Βασικά, καλησπέρα σας
βλέποντας τα στατιστικά της Λέχης Κυπρίων Φοιτητών Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Μακεδονίας είδα επισκέψεις από το forum του paokworld.com.
Καταρχάς να συστηθώ. Το όνομα μου είναι Ηλίας και είμαι από Λευκωσία. Αυτή τη στιγμή είμαι Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών και είμαι ο "κατασκευαστής" του site
Όπως εξήγησα στον Billypoglwssio, το domain το έβγαλε ο πρόεδρος της λέσχης μας και τον παρέπεμψα να επικοινωνήσει μαζί του. Επειδή δεν είμαι και κανένας "χθεσινός", ασχολούμε με το internet πολλά χρόνια και μπορώ να καταλάβω μερικές καταστάσεις...
Καταννοώ πλήρως τον Billypoglwssio και κάθε Billypoglwssio που βλέπει την διεύθυνση του
* σε άλλη κατάληξη. Η πρώτη σκέψη ήταν το site μας να είναι κάτω από Κυπριακό domain. Ο αντίστοιχος ΕΕΤΤ της Κύπρου όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τον Ελληνικό και αυτό γιατί: Στη Κύπρο, για να βγάλεις domain (της μορφής com.cy που είναι το επίσημο της Κύπρου - αντίστοιχο το .gr στην Ελλάδα) θα πρέπει να καταθέσεις δικαιολογητικά που δείχνουν πως το όνομα paok είναι δικό σου. Όπως καταλαβαίνεται τα πράγματα εκεί είναι σαφώς πιο "οργανωμένα" και όχι ξέφρενο αμπέλι...
Από κει και πέρα θα πείτε: τόσες διευθύνσεις, το paokworld.gr βρήκαν τα παιδιά;
Απαντώ: Το domain καταρχάς ΔΕΝ το κατοχύρωσα εγώ. Εξήγησα και στο mail πως το domain το έβγαλε ο πρόεδρος μας. Μίλησα μαζί του για να μπορώ να σας απαντήσω. Λοιπόν, γιατί όχι paokworld.gr? Το paokworld.com το είχε κλεισμένο μήπως? Δηλαδή αν έβγαινε οποιοσδήποτε ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ και έκλεινε το domain? Και γιατί όχι την στιγμή που τόσο καιρό το paokworld δεν το χρησιμοποίησε ούτε μια φορά;
Να σας μιλήσω λίγο από στατιστικά μιας και οι περισσότεροι εδώ κατέχουμε τις "βασικές γνώσεις".
Την πρώτη (index) σελίδα που βγάλαμε με το κείμενο "σύντομα κοντά σας" μέσα σε 24 ώρες είχε 35 μοναδικές ip. Αυτό σημαίνει πως μερικοί μπερδεύονται και αντί για com πληκτρολογούν gr. Ομολογώ πως και εγώ το έχω κάνει αυτό όταν ήθελα να διαβάσω τη σελίδα
Και εντάξει, κλείσαμε το paokworld.gr. Είμαστε ΠΑΟΚτσήδες που θέλουμε όλοι το ίδιο. Ούτε διαφημίζουμε τίποτε προς πώληση από τη σελίδα μας, ούτε υπηρετούμε κανένα συμφέρον, ούτε τίποτε άλλο. ΠΑΟΚτσήδες είμαστε που αν θέλετε τη γνώμη μου (προσωπική), ο πρόεδρος μας εκμεταλευτηκε την επισκεψημότητα του paokworld.com και επέλεξε το gr! Σας μιλάω ξεκάθαρα γιατί ΔΕΝ έχω να χωρίσω κάτι μαζί σας!
Συγνώμη για το μεγάλο email αλλά καταλαβαίνετε όλοι πως πρέπει και επιβάλετε να "προστατεύσω" το paokworld.gr ή μάλλον καλύτερα την Λέσχη Κυπρίων Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας.
Πολλές φορές έχω γίνει "δέκτης" αντιΚυπριακών συναισθημάτων αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό δεν θα συμβεί στην οικογένεια φίλων του ΠΑΟΚ!
Εμείς είμαστε αυτοί που στο γήπεδο κρεμμάμε τις σημαίες της Κύπρου
Εμείς είμαστε αυτοί που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και στον αγώνα της Ανόρθωσης στη τουρκία με την trabzonsport γράφαμε στους τοίχους του γηπέδου και της πόλης ΠΑΟΚ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Εμείς είμαστε αυτοί που νιώθουμε περισσότερο ΠΑΟΚ μετά από τους τόσους Κύπριους που έχουν περάσει από την ομάδα
Λοιπόν αδέλφια, ραντεβού στα γήπεδα με όποιον τρόπο, όποιον πρόεδρο και οπουδήποτε να στρίξουμε τον ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα λύνονται!
Για επικοινωνία με την λέσχη: info@paokworld.gr
Για επικοινωνία με μένα (webmaster) paokworld@gmail.com
Και για επίσκεψη στο site:
http://www.paokworld.gr Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς
Λέσχη Φοιτητών Φίλων ΠΑΟΚ Μακεδονίας
*exxxxxxm gkouxou gkouxou, pros apofygh opeiasdipotes pare3igishs.
pou8ena den anafer8ika se DIKO MOU site, allwste to swsto 8a htan diko MAS, apla rwtisa
se 2 grammoules, me poia logikh dialextike ayto to onoma.