Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ''Northerners'' www.northerners.gr  (Read 12649 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ''Northerners'' www.northerners.gr
« Reply #280 on: July 31, 2013, 20:32:22 »
Όπα χαλάρωσε, μην κάνεις τώρα σαν αυτούς που λέγανε "καλά μέχρι και τον ζαγοράκη βρίζετε, δεν έχετε ιερό και όσιο;".
Κριτική κάνουμε, ούτε λάσπη ούτε τίποτα. Λάσπη είναι όταν λες επίτηδες ψέμματα για να μειώσεις κάποιον, εδώ δεν λέει κανείς ψέμματα, την απόφαση των ίδιων σχολιάζουμε. Και το δικαίωμα στην κριτική δεν μπορεί να το στερήσει κανείς. Ειδικά όταν είναι κάποιος ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Το ξέρουμε ποιοι έχουν δώσει μάχες, ευχαριστώ. Να σου απαντήσω κι εγώ ότι τα ύστερα τιμούν τα πρώτα. Οι ίδιοι δε σέβονται τις μάχες τους πρώτοι από όλους με τέτοιες ενέργειες.
Όσο για τη μαλακία "πάνε βρες τους", για να τελειώνουμε, πού ξέρεις εσύ και όποιος το λέει ότι δεν έχει πάει να τους βρει κάποιος; Κάμερα έχετε εκεί ή βγαίνει δελτίο τύπου;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #281 on: July 31, 2013, 20:43:32 »
Εντάξει, ξέφυγε η φάση και πάλι, αλλά ΠΑΟΚ είσαι! :D

Για μένα μόνο πρόβλημα ότι βγήκαν και το είπανε. Δηλαδή και πάλι, κρατήσανε το λόγο τους, γιατί η πρώτη ανακοίνωση παρέπεμπε στην τελευταία ανακοίνωση. Από τη στιγμή που κι αυτοί μεροκαματιάρηδες είναι, λογική απόφαση. Όπως είπα, δεν έπρεπε να βγαίνουν να λένε «ναι μεν, αλλά» και μετά να κερδίζει η ουκρανική ομάδα και το «αλλά», γιατί γίνεται τέτοια ανακατωσούρα από το πουθενά. Τέλος, τα χιλιόμετρα των Βορείων, λίγοι μπορούν να τα κρίνουν εδώ μέσα. Εγώ όχι. Άλλο η πολιτική, που έχουν πολιτική άποψη και γι' αυτήν τους κράζω, κι άλλο το οπαδικό, όπου έχουν τον σεβασμό μου. Επαναλαμβάνω, το πρόβλημα ήταν στην πρώτη ανακοίνωση, όχι στη δεύτερη, που είπαν κι ένα σωστό πράγμα και ένα λάθος (ποτέ δεν είναι τουρισμός ο ΠΑΟΚ, για μας τουλάχιστον - και ειδικά απ' αυτούς περίμενα να το έχουνε στα αυτονόητα).

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #282 on: July 31, 2013, 20:47:49 »
τα χιλιόμετρα των Βορείων, λίγοι μπορούν να τα κρίνουν εδώ μέσα.

:smack: :smack: :smack:

Ποιος έκρινε τα χιλιόμετρα, την προσφορά, τις μάχες κτλ εδώ μέσα, θα μου πείτε ρε;
Διαβάζετε ελληνικά; Και αν τα διαβάζετε, τα καταλαβαίνετε τι λένε ή καταλαβαίνετε ό,τι θέλετε να καταλάβετε;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #283 on: July 31, 2013, 20:59:44 »
Καταλά, συνέχισε να μιλάς για κάμερες...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #284 on: July 31, 2013, 21:07:38 »
έχει γραφτεί εδώ μέσα αυτή η φράση (αναφέρομαι στη φράση: τα παράπονα στο σύνδεσμο που χρησιμοποίησα προηγουμένως) και αναπαράγεται επειδή είναι της μόδας στο μαλακισμένο αυτό κράτος τα τελευταία χρόνια άρα γράφτηκε και εδώ μέσα από κάποιους ως απάντηση σε αντίστοιχη φάση, οπότε για να πικάρω όσους σχολίασαν όπως σχολίασαν τους Βόρειους χρησιμοποίησα αυτή την κλισέ φράση. αν εσύ πειράχτηκες από αυτό τότε τι να πω και εγώ ως μέλος συνδέσμου των Βόρειων που ξέρω τι σημαίνει Εξπρές, έχω κάνει εκδρομή με το εξπρές και ξέρω τι km έχουν κάνει άλλοι με το εξπρές. εγώ που είμαι 32 είμαι πολύ πάρα πολύ μικρός μπροστά τους. Απλά ήταν αναπόφευκτο να γίνει αυτός ο συνειρμός από όποιον και αν ξεκίνησε.

