"Όχι και να μάθω εγώ μπάλα στον Ριβάλντο", δήλωσε ο το αστέρι της Τούμπας Αμπντέλ Ραζέκ Φαντλάλα Σικαμπάλα που τόνισε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της ζωής του.
Σε συνέντευξη του στον "Extrasport" o Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που γίνεται όλο και καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι δήλωσε:
"Μπορεί να μην βρίσκομαι μεγάλο χρονικό διάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μέσα στην ψυχή μου.
Είναι κομμάτι της ζωής μου ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Όταν μπήκε το πρώτο γκολ έτρεξα στο σημαιάκι, περισσότερο για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου.
Ο κόσμος με στηρίζει κι εγώ οφείλω να ανταποδώσω την αγάπη που μου δείχνει. Σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή, από αυτήν την αναγνώριση του κόσμου, προς την ομάδα και το πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή", δήλωσε ο 19χρόνος μέσος.
"Υπερβολικό το σύνθημα αλλά μου αρέσει"
Όσο για το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ "Μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα", ο "Σίκα" είπε:
" Μου αρέσει το σύνθημα που φωνάζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και με παρομοιάζουν με τον Ριβάλντο αλλά πιστεύω ότι κατά βάθος είναι υπερβολικό. Όχι και να μάθω εγώ μπάλα στον Ριβάλντο.
Αναφερόμαστε σε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με θέαμα και σπουδαίες επιτυχίες. Ο Ριβάλντο είναι μεγάλος παίκτης και δείχνει την αξία του εδώ και πολλά χρόνια."
"Εγώ και ο Σαλπιγγίδης"
Ο Σικαμπάλα μίλησε και για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη:
"Πάντα βρίσκεται σε θέση για να σκοράρει και πραγματικά μου αρέσει να του δίνω την τελική πάσα για να βάλει γκολ. Θέλω και πιστεύω ότι θα βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθήληματος. Από εκεί και πέρα σημασία έχει να βάζει η ομάδα γκολ. Το ποιος θα το βάλει έρχεται σε δεύτερη μοίρα."
http://www.spor24.gr/html/ent/618/ent.112618.aspΕπίδειξη ήθους απο τον μικρό μας μάγο.