Author Topic: UEFA Club Licencing και ο κίνδυνος που ελλοχεύει... & ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Επιτρέπεται σε ομαδες με χρέη να παιρνουν μέρος σε ευρωπαικά κύπελα?  (Read 7560 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
εγω παντος διαβασα σημερα το πρωι στη sporday οτι ο βεζυρτζης ειπε στους συνδεσμιτες εχθες οτι τα λεφτα υπαρχουν (2εκ)και θα παιξουμε κανονικα uefa..οπως επισης οτι και κανονικα θα γινουν μεταγραφες το καλοκαιρι...

και γω ρωταω που αν αυτο ισχυει που βρεθηκαν αυτα τα λεφτα???μηπως βρεθηκε επενδυτης και θα τον ανακοινωσουν μετα τη ρυθμιση των χρεων???μακαρι!!! :P

Για μενα περιμενουν τα λεφτα απο τον Σικαμπαλα και πανε για πουλημα τον Φερναντεζ. Με αυτον τον τροπο θα μαζεψουν κανα τριαρι μυρια με τα οποια θα κινηθουνε. Οσο για την αυξηση του μετοχικου καφαλαιου εδω γελαμε.....9 μυρια δεν μαζευουνε με τιποτα...
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ διαβεβαίωσαν τους φιλάθλους οτι δεν θα πωληθεί κανένας παίκτης της ομάδας το καλοκίρι. Για να δούμε...
Apo Sport.gr, twra iremisame paides....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
oi efimerides vgazoun mia poli megali aisiodoksia. itan kaneis ekei re paides na mas pei tpt perissotero?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
Ρε παιδιά,απλά είναι τα πράματα.Τι να πουληθεί ο φερναντέζ,και λεφτά από σικαμπάλα.21 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ( 15 του μπατατούδη και 6 η μαύρη τρύπα του γούμενου).Η' θα δοθούν με κάποιον τρόπο αυτά τα λεφτά πίσω εκεί που ανήκουν ή ο ΠΑΟΚ δεν θα πληρώσει απλά τίποτα.Να δώσει η ΕΠΟ 2,2 εκ για να πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ και η πολιτεία άλλα 9 για την κάλυψη του Μ.Κ.Και να κάνουν όλοι τα στραβά μάτια για να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις, όπως έκαναν τα στραβά μάτια σε ανθρώπους που έκλεβαν.Το μεγαλύτερο θύμα φαίνεται προς τα έξω ότι είναι ο μεγάλος ευνοημένος της πολιτείας.Έλεος.21 εκατομμύρια να δοθούν στον ΠΑΟΚ και η πολιτεία να κάνει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των κλεφτών.
Αυτό θα ζητούσα εγώ αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΟΚ σήμερα.

Offline Suicidal

• Βασικός
to Motorcycle-Granny tou Panousi to 3ereis ?

if my granny had a pair of scooter-wheels
 she would be a motorcycle

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη σήμερα μιλούν για... σωτηρία του ΠΑΟΚ μέσω χορηγίας του Λαϊκού Λαχείου! Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η ΠΑΕ βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για την χορηγία που θα είναι ύψους 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει και γίνει πραγματικότητα τότε λύνεται το θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο κύπελλο UEFA της νέας περιόδου.

http://www.sport24.gr/html/ent/150/ent.169150.asp

an ginei auto ekmidenizonte ta xreh tou paok pros paiktes, proin k nin, proponites k promitheftes pou eipan ksekathara oti einai 2,2 ek. euro. episis svinontai 12 apo ta prostima k diakanonizonte alla 12. k menoun 7 ek. euro ta opoia pragmatika kaneis den kserei gia pou einai, ego poli distixos mages fovame oti einai apo daneiodotiseis, dld bitsianides, trifonidides isos mexri akoma k .... pagonides??!? ti na po, alli pithanotita den mporo na skefto. ektos ana auta ta 7 einai papas kanonikos, k opoios parei ton paok meso tis a.m.k. tha exei zesta zesta sta tameia 9 ek. euro!

PS. pantos an isxiei auto ontos ennoeite oti i xorigia tha kaliptei k tin epomeni xronia opote an , leo ego an den exoume ependiti tou xronou, tote apla tha einai i teleutaia mas xronia :P
alla min masate kapoios tha mas parei re ...
« Last Edit: March 16, 2007, 14:21:30 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

North_pole

• Guest
Ρε παιδιά,απλά είναι τα πράματα.Τι να πουληθεί ο φερναντέζ,και λεφτά από σικαμπάλα.21 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ( 15 του μπατατούδη και 6 η μαύρη τρύπα του γούμενου).Η' θα δοθούν με κάποιον τρόπο αυτά τα λεφτά πίσω εκεί που ανήκουν ή ο ΠΑΟΚ δεν θα πληρώσει απλά τίποτα.Να δώσει η ΕΠΟ 2,2 εκ για να πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ και η πολιτεία άλλα 9 για την κάλυψη του Μ.Κ.Και να κάνουν όλοι τα στραβά μάτια για να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις, όπως έκαναν τα στραβά μάτια σε ανθρώπους που έκλεβαν.Το μεγαλύτερο θύμα φαίνεται προς τα έξω ότι είναι ο μεγάλος ευνοημένος της πολιτείας.Έλεος.21 εκατομμύρια να δοθούν στον ΠΑΟΚ και η πολιτεία να κάνει κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των κλεφτών.
Αυτό θα ζητούσα εγώ αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΟΚ σήμερα.
Το "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος", σου λέει τίποτε; Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει οποιοσδήποτε από αυτούς περιουσιακά στοιχεία στο όνομά του. Εδώ η Πολιτεία δεν δίνει αύξηση στους συνταξιούχους, θα δώσει έτσι αέρα λεφτά στον ΠΑΟΚ; Το μεγαλύτερο όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι "ρυθμίστε για να πάρτε και εσεις κάτι, γιατί αλλιώς το κλείνουμε το μαγαζί και δεν έχει μία"!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη σήμερα μιλούν για... σωτηρία του ΠΑΟΚ μέσω χορηγίας του Λαϊκού Λαχείου! Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η ΠΑΕ βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για την χορηγία που θα είναι ύψους 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει και γίνει πραγματικότητα τότε λύνεται το θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο κύπελλο UEFA της νέας περιόδου.

http://www.sport24.gr/html/ent/150/ent.169150.asp

an ginei auto ekmidenizonte ta xreh tou paok pros paiktes, proin k nin, proponites k promitheftes pou eipan ksekathara oti einai 2,2 ek. euro. episis svinontai 12 apo ta prostima k diakanonizonte alla 12. k menoun 7 ek. euro ta opoia pragmatika kaneis den kserei gia pou einai, ego poli distixos mages fovame oti einai apo daneiodotiseis, dld bitsianides, trifonidides isos mexri akoma k .... pagonides??!? ti na po, alli pithanotita den mporo na skefto. ektos ana auta ta 7 einai papas kanonikos, k opoios parei ton paok meso tis a.m.k. tha exei zesta zesta sta tameia 9 ek. euro!

PS. pantos an isxiei auto ontos ennoeite oti i xorigia tha kaliptei k tin epomeni xronia opote an , leo ego an den exoume ependiti tou xronou, tote apla tha einai i teleutaia mas xronia :P

H χορηγια αφορα προφανως την φανελα και την νεα σεζον. Σιγουρα θα παρουμε ενα μεγαλο ποσοστο των χρηματων φετος (ελεω κρατικης πιεσης και τιποτα λλο) αλλα μην ξεχναμε οτι φετος απο αυτην την δυνατοτητα δεν βαλαμε δραχμη στο ταμειο..

Θα δωθουν ολα για προκαταβολες των διακανονισμων οποτε δεν ξοφλαμε ετσι απλα τους πρωην, οι οποιοι απο το καλοκαιρι θα ειναι περισσοτεροι και με πολλα λαμβανειν..

Ολα αυτα εαν..λεω ΕΑΝ τελικα παρουμε την χορηγια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
PS. pantos an isxiei auto ontos ennoeite oti i xorigia tha kaliptei k tin epomeni xronia opote an , leo ego an den exoume ependiti tou xronou, tote apla tha einai i teleutaia mas xronia

ακριβως αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω.η μοναδικη λυση ειναι να λυσουμε το συμβολαιο για τα τηλεοπτικα και να μας δωσει η ερτ ενα μεγαλο συμβολαιο.αλλιως δεν βγαινει η χρονια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Akoysa x8es pos o Karamanlhs TORA ema8e -leei- gia ta symvolaia ths ERT me gay, vazelo skoylhki kai egine-leei- ekso frenon.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

manos4

• Guest
Akoysa x8es pos o Karamanlhs TORA ema8e -leei- gia ta symvolaia ths ERT me gay, vazelo skoylhki kai egine-leei- ekso frenon.....

καλα τι παπαρια ειναι αυτη........παλι.......που ζει ο καραμανλης ..... ;D
σιγα σιγα θα μας πει σαν τον θειο του το "ποιος κυβερναει αυτον τον τοπο"
........... ???