εγώ το είδα ως λάσπη. εσύ ως κριτική. τι να κάνουμε τώρα; κάπου στη μέση θα είναι η αλήθεια.

Δε θα μπω σε περαιτέρω διαμάχη.

το σημαντικότερο σημείο είναι το εξής:

επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για ένα σύνδεσμο. όχι για τη μαριγώ από το χωριό μου που ανακάλυψε τον ΠΑΟΚ όταν τον ανακάλυψε ο μαλάκας που την πηδούσε το 2007.

δεν έχω να πω κάτι άλλο. το λέω ειλικρινά και όχι ειρωνικά όμως δεν έχω να πω κάτι άλλο.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #285 on: July 31, 2013, 22:48:49 »
Πάμε για ΤΡΙΤΗ φορά: τι σχέση έχουν τα χιλιόμετρα με αυτό που λέμε εδώ μέσα; Και όποιος έχει χιλιόμετρα, έχει και το αλάνθαστο; Για να ξέρω.

εγώ το είδα ως λάσπη. εσύ ως κριτική. τι να κάνουμε τώρα; κάπου στη μέση θα είναι η αλήθεια.

Φυσικά και όχι, αν είναι κάπου στη μέση, θα ήθελα να μου πεις τι κάνει τα όσα γράφτηκαν εδώ μέσα να είναι τόσο κοντά στη λάσπη όσο είναι και στην κριτική.
Εδώ μιλάμε επί γεγονότων και ακόμα και οι εικασίες που κάνουμε βγάζουν μάτι από τα γεγονότα. Δεν είχε κανείς πιστεύω προηγούμενα με κανέναν Βόρειο.
Λάσπη θα ήταν να λέγαμε πχ "α, κότεψαν οι φλώροι οι βόρειοι και την ακυρώνουν" ή "κόπηκε το χαρτζηλίκι από τον Ιβάν και δεν θα πάνε Ουκρανία", οι μαλακίες δηλαδή που λένε τα πνευματικά ανάπηρα του πουστομάνια με τις διαφημίσεις του κόκκινου γκέυ στο μπουρδελοσάιτ της κονόμας τους.
Επειδή όμως δεν γράφονται από τίποτα τέτοια άβγαλτα μούλικα που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, έχουμε και απαιτήσεις από έναν σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, πόσω μάλλον επειδή ακριβώς κουβαλάει αυτή την ιστορία. Αυτό επειδή "επαναλαμβάνεις ότι μιλάμε για σύνδεσμο".
Ούτε καμία διαμάχη υπάρχει εδώ μέσα, κουβέντα κάνουμε. Κάναν μαλακία και μετά κάναν μία ακόμα μεγαλύτερη που τους εκθέτει πάρα πολύ. Τόσο απλά.
Τέταρτη φορά δεν θα πω τα ίδια πράματα, τέλος από μένα.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #286 on: August 01, 2013, 01:28:38 »
δε θα το κάνω ριάλιτι να κάνω παράθεση όσα εγώ θεωρώ ως "χαρακτηρισμούς", λάσπη, κριτική κλπ.

στο φινάλε κακώς μπλέχτηκα αρχικά, εδώ είναι ένα φόρουμ, που ναι μεν έχει δείξει πώς έχει άτομα που μετράνε, αλλά δε γίνεται όλα να δημοσιοποιούνται και να σχολιάζονται ελεύθερα όπως θα γινόταν στην πραγματική ζωή (εκτός από τα μέλη έχουν πρόσβαση οι πάντες, άσχετοι που μπορούν να γελάνε τώρα με μας τους 2 να ψευτοδιαφωνούμε) άρα δε θα τοποθετηθώ περαιτέρω. δε γίνεται δημοσίως να κράζονται σύνδεσμοι, όπως η 4, οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, οι ΒΟΡΕΙΟΙ και όποιος άλλος έχει φάει κράξιμο. και επειδή έχει πρόσβαση ο καθένας τότε δεν είναι σωστό να διαβάζει εμάς τους 2 να μιλάμε για τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ κατ' αυτό τον τρόπο. το αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ.

στο αρχικό μου ποστ, δε χρησιμοποίησα τη λέξη χιλιόμετρα, κάποιος μετά από μένα ενέταξε τη λέξη στην κουβέντα και στο 2ο σχόλιο μου το χρησιμοποίησα και εγώ.

οι ΒΟΡΕΙΟΙ είναι ομοσπονδία συνδέσμων που μπορούν να παραδώσουν ιδιαίτερα μαθήματα σε οπαδούς άλλων ομάδων και σε κατά φαντασίαν οπαδούς του ΠΑΟΚ που ανακάλυψαν τον ΠΑΟΚ το 2007 με θέμα "Πώς διοργανώνω εκδρομή στα βάθη της Ρωσίας, της Ουκρανίας, σε χώρες χαβαλετζίδικες της Βόρειας Ευρώπης και όπου κάτσει η μπίλια". αλλά και να μην ήταν οι Βόρειοι και να ήταν ο επόμενος σύνδεσμος που θα ιδρυθεί σε κάποια γωνιά του γιουνάν ή του κόσμου τότε δε πρέπει να μιλάμε έτσι. κάποιοι βάζουν το κεφάλι τους στα σκατά. κάποιοι εδώ μέσα είναι στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, άρα τα γνωρίζουν. ξέρουν τι σημαίνει βάζω το κεφάλι μου στα σκατά για να κυματίζει η σημαία του ΠΑΟΚ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #287 on: September 08, 2013, 19:35:01 »
www.northerners.gr/Northerners_Anakoin.html
:-\  ::)

ΥΓ: Επιτελους καποιος μοντ να το βγαλει απο στικι το τοπικ, δεν υπαρχει λογος, αποψη μου.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #288 on: September 08, 2013, 20:14:50 »
Ανακοινωνουμε οτι θα μαζευτουμε να δουμε τι θα ανακοινωσουμε, γιατι γινεται χαμος και αν συνεχισουμε το τουμπεκι θα μας κραξουν
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #289 on: September 08, 2013, 20:51:26 »
www.northerners.gr/Northerners_Anakoin.html
:-\  ::)

ΥΓ: Επιτελους καποιος μοντ να το βγαλει απο στικι το τοπικ, δεν υπαρχει λογος, αποψη μου.

Αν  εννοείς απο μόνιμο θέμα, έγινε και δεν ξέρω και πως ήταν μόνο του ειλικρινά.
Όλοι οι σύνδεσμοι είναι ίσοι εδώ μέσα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #290 on: September 08, 2013, 21:39:07 »
Ανακοινωνουμε οτι θα μαζευτουμε να δουμε τι θα ανακοινωσουμε, γιατι γινεται χαμος και αν συνεχισουμε το τουμπεκι θα μας κραξουν

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #291 on: September 08, 2013, 21:54:00 »
ανακοινωνουμε οτι πρεπει να ανακοινωσουμε γιατι ολοι ανακοινωνουνε
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #292 on: September 12, 2013, 22:26:26 »
εσείς που μαζευτήκατε τι αποφασίσατε?θα μας πείτε?η μήπως είναι κρυφό?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #293 on: September 13, 2013, 11:42:19 »
ανακοινωνουμε οτι πρεπει να ανακοινωσουμε γιατι ολοι ανακοινωνουνε

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #294 on: November 25, 2013, 09:51:58 »
Θέλοντας να συνεχίσουμε την παράδοση και την οπαδική ιστορία των οδικών εκδρομών του "ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ" αποφασίσαμε την αποστολή αντιπροσωπείας 6 μελών μας στο μακρινό ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για τον αγώνα του EUROPA LEAGUE με την Sakhter Karagandy.
'Ετσι αυτή τη στιγμή το minibus του "NORTHERNERS EXPRESS" βρίσκεται στην περιοχή της Ufa(Ρωσία), έχοντας ήδη διανύσει 3.900 χλμ κι έχοντας ξεπεράσει αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καταρρίπτοντας μάλιστα και το προηγούμενο ρεκόρ της εκδρομής στο Καζάν(3.870χλμ).
Τους ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι τον τελικό προορισμό(απομένουν περίπου 2.000χλμ ακόμα) και φυσικά ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με πολλή δύναμη,κουράγιο,υπομονή και την απαραίτητη προσοχή !!!
Συνεχίστε να μας κάνετε ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...

μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #295 on: November 25, 2013, 14:03:52 »
Μπράβο ρε, ηρωικό.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #296 on: November 26, 2013, 19:07:54 »
Εδω παει το χιλιομετρα καναμε παλι.ΜΠΡΑΒΟ ρε μαγκες καλη διαδρομη και μια αξεχαστη εκδρομη να εχετε.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #297 on: November 26, 2013, 20:56:07 »
Η εκδρομή του αιώνα... :prosk:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #298 on: November 27, 2013, 14:10:53 »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #299 on: November 27, 2013, 14:21:03 »

Κάνει όλες τις άλλες να είναι περίπατοι. Δεν έχω λόγια!