Author Topic: Shikabala (Mahmoud Fadlalla Abdel Razek)  (Read 36700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Shikabala (Mahmoud Fadlalla Abdel Razek)
« Reply #160 on: June 12, 2005, 02:31:51 »
epeidi exo xasei kapoia epeisodia thelo na mou peite an o sikabala einai paixtis mas 100% epeidi eixa akousei oti prepei na dosoume sthn zamalek 180.000 euro?pantos me ta legomena sas kai xoris na ton exo dei katholou ego elpizo na einai etsi opos ta lete makari

kala ti rwtas twra...
o sikabala tha einai 100% paixtis tou PAOK otan ton doume me tin fanela se episimo paixnidi kai den erthei fax apo tin uefa se 48 wres meta to paixnidi pou tha leei oti to xanoume me 0-3

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: June 12, 2005, 03:15:31 »
epeidi exo xasei kapoia epeisodia thelo na mou peite an o sikabala einai paixtis mas 100% epeidi eixa akousei oti prepei na dosoume sthn zamalek 180.000 euro?pantos me ta legomena sas kai xoris na ton exo dei katholou ego elpizo na einai etsi opos ta lete makari

kala ti rwtas twra...
o sikabala tha einai 100% paixtis tou PAOK otan ton doume me tin fanela se episimo paixnidi kai den erthei fax apo tin uefa se 48 wres meta to paixnidi pou tha leei oti to xanoume me 0-3

:lol:
ti exoume pathei.....
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #162 on: June 12, 2005, 10:20:14 »
Einai alitheia oti o Shikabala den markare kai poly...alla avto isws eksartatai kai apo tis entoles tou proponiti.
Epeidi einai grigoros itane sxedon o monos apo tin Aigypto pou emene sto kentro,otan oi Germanoi eixane korner.
Epaikse kai apo ta deksia gia kana 20 lepto,opws episis san 10ari kai san epithetikos.

O speaker tou agwna eipe ta kalytera logia gia avton kai to nr11 tis Aigyptou..pou ekane mia ntrimpla sto prwto imixrono...mexri kai egw ithela sakoula..

Tha dw kai ta epomena paixnidia tou U20 kai isws steilw ston kostiko kana paixti :lol:

Plaka plaka Kwstiko des to Nr17 tis Kinas :laugh:

fatal_invasion

• Guest
« Reply #163 on: June 12, 2005, 11:22:13 »
nai paidia ,alla me tin gantemia pou exoume einai poli pithano na traumatistei... :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Londrezos

• Guest
« Reply #164 on: June 12, 2005, 15:37:21 »
Kala ton paixth ton eixa dei se ena videaki ths NOVA gia ton PAOK poy eixe plana apo thn proponhsh ths omados.. H alh8eia einai oti me arese...8a doume pantws, opws eipe kai enas proponhths toy vazelou nomizw to teren einai o ka8repths toy ka8e podosfairisth.....

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #165 on: June 12, 2005, 19:24:44 »
Paithia min trelleneste me ton Sikampala, me ta pitsirikia paizei. Par'ola afta eho tin entiposi oti mallon prokeitai gia aksiologo paihti (horis na ton eho thei).

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #166 on: June 12, 2005, 19:51:21 »
To epomeno paihnidi pou tha xanapaixei einai tin Triti...
Mporei na pei kapoios to kanali kai an to pianei to piato tis NOVA sta eleuthera...?
Thnx
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #167 on: June 12, 2005, 20:43:22 »
DSF einai to kanali!
exei ola ta paixnidia tou U20

maik.paok

• Guest
« Reply #168 on: June 12, 2005, 21:50:34 »
to dsf ine germaniko ti ora to exi tha to do ego

maik.paok

• Guest
« Reply #169 on: June 13, 2005, 00:02:45 »
ala den to exi apeftias to argentini -aigiptos

Sikabalas

• Guest
« Reply #170 on: June 13, 2005, 01:13:46 »
Provlepo fiasko pali me ton sikabala,tha kanei kamia lakamia o goumenos k tha mas kraksei pali i uefa,min xasoume ton paixti kiolas.Prepei na plirosoume thn zamalek,makari na ta vroun ta fraga grigora na kseberdeuoume...alla den to vlepo.Pados mia kali erotisi einai pou tavriskei o xontros ta lefta,k pou tha vrei na plirosei tous upoloipous :-\

glykeria4

• Guest
« Reply #171 on: June 13, 2005, 01:17:25 »
Exei kanei strathgiko- epixeirhsiako sxediasmo .. Kateuthunetai pros th strathgikh ths aukshs kai ths kathetopoihshs pros ta empros..
 :lol:  :lol:  :lol:
Apopsh mou.. kanei oti kanei.. kai opws tou bgei...an bgei!

