20, 2006, 21:46:13 »
Και κάτι άλλο ρε παιδιά, επιτρέπεται διαφήμηση για τα διαρκείας ακόμα και σήμερα;
http://www.paokworld.gr/plus/phpBB2/viewtopic.php?t=6
Μόνη λύση ο οικονομικός αποκλεισμός του χοντρού και το μαύρισμα σε όλους τους πολιτικούς, μόνο έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #17 on: August 20, 2006, 21:52:31 »

Όσο αφορά τώρα το domain paokworld.gr, κατόπιν σημερινής επικοινωνίας με τον πρόεδρο, μου είπε χαρακτηριστικά τα εξής: "Αν τα παιδιά πιστεύουν πως κάνουμε κακό σε αυτούς με αυτή τη διεύθυνση, να τους την παραχωρήσουμε. Δεν ανοίξαμε τη λέσχη για να έχουμε κόντρα με τα αδέλφια μας, αλλά για να οργανωθούμε και για να μπορούμε να κινούμαστε συντονισμένα"

Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω πιστεύω πως το πρόβλημα θεωρείτε - θα θεωρηθεί λήξαν!

Παρακαλώ τον "υπεύθυνο" αν μπορώ να τον αποκαλέσω έτσι, του Paokworld.com να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για να με δώσει τα dns και η Λέσχη Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας θα είναι online κάτω από άλλο domain που θα κλειστεί σήμερα κιόλας!  ;)

Καμιά ιδέα για το νέο domain ή πάλι θα δημιουργηθεί πρόβλημα???  >:(

Γιατι δεν εχει αλλαξει ακομη ονομα η ιστοσελιδα σας φιλε Ηλια ?
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Argonath4

• Guest
« Reply #18 on: August 20, 2006, 21:55:17 »
To clopy-right re paidia... To clopy-right reeee !!!

Den katalavenw tin logiki sas re cs... ante to onoma to kratisate...twra kai idia nicknames ?? ...tosa onomata exoume re cs...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #19 on: August 20, 2006, 22:10:37 »
Παραθέτω το ποστ που έκανα και πιο πάνω

Καλησπέρα Ηλία και καλωσήρθες στο φόρουμ μας.

1- Το PAOKWORLD ανέκαθεν υποστήριζε οποιαδήποτε ΠΑΟΚτσήδικη προσπάθεια.
Η ΠΑΟΚτσήδικη λέσχη σας δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θα έχει την πλήρη υποστήριξη της κοινότητάς μας, μην έχεις/έχετε την παραμικρή αμφιβολία γι αυτό.

2- Δεχόμαστε την πρότασή σας να αλλάξει η λέσχη σας τους DNS severs και παρακαλείται ο webmaster σας να επικοινωνήσει μαζί μου στο webmaster@paokworld.com για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Για ευνόητους λόγους περιμένω email από τον webmaster της ιστοσελίδας σας και μόνο από αυτόν.

3- Επίσης, ας μου πει και το νέο domain name που σκοπεύετε να κλείσετε έτσι ώστε από την επόμενη ενημέρωση να το συμπεριλάβουμε κι αυτό στις συνδέσεις μας. Μιας και ζητάς και τις γνώμες μας για το όνομα, πιστεύω πως ένα όνομα πιο κοντινό στην ονομασία της λέσχης σας θα σας αρμόζει πιο πολύ. Κάτι σαν lkffpm.com ή ακόμα και paok-lesxi.gr

Ευχαριστώ για την κατανόηση, και περιμένω email από τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας σας.
Και πάλι καλωσόρισες στην κοινότητά μας.

Εκ μέρους του PAOKWORLD
Δικέφαλος

Μετά λοιπόν την αντιγραφή του ονόματος της ιστοσελίδας έχουμε και την αντιγραφή του ονόματος του administrator.
Υποθέτω ότι πάνε... περίπατο οι όμορφες υποσχέσεις του Ηλία (μέλος lkffpm) για αλλαγή domain name...

Εγώ από τη μεριά μου απλά να πω το αυτονόητο:

η ιστοσελίδα αυτή δεν έχει καμία σχέση με το PAOK WORLD και φυσικά ο "δικέφαλος" της ιστοσελίδας αυτής δεν είμαι... εγώ.

Ευχαριστώ.

υγ/ Ηλία, σκοπεύετε να κάνετε και μέλη Billypoglwssios, Chris και HOMOPAOKUS ή μόνο εγώ θα έχω την τιμή της... κλωνοποίησης ;
« Last Edit: August 20, 2006, 22:12:46 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι