κοιτα tsakalaki....ναι εμεσα πιστευω οτι τασσονται υπερ καποιας ιδεολογιας....λιγο η νεκροκεφαλη.....λιγο κατι φυλλαδια που μοιραζανε περσι στους οπαδους της milan και της liverpool στον τελικο του champions league....(αυτοι δεν ηταν ετσι??)
εισαι σ αυτον τον συνδεσμο????ισως ξερεις περισσοτερα....αν κανω λαθος πες μου το......
Να σου εξηγήσω λοιπόν sabbath, είμαι συνδεσμίτης 18 χρόνια στον σύνδεσμο της Βέροιας. Σε όλα αυτά τα χρόνια απο εκδρομές, απο συγκεντρώσεις κλπ έχω γνωριστεί με πάρα πολλά παιδιά απο διάφορους συνδέσμους και της επαρχίας (λόγω Βορείων) αλλα και της Θεσσαλονίκης Τούμπα, Μακεδόνες, Συκιές, northerners.
Τώρα για τους northerners, τυχαίνει να γνωρίζω πάρα πολλά άτομα, μέλη ιδρυτικά και κάποιους απο την συντακτική επιτροπή.
Πιστεύω να σε κάλυψα στο ερώτημα σου.
Τωρα εγω σου έκανα μια ερώτηση, πότε εκδήλωθηκε πολιτικά προς καποια πλεύρα ο σύνδεσμος.
Απάντησες με μισόλογα, για την περσινή ανακοίνωση (που δεν ήταν φυλλάδια που μοιράζονταν) πρόσπάθησαν να καυτηριάσουν κάποια πράγματα με χιουμοριστικό τρόπο, φαντάζομαι πως ήθελαν να δημιουργήσουν και αναστάτωση, όσο μπορούσαν. Κάποιοι μπορεί να το πήραν στραβά γιατί έτσι θα τους βόλευε, αλλά δεν νομίζω πως εξέφρασε ακροδεξιά άποψη.
Όπως λέει και ο diegito ''υπαρχει καποιος υπερμετρος τοπικισμος'' και εγώ δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα τους περί διαχωρισμού κλπ αλλά αυτή είναι η άποψη τους.
Να πω και κάτι ακόμα, κατα καιρούς έχουν εμφανιστεί κάποιοι εδώ μεσα που μιλάνε εκ μέρους των northerners, δηλώνουν μέλη και δημιουργούν κλίμα. Επειδή έχω μιλήσει για αυτό με τα παιδιά για αυτο το θέμα θέλω να πω πως ο σύνδεσμος εκφράζεται ΜΟΝΟ απο την ιστοσελίδα του. Αν εκεί εκφράσει τις απόψεις που έχουν καταθέσει κατα καιρούς ''καποιοι'' εδώ μέσα, τότε να το δεχτώ.
Όσο όμως δεν δηλώνει όλα αυτα που έχουν δηλώσει κάποιοι εδω μέσα θα παρακαλούσα να προσέχουμε τις εκφράσεις μας.
Πόσοι άραγε γνωρίζουν την πολιτική πεποίθηση των μελών που ανήκουν στους northerners;
Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω προσωπικά δεδομένα, αλλά επειδή γνωρίζω, σας ενημερώνω πως δεν είναι τα πράγματα όπως μερικοί τα φαντάζεστε.
Φυσικά μιλάω όπως καταλαβαίνεις για συνδέσμους που γνωρίζω και έχω μια προσωπική επαφή με μέλη τους, πολλά παιδιά απο το φόρουμ που έχουμε ταξιδέψει μαζί, γνωρίζουν τις σχέσεις που έχω με συνδεσμίτες που ανέφερα πιο πάνω, ότι δεν λέω λόγια του αέρα, ούτε με ενδιαφέρει να κάνω τον έξυπνο και τον παντογνώστη.
Ελπίζω να σε κάλυψα, αν και δεν απεθύνομαι μόνο σε εσένα.