Poet

• Guest
PS. pantos an isxiei auto ontos ennoeite oti i xorigia tha kaliptei k tin epomeni xronia opote an , leo ego an den exoume ependiti tou xronou, tote apla tha einai i teleutaia mas xronia

ακριβως αυτο ειναι που σκεφτομαι και εγω.η μοναδικη λυση ειναι να λυσουμε το συμβολαιο για τα τηλεοπτικα και να μας δωσει η ερτ ενα μεγαλο συμβολαιο.αλλιως δεν βγαινει η χρονια

Είναι τεράστια η ρήτρα που πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ αν λυθεί το συμβόλαιο ... αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 20 εκ. Ευρώ!!!

Με τα τηλεοπτικά έχω πεί ότι ενώ κάθε χρόνο παίρνουμε γύρω στο 1,274 ... στην πραγματικότητα ξεπληρώνουμε 3,1 εκ. Ευρώ για την ρήτρα που μας επιβλήθηκε να πληρώσουμε στο filmnet απο το σπάσιμο του συμβολαίου του Μπατατούδη!!!!

Επομένως, για να πάρουμε κάτι παραπάνω απο την ΕΡΤ και να μας συμφέρει να πάμε εκεί ... πρέπει για τα επόμενα 3 χρόνια να πάρουμε 20 εκ. την ρήτρα ... και 3 x 3,1 = 9,3 εκ. για ξεπλήρωμα της παλιάς ρήτρας και 3 x 1,274 = 3,822 εκ. για εμάς ... άρα πρέπει να κλείσουμε με την ΕΡΤ 33,122 εκ. Ευρώ για 3 χρόνια, ώστε να πάρουμε στην ουσία τα ίδια!!!! Κάθε Ευρώ παραπάνω απ'αυτό ... είναι κέρδος!!!!

Φυσικά το νούμερο είναι άπιαστο ... είναι αστρονομικό ... είναι 11,34 εκ. Ευρώ το χρόνο ... και επομένως ... καθόμαστε στ'αυγά μας!!!!

Μόνη λύση ... επαναδιαπραγματευόμαστε το συμβόλαιο που έχουμε ξανά με το Filmnet ... στην κλάψα ... στο παρακαλετό ... στο άγριο ... στη συζήτηση ... μπας και αρπάξουμε κάνα 500άρι 600άρι παραπάνω το χρόνο!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Με τα τηλεοπτικά έχω πεί ότι ενώ κάθε χρόνο παίρνουμε γύρω στο 1,274 ... στην πραγματικότητα ξεπληρώνουμε 3,1 εκ. Ευρώ για την ρήτρα που μας επιβλήθηκε να πληρώσουμε στο filmnet απο το σπάσιμο του συμβολαίου του Μπατατούδη!!!!
Εννοεις οταν πηγαμε απο το Σουπερσπορτ στο Αλφα ντιτζιταλ με τρελα ποσα για τοτε (κ για τωρα).
Εγω θυμαμαι οτι οταν γυρισαμε πισω εληξε και η δικαστικη διαμαχη. Κανεις δεν ειχε αναφερθει σε προστιμα.
Τουλαχιστον δεν το θυμαμαι εγω..

Μόνη λύση ... επαναδιαπραγματευόμαστε το συμβόλαιο που έχουμε ξανά με το Filmnet ... στην κλάψα ... στο παρακαλετό ... στο άγριο ... στη συζήτηση ... μπας και αρπάξουμε κάνα 500άρι 600άρι παραπάνω το χρόνο!!!!
Μα για αυτο παμε..πιστευει κανεις οτι κανενα σοβαρο δικαστηριο θα ακυρωσει συμβολαιο εταιρειας με την δικαιολογια οτι το υπεγραψε ο προηγουμενος προεδρος και τα λεφτα ειναι λιγα; Ας προσεχατε θα μας πουν.

Εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι τελικα ποιος το υπεγραψε αυτο το συμβολαιο. Ηταν ο Γουμενος; Ηταν ο Ορφανος οπως ειπε ο Γουμενος; Πεσαν και τιποτα μιζες εκτος συμβολαιου;

Poet

• Guest
Εννοεις οταν πηγαμε απο το Σουπερσπορτ στο Αλφα ντιτζιταλ με τρελα ποσα για τοτε (κ για τωρα).
Εγω θυμαμαι οτι οταν γυρισαμε πισω εληξε και η δικαστικη διαμαχη. Κανεις δεν ειχε αναφερθει σε προστιμα.
Τουλαχιστον δεν το θυμαμαι εγω..

Απο το Supersport πήγαμε στον Alpha Digital επι Μπατατούδη. Η αιτία ήταν ότι ήθελε ο Μπατατούδης να υπεξαιρέσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έσπασε το συμβόλαιο με το supersport και έκανε συμβόλαιο με την Άθλος. Τα λεφτά που πήρε ο ΠΑΟΚ ήταν περίπου 3, κάτι εκ.Εύρώ. Στη συνέχεια η Άθλος, μεταβίβασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Interactive, πάλι εταιρεία του Μπατατούδη ... έναντι του ίδιου ποσού. Στη συνέχεια η Interactive έκανε συμβόλαιο με τον Alpha Digital έναντι 8,5 περίπου εκ. Ευρώ. Αυτό που προκύπτει λοιπόν είναι ότι ο Μπατατούδης ... μέσω της Interactive, δικής του εταιρείας ... εισέπραξε 8,5 ... και για τα ίδια τηλεοπτικά δικαιώματα ο ΠΑΟΚ πήρε τα 3. Έτσι λοιπόν τα 5,5 εκ, Ευρώ περίσσεψαν και τα τσέπωσε ο Μπατατούδης!!!!

Μετά το σπάσιμο του συμβολαίου, το τσέπωμα των 5,5 εκ. Ευρώ και την εξαφάνιση του Μπατατούδη το Supersport δικαστικά απαίτησε απο τον ΠΑΟΚ αποζημίωση απο το σπάσιμο του συμβολαίου. Ήταν το διάστημα που είχαμε το κενό εξουσίας στον ΠΑΟΚ ή και λίγο αργότερα, όταν ανέλαβε ο Γούμενος. Πάντως, στο δικαστήριο που έγινε, δεν παρέστη η πλευρά του ΠΑΟΚ και δικαστήκαμε ερήμην!!! Καταδικάστηκε λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πληρώσει σαν αποζημίωση στο Supersport 15,5 εκ. Ευρώ.

Έπειτα, ο Alpha Digital χρεωκόπησε και έκλεισε. Ο ΠΑΟΚ, συζήτησε με το Supersport και τελικά συμφώνησαν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περιόδου 2006-2010. Για αυτή τη συμφωνία, ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε περίπου 6,5 εκ. Ευρώ για τα πέντε χρόνια ... δηλαδή κάθε χρόνο απο 1,274 εκ. και εκτός αυτού, τα 15,5 εκ. που χρωστούσε ο ΠΑΟΚ στο Supersport απο τη δικαστική διαμάχη, θα γινόταν 5 δόσεις απο 3,1 εκ. η κάθε μία ... και κάθε χρόνο, εκτός απο τα μετρητά που παίρνει ο ΠΑΟΚ, πέφτει και η οφειλή μας προς το Supersport κατα 3,1 εκ. Ευρώ.

Στην ουσία λοιπόν, η συμφωνία δεν είναι άσχημη ... παίρνουμε 4,374 κάθε χρόνο ... άσχετο αν τα 3,1 μας τα κρατάνε επειδή τα χρωστάμε απο τις απατεωνιές και τη ληστρική επιδρομή του Μπατατούδη!!!

Την νέα συμφωνία με το Supersport την έκανε και την υπέγραψε ο Γούμενος. Αυτό ξέρω εγώ ... όπως ξέρω ότι την υπέγραψε σε μιά φάση που καιγόταν-καιγόμασταν για λεφτά, και πήρε τελικά προκαταβολή τα 2 πρώτα χρόνια. Αυτά μου έχουν πει ... αυτά μεταφέρω. Ο Ορφανός δεν είχε δουλειά σ'αυτό εδώ!!!

Μίζες εκτός συμβολαίου ... περιμένεις κανείς να σου απαντήσει έγκυρα σε αυτό; Πάντως, εγώ λέω ότι επειδή το Supersport τότε ήταν μονοπώλιο, λίγο δύσκολο να έδωσε μίζες ... έτσι εκτιμώ!! Τώρα, αν υπάρχουν 2 ανταγωνιστές ή και περισσότεροι ... εκεί μπορεί να παίξει μιά μιζούλα για να έρθεις εδώ και να μην πάς εκεί!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ωραιος ο Poet..
παντως ατυπα το σουπερσπορτ μας χαρισε το προστιμο. Γιατι μετα την εποχη Αλφα τα συμβολαια κυμαινονταν στα επιπεδα αυτα. Δηλαδη και να μην χρωσταγαμε 15 μυρια παλι δεν νομιζω το συμβολαιο να ηταν διαφορετικο. Και σε καμια περιπτωση δεν θα παιρναμε 4,37 τον χρονο την στιγμη που το ΠΟΚ εκτος ΑΕΚ επαιρνε 2 μυρια τον χρονο εκεινη την εποχη της ανανεωσης.

Απλα μας γαμησανε στην διαρκεια το συμβολαιου..