δε θα το κάνω ριάλιτι να κάνω παράθεση όσα εγώ θεωρώ ως "χαρακτηρισμούς", λάσπη, κριτική κλπ.
στο φινάλε κακώς μπλέχτηκα αρχικά, εδώ είναι ένα φόρουμ, που ναι μεν έχει δείξει πώς έχει άτομα που μετράνε, αλλά δε γίνεται όλα να δημοσιοποιούνται και να σχολιάζονται ελεύθερα όπως θα γινόταν στην πραγματική ζωή (εκτός από τα μέλη έχουν πρόσβαση οι πάντες, άσχετοι που μπορούν να γελάνε τώρα με μας τους 2 να ψευτοδιαφωνούμε) άρα δε θα τοποθετηθώ περαιτέρω. δε γίνεται δημοσίως να κράζονται σύνδεσμοι, όπως η 4, οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, οι ΒΟΡΕΙΟΙ και όποιος άλλος έχει φάει κράξιμο. και επειδή έχει πρόσβαση ο καθένας τότε δεν είναι σωστό να διαβάζει εμάς τους 2 να μιλάμε για τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ κατ' αυτό τον τρόπο. το αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ.
στο αρχικό μου ποστ, δε χρησιμοποίησα τη λέξη χιλιόμετρα, κάποιος μετά από μένα ενέταξε τη λέξη στην κουβέντα και στο 2ο σχόλιο μου το χρησιμοποίησα και εγώ.
οι ΒΟΡΕΙΟΙ είναι ομοσπονδία συνδέσμων που μπορούν να παραδώσουν ιδιαίτερα μαθήματα σε οπαδούς άλλων ομάδων και σε κατά φαντασίαν οπαδούς του ΠΑΟΚ που ανακάλυψαν τον ΠΑΟΚ το 2007 με θέμα "Πώς διοργανώνω εκδρομή στα βάθη της Ρωσίας, της Ουκρανίας, σε χώρες χαβαλετζίδικες της Βόρειας Ευρώπης και όπου κάτσει η μπίλια". αλλά και να μην ήταν οι Βόρειοι και να ήταν ο επόμενος σύνδεσμος που θα ιδρυθεί σε κάποια γωνιά του γιουνάν ή του κόσμου τότε δε πρέπει να μιλάμε έτσι. κάποιοι βάζουν το κεφάλι τους στα σκατά. κάποιοι εδώ μέσα είναι στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, άρα τα γνωρίζουν. ξέρουν τι σημαίνει βάζω το κεφάλι μου στα σκατά για να κυματίζει η σημαία του ΠΑΟΚ.