Με τα τηλεοπτικά έχω πεί ότι ενώ κάθε χρόνο παίρνουμε γύρω στο 1,274 ... στην πραγματικότητα ξεπληρώνουμε 3,1 εκ. Ευρώ για την ρήτρα που μας επιβλήθηκε να πληρώσουμε στο filmnet απο το σπάσιμο του συμβολαίου του Μπατατούδη!!!!
Εννοεις οταν πηγαμε απο το Σουπερσπορτ στο Αλφα ντιτζιταλ με τρελα ποσα για τοτε (κ για τωρα).
Εγω θυμαμαι οτι οταν γυρισαμε πισω εληξε και η δικαστικη διαμαχη. Κανεις δεν ειχε αναφερθει σε προστιμα.
Τουλαχιστον δεν το θυμαμαι εγω..
Απο το Supersport πήγαμε στον Alpha Digital επι Μπατατούδη. Η αιτία ήταν ότι ήθελε ο Μπατατούδης να υπεξαιρέσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έσπασε το συμβόλαιο με το supersport και έκανε συμβόλαιο με την Άθλος. Τα λεφτά που πήρε ο ΠΑΟΚ ήταν περίπου 3, κάτι εκ.Εύρώ. Στη συνέχεια η Άθλος, μεταβίβασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Interactive, πάλι εταιρεία του Μπατατούδη ... έναντι του ίδιου ποσού. Στη συνέχεια η Interactive έκανε συμβόλαιο με τον Alpha Digital έναντι 8,5 περίπου εκ. Ευρώ. Αυτό που προκύπτει λοιπόν είναι ότι ο Μπατατούδης ... μέσω της Interactive, δικής του εταιρείας ... εισέπραξε 8,5 ... και για τα ίδια τηλεοπτικά δικαιώματα ο ΠΑΟΚ πήρε τα 3. Έτσι λοιπόν τα 5,5 εκ, Ευρώ περίσσεψαν και τα τσέπωσε ο Μπατατούδης!!!!
Μετά το σπάσιμο του συμβολαίου, το τσέπωμα των 5,5 εκ. Ευρώ και την εξαφάνιση του Μπατατούδη το Supersport δικαστικά απαίτησε απο τον ΠΑΟΚ αποζημίωση απο το σπάσιμο του συμβολαίου. Ήταν το διάστημα που είχαμε το κενό εξουσίας στον ΠΑΟΚ ή και λίγο αργότερα, όταν ανέλαβε ο Γούμενος. Πάντως, στο δικαστήριο που έγινε, δεν παρέστη η πλευρά του ΠΑΟΚ και δικαστήκαμε ερήμην!!! Καταδικάστηκε λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πληρώσει σαν αποζημίωση στο Supersport 15,5 εκ. Ευρώ.
Έπειτα, ο Alpha Digital χρεωκόπησε και έκλεισε. Ο ΠΑΟΚ, συζήτησε με το Supersport και τελικά συμφώνησαν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2006-2010. Για αυτή τη συμφωνία, ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε περίπου 6,5 εκ. Ευρώ για τα πέντε χρόνια ... δηλαδή κάθε χρόνο απο 1,274 εκ. και εκτός αυτού, τα 15,5 εκ. που χρωστούσε ο ΠΑΟΚ στο Supersport απο τη δικαστική διαμάχη, θα γινόταν 5 δόσεις απο 3,1 εκ. η κάθε μία ... και κάθε χρόνο, εκτός απο τα μετρητά που παίρνει ο ΠΑΟΚ, πέφτει και η οφειλή μας προς το Supersport κατα 3,1 εκ. Ευρώ.
Στην ουσία λοιπόν, η συμφωνία δεν είναι άσχημη ... παίρνουμε 4,374 κάθε χρόνο ... άσχετο αν τα 3,1 μας τα κρατάνε επειδή τα χρωστάμε απο τις απατεωνιές και τη ληστρική επιδρομή του Μπατατούδη!!!
Την νέα συμφωνία με το Supersport την έκανε και την υπέγραψε ο Γούμενος. Αυτό ξέρω εγώ ... όπως ξέρω ότι την υπέγραψε σε μιά φάση που καιγόταν-καιγόμασταν για λεφτά, και πήρε τελικά προκαταβολή τα 2 πρώτα χρόνια. Αυτά μου έχουν πει ... αυτά μεταφέρω. Ο Ορφανός δεν είχε δουλειά σ'αυτό εδώ!!!
Μίζες εκτός συμβολαίου ... περιμένεις κανείς να σου απαντήσει έγκυρα σε αυτό; Πάντως, εγώ λέω ότι επειδή το Supersport τότε ήταν μονοπώλιο, λίγο δύσκολο να έδωσε μίζες ... έτσι εκτιμώ!! Τώρα, αν υπάρχουν 2 ανταγωνιστές ή και περισσότεροι ... εκεί μπορεί να παίξει μιά μιζούλα για να έρθεις εδώ και να μην πάς εκεί!!!