Sikabalas

• Guest
« Reply #172 on: June 13, 2005, 01:28:56 »
Klama....poli klama an einai etsi :smiley4: :smiley4: :cwm13:tora ean einai o vagelas apo piso kati ginetai...ooooooeoe eoeoo :05: :05a: :smiliedisco1: :headbang:

northeagle_4

• Guest
« Reply #173 on: June 13, 2005, 01:33:20 »
 re pios sikabala echoume vaggeli apo piso  :headbang: :headbang:

giannis80

• Guest
« Reply #174 on: June 13, 2005, 02:13:32 »
Wx wx,arxise o stelakis.Pate deite to eksofilo twn spor.Sproxnei o stelakis gia na poulithoun ta diarkeias.Pantos,eutixos ton arpaksame ton maxmet razek apo ta xeria tou Laporta kai tou Abramovic,po po,ti megali omada kai dioikisi exoume,pirame paikti pou ton thelei o mourinio.Pera apo tin plaka tora,makari na einai kalos oso lene kai na paiksei stin omada mas.Vevea,ama telika den ginei kanena mperdema me FIFA,pistevo tha faei ligo pagko stin arxi kai kala tha kanoun,giati to exoun kanei to palikari na nomizei oti oi PAOKTSIDES perimenoun ton marantona.Alla apo tin alli,ama exei arxidia,den exei agxos kai istories,na mpei mesa kai na paiksei.

MAKPTOL

• Guest
« Reply #175 on: June 13, 2005, 02:28:24 »
καλα δεν ξερεις οτι εδω και καιρο τα χωνει στον γουμενο ο γρηγοριαδης ενω το μετροσπορ που τον κατηγορουσε
τωρα τον αβανταρει ............? αυτο στο λεω γιατι λες για τα διαρκειας ο γρηγοριαδης περσυ ελεγε παρτε ολοι
διαρκειας φετος τι λεει "πρεπει να παρουν οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ διαρκειας αλλα και οσοι δεν παρουν θα εχουν το δικαιο τους
" καταλαβες τι παιχνιδη παιζει λογω της κοντρας του με τον γουμενο ? και βγαινανε ολως τυχαιως ακροατες που
λεγανε οτι δεν θα παρουν και τους δικαιολογουσε ...........τι να πεις παιχνιδια των δημοσιογραφων...............
αυτα ειναι γνωστα απλως απο τις εφημεριδες κρατας το ειδησειογραφικο και τα υπολοιπα τα κρατας η τα πετας
αναλογα αν πιστευεις οτι αυτος που τα μεταφερει λεει αληθεια η οχι...........
παντως ο σικαμπαλα ειναι καλο παικτακι θελει προσεκτικο χειρισμο γιατι ειναι μικρος και πιστευω οτι θα βγουμε κερδισμενοι
...........ενας ζαγορακης χρειαζετε τωρα για να τον εκπαιδευση........ :)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #176 on: June 13, 2005, 02:42:19 »
loipon sxoliazo ta spor tou vorra

Hgetis : enas 19xronos? :P
Hatzi : Sigoura kati paizete metaksi sport k managareon pou ekrposopoun auton ton paikti, mas exoun priksei ta @@ dio mines me auton ton paikti
Zagorakis , Iliadis : Oi megales metagrafes pou tha ginei apo tin pae paok tin stigmi pou........
...foutsini : i pae kanei AGONA DROMOU na vrei 180000 E...

RE POSO ZOA MAS THEOROUN REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
« Reply #177 on: June 13, 2005, 02:51:39 »
Hahahahahaha,exeis dikio re darklord.Ki ego pou eimai ektos ellados,kai vlepo ta eksofila apo internet,kathe mera gia ton xatzi lene.Pragmati,mas ta exoun kanei naaaaaaaaaa.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #178 on: June 13, 2005, 08:23:02 »
kala ton eidate to sikabala me th germania? moirase polles sakoules to paidi! k sentres...apa pa pa! fwtia!! to nou sas ekei sthn pae! ton sikabala k ta matia sas! :o :o :o :o :o :o

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #179 on: June 13, 2005, 09:13:39 »
epexe ontos me germania foberi mpala.

auta ta themata prepi epitelous kapia stigmi na klisoun giati ginonte poli kourastika. den einai dinaton emeis monimos na asholoumaste me ta oikonomika re gamoto. na dosoun ta lefta, na plirosoun kai ton foutsini kai meta an mporoun na kanoun kai kamia ali metagrafi.

eleos pia. sto telos mou fenete pos ton sikampala tha ton blepoume mono apo tin tv.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!