Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ''Northerners'' www.northerners.gr  (Read 12732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ''Northerners'' www.northerners.gr
« Reply #160 on: November 29, 2007, 21:24:19 »
Ανανεώθηκε η σελίδα σήμερα με πολλά θέματα και μάλιστα έχει και φώτο απο τα νέα είδη του συνδέσμου.

http://www.northerners.gr/main.html

http://www.northerners.gr/arthra_07_11_29winter-collection.html
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #161 on: December 07, 2007, 15:08:09 »
Τελικά η απάτη πάει σύννεφο στην Ελλάδα αυτό είναι γνωστό.
Αλλά μαϊμού προϊόντα συνδέσμου δεν είχα ξαναδεί. Κάποιοι λοιπόν σκέφτηκαν να κονομήσουν  απο την τρέλα του λαού. Κυκλοφόρησαν ημερολόγιο χρησιμοποιώντας το όνομα των Βορείων προφανώς γιατί πουλάει.
Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι οι Βόρειοι και ενημερώνουν τον κόσμο για την απάτη που παίζεται.
Περισσότερα εδώ

http://www.northerners.gr/anakoinoseis07_12_07anakinosi-northerners.html

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #162 on: December 08, 2007, 03:39:46 »
Τελικά η απάτη πάει σύννεφο στην Ελλάδα αυτό είναι γνωστό.
Αλλά μαϊμού προϊόντα συνδέσμου δεν είχα ξαναδεί. Κάποιοι λοιπόν σκέφτηκαν να κονομήσουν  απο την τρέλα του λαού. Κυκλοφόρησαν ημερολόγιο χρησιμοποιώντας το όνομα των Βορείων προφανώς γιατί πουλάει.
Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι οι Βόρειοι και ενημερώνουν τον κόσμο για την απάτη που παίζεται.
Περισσότερα εδώ

http://www.northerners.gr/anakoinoseis07_12_07anakinosi-northerners.html

@tsakalaki, όταν μάθετε τι παίζει και είστε σίγουροι για ονόματα, να τα βγάλετε με ανακοίνωση για να τους μάθει όλος ο κόσμος. Αύριο μεθαύριο, θα κάνουν καμιά άλλη μαλακία και μπορεί να νομίζουν κάποιοι ότι έχουν σχεση οι Βόρειοι ή αντίστοιχος σύνδεσμος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #163 on: December 17, 2007, 20:16:52 »
Απο ότι έμαθα πριν απο λίγο τα ημερολόγια κυκλοφορούν πόρτα πόρτα και μάλιστα και εκτός Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚτσή να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλευτούν την αρώστια σου.
Μην αγοράσεις εάν πέσει στα χέρια σου αυτό το ημερολόγιο γιατί είναι προιόν απάτης.
Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η απάτη.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #164 on: December 18, 2007, 23:38:47 »
τα λόγια στην ανακοίνωση των northerners για τον παππού με έκαναν να ξανά θυμηθώ πράγματα που με τα χρόνια είχα ξεχάσει.
Και πάλι συγχαρητήρια γιατί είναι το μοναδικό site, από ότι πληροφορήθηκα από αδερφό πριν λίγο, που έχει αναφορά μέχρι στιγμής εκτός από εμάς.

http://www.northerners.gr/anakoinoseis07_12_18_dimitris_konstadinidis.html

ΠΑΠΠΟΥ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #165 on: December 28, 2007, 10:26:51 »
Το άρθρο της συντακτικής επιτροπής των βορείων για την γ.σ. της παε προσωπικά με βρίσκει αντίθετο, μια και αθώρυβα πολλές φορές καταφέρνεις πολλά περισσότερα...

http://www.northerners.gr/arthra_07_12_27synelefsi-pae.html
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

goudas4

• Guest
« Reply #166 on: December 28, 2007, 20:16:47 »
Symfwnw me tin apopsi tou @toy kathws kapoia pragmata kalytera na ginontai stin "zoula" para na vgainoun pros ta eksw...

Episis mou ekane entypwsi to arthro twn northerners sxetika me to Promo bus...http://www.northerners.gr/arthra_07_12_27promobus.html

Den katalava gia poio logo tetoia kakia apenanti se auti tin kinisi i opoia mporei ontws na einai opws tin anaferoun sto site tous alla auto den
allazei to gegonos oti me tin metakinisi tou lewforeiou autou apo perioxi se perioxi, polla (mikra kyriws) PAOKtsakia exoun tin eukairia na doun tin
istoria tou PAOK apo konta...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #167 on: December 29, 2007, 16:01:40 »
Αφιέρωμα στον ταξίδι των Βορείων στο Βελιγράδι και η συνάντηση με τα αδέρφια της Παρτιζάν, οδοιπορικό, φώτο κλπ

http://www.northerners.gr/Partizan-Belgrad_07_12_28.html

BIANCONERO

• Guest
« Reply #168 on: December 30, 2007, 16:10:01 »
Και μενα η ανακοινωση για το Λεοφωρειο δεν μου αρεσε! Δε χρειαζομασταν τετοιο αλλοθι για να δικαιολογησουμε οτι καποιοι σπασαν ενα διαφημηστικο λεοφωρειο ενος Χορηγου! Και φυσικα συμφωνω οτι η μετακινηση του απο περιοχη σε περιοχη κανει καλο και κανει ΠΑΟΚτσακια!! Για αυτο και καποιοι το εσπασαν αλλωστε!!! Ουτε πιστευω οτι οι γαυροι ειχαν σπασει το δικο τους καποτε! Μαλλον βαζελια θα ηταν αν ειχε γινει! Επαναλαμβανω...δε χρειαζοταν αλλοθι για μια ψευτο_μαγγια των ερπετων! Αντιθετα μια ανακοινωση οτι "εμεις στηριζουμε ΚΑΙ τους χορηγους μας και επομενως οποιος διαφημιζεται στην ομαδα των οποιων οι οπαδοι εκαναν τη βλαχια τους να ξερουν οτι θα κινδυνευουν απο δω και στο εξης" θα ηταν προτιμοτερη!!  Σφαλμα για μενα...

BIANCONERO

• Guest
« Reply #169 on: December 30, 2007, 16:23:53 »
Οσο για τη Γ.Σ. ενταξει...δεν ειπαν και τιποτα τρομερο....απλα το λαθος που πιστευω οτι εκαναν ειναι εκει που γραφουν οτι δεν ανακοινωθηκε τιποτα στο σαιτ της ΠΑΕ. Στο σαιτ βλεπω οτιδηποτε εχει τελειωσει, ειτε προκειτε για αρλεκινους ειτε για μεταγραφες!! Αν λοιπον στη συγκεκριμενη Γ.Σ. δεν προεκυψε κατι, τοτε τι να βγαλουν προς τα εξω; "ΕΓΙΝΕ Η Γ.Σ." ;; Ε, αυτο το ξερουμε, δεν ηταν δα και κρυφο!! Αφου δεν ειχε τελεσιδηκα καποια νεα καλως δεν εγραψαν τιποτα στην ΠΑΕ! Νομιζω οτι αστοχο ηταν το αρθρο...δε χρειαζοταν απλα. Εκτος και αν φοβουνται οτι η ΠΑΕ παιζει "παιχνιδια". Επειδη ομως δεν (θελω να ) πιστευω οτι εννοουν κατι τετοιο, τζαμπα η σκονη που λεν και στο χωριο μου!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #170 on: December 30, 2007, 18:27:52 »
Symfwnw me tin apopsi tou @toy kathws kapoia pragmata kalytera na ginontai stin "zoula" para na vgainoun pros ta eksw...

Episis mou ekane entypwsi to arthro twn northerners sxetika me to Promo bus...http://www.northerners.gr/arthra_07_12_27promobus.html

Den katalava gia poio logo tetoia kakia apenanti se auti tin kinisi i opoia mporei ontws na einai opws tin anaferoun sto site tous alla auto den
allazei to gegonos oti me tin metakinisi tou lewforeiou autou apo perioxi se perioxi, polla (mikra kyriws) PAOKtsakia exoun tin eukairia na doun tin
istoria tou PAOK apo konta...

symfono kai go kai me toys dyo kai symplhrwnw oti:
Sth GS prwth fora do8hkan toso analytika stoixeia kai apanth8hkan oles oi erwthseis twn metoxwn.Ayto to paradexthkan oloi osoi phran meros.
Oso gia to promobus, kat arxhn aparadekto na ginetai tetoia epi8esh se xorhgo toy PAOK. H na ypaxei yponoia "apeilhs". Kata deuteron opws swsta eipe kai o goudas, kserw apeiro kosmo akoma kai mh PAOKtshdes poy eixan thn eykairia na aggiksoyn ta kypela (apomimhseis) kai entyposiasthkan. Den kserw an kseroyn th leksh marketing o/oi syggrafeis toy keimenoy "ths syntaktikhs epitrophs" alla eimai vevaios pws apexoyn xiliometra apo ton meso oro ths skepshs toy PAOKtsh gia ayto to 8ema. O de sysxetismos me gay gia gelia. Me tetoia myala kai apopseis aytoi ths "syntaktikhs epitrophs" eimai myga mes sto gala oxi mono genika ston kosmo toy PAOK, alla (elpizw) kai mes stoys idioys toys Northerners.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #171 on: April 29, 2008, 19:44:53 »

επισης δεν γουσταρω συνδεσμους που τασονται(εμεσα η αμεσα) υπερ καποιας πολιτικης ιδεολογιας ειτε λεγεται θυρα 4 ειτε λεγονται Northeners....

Για να είμαστε και μέσα στο θέμα, μπορείς να μου πεις πότε ο συγκεκριμένος σύνδεσμος τάχθηκε
 υπέρ κάποιας ιδεολογίας;
Και μη μου πεις ξανά τα περι νεκροκεφαλής.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #172 on: April 30, 2008, 01:08:28 »
κοιτα tsakalaki....ναι εμεσα πιστευω οτι τασσονται υπερ καποιας ιδεολογιας....λιγο η νεκροκεφαλη.....λιγο κατι φυλλαδια που μοιραζανε περσι στους οπαδους της milan και της liverpool στον τελικο του champions league....(αυτοι δεν ηταν ετσι??)

εισαι σ αυτον τον συνδεσμο????ισως ξερεις περισσοτερα....αν κανω λαθος πες μου το......

κοιτα ας κανει ο καθενας οτι θελει...απλως σαν απλως παοκτσης ( δεν ειμαι εδω και πολλα χρονια συνδεσμιτης) δεν μ αρεσουν τα πολιτικα να μπαινουν στον ΠΑΟΚ ειτε προκειται απο τα αριστερα ειτε απο τα δεξια....

δεν εχω να αναφερω κατι αλλο...ολοι οι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ προσφερουν παντως στην ομαδα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #173 on: April 30, 2008, 01:32:16 »
sabbath λαθος κανεις φιλε.
ισως να υπαρχει καποιος υπερμετρος τοπικισμος στους βορειους γενικοτερα (μην ξεχνας οτι οι βορειοι αποτελουνται απο μια ομοσπονδια ανω των 20 συνδεσμων βορειας Ελλαδος και εξωτερικου) αλλα σε καμια περιπτωση με την εννοια της τασης μιας ιδεολογιας που ολοι καταλαβαινουμε.
αυτο και προς τους υπολοιπους που θα εχουν στο μελλον μια τετοιου ειδους γνωμη και να μην λεμε συνεχεια τα ιδια.

Scorpion4

• Guest
« Reply #174 on: April 30, 2008, 11:59:14 »
Auta re paidia se oles tis omades iparxoun distixos i eutixos.Pare px. gay-misfits xanoumi-getto klp...Iparxoun pantou idika se laofilis omades.Den eimaste kafeneio na pername ti grammi mas kai na tin akolouthoun oloi san provata...PAOK eimaste kai oloi xorame mesa ston PAOK.To thema einai kanenas sindesmos mas na min prospathei na kapakosei tous ipoloipous kai na provalei tin opoia ideologia tou san auti pou ekfrazei olo ton lao mas...oi northerners den nomizo oti to exoun kanei pote auto...distixos kapoioi alloi me varia istoria kai vari onoma exw tin entiposi oti to kanoun kai me leipei idiaitera to gegonos...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #175 on: May 01, 2008, 11:23:37 »

κοιτα tsakalaki....ναι εμεσα πιστευω οτι τασσονται υπερ καποιας ιδεολογιας....λιγο η νεκροκεφαλη.....λιγο κατι φυλλαδια που μοιραζανε περσι στους οπαδους της milan και της liverpool στον τελικο του champions league....(αυτοι δεν ηταν ετσι??)

εισαι σ αυτον τον συνδεσμο????ισως ξερεις περισσοτερα....αν κανω λαθος πες μου το......

Να σου εξηγήσω λοιπόν sabbath, είμαι συνδεσμίτης 18 χρόνια στον σύνδεσμο της Βέροιας. Σε όλα αυτά τα χρόνια απο εκδρομές, απο συγκεντρώσεις κλπ έχω γνωριστεί με πάρα πολλά παιδιά απο διάφορους συνδέσμους και της επαρχίας (λόγω Βορείων) αλλα και της Θεσσαλονίκης Τούμπα, Μακεδόνες, Συκιές, northerners.
Τώρα για τους northerners, τυχαίνει να γνωρίζω πάρα πολλά άτομα, μέλη ιδρυτικά και κάποιους απο την συντακτική επιτροπή.
Πιστεύω να σε κάλυψα στο ερώτημα σου.

Τωρα εγω σου έκανα μια ερώτηση, πότε εκδήλωθηκε πολιτικά προς καποια πλεύρα ο σύνδεσμος.
Απάντησες με μισόλογα, για την περσινή ανακοίνωση (που δεν ήταν φυλλάδια που μοιράζονταν) πρόσπάθησαν να καυτηριάσουν κάποια πράγματα με χιουμοριστικό τρόπο, φαντάζομαι πως ήθελαν να δημιουργήσουν και αναστάτωση, όσο μπορούσαν. Κάποιοι μπορεί να το πήραν στραβά γιατί έτσι θα τους βόλευε, αλλά δεν νομίζω πως εξέφρασε ακροδεξιά άποψη.
Όπως λέει και ο diegito ''υπαρχει καποιος υπερμετρος τοπικισμος'' και εγώ δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα τους  περί διαχωρισμού κλπ αλλά αυτή είναι η άποψη τους.

Να πω και κάτι ακόμα, κατα καιρούς έχουν εμφανιστεί κάποιοι εδώ μεσα που μιλάνε εκ μέρους των northerners,  δηλώνουν μέλη και δημιουργούν κλίμα. Επειδή έχω μιλήσει για αυτό με τα παιδιά για αυτο το θέμα θέλω να πω πως ο σύνδεσμος εκφράζεται ΜΟΝΟ απο την ιστοσελίδα του. Αν εκεί εκφράσει τις απόψεις που έχουν καταθέσει κατα καιρούς ''καποιοι'' εδώ μέσα, τότε να το δεχτώ.
 Όσο όμως δεν δηλώνει όλα αυτα που έχουν δηλώσει κάποιοι εδω μέσα θα παρακαλούσα να προσέχουμε τις εκφράσεις μας.

Πόσοι άραγε γνωρίζουν την πολιτική πεποίθηση των μελών που ανήκουν στους northerners;
Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω προσωπικά δεδομένα, αλλά επειδή γνωρίζω, σας ενημερώνω πως δεν είναι τα πράγματα όπως μερικοί τα φαντάζεστε.

Φυσικά μιλάω όπως καταλαβαίνεις για συνδέσμους που γνωρίζω και έχω μια προσωπική επαφή με μέλη τους, πολλά παιδιά απο το φόρουμ που έχουμε ταξιδέψει μαζί, γνωρίζουν τις σχέσεις που έχω με συνδεσμίτες που ανέφερα πιο πάνω, ότι δεν λέω λόγια του αέρα, ούτε με ενδιαφέρει να κάνω τον έξυπνο και τον παντογνώστη.

Ελπίζω να σε κάλυψα, αν και δεν απεθύνομαι μόνο σε εσένα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #176 on: May 01, 2008, 12:15:49 »
Ok αδερφε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #177 on: June 21, 2008, 11:06:55 »
αυτο δεν ειναι μπερδεμα πολιτικης με τον ΠΑΟΚ?

http://www.northerners.gr/arthra_08_06_20oxi-sto-xountonomo.html

να μην τα λεμε μονο για την 4 ετσι?

ασχετα αν ειναι αληθεια εγω συμφωνω (ισως),,,η ειναι υπερβολη (ισως)

η συγκριση που κανει στην ουσια ειναι πολιτικη θεση.

απλα μια παρατηρηση κανω για να μην μας ξεφευγουν γεγονοτα και χανοντε στον χρονο...

καταλλα στα @@ μου.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #178 on: June 21, 2008, 11:30:08 »
Αμα μαζεψεις τι εχουν γραψει στα αρθρα τους..
Εχω διαβασει πολλά κουφα, ειχαν γραψει για τον φουτσινι κατι ρατσιστικα-μια προταση την οποια δεν την γραφεις έτσι απλά,άμα την βρω θα την ποσταρω.
Επισης εκαναν υποδειξεις στην διοικηση να προσεχει να μην βαζει κατα την διαρκεια του πασχα στην κεντρικη σελιδα τις ΠΑΕ μπλε και πρασινα αυγα γιατι οι χριστιανοι μονο κοκκινα βαφουν(εξηγουσε γιατι) κ ειχαν ενα ασχημο σχολιο για "αντιχριστους φραγκοπροτεσταντες" κατι τετοιο,δλδ αμα εγω δεν ειμαι χριστιανος δεν πρεπει να υποστηριζω τον ΠΑΟΚ?
γενικα κανουν πολλλους διαχωρισμους.

Επισης ενας απο τους ιδρυτες του συνδεσμου ηταν χρονια πολιτετυομενος κατι τετοιο με το ΛΑΟΣ του καρατζαφερη.
« Last Edit: June 21, 2008, 11:53:10 by sato4 »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #179 on: June 21, 2008, 11:45:18 »
Αυτή τη "νεκροκεφαλή με τα κόκκαλα" ποτέ δεν κατάλαβα τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